Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Finly – työkaluja, jotka auttavat yrityksiä hallitsemaan kuluja paremmin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Finly – työkaluja, jotka auttavat yrityksiä hallitsemaan kuluja paremmin

Lopuksi.

Kulujen ja velkojen kirjaaminen on erittäin tärkeää jokaiselle yritykselle. Tilimaksuautomaatio tai AP-automaatioohjelmisto yksinkertaistaa tehtäviä, kuten laskujen lähettämistä, hyväksyntöjen hallintaa ja maksujen käsittelyä nopeasti, virheettömästi ja läpinäkyvästi. Tästä syystä monet yritykset ottavat nykyään ostoreskontraautomaatiota käyttöön. Kuten Adroit Market Research raportoi, Account Payable Automation -ohjelmistomarkkinoiden arvoksi tulee 4 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuoteen 2025 mennessä. Yksi parhaista tätä ohjelmistoa tarjoavista yrityksistä Intiassa on Finly. Finly tarjoaa myös ohjelmistoja kulujen hallintaan, sähköiseen hankintaan, budjetointiin sekä erilaisia ​​kuluihin ja budjetteihin liittyviä oivalluksia, jotka voivat auttaa johtajia ja kirjanpidon ammattilaisia ​​tekemään tärkeitä liiketoimintapäätöksiä.

Tässä artikkelissa olemme käsitelleet kaiken Finlystä, sen perustajista, tarinan startupin perustamisesta, sen tuotteista, tuloista ja suunnitelmista.

Lopuksi – Yrityksen kohokohdat

Lopuksi – viimeisimmät uutiset
Tietoja Finlystä ja miten se toimii?
Lopuksi – nimi ja logo
Lopuksi – perustaja ja historia
Lopuksi – Missio ja Visio
Lopuksi – liiketoimintamalli
Lopuksi – tulot ja kasvu
Lopuksi – Rahoitus ja sijoittajat
Lopuksi – Kilpailijat
Lopuksi – edessä olevat haasteet
Lopuksi – Tulevaisuuden suunnitelmat
Lopuksi – UKK

Lopuksi – viimeisimmät uutiset

Joulukuussa 2019 Finly keräsi julkistamattoman määrän rahoitusta sijoittajilta, kuten Gemba Capitalilta, AngelList Indialta, Omphalos Venturesilta, Social Capitalilta ja 91springboardilta.

Tietoja Finlystä ja miten se toimii?

Finly on taloushallinto- ja hallintoohjelmistoliiketoiminta. Se tarjoaa alustan, jonka avulla yritykset voivat automatisoida, saada näkyvyyttä ja hallita menojaan nopeasti.

Lopuksi luotu pilvipohjainen kulujenhallintaohjelmisto automatisoi kaikki yritysten maksut ja tapahtumat. Yrityksen ohjelmiston avulla yritykset voivat käyttää käteisvapaata liiketoimia tarjoamalla menojen hallintaa, rahanjakoa, digitaalisia maksuja, automaattista perintää ja toimittajamaksuja.

Lopuksi aloitin yksinkertaisella ajatuksella: auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin kulujaan ja kustannuksiaan. Finly luotiin auttamaan organisaatiotasi luomaan parempia menettelytapoja, jolloin tuloksena on järjestelmä, joka on paljon kustannus- ja aikaatehokkaampi. He uskovat, että korvaamalla tavalliset kustannusraportointijärjestelmät Finlyllä he pystyisivät tekemään koko prosessista vaivattoman, mikä parantaisi työntekijöiden tyytyväisyyttä.

🔥 Empfohlen:  5 Etsy SEO-vinkkiä, jotka auttavat asiakkaita löytämään myymäläsi

Finly tarjoaa SaaS-komponentin, joka automatisoi kaikki taloudelliset toiminnot yrityksen sisällä. Kaikkien ulkoisten rahoitustapahtumien digitalisoimiseksi SaaS-komponentti yhdistää kaikentyyppisiin maksuvälineisiin Intiassa (UPI/NEFT/IMPS/RTGS/Prepaid Cards/Credit Cards), jolloin yritykset voivat suorittaa saumattomia tapahtumia.

SaaS-ratkaisu mahdollistaa useiden sidosryhmien (kuluttaja/arvioija/rahoitustiimi/toimittajat) vuorovaikutuksen ja yhteistyön antaen rahoitustiimille kattavan käsityksen. Ratkaisu pitää kaikki yrityksen sisäiset järjestelmät ajan tasalla reaaliaikaisten taloustoimintojen avulla.

Finly ylläpitää kaikki yritysten liiketoimintajärjestelmät synkronoituna ja tarjoaa toimialan dynaamisimman raportoinnin antamalla yritykselle kattavan näkyvyyden kuluihinsa. Heidän tavoitteenaan on tarjota rahoitustiimeille teknologiaa ja analytiikkaa, jonka avulla he voivat saada tehokkaat näkemykset kuluistaan ​​ja tehdä tietoon perustuvia strategisia päätöksiä ja poistaa kaikki kustannustenhallinnan esteet yrityksesi kasvaessa.

Finly tarjoaa ohjelmistoja yrityksen kustannusten hallintaan, digitaaliseen käteisjakeluun, toimittajamaksuihin sekä GST-yhteensopiviin laskutuksiin ja maksuihin, jotka auttavat yrityksiä automatisoimaan ja yksinkertaistamaan kulutustaan.Finlyssä Finly tarkoittaa yhtiön taloushallinnon ja johtamisen ohjelmistoliiketoimintaa.

Finlyn tunnuslause sanoo“Hallitse, optimoi ja vähennä strategisesti liiketoimintakuluja digitoimalla ostoreskontraprosessi skaalautuvalla AP-automaatiojärjestelmällä”

Lopuksi – perustaja ja historia

Veekshith Rai ja Vivek AG perustivat Finlyn vuonna 2015.

Veekshith Rai ja Vivek AG olivat olleet ystäviä teini-iästä lähtien, ja valmistuttuaan insinöörikoulusta Bengalurussa vuonna 2012 he kiinnostuivat digitaalisesta rahasta. Veekshith työskenteli Mindfree Labsissa ja Vivek Accionissa, ja he molemmat työskentelivät IT-alalla. Vain kolmen vuoden kuluttua he kuitenkin huomasivat saavuttaneensa suuren tulomahdollisuuden: menojen hallinnan.

Lopuksi tästä tarpeesta syntyi yrityskulujen ja kustannusten hallintaratkaisu.

Alkuvaiheessa perustajat rajasivat mahdollisia asiakkaita ongelman ja muiden tekijöiden suhteen ja jakoivat tuotekonseptin talousjohtajien kanssa. Saatuaan osittaisen maksun he aloittivat järjestelmän kehittämisen ja ottivat sen käyttöön vaiheittain.

Lopuksi – Missio ja Visio

Finlyn missio ja visio sanovat“Finly Corporation on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisen tuotteen ja erinomaisen palvelun. Kun asiakkaat käyttävät tuotteitamme tai palveluitamme projekteihin, yritämme tarjota heille turvallisuutta ja mielenrauhaa. Pyrimme olemaan innovatiivisen teknologian ja valmistusprosessien eturintamassa.”

🔥 Empfohlen:  Xiaomi 12 -sarja - tekniset tiedot, ominaisuudet, kamera ja hinnat

Lopuksi – liiketoimintamalli

Finly keskittyy B2B-markkinoihin, koska B2C-markkinoita ovat häirinneet merkittävästi UPI:n kaltaiset tekniikat ja sovellukset, kuten PayTM ja PhonePe, jotka ovat vähentäneet käteisen käyttöä.

Yritykset puolestaan ​​luottavat edelleen perinteisiin maksujenkäsittelyjärjestelmiin. Tämä johtuu pääasiassa kahdesta syystä: pankkien jatkuva keskittyminen suuriin toimintoihin ja niiden epäonnistuminen kuluttaa nykyaikaista pankkiteknologiaa ohjelmistohyödykkeillä, jotka vastaavat tämänhetkisiä liiketoiminnan vaatimuksia.

Finlyn liiketoimintamalli perustuu käyttäjäkohtaisiin kuukausikustannuksiin, jotka määräytyvät asiakkaan valitseman moduulin mukaan. He vaativat myös transaktiomaksua, joka määräytyy yrityksen käyttämän transaktiomuodon mukaan.Lopuksi – tulot ja kasvu

  • Finlyn vuotuisen liikevaihdon ennustetaan nyt olevan 7,1 miljoonaa dollaria.
  • Finlyn tulojen työntekijää kohti odotetaan olevan 145 000 dollaria.

Perustajat sijoittivat hieman yli 1 biljoonaa yritykseen, joka tuottaa lähes 7 biljoonaa tuloa. Perustajat eivät kuitenkaan ole vahvistaneet yhtiön liikevaihtoa.

Lopuksi – Rahoitus ja sijoittajat

Lopulta kerättiin julkistamaton määrä rahoitusta joulukuussa 2019.

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittajat

21. joulukuuta 2019 Siemenkierros Das42 Capital, Gemba Capital, sosiaalinen pääoma, 91 ponnahduslauta

Lopuksi – Kilpailijat

Finly on SaaS-yritys, joka kilpailee Expensifyn, SAP Concurin, Zohon, Pleon, G2 Storefrontin, Happayn ja Fylen kanssa.

Lopuksi – edessä olevat haasteet

Veekshithin mukaan tie edessä ei ole varsinainen ruusupenkki.

  • Taloustiimien tottumusten muuttaminen on yksi yrityksen vaikeuksista. Finly kuitenkin taistelee tätä haastetta vastaan ​​vahvalla asiakasmenestyshenkilöstöllä, joka seuraa asiakkaitaan kaupan jälkeen.
  • Toinen haaste yritykselle on vahvat liike-elämän ammattilaiset, joilla on sekoitus myynti-, teknologia- ja taloustaitoja.


Lopuksi – Tulevaisuuden suunnitelmat

Finly työskentelee tällä hetkellä yli 100 asiakkaan kanssa ja pyrkii kasvattamaan asiakaskuntaa. Yhtiö lisää tulevaisuudessa älykkäitä tuotteita valikoimaansa.

Finly antaa talousjohtajille ja rahoitustiimeille kattavan käsityksen ja hallinnan velkoihin. Kaikki samalla parantaa Finance Teamsin tuottavuutta yli 80 % käyttämällä kehittynyttä talousviestintäkehystä, joka automatisoi tylsiä ja toistuvia menettelyjä ja helpottaa langatonta viestintää Finance Teamsin sisällä. Älykkäällä ohjelmistollaan Finly on valmis muuttamaan eri toimialojen rahoitustiimien työskentelytapaa.

Lopuksi – UKK

Mitä Finly tekee?

Finly on taloushallinto- ja hallintoohjelmistoliiketoiminta. Se tarjoaa alustan, jonka avulla yritykset voivat automatisoida, saada näkyvyyttä ja hallita menojaan.

Kuka perusti Finlyn?

Veekshith Rai ja Vivek AG perustivat Finlyn vuonna 2015.

Miten Finly ansaitsee rahaa?

Heidän liiketoimintamallinsa perustuu käyttäjäkohtaisiin kuukausikustannuksiin, jotka määräytyvät asiakkaan valitseman moduulin mukaan. He vaativat myös transaktiomaksua, joka määräytyy yrityksen käyttämän transaktiomuodon mukaan.

Minkä yritysten kanssa Finly kilpailee?

Finly on SaaS-yritys, joka kilpailee Expensifyn, SAP Concurin, Expensifyn, Zohon, Pleon, G2 Storefrontin, Happayn ja Fylen kanssa.