Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Flipping Furniture: Ultimate Guide

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Flipping Furniture: Ultimate Guide

Kääntyvät huonekalut

Entä jos kertoisin sinulle, että tekemällä vain muutaman lisätuntia viikossa voit ansaita ylimääräistä 1000 dollaria tai enemmän! Missä allekirjoitan, kuulen sinun sanovan!

Kalusteiden kääntäminen on mahtava tapa ansaita makeaa ylimääräistä rahaa. Ensinnäkin, älä panikoi! Sinun ei tarvitse olla seuraava Ty Pennington ansaitaksesi rahaa huonekalujen kääntämisellä. Se on hieno asia tässä projektissa. Kuka tahansa voi aloittaa pienellä investoinnilla ja viettämällä aikaa muutaman perustaidon oppimiseen.

Tässä yksityiskohtaisessa oppaassa opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää huonekalujen kääntämisestä. Mikä tärkeintä, opit parhaat tavat ansaita eniten rahaa huonekalujen kääntämisellä!

Opas huonekalujen kääntämiseen

Huonekalujen kääntäminen ei tarkoita tuolien heittämistä! Ei, kyse on menestyvän huonekalujen kääntöyrityksen perustamisesta. Ottaa väsyneitä tai vanhempia huonekaluja ja hengittää niihin elämää (ja voittoa).

Jos olet epävarma huonekalujen kääntämisestä, harkitse tätä. Vuoteen 2025 mennessä käytettyjen huonekalujen markkinat Yhdysvalloissa sen arvo on 16,55 miljardia dollaria!

Tarvitset vain vähän tietotaitoa esimerkiksi myyvistä asioista ja mitä materiaalia käyttää, ja voit alkaa ansaita osuuttasi.

Kuinka aloittaa huonekalujen kääntäminen

Aloita pienestä ostamalla pari kappaletta, kunnostamalla ne ja myymällä uudelleen. Ota aikaa oppiaksesi palauttamaan kappaleet korkeatasoisiksi.

Jatka tätä, ja nopeasti sinulla on hyvä käsitys siitä, mikä myy eniten voittoa.

Voisit aloittaa kirpputorin räpylänä. Kirpputorille suuntaaminen on ihanteellista aloittaessa, sillä saat aistia, kuinka paljon asiat maksavat ilman, että kulutat liikaa. Huonekaluräpän on kyettävä neuvottelemaan kustannusten pitämiseksi alhaisina. Neuvottelutaitoja voi helposti harjoitella kirpputorilla!

Parhaat käännettävät huonekalutyypit

Vanhemmat huonekalut, jotka eivät ole liian vaurioituneet, sopivat ihanteellisesti aloittelijalle huonekalujen kääntämiseen. Tämä johtuu siitä, että niiden korjaaminen ei maksa liikaa ja ne voidaan kunnostaa nopeammin.

Lipasto, sohvapöytä, tuolit tai muut vanhat huonekalut voivat kaikki olla kannattavia. Massiivipuiset huonekalut ovat usein mahtavia, koska niitä myydään hyvin. Kun olet kehittänyt huonekalujen entisöintitaitojasi, voit alkaa ostaa vanhoja huonekaluja, jotka tarvitsevat enemmän korjaustöitä. Aluksi kiinnitä huomiota korkealuokkaisiin huonekaluihin, joissa on vain vähän vaurioita tai vain tyypillisiä kulumisen merkkejä.

Ne on helpompi ja nopeampi korjata, mikä tarkoittaa, että voit alkaa ansaita nopeammin!

Mistä löytää parhaat käännettävät huonekalut

Onnistunut huonekalujen kääntäminen tarkoittaa osien ostamista halvalla ja myymistä mahdollisimman suurella voitolla. Hyvä uutinen on, että on olemassa monia mahtavia tapoja saada huonekaluja edullisesti tai jopa ilmaiseksi!

Etsi piha- tai autotallimyyntiä alueellasi. Älä myöskään pelkää tinkiä, sillä yleensä myyjät haluavat päästä eroon kodin sotkuista! He voivat olla valmiita alentamaan hintaa, jos voit ottaa tuotteen heti.

Tutustu paikalliseen säästökauppaan säännöllisesti. Jos vierailet usein, huomioi, kun uusia osakkeita tulee myyntiin. Sinulla saattaa olla kilpailua, joten kun pääset ensin kauppaan, saat parhaat tavarat!

Verkossa voit kokeilla Facebook Marketplacea, eBayta tai Craigslistia löytääksesi laadukkaita huonekaluja. Muista tarkistaa Craigslistin ilmainen osio, koska ihmiset usein antavat tavaraa pois kenelle tahansa, joka voi kerätä niitä.

Voit myös etsiä verkosta paikallisia kierrätysryhmiä. Nämä ovat käteviä ryhmiä, joissa ihmiset antavat tavaraa ilmaiseksi.

Missä voit myydä huonekalusi

On olemassa monia vaihtoehtoja myydä huonekalujasi sekä verkossa että offline-tilassa. Sinun tulisi mainostaa useilla kanavilla parantaaksesi myyntimahdollisuuksiasi.

Älä unohda, että verkkokaupassa saatetaan periä maksuja tai toimituskuluja. Ota nämä huomioon hintoja määrittäessäsi.

Facebook Marketplace, eBay ja Craigslist antavat sinulle pääsyn miljoonille potentiaalisille asiakkaille. Toimituskulujen säästämiseksi voit mainostaa alueesi niille, jotka voivat kerätä. Muista merkitä tuote vain noutoksi.

Kun olet perustanut huonekalujen kääntöyrityksesi, voit perustaa oman verkkosivustosi. Verkkosivustot voidaan perustaa halvalla, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat ostaa suoraan sinulta.

Sosiaalisen median käyttäminen kunnostettujen huonekalujesi myymiseen on mahdollista, jos sinulla on paljon seuraajia. Voit esimerkiksi rakentaa Instagram-tilin, joka dokumentoi palautusprosessin. Lisää linkkejä profiiliisi, jotta kiinnostuneet ostajat voivat ostaa huonekalut valmiina.

Autotalli- tai kiinteistökaupan järjestäminen on toinen hyvä vaihtoehto. Muista mainostaa sitä paikallisissa Facebook-ryhmissä tai naapuruston verkkosivustoilla. Voit myös myydä muita ei-toivottuja omistamiasi tavaroita saadaksesi ylimääräistä rahaa.

🔥 Empfohlen:  28 parasta huonekalujen myyntipaikkaa

Käännettävä huonekaluprosessi

Huonekalujen kääntäminen on suoraviivainen prosessi. Etsi ensin esine, jonka haluat kääntää, ja osta se. Kun olet noutanut sen, seuraava vaihe on palauttaa kohde tarpeen mukaan.

Kun huonekalut ovat valmiita myyntiin, sinun on luotava listaus laadukkaiden valokuvien avulla ja myytävä kappale voitolla. Helppo!

Jaetaan tämä nyt yksityiskohtaisemmin.

Ostajan opas huonekalujen kääntämiseen

Onnittelut huonekalujen kääntämisyrityksesi aloittamisesta. Nyt sinun täytyy ostaa huonekaluja! Käykö joku vanha kappale? Ehdottomasti ei!

Kysy itseltäsi nämä kysymykset ostaessasi käännettäviä huonekaluja.

Ovatko huonekalut kuin uudet? On ihanteellista löytää huonekaluja kirpputorista, kirpputorikaupasta tai verkosta, mikä ei vaadi paljon työtä. Tämä johtuu siitä, että voit myydä sen nopeasti ja saada enemmän voittoa! Huonekalumaali tai uudet vetolaatikot ovat kaikki, mitä joidenkin kappaleiden on oltava valmiita myyntiin.

Voiko sen käyttää uudelleen? Joitakin kappaleita voidaan muokata ja myydä joksikin muuksi. Esimerkiksi kaappi voidaan muuttaa kirjahyllyksi. Huonekalujen uudelleenkäyttö kannattaa joskus, jos alkuperäinen kappale ei mene kaupaksi, mutta sen vaihtaminen suositumpaan tavaraan takaa myynnin.

Onko teos visuaalisesti houkutteleva? Joskus näet huonekalun ja ajattelet WOW! Jos ajattelet näin, on mahdollista, että myös monet muut ostajat tekevät niin. Luota vaistoihisi, kun näin tapahtuu.

Tietäen mitä olla ostamatta on tärkeää. Et halua olla jumissa huonekalujen kanssa, joita et voi myydä! Vältä ostamasta mitään, mikä on vakavasti vaurioitunut. Mädäntyneet tai tuhoutuneet osat eivät todennäköisesti ole korjattavissa. Vaikka ne olisivatkin, se tapahtuu suurella kustannuksellasi ja aikaasi. Ei ole sen arvoinen.

Markkinoiden ymmärtäminen ennen ostamista

Myynnin ymmärtäminen on tärkeä työkalu oikeiden käännettävien huonekalujen ostamisessa. Tarkista paikalliset huonekaluilmoitukset saadaksesi käsityksen siitä, mitä myydään. Katso verkossa ymmärtääksesi trendejä ja keskitä ponnistelusi suosittuihin huonekaluihin.

Vintage-huonekalut, maalatut huonekalut tai aito puukalusteet ovat usein hyvin myytäviä kappaleita. Halvalla väärennöspuusta tai MDF:stä valmistettuja huonekaluja kannattaa välttää.

Mitä sinun pitäisi maksaa käännettävistä huonekaluista

Kun ostat käännettäviä huonekaluja, mieti aina, kuinka paljon kunnostaminen maksaa. Tuloosi vaikuttavat sekä ostohinta että kunnostuskustannukset.

Tavoitteena maksaa enintään 100 dollaria yksittäiseltä kappaleelta. Ainoa kerta, kun sinun tulee rikkoa tätä sääntöä, on, jos uskot, että kappaleella on korkea jälleenmyyntiarvo. Harvinaisesta huonekalusta voisi maksaa enemmän.

Kuinka neuvotella parhaan hinnan saamiseksi

Ensinnäkin, älä pelkää neuvotella. Jokainen, joka myy käytettyä huonekalua, odottaa mahdollisten ostajien pyytävän halvempaa hintaa.

Ennen kuin aloitat neuvottelut, mieti, kuinka paljon tuotteen kunnostaminen maksaa ja kuinka paljon aiot myydä sen.

Mieti tätä ja aseta itsellesi maksimihinta. Jos myyjä ei tapaa sinua, kävele pois. Älä tuhlaa rahaa ostaessasi huonekaluja, jotka eivät myy haluamaasi hintaan. Se on vähemmän voittoa sinulle!

Kuinka lisätä arvoa voiton maksimoimiseksi

Lähestymällä projektia oikealla tavalla voit maksimoida voittosi. Tässä on muutamia vinkkejä tämän saavuttamiseen.

Materiaalit, joita saatat tarvita

Huonekalujen kääntämisyrityksen pyörittäminen tarkoittaa, että tarvitset sopivan kuljetuksen. Kalusteiden kerääminen ja lähettäminen tarkoittaa, että sinun on voitava siirtää niitä. Auto on hyvä, jos työskentelet vain pienten huonekalujen parissa. Suurten asioiden hoitamiseksi saatat tarvita kuorma-auton tai maastoauton.

Tarvitset myös työskentelytilaa! Autotalli, kellari tai vapaa huone voidaan käyttää työpajana.

Käsineet suojaamaan käsiäsi ovat hyvä idea. Voit käyttää kertakäyttökäsineitä tai hankkia kestävän parin projektista riippuen.

Puutäytteestä tulee nopeasti paras ystäväsi huonekalujen kunnostuksessa. Käytä sitä kolhujen ja aukkojen täyttämiseen. Kun se on kuivattu ja petsattu, kukaan ei koskaan tiedä, että puupala puuttuu!

Uudelleenverhoilu, maalaus, restaurointi ja muutostyöt

Huonekalujen uusiminen voi sisältää maalauksen, verhoilun tai muita erikoistyökaluja vaativia tehtäviä. Et ehkä tarvitse kaikkia näitä työkaluja, mutta tämä luettelo kattaa useimmat työt. Tarkista ennen ostamista, että käytät sitä huonekaluihin, joita aiot työstää.

 • Lumput
 • Liitu maali
 • Maalinpoistoaine
 • Maalaa tai tahraa
 • Maalareiden teippi
 • Pensselit
 • Ompelukone
 • Hioa
 • Sinkiläpistooli
 • Teräsvilla
 • Tack kangas
 • Puu liima

Jotkut käännetyt huonekalut voidaan helposti päivittää käyttämällä stensiiliä ja joitakin spraymaaleja.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Myyntihinnan ja voittomarginaalin laskeminen

Olet nyt käyttänyt kaiken kyynärpäärasvan saadaksesi kauniita huonekaluja myyntiin. Kuinka paljon se pitäisi myydä?

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 blogisivustojen 16 parasta listaa [Ultimate Hand-Picked List]

Aloita laskemalla, kuinka paljon olet sijoittanut. Ilmoita ostohinta, materiaalikustannukset, kuljetuskustannukset ja kappaleeseen käyttämäsi aika.

Nyt kun tiedät, kuinka paljon olet sijoittanut, on aika lisätä voittoa. Lisäämäsi määrä on valintasi, mutta 200-400 prosenttia olisi enemmän kuin hyväksyttävää.

Jos olet epävarma, tarkista, kuinka paljon samankaltaisia ​​kappaleita myydään, ja aseta hintasi tälle alueelle. Voit muuttaa hintaa aina tarvittaessa.

Kääntelevät huonekalujen menestysstrategiat

Jos olet aloittamassa uutta huonekalujen kääntämistä, tässä on pari strategiaa, jotka auttavat.

Promootio ja markkinointi

Huonekalusi eivät mene kaupaksi, jos kukaan ei tiedä siitä! Aloita listaamalla myytävät kohteesi useilla verkkosivustoilla. Käytä sosiaalista mediaa näiden myyntisivujen linkkien jakamiseen, äläkä epäröi pyytää ystäviä tai perhettä jakamaan linkit muiden kanssa. Mainostamalla tuotteitasi sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet myyntiin.

Esittely on avainasemassa. Älä julkaise yhtä hämärää kuvaa kauniisti kunnostetuista huonekaluistasi pimeässä huoneessa. Ota sen sijaan aikaa useiden laadukkaiden kuvien ottamiseen. Varmista, että valo on oikea, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä kappaleen selvästi.

Lavastetut valokuvat ovat hyvä idea, koska ne auttavat ostajia visualisoimaan, miten he voisivat käyttää teosta. Voit esimerkiksi kunnostaa ruokapöydän. Ota kuvia pöydästä, jossa on keskipiste, kuten hedelmäkulho ja illallinen. Kun käytät vähän aikaa tavaroidesi markkinointiin, on parempi mahdollisuus myydä niitä korkeammalla hinnalla.

Raaka-ainekustannusten alennus

Kuluttaminen vähemmän materiaaleihin tarkoittaa enemmän voittoa taskussasi! Tämän tekemiseksi varo tarjouksia tarvikkeista. Joukkoostot voivat usein olla kustannustehokas tapa alentaa materiaalikustannuksia.

Materiaalien ostaminen verkosta on yleensä halvempi vaihtoehto kuin paikallisista kaupoista. Amazonin kaltaiset sivustot voivat auttaa sinua säästämään rahaa tarvikkeista käyttämällä tilausvaihtoehtoaan tavallisiin ostoihin.

Lisää tulovirtoja

Äskettäin hankkimasi huonekalujen entisöintitaitosi voivat tarjota mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa muilla tavoilla. Tässä on joitain ehdotuksia.

Tarjoaa huonekalujen korjauspalveluita

Mainosta palveluitasi lähialueella Facebookin, esitteiden tai paikallisten verkkoryhmien avulla. Tämä voi olla erittäin kannattavaa, koska sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa huonekalujen ostamiseen. Voit käyttää olemassa olevia tarvikkeitasi kappaleen korjaamiseen ja saada palkkaa!

Mukautetut tilaukset

Räätälöidyt tilaukset voivat tarjota suuren lisätulon lähteen. Asiakkaalla voi olla kunnostusta kaipaava huonekalu tai hän voi pyytää sinua löytämään tietyn huonekalun, joka kaipaa kunnostusta hänen sisustukseensa sopivaksi.

Pulssi pysyminen viimeisimpien trendien parissa on erinomainen tapa pysyä kilpailijoiden edellä. Tietyt värit tai mallit voivat olla suosittuja. Tietyntyyppiset huonekalut voivat olla erittäin haluttuja.

Seuraamalla, mitä ihmiset haluavat, voit keskittää voimasi näiden kappaleiden luomiseen. Näin voit tienata enemmän!

Huonekalujen kääntämisen plussat ja miinukset

Huonekalujen kääntämisyrityksen aloittaminen vaatii kärsivällisyyttä, kyynärpäärasvaa ja halukkuutta oppia. Kuitenkin, jos olet valmis laittamaan työn palkitsemiseen, se voi olla sen arvoista!

Tässä on huonekalujen kääntämisen hyvät ja huonot puolet.

Plussat:

 • Ansaitset rahaa! Lisärahat ovat aina tervetulleita. Halusitpa sitten kuluttaa sen tai säästää sen, sinulla on oltava se ennen kaikkea!
 • Opi uusi taito. Nyt olet oppinut kunnostamaan huonekalut, voit ansaita rahaa useilla tavoilla. Kalusteiden kääntäminen, huonekalujen korjaus tai tilaustyöt. Voit myös korjata omat huonekalusi nyt, jolloin ei tarvitse ostaa uutta tavaraa omaan kotiin!
 • Aikataulu on sinun. Oman huonekalujen kääntämisyrityksen perustaminen tarkoittaa, että sinulla ei ole pomoa! Voit työskennellä milloin haluat ja niin kauan kuin haluat. Joustavuus tällaisessa työskentelyssä tekee siitä paljon nautinnollisempaa.
 • Ympäristöystävällinen. Kierrätys tarkoittaa, että teet oman osasi ympäristön hyväksi. Sen sijaan, että antaisit hyvälaatuiset huonekalut viedä kaatopaikalle, asut ne uudelleen. Jotkut ostajat ovat ympäristötietoisia ja etsivät kierrätettyjä huonekaluja. Tämä tarkoittaa lisää asiakkaita sinulle!

Haittoja:

 • Tarvitaan ennakkoinvestointi. Kuitenkin, kuinka paljon sinun on käytettävä aloittamiseen, voi olla alle 100 dollaria. Jos voit hankkia huonekaluja ilmaiseksi, sinun tarvitsee maksaa vain materiaaleista!
 • Sijainti vaikuttaa ansaintamahdollisuuksiin. Jos asut kaupungissa tai suuressa kaupungissa tai sen lähellä, mahdollisuutesi ansaita ovat paljon paremmat. Tämä johtuu siitä, että potentiaalisia asiakkaita on enemmän. Siellä on myös paljon suurempi valikoima käytettyjä huonekaluja, joista voit ostaa.
 • Ei takuita tuloista. Jos valmistat kauniita huonekaluja, sen pitäisi myydä. Ei kuitenkaan ole takeita siitä, että myyt mitään. Vaihtoehtoisesti voit nauttia useiden kuukausien hyvistä myynneistä, sitten kuukauden, jolloin mikään ei myy.
🔥 Empfohlen:  Metaverse-markkinointi: säästä paikkasi tulevaisuudessa

Tällainen sivutouhu tarkoittaa, että sinun on oltava valmis siihen, että jotkut kuukaudet eivät voi ansaita mitään. Laajentumalla tilauksiin tai huonekalujen korjauksiin, voit silti ansaita niinä kuukausina, jolloin kunnostetut huonekalusi eivät mene kaupaksi.

Suositeltuja resursseja huonekalujen kääntämiseen

Verkossa on paljon resursseja, joita voit käyttää missä tahansa DIY-projektissa, mukaan lukien huonekalujen kääntäminen. Tässä on joitain parhaista:

YouTube-kanava Säästyssukellus by Serena Appiah on täynnä tee-se-itse-neuvoja ja esimerkkejä. Ashleigh Lauren tarjoaa upeita neuvoja niille, jotka haluavat tehdä edullisia kunnostuksia.

Jos haluat tietää, kuinka ottaa vanha huonekalu ja saada se näyttämään upealta, niin April Bee voisi olla sinulle. Hänen tee-se-itse-kotisarjansa herättää muutosprosessin eloon lyhennetyillä kuvilla.

Dashnerin suunnittelu ja restaurointi on erinomainen oppiaksesi lisää vuosisadan puolivälin huonekalujen entisöimisestä.

Puuhuonekalut ovat luultavasti niitä huonekaluja, joiden parissa työskentelet eniten. Ross Taylor Woodworks opastaa sinut restaurointien läpi alusta loppuun.

Katso tämä video, Kalusteiden kalkkiminen ja ahdistus. Erinomainen aloittelijoille!
Kirjan ystävät voivat lukea Huonekaluraamattu: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää huonekalujen tunnistamiseen, entisöintiin ja hoitoon Kirjailija: Christophe Pourny Tämä on loistava resurssi täynnä vinkkejä.

UKK

Voinko myydä käytettyjä huonekaluja käteisellä?

Joo! Ihmiset antavat usein vahingoittumattomia huonekaluja pois niin kauan kuin voit kerätä ne. Voit noutaa sen ilmaiseksi ja myydä sen heti. Myy se pihalla tai verkossa käyttämällä sivustoja, kuten eBay.

Kuinka paljon rahaa voin ansaita kääntämällä huonekaluja?

Taitosi, käytettävissä oleva aika ja sijainti vaikuttavat kaikki siihen, kuinka paljon voit ansaita. Muutamalla on mahdollista ansaita tuhansia dollareita kuukaudessa. Useimmat huonekalujen räpylät tienaavat jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Se riippuu vain siitä, kuinka paljon aikaa voit sijoittaa!

Onko jotain huonekaluja, joita minun pitäisi välttää?

Vältä hauraita huonekaluja, kuten tekopuusta valmistettuja esineitä. Näitä on vaikea palauttaa ja ne voivat vaurioitua kuljetettaessa. Antiikkihuonekalut voivat olla kalliita ostaa, ja monimutkaiset kappaleet, jotka vaativat tuntikausia huolellista restaurointia, eivät ole sen arvoisia.

Mitkä huonekalut sopivat parhaiten kääntämiseen?

70- ja 80-luvun massiivipuuhuonekalut ovat kannattavimpia.

Onko huonekalujen kääntäminen kannattavaa?

Ehdottomasti kyllä! Kuinka paljon ansaitset, määräytyy sen mukaan, kuinka paljon aikaa voit sijoittaa. 1000 dollarin ansaitseminen kuukaudessa ei ole kohtuuton tavoite.

Mikä tekee huonekalujen kääntämisestä hyvän sivuharrastuksen?

Huonekalujen kääntäminen on mahdollista, koska kokemusta ei tarvita. Voit aloittaa halvalla ja työskennellä projekteissa milloin haluat. Tämä tekee siitä loistavan valinnan kaikille, jotka haluavat oppia. Voi, ja voit ansaita 1000 dollaria kuukaudessa tai enemmän!

Missä on paras paikka myydä huonekaluja?

Craigslist ja Facebook Marketplace ovat luultavasti kaksi parasta sivustoa. Näillä sivustoilla myyminen antaa sinulle pääsyn miljoonille mahdollisille asiakkaille. Jos lähetys ei ole asia, jota haluat käsitellä, nämä kaksi sivustoa sopivat erinomaisesti paikalliseen paikkaan.

Suositeltava: Kuinka tehdä rahaa kääntämällä autoja | Lopullinen opas

Kääntyvät huonekalut