Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Flea Market Flipping – Lopullinen opas 2000 dollariin viikossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Flea Market Flipping – Lopullinen opas 2000 dollariin viikossa

Lopullinen opas kirpputorin kääntämiseen

Joten haluat olla mukana kirpputori flipping ja alkaa ansaita rahaa?

No, uusi sivuhusturinne voi olla aivan nurkan takana, jos tiedät vaiheet, jotka sinun on suoritettava päästäksesi alkuun oikein.

Jos uskot, että sinulla on hyvä silmä ostoksille ja nautit tinkimisestä, kirpputorilla flippaus voi olla sinua varten. Tämä on hyvä aika oppia taitoja, joita tarvitaan kannattavan yrityksen perustamiseen, työskentelyyn itsellesi ja ylimääräisen rahan ansaitsemiseen itsellesi ja perheellesi.

Tässä artikkelissa tarkastellaan yksityiskohtaisesti tuotteiden kääntämistä voiton tavoittelemiseksi, ja se antaa sinulle valmiuksia tulevaisuutta varten.

Rakastatko oppia ihmisiltä, ​​jotka ovat jo murtuneet sen?

No, Rob ja Melissa kotoisin FleamarketFlipper.com tehty 79 000 dollaria myyntiin viime vuonna – yksinkertaisesti kääntämällä kirpputorituotteita. Heidän filosofiansa on toisin kuin useimmat muut räpylät, he haluavat löytää korkean tuoton tuotteita ja vähäistä volyymia, mikä on heille paremmin hallittavissa ja tarkoittaa, että he työskentelevät vain 10-15 tuntia viikossa.

Ja mikä parasta, he voivat opettaa sinulle tarvitsemasi taidot aloita oma jälleenmyyntitoimintasi heidän päällänsä Flipper University -kurssi.

Jos haluat tietää lisää, Rob ja Melissa ovat koonneet a ILMAINEN 75 minuutin työpaja jotka kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!

Mikä on kirpputori?

Perinteinen kirpputori määritellään katutoriksi, jossa myyjät ja ostajat kokoontuvat helpottamaan käytettyjen tai käytettyjen tavaroiden ostamista. Tärkein ero kirpputorin ja muiden katumyyntimuotojen välillä on, että kirpputori itsessään houkuttelee ostajia.

Yksi teoria termin “kirpputori” etymologiasta on, että se on johdettu ranskan kielestä “, joka tarkoittaa kirjaimellisesti “kirpputoria” – koska myydyissä vanhoissa vaatteissa oletettiin sisältävän kirppuja.

Nyt on tärkeää muistaa, että tämänkaltaisia ​​markkinoita on ollut olemassa vuosisatoja – eikä niiden nimeämisellä ole juurikaan merkitystä. Isossa-Britanniassa (josta olen kotoisin) me kutsumme heitä ja Australiassa he kutsuvat heitä!

Keskeinen asia, johon kannattaa keskittyä, on myyjä/ostaja-järjestelyn tyyppi, joka on asetettu tapahtumia varten.

 • Paikka, jossa voi myydä ja ostaa käytettyjä tai käytettyjä tavaroita.
 • Mahdollisuus tehdä vaihtokauppaa tai tinkiä hinnasta.

Niin kauan kuin sinulla on nämä kaksi avainelementtiä, sinulla on kyky hankkia kohteita, lisätä arvoa ja tehdä voittoa.

Itse asiassa sinun ei välttämättä tarvitse edes ostaa tuotteita kirpputorilta, jos aiot kääntää voittoa.

Mutta siitä lisää myöhemmin.

Suositeltava: 67+ nerokkaita asioita myydä koulussa ansaitaksesi rahaa

Mikä on kääntäminen?

Kääntö on yksinkertaisesti määritelty prosessina, jossa omaisuus ostetaan tarkoituksena myydä se nopeaa voittoa saadakseen sen sijaan, että se pidettäisiin hallussa pitkän aikavälin arvonnousua varten.

Tämä liittyy yleisimmin kiinteistöihin, jolloin omaisuutta ostetaan ilmaisulla aikomuksella myydä nopeasti rahan ansaitsemiseksi. Se liittyy yleisimmin kiinteistöalaan, koska useimmille ostajille näin suuren omaisuuden arvostaminen on keskeinen osa ostopäätöstä.

Sen sijaan , ei huomioida pitkän aikavälin arvonnousua tai tulevaa arvoa. Ainoa huolenaihe liiketoimessa on lyhyellä aikavälillä saavutettavissa oleva jälleenmyyntihinta.

Kääntäminen voidaan liittää mihin tahansa tapahtumatyyppiin, joka näyttää nämä ominaisuudet. Tämän oppaan tarkoituksia varten kirpputorilla kääntö on prosessi, jossa ostetaan omaisuus, jonka jälleenmyyntihinta on mahdollisesti korkeampi lyhyellä aikavälillä.

Esimerkiksi puutarhatuolisarjan ostaminen 50 dollarilla, jotka voidaan maalata, viimeistellä ja myydä nopeasti 200 dollarilla.

Tämä on 150 dollarin voitto.

Miksi kirpputori?

Joten nyt olemme tutkineet flippauksen taustalla olevaa ideaa, joten voi olla järkevää ymmärtää kirpputorin valinnan edut tämän rahanhankintahälin taustalla.

puhtaimmassa muodossaan on yksinkertaisesti prosessi, jossa ostetaan jotain, joka voidaan myydä voitolla. Tämä voi johtua kahdesta mahdollisesta syystä:

 • Ostettu tuote on aliarvostettu myytäessä.
 • Ostettu tuote on tuonut lisäarvoa – ja myyty korkeampaan hintaan.

Tämä on todellakin jokaisen menestyvän yrityksen avainkäsite – osta halvalla ja myy kalliilla. Ja näiden kahden periaatteen yhdistäminen mahdollistaa suurimman voiton. Juuri sitä olen tehnyt kivijalkakaupallani yli vuosikymmenen ajan.

Ostan laadukkaita raaka-aineita suuria määriä – mikä tarkoittaa, että maksan paremman tukkuhinnan. Yhdistän sitten nämä ainesosat ja teen niistä taitavasti tuotteeksi (lisäarvoa), jota asiakkaat rakastavat – ja maksan siten korkeamman hinnan saamisesta. Yksinkertainen!

Joten viime kädessä syy, miksi se on niin arvokas paikka harjoittaa liiketoimintaa, on se, että se tarjoaa optimaaliset olosuhteet näiden perusperiaatteiden soveltamiselle.

 • Tuotteet ovat usein aliarvostettuja tai ne voidaan neuvotella markkina-arvoa alemmaksi.
 • Tavarat ovat käytettyjä tai käytettyjä ja niillä on suuri lisäarvopotentiaali.

Kaikki käytetyt tavarat

Joten ollaksesi loistava, kannattaa harkita , tai mitä tahansa käytettyjen/käytettyjen kauppapaikkoja (autotallimyynti/säästökaupat), joka mahdollistaa hintaneuvottelun, koska se on paikka, jossa voit alkaa kääntää tavaroita voittoa tavoitellen!

Sivuhuomautuksena voidaan todeta, että on selvästi enemmän kuin mahdollista harjoittaa menestyksekkäästi tämäntyyppistä toimintaa muualla kuin esimerkiksi ostamalla ja myymällä eBay on hieno sivukeikka ja suosittelen sitä yhdeksi parhaimmista sivukeikoistani.

🔥 Empfohlen:  WordPressin välimuistin tyhjennys: Vaiheittainen opas [2023]

Ainoa ongelma eBayssa on se, että markkinat ovat niin valtavat ja usein tuotteet ovat yleensä erittäin tarkasti hinnoiteltuja. Kysynnän ja tarjonnan taloudelliset periaatteet toimivat hyvin ja saavat hinnat erittäin kilpailukykyisiksi. Tämä voi jättää vähemmän tilaa voitolle verrattuna siihen, mitä löytyy

“Flippin” tutkimus

Kirpputoriflipin periaatteet ovat hyvät. Pitää ostaa halvalla ja myydä kalliilla. Mutta ennen kuin voit tehdä sen onnistuneesti, sinun on tiedettävä, että saat ensisijaisesti alhaisen hinnan.

Tässä tutkimuksesi on salainen aseesi!

Sinun on tunnettava markkinat ja niiden tuotteiden hinnat, joista olet kiinnostunut kääntämään. Tämä kuulostaa paljon vaikeammalta kuin se todellisuudessa on, ja mitä enemmän osallistut tutkimukseen, sitä helpommaksi se tulee.

Muistan kun ostin ensimmäisen asunnon.

Minun on täytynyt viettää vähintään 4 tuntia päivässä etsimään kiinteistöjä verkosta hintaluokissani. Muutaman viikon kuluttua tiesin jokaisen paikallisella alueellani myytävän omaisuuden yksityiskohdat. Ja mikä tärkeintä, tiesin, mikä vaikutti hyvältä ja mikä oli aivan liian kallista! Jos olet koskaan uppoutunut omaisuuden etsintään, tiedät mitä tarkoitan.

Se on kuin kiinteistöalan pikakurssi – sinusta tulee asiantuntija!

Ja tämä sinun on tehtävä kohteille, jotka haluat kääntää. Siirry verkkoon ja aloita hintojen ja ehtojen tutkiminen. Voit käyttää googlea, eBay, Amazon ja jopa Facebook alkaa rakentaa kuvaa hintapisteistä ja mahdollisista voittomarginaaleista.

Tunne markkinat

Markkinatunnelma ja tietyistä tuotteista ansaitsemasi potentiaalinen tuotto on onnistuneen kirpputorin avaintekijä!

Kun olet tehnyt tutkimusta, sinulla pitäisi olla hyvä käsitys parhaista asioista, joita voit ostaa ja myydä voiton saamiseksi. Työskentelen elintarviketeollisuudessa ja se tarkoittaa, että minulla on jo aika hyvä käsitys kaupallisten laitteiden hinnoista.

Tiedän, että kaupallinen 1850 watin mikroaaltouuni (käytetty ja toimiva) maksaa yleensä noin 400 dollaria. Joten kun näin yhden paikallisista kilpailijoistani myyvän sellaisen 200 dollarilla, tiesin, että kyseessä oli mahdollinen kääntö. Ja arvatkaa mitä, siellä oli! Tein helposti 200 dollaria, koska tunsin markkinat!

Neuvottelu

Tähän mennessä olemme keskustelleet perusperiaatteista, joiden taustalla on kannattava läppä. Pohjimmiltaan voittoa tavoittelemisen koko lähtökohta riippuu hinnasta, jonka maksat valitsemastasi tuotteesta. Niin kauan kuin olet tehnyt markkinatutkimuksesi ja tiedät saavutettavan jälleenmyyntihinnan – voittomarginaali riippuu viime kädessä kokonaiskustannuksista.

Ja kirpputori on ihanteellinen paikka saada paras mahdollinen hinta ja käännä rahasi nopeasti! Tämä johtuu siitä, että kirpputorilla sinulla on mahdollisuus neuvotella suullisesti hinnasta ja tinkiä – räpylän perimmäinen ase!

Sinun täytyy siis saada todella hyvä ryyppääminen halvemmalla ja hallita kirpputoria. Tässä on joitain käteviä vinkkejä hintojen tinkimiseen.

Kuinka tinkiä kirpputorilla

 • Tee päätös enimmäishinnasta, jonka olet valmis maksamaan ennen neuvottelujen aloittamista.
 • Tarkista kirpputorilta samanlaisia ​​kohteita. Haluat saada käsityksen siitä, mitkä hinnat ovat kyseisenä päivänä kyseisessä paikassa.
 • Kun otat ensin yhteyttä myyjään tiedustellaksesi hintaa, älä toimi liian innokkaasti. Vaikka hinta olisi mielestäsi jo hyvä, on aina tilaa tinkiä siitä edelleen.
 • Nimeä alhaisin hintasi – ja tee siitä huomattavasti alhaisempi kuin todellinen halvin hintasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nostaa hintaasi ja näyttää luopuvan. Myyjä saattaa nähdä tämän ilmeisen heikkouden ja olla halukkaampi hyväksymään hintasi. Vaikka olet todella saanut mitä halusit!
 • Ole valmis kävelemään pois, jos et saa haluamaasi hintaa – muista, että sinun pitäisi jo tietää, kuinka paljon voit ansaita – ja mitä enemmän maksat, sitä vähemmän ansaitset.
 • Jos myyjä pelaa kovaa palloa, viimeisenä epäonnistuneena yrityksenä sinetöidä sopimus, ojenna fyysisesti käteinen, jonka olet valmis maksamaan. Sano tämä lopullinen tarjous ja sano “katso, siellä on rahaa, ota tai jätä”. (Tämä on toiminut minulle lukemattomia kertoja – ihmiset vihaavat kääntää selkänsä kylmälle kovalle rahalle).

7 vinkkiä kirpputorin löytöjen metsästäjille

 1. Ole hyvällä tuulella
  • Varmista, että olet syönyt hyvän aamiaisen ja ota välipaloja ja juomia kävellen. Sinun on oltava pelisi kärjessä, ja jos olet sellainen henkilö, joka kiihtyy, kun olet nälkäinen, et tee parhaita päätöksiä.
 2. Saapua aikaisin
  • Usein saat parhaat tarjoukset päivän päätteeksi, kun myyjät laskevat vartijaansa ja hyväksyvät halvempia tarjouksia. Mutta sinun täytyy saapua paikalle ajoissa nähdäksesi, mitä on tarjolla ja missä parhaat löydöt ovat. Et myöskään halua missata hienoa kappaletta, jos olet liian myöhässä juhliin.
 3. Ota ystävä
  • Oletko koskaan nähnyt niitä pokerielokuvia, joissa 2 ihmistä on mukana samassa pelissä ja auttavat toisiaan? Kun sinulla on ystävä, voit saada heidät teeskentelemään vetäytyvän sinusta salaa haluamastasi kaupasta – vakuuttamalla myyjän siitä, että he saattavat jäädä myymättä.
 4. Tinkiä
  • Tämä on salainen aseesi, ja olen jo hahmotellut vinkkejä tinkimiseen. Mutta sinun on muistettava tehdä tämä ennen ostopäätöksen tekemistä. Vaikka mainostettu hinta näyttää jo hyvältä. Älä anna tunteidesi olla tiellä ja lyödä voittoasi.
 5. Tee muistiinpanoja
  • Jos etsimäsi tuotteet sisältävät tärkeitä asioita, jotka on tarkistettava, varmista, että sinulla on nämä tiedot. Et halua ostaa jotain vain ymmärtääksesi myöhemmin, että se ei ollut juuri sitä, mitä halusit. Yksityiskohtiin kiinnittäminen on osa hälinää!
 6. Kysy kysymyksiä
  • Saatat tarvita lisätietoa tuotteesta, joten sinun ei pitäisi pelätä kysyä. Huomaa, että myyjä ei välttämättä ole täysin totuudenmukainen sinulle, mutta jos kysyt asiantuntijakysymyksiä etkä saa tyydyttäviä vastauksia, tämä voi olla merkki poistumisesta.
 7. Tiedä milloin kävellä pois
  • Olet ollut kirpputorilla koko päivän, mutta sinulla ei ole onnea. Se, että se lähestyy sulkemisaikaa, ei tarkoita, että sinun pitäisi pakottaa myyntiin, joka ei ole täysin oikea sinulle. Jos et ole täysin tyytyväinen hintaan ja laatuun – kävele pois. Aina on seuraava kerta.
🔥 Empfohlen:  Tuotteistetut palvelut: Lopullinen opas ja esimerkkejä

Lisätä arvoa

Katsotaanpa nyt, kuinka todella ansaita rahaa kirpputorilla – ja käännä nämä tuotteet valtavaan voittoon.

Sinun olisi pitänyt jo ostaa tuotteet hintaan, joka jättää tilaa terveelle voitolle, kun myyt ne. Mutta jos todella haluat parantaa peliäsi ja ansaita vakavasti rahaa, haluat sen lisätä arvoa.

Tämä on jälleen liiketoiminnan perusperiaate – ja sitä tapahtuu ympärillämme joka päivä. Esimerkiksi Nike ostaa tarvitsemansa materiaalit murto-osalla hinnasta, jonka he myyvät parin Ilmavoimat 1′ varten (muuten suosikkilenkkarini).

He kuitenkin kokoavat materiaalit yhteen ja lisätä arvoa, jonka he puolestaan ​​pystyvät myymään huomattavalla voitolla. Ja vaikka tämä on hyvä esimerkki uudelle tuotteelle, samaa logiikkaa voidaan soveltaa kirpputorien käytettyihin tuotteisiin.

Jos voit lisätä arvoa tuotteille, jotka haluat kääntää, voit lisätä merkittävästi voittomarginaalejasi.

Otetaan esimerkiksi kaupallinen mikroaaltouuni, jonka pystyin kääntämään. En pystynyt tuomaan lisäarvoa, koska en ole mitenkään taipuvainen elektroniikkaan – ja mikroaaltouuni oli toimintakunnossa.

Mutta tiedän jonkun, joka ansaitsee elantonsa ostamalla viallisia kaupallisia mikroaaltoja (loogiseen hintaan), korjaa ne hyvälle toimintatasolle ja kääntää ne sitten. Hän tuo lisäarvoa ja ansaitsee siten paljon rahaa.

Ja on monia asioita, joita voit tehdä tämän vuoksi:

 • Huonekalut – tämä voidaan kunnostaa, puhdistaa ja kunnostaa.
 • Moottoreilla varustetut tuotteet – mitä tahansa mekaanista voidaan korjata, kunnostaa ja korjata.
 • Kodinkoneet – voidaan korjata ja korjata.
 • Vaatteet – voidaan korjata ja muokata uusiksi osiksi.

Tämä luettelo ei ole mitenkään tyhjentävä, mutta antaa sinulle käsityksen mahdollisuuksista. Kirjaimellisesti kaikki, mitä voidaan tehdä paremmaksi kuin missä se ostettiin, kelpaa. Ja juuri tämän yksinkertaisen prosessin ansiosta voittosi nousevat pilviin kirpputorin myötä!

Kannattavimpia tuotteita myydään kirpputorilla

Ensinnäkin on kaksi tärkeää asiaa, jotka on otettava huomioon, kun valitset parhaita tuotteita, joita voit käännellä.

Kuinka paljon lisäarvoa voit lisätä?

Kuten olemme jo keskustelleet, arvon lisääminen on ylivoimaisesti paras tapa kasvattaa voittoasi massiivisesti. Siksi olisi ihanteellista valita kohteita, joiden korjaamiseen, korjaamiseen, säätämiseen tai parantamiseen sinulla on jonkin verran asiantuntemusta tai taitoja. Sinun on otettava huomioon aika, jonka annat tähän tehtävään, koska aika on rahaa!

Jos olet esimerkiksi puutyön taitava ja osaat korjata ruokapöydän korkeatasoisesti. Tähän kuluva aika on otettava huomioon voittomarginaaleissasi. Ei ole hyvä myydä pöytää 200 dollarilla enemmän kuin maksoit, jos kunnostus kestää 30 tuntia.

Jos kuitenkin suoritat tehtävän kahdessa tunnissa, 200 dollarin lisäarvo on 100 dollaria tunnissa työllesi. Ei paha, hei!

Korkea hinta vs halvat tuotteet

Toinen seikka, jota sinun on harkittava huolellisesti, on hintaluokka, johon valitsemasi tuotteet kuuluvat. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa:

 • Korkeahintaiset tuotteet Plussat
  • Voi myydä paljon pienemmällä määrällä ja ansaita enemmän rahaa.
  • Vie vähemmän aikaa myydä vähemmän tuotteita.
  • Helpompi lisätä arvoa.
 • Korkeahintaiset tuotteet Miinukset
  • Suuremmat alkukustannukset, mikä voi olla vaikeaa, jos sinulla on vähän rahaa.
  • Varastossa sidottu suurempi määrä pääomaa, jos tuotteet eivät mene kaupaksi.
  • Voi olla vaikeampi myydä.
  • Tavallisesti suurempia kohteita (korkeammat toimituskulut, jos myyt verkossa).
 • Halpahintaiset tuotteet Plussat
  • Voi olla paljon helpompi myydä.
  • Nopea kiertoaika, joten varastoon jää vähemmän rahaa.
  • Pienemmät alkukustannukset tavaroista, joten edullisempi aloittaa.
  • Yleensä pienempiä kohteita (pienemmät toimituskulut, jos myyt verkossa).
 • Halpahintaiset tuotteet Miinukset
  • On myytävä paljon suurempia määriä saadakseen tarpeeksi rahaa.
  • Voi olla kilpailukykyisempi, kun enemmän ihmisiä myy samanlaisia ​​tuotteita.
  • Vaikeampi lisätä arvoa.

Parhaat esineet ideoiden kääntämiseen

 • Sisäkalusteet
 • Ulkokalusteet
 • Antiikki
 • Keräilykohteet
 • Pelit
 • Lelut
 • Kodinkoneet
 • Kaupalliset laitteet
 • Levysoittimet
 • Vinyyli levyt
 • Vintage elektroniikka
 • Vaatteet
 • Naisten kengät
 • Polkupyörät
 • Lastenrattaat
 • Pihan varusteet
 • Sähkötyökalut
 • Videopelit
 • Videokonsolit
 • Urheilumuistoesineitä

Missä voit myydä läppäsi

Nyt olet suorittanut nämä tärkeät tehtävät:

 • Tutki tuotteitasi löytääksesi jälleenmyyntipotentiaalin.
 • Löysin tuotteet hintaan, joka jättää tilaa voitolle.
 • Sovittiin myyjän kanssa saadakseen vielä paremman hinnan.
 • Tarvittaessa lisäarvoa kannattavuuden lisäämiseksi.

Olet nyt valmis kääntämään tavarasi ja alkamaan nähdä rahat tulevat sisään.

🔥 Empfohlen:  82+ Airbnb-essentials: Kotisi perustaminen Airbnb:tä varten

Joten missä on parhaat paikat rahalle?

No, se saattaa vaikuttaa intuitiiviselta, mutta yksi parhaista paikoista voiton tavoittelemiseen on juuri siitä, mistä aloitit. osoitteessa kirpputori.

Tämä johtuu siitä, että sinulla on vangittu yleisö, joka etsii laadukkaita tuotteita, jotka tarjoavat arvoa. Jos olet tehnyt työsi oikein ja hinnoitellut tuotteesi tarkasti, sinun ei pitäisi olla vaikeuksia sen myymisessä.

Kannattaa harkita eri kirpputorin kokeilemista kuin mistä ostit tai ainakin odottaa pari viikkoa, jos käytät samaa. Useimmilla kirpputoreilla on valtava prosenttiosuus toistuvia asiakkaita – ja pieni odotusaika on hyödyllinen sinulle.

eBay on loistava vaihtoehto saavuttaa paljon suuremmat markkinat ja mahdollisesti saavuttaa korkeampi myyntihinta. Jos tuotteesi on markkinarakoisempi, useamman ostajan saaminen lisää sen myyntimahdollisuuksia. Mutta sinun on otettava huomioon toimituskulut.

Etsy on toinen loistava vaihtoehto, ja sillä on enemmän taide- ja käsityöyleisöä. Tämä kannattaa harkita antiikkien, vintage-, käsintehtyjen, korjattujen ja kunnostettujen esineiden kohdalla. Myös tavarat myydään kiinteään hintaan, mikä voi olla joillekin hallittavampi ratkaisu.

Oman pihan myynti ja mainonta päällä Craigslist tai Facebook Marketplace ovat myös hienoja vaihtoehtoja. Kannattaa testata useita myyntitapoja, sillä jotkin paikat voivat toimia paremmin kuin toiset riippuen siitä, mitä olet myymässä.

Kuinka paljon voit ansaita?

Kirpputorilla flippauksella on mahdollisuus ansaita sinulle paljon rahaa, josta voi helposti tulla kokopäiväpalkka tai osa-aikainen mahtava sivutouhu tulojesi täydentämiseksi.

Vuonna 2015 Rob ja Melissa alkaen FleamarketFlipper.com tehty 42 000 dollariaja seuraavana vuonna he ansaitsivat yli 133 000 dollaria. Ansaintapotentiaali on hyvin samanlainen kuin mikä tahansa muu yritys. Mitä enemmän työskentelet hyvin tutkittujen tuotteiden hankinnassa, sitä paremmin voit tehdä.

Tässä on vain muutama esimerkki upeista esineistä, joita Rob ja Melissa ovat äskettäin kääntäneet uskomattomilla tuloksilla:

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Kääntämisen ympäristötekijät

On niin monia mahdollisuuksia kasvattaa tulojasi, ansaita enemmän rahaa ja edetä kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Täällä LifeUpswingissa puhumme paljon rahan ansaitsemisesta verkossa, sivutoimista ja passiivisista tuloista.

Mielestäni on syytä huomata, että tulevaisuuden aloittamisella kirpputorilla on myös joitain odottamattomia etuja.

Pelkästään tosiasialla, että ostat jotain, joka on jo valmistettu, ja myyt sen sitten voitolla, on valtavia ympäristöetuja.

Uudelleenkäyttö- ja kierrätysprosessi vähentää kaatopaikoille menevän jätteen määrää. Se vähentää myös tuotannon tarvetta uusilla tai raaka-aineilla. Tämä tarkoittaa ilmansaasteiden, vesien saastumisen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä ja säilyttää maailman luonnonvarojen status quon.

Joten jos aiot kääntää, tiedä, että teet myös oman osuutesi!

Suositeltava: 11+ uskomatonta halvinta tapaa elää

Flipperin yliopisto

Flea Market Flipper -kurssi

✅ Yli 45 oppituntia 13 moduulissa
✅ PDF-lataukset
✅ Excel-laskentataulukoita
✅ Video-opetusohjelmat
✅ Taloudellista vapautta

UKK

Mitä asioita on helpoin kääntää?

Jos haluat olla loistava kirpputorin räpylä, helpommin käännettävät esineet antavat sinulle hyvän aseman menestyäksesi. Helpoimmin myydään aina ne, joilla on kysyntää ja joita voidaan tarjota molempia osapuolia tyydyttävään hintaan.

Huonekalut, korut, lelut, vauvoille liittyvät tuotteet, vaatteet, kulutuselektroniikka, työkalut, puutarhatuotteet ja kaupalliset tuotteet ovat aina upeita käännettäväksi voiton saamiseksi.

Mikä on kannattavinta myydä?

Tämä riippuu aina kysynnästä ja tavasta, jolla koet voiton. Jos ostat tuotteen 1 dollarilla ja myyt sen 2 dollarilla, olet tehnyt 100 % voiton – mutta todellisuudessa se on vain 1 dollari. Voisit käyttää 100 dollaria ja myydä 150 dollarilla – se on pienempi voittomarginaali (50 %), mutta todellisuudessa olet tehnyt 50 dollarin voittoa. Kaikkein kannattavimmat tuotteet ovat aina halvalla saatavat tuotteet, jotka tuovat myös huomattavaa lisäarvoa.

Kuinka voin kääntää rahat nopeasti?

Jos haluat kääntää rahasi nopeasti kirpputorilla, se on helpompaa edullisia tuotteita -myynti verkossa.

Kuinka aloitan kääntämisen?

Jos haluat olla kirpputorin räpylä, tarvitset alkusijoituspääomaa (esineiden ja mahdollisten kunnostusmateriaalien ostamiseen) ja online-läsnäoloa myydäksesi. Jos haluat myydä takaisin kirpputorilla, joudut maksamaan paikastasi ja polttoaineesta päästäksesi sinne. Sinun on myös tehtävä tutkimus ja tunnettava markkinat.

Suositeltava: Kuinka tehdä rahaa kääntämällä autoja | Lopullinen opas

Lopullinen opas kirpputorin kääntämiseen