Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Fitbit Versa 4 ja Sense 2 ovat tulossa pian ilman Wear OS:ää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Fitbit Versa 4 ja Sense 2 ovat tulossa pian ilman Wear OS:ää

Fitbitin älykellojen ja fitness-seurantalaitteiden valikoima laajenee juuri sopivasti lomakautta varten, kun yritys julkistaa Fitbit Versa 4:n, Fitbit Sense 2:n ja Fitbit Inspire 3:n. Versa ja Sense jatkavat Fitbitin älykellokeskeisyyttä, kun taas Inspire on edelleen yksi. Suosituimmat vaihtoehdot kaikille, jotka haluavat välttää liian monia älykkäitä ominaisuuksia tyylikkäämpään muotoiluun ja pienempään hintaan. Ja ne ovat todennäköisesti parhaita Fitbit puettavia laitteita, joita voit ostaa tänä vuonna.

Heti alkuunkaan mikään näistä puetettavista ei ole merkittäviä uusia lisäyksiä Fitbitin valikoimaan. Ne ovat kaikki samanlaisia ​​kuin edeltäjänsä, mutta muutamalla pienellä säädöllä siellä täällä tehdäkseen niistä parempia kuin ennen. Ja ei, mikään uusista älykelloista ei käytä Wear OS:ää. Fitbit on tehnyt kiehtovia laitteisto- ja ohjelmistopäivityksiä kautta linjan, mutta tämä uusin julkaisu keskittyy selvästi evoluutioon eikä vallankumoukseen.

Fitbit Versa 4

Fitbit

Aloitamme Fitbit Versa 4:stä. Versa 4 näyttää ensi silmäyksellä melkein identtiseltä Versa 3:n kanssa, mutta Fitbit on tehnyt muutamia tärkeitä suunnittelumuutoksia, joita ei pidä unohtaa. Se on nyt ohuempi ja kevyempi kuin edeltäjänsä, mikä on vaikuttavaa ottaen huomioon, kuinka mukava Versa 3 jo oli. Fitbit on myös poistanut Versa 3:n faux-painikkeen sivulla ja korvannut sen Versa 4:ssä todellisella, mekaanisella painikkeella. Yhdessä Versa 4:n sivussa olevan korkeamman sijainnin kanssa Fitbit sanoo, että uuden painikkeen pitäisi olla paljon helpompi painaa – vaikka olisit väsynyt ja hikinen pitkän harjoituksen jälkeen.

Uuden muotoilun lisäksi Fitbit Versa 4 päivittää myös harjoituksen seurantakokemustaan. Jos Versa 3 pystyi seuraamaan 20 erilaista harjoitusta, Versa 4 pystyy seuraamaan yli 40:tä. Fitbit ei ole paljastanut kaikkia uusia harjoitustiloja, mutta joitain kohokohtia ovat HIIT, CrossFit, tanssi ja painonnosto. Se ei ole aivan yhtä vaikuttava kuin Galaxy Watch 5:n yli 90 harjoitustilaa, mutta se on merkittävä parannus Versa 3:een.

🔥 Empfohlen:  Tutkimus osoittaa, että Data Control vähentää brändiuskollisuutta nykypäivän kuluttajille

Ylimääräisten harjoitustilojen lisäksi muu Versa 4:n terveyden seurantakokemus on identtinen Versa 3:n kanssa. Siinä on sisäänrakennettu GPS, Fitbitin Active Zone Minutes -ominaisuus, 24/7 sykemittaus, SpO2-seuranta, unenseuranta, jne. Saat kaiken tämän samalla lupauksella kuuden päivän akunkestosta, joka kestää helposti Apple Watch Series 7:n yhden päivän käytön. Kun mehu loppuu, 12 minuutin lataus antaa sinulle koko päivän arvon. akun kestosta.

Fitbit Sense 2

Fitbit

Samalla tavalla kuin alkuperäisellä Fitbit Sensellä oli paljon yhteistä Versa 3:n kanssa, sama pätee Fitbit Sense 2:n ja Versa 4:n väliseen suhteeseen. Sense 2:ssa on sama viritetty muotoilu ja fyysinen painike sivulla. Ensimmäiseen Senseen verrattuna Sense 2 on 10 % ohuempi ja 15 % kevyempi. Tarkastelet myös samaa kuuden päivän akunkestoa yhtä latausta kohden ja nopeita latausnopeuksia.

Terveyden seurannan puolella Sense 2 tekee kaiken, mitä Versa 4 tekee. Se kuitenkin täydentää tätä terveyspakettia ihon lämpötila-anturilla ja cEDA-anturilla (jatkuva elektrodermaalinen aktiivisuus) tarkkailemaan kehoasi stressin merkkien varalta.

Fitbit Sense esitteli stressin seurannan vuonna 2020, mutta suuri muutos Sense 2:ssa on se, että EDA-anturi tarjoaa nyt jatkuvan kehosi elektrodermaalisen toiminnan seurannan. Voit silti tehdä manuaalisia skannauksia milloin haluat, mutta toisin kuin ensimmäisessä Sensessa, Sense 2 voi myös seurata näitä tietoja jatkuvasti koko päivän. Vaikka sekä Versa 4 että Sense 2 tukevat epäsäännöllisen sydämen rytmin ilmoituksia nukkuessasi tai pysyessäsi paikallaan, vain Sense 2:ssa on Fitbitin EKG-sovellus AFib-kirjautumiseen tarvittaessa.

Fitbit Inspire 3

Fitbit

Viimeinen uusi puettava Fitbit-perheeseen tulossa on Fitbit Inspire 3. Inspire 2:n tapaan Inspire 3:a markkinoidaan Fitbitin kuntoseurantalaitteena kaikille, jotka haluavat Fitbit-kokemuksen pienessä, kevyessä muodossa, joka on helppokäyttöinen. lompakko. Muotoilu on tyylikkäämpi ja pyöristetympi kuin Inspire 2:ssa, mutta merkittävin päivitys on näyttö. Toisin kuin Inspire ja Inspire 2, joissa molemmissa oli yksiväriset näytöt, Inspire 3 tuo “rikkaan värisen” AMOLED-kosketusnäytön valikoimaan ensimmäistä kertaa.

🔥 Empfohlen:  Ooklan nopeustestit osoittavat, että 5G C-kaista muuttaa jo peliä

Mitä tulee terveydentilan seurantaominaisuuksiin, se on hyvin samanlainen kuin Versa 4:ssä. Fitbit Inspire 3 tukee Active Zone Minutes -toimintoa, SpO2-seurantaa (ensimmäinen Inspire-perheelle), unenseurantaa (mukaan lukien Fitbitin uusi Sleep Profiles -ohjelma), 24/7 sykemittaus ja epäsäännöllisen sykerytmin ilmoitukset. Suurin ero on, että olet rajoitettu 20 harjoitustilaan, eikä siinä ole sisäänrakennettua GPS:ää. Puuttuvat ominaisuudet tarkoittavat kuitenkin myös sitä, että Inspire 3:a voi käyttää jopa 10 päivää yhdellä latauksella.

Googlen ja Wear OS:n tilanne

Fitbit

Kuten odotettiin, Inspire 3 käyttää Fitbitin mukautettua ohjelmistoa, joka on suunniteltu erityisesti sen kuntoseurantalaitteisiin. Mutta entä Versa 4 ja Sense 2? Kuten yllä todettiin, kelloissa on edelleen FitbitOS ja Wear OS. Fitbit on kuitenkin muokannut FitbitOS:ää jäljittelemään joitain Wear OS:n parhaita ominaisuuksia.

Ensinnäkin tarjolla on uusi “laatta”-järjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä widgetejä kellotaulun oikealle puolelle Versa 4:ssä ja Sense 2:ssa. Nämä ruudut antavat sinulle selkeää tietoa askeleistasi, päivittäisestä aktiivisuudestasi, unesta ja muusta. Fitbit tarjoaa myös joitain terveyteen liittymättömiä laattoja, kuten nykyiset sääolosuhteet ja ajastimen pikakuvakkeet, mutta kolmannen osapuolen sovellukset eivät voi ottaa yhteyttä laattajärjestelmään. Toistaiseksi se on rajoitettu vain ensimmäisen osapuolen sovelluksiin ja ensimmäisen osapuolen sovelluksiin.

Fitbit Versa 4 ja Sense 2 ovat myös tulossa Google Wallet- ja Google Maps -sovellukset. Google Wallet toimii Fitbit Payn rinnalla kellojen lähimaksuissa, kun taas Google Maps tarjoaa vaiheittaisen navigoinnin. Valitettavasti sekä Google Wallet että Google Maps eivät ole saatavilla Versa 4:lle tai Sense 2:lle julkaisun yhteydessä. Sen sijaan Fitbit sanoo, että ne “tulevat pian” ilman tarkkaa saatavuuspäivää.

Hinta ja saatavuus

Fitbit

Kaikki kolme puettavaa Fitbit-laitetta ovat ennakkotilattavissa tänään 24. elokuuta alkaen, ja niiden mukana tulee ilmainen kuuden kuukauden Fitbit Premium -kokeilu osana ostostasi. Inspire 3 saapuu kauppojen hyllyille syyskuussa, kun taas Versa 4 ja Sense 2 tulevat saataville myöhemmin tänä syksynä. Inspire 3 on saatavilla hintaan 99 dollaria, Versa 4 maksaa 229 dollaria ja Sense 2 aina 299 dollariin asti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa OnlyFans ilman seuraajia vuonna 2023 (7 askelta!)

Meidän on luonnollisesti käytettävä Fitbitin uusia vempaimia ennen lopullisten ajatusten tekemistä, mutta kun tarkastellaan kaikkea, mitä tällä hetkellä tiedämme, Fitbit saattaa joutua hankalaan paikkaan tämän kokoonpanon kanssa. Galaxy Watch 5 tarjoaa 280 dollarin hintaan 24/7 sykeseurannan, SpO2-anturin, EKG-seurannan, sisäänrakennetun GPS:n, kehon koostumusanturin, joka tarkkailee kehon rasvaa, perusaineenvaihduntaa, luuston massaa ja paljon muuta. Siinä on myös Wear OS 3.5 ja Samsungin One UI Watch 4.5 -käyttöliittymä, joka tarjoaa täydellisen älykellokokemuksen, jota Versa 4:n ja Sense 2:n FitbitOS ei vieläkään pysty vastaamaan. Ja, ehkä enemmän päätä raapivana, Google aikoo julkaista Pixel Watchin myöhemmin tänä syksynä. Vaikka emme tiedä kaikkia tietoja sen terveydenseurantapaketista tai hinnasta, tiedämme, että Pixel Watchissa on sisäänrakennettu Fitbit-sovellus ja se seuraa kaikkea toimintaasi Fitbitin ohjelmiston avulla – sen lisäksi, että se käyttää uusinta versiota. Wear OS.

Tämä kilpailu ei tarkoita, että Versa 4 ja Sense 2 olisivat huonoja älykelloja, mutta olisi vähättelyä sanoa, että heidän työnsä on tehty. Odotamme kuitenkin innolla saavamme ne pian käsiimme ja nähdä, kuinka ne toimivat todellisessa käytössä.

Table of Contents