Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Food Truck -rahoitus: 7 rahoitusvaihtoehtoa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Food Truck -rahoitus: 7 rahoitusvaihtoehtoa (2023)

Food truck -yritysten omistajat ovat eräitä maailman omistautuneimmista yritysten omistajista. He tietävät, että kaikkien täytyy syödä ja että amerikkalaiset rakastavat mukavuutta. Jos haaveilet oman mobiiliravintolan omistamisesta, saatat tarvita food truck -rahoitusta.

Olet tullut oikeaan paikkaan. Näytämme sinulle, kuinka saada ruoka-autolaina, jossa on tietoja food truck -yritysten omistajilta, NAV:lta ja National Business Capitalilta. Olemme tehneet yhteistyötä heidän kanssaan auttaaksemme tulevia food truck -yrityksiä saamaan helpommin hyväksynnän food truck -lainaan.

Vastaamme elintarvikeautojen rahoitukseen liittyviin kysymyksiin, kuten:

 1. Kuinka ostaa ruoka-auto?
 2. Kuinka paljon ruoka-auto maksaa?
 3. Mitä ovat Food Truck -lainavaihtoehdot?
 4. Kuinka saada rahoitusta ruoka-autoyritykselle?
 5. Kuinka saada Food Truck -rahoitusta huonoilla luottotiedoilla?
 6. Kuinka parantaa luottopisteitäsi NAV:n avulla?
 7. Miksi ruoka-autojen omistajien tulisi aloittaa kansallisella yritysluottorahoituksella?

Kuinka ostaa ruoka-auto?

Ruokaauton voi ostaa 48 eri tavalla. Ruoka-autojen hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien:

 • Ruoka-auton tyyppi: Oletko ostamassa ruoka-autoa, ruokaperävaunua tai ruokakärryä?
 • Ruokaauton kunto: Oletko löytänyt uuden ruoka-auton tai käytetyn ruoka-auton myytävänä?
 • Ruoka-autoyrityksen ostaminen: Oletko ostamassa käytettyä ruoka-autoyritystä?
 • Food Truckin varusteet: Onko laitteet jo ruokaautossa?
 • Ostovälineet: Ostatko, vuokraatko tai liisaatko ruoka-autosi ja varusteesi?

Katsotaanpa jokaista näistä auttaaksemme sinua ymmärtämään, kuinka paljon yrityslainaa saatat tarvita ostaaksesi ruoka-auton laitteita.

Ruoka-auton tyyppi

Mobiiliruokamyyjiä on kolmea päätyyppiä:

 1. Ruokarekka: Nämä ovat yleensä muunnettuja umpikorikuorma-autoja, muunnospakettiautoja tai matkailuautoja.
 2. Ruokatraileri: Yhdistetään kuorma-auton, maastoauton tai muiden ajoneuvojen vetokoukkuun. Ne ovat yleensä suljettuja.
 3. Ruokakori: Sinun on joko siirrettävä ne manuaalisesti tai liitettävä ne johonkin kuljetusvälineeseen. Ruokakärryjä ei yleensä ole suljettu.

Käyttämäsi mobiiliautomaatin tyyppi voi vaikuttaa haettavaan yrityslainaan, koska eri laitteilla on erilainen odotettu käyttöikä ja arvo. Myös peräkärryjä ja kärryjä pidettäisiin laitelainoina, kun taas ruoka-auto voi myös saada autolainan, jonka korko on usein paljon alhaisempi kuin muilla luottolimiiteillä.

Food Trukin kunto

Ikä ja kunto vaikuttavat elintarvikeautojen rahoitukseen, koska molemmat vaikuttavat laitteiden käyttöikään. Monet rahoituslaitokset eivät tarjoa ruoka-autolainoja yli kymmenen vuotta vanhoille ajoneuvoille. Heillä voi myös olla kilometrimäärävaatimuksia, jotka vaikuttavat kykyyn saada ruoka-autorahoitusta.

Ruoka-autoyrityksen ostaminen

Pienyrityslainan saaminen saattaa olla helpompaa, jos ostat olemassa olevan yrityksen elintarvikeautoteollisuudesta. Näissä skenaarioissa voit käyttää nykyistä kassavirtaa, vuosituloja ja nykyisen yrityksen liiketoimintaomaisuutta pienyrityslainojen turvaamiseen. Haluat työskennellä välittäjän kanssa auttaaksesi sinua saamaan parhaan vastineen.

Ruoka-autojen laitteet

Laitelainat ovat yleinen yrityslainatyyppi. Käytät todennäköisesti jonkinlaista laiterahoitusta, kun astut ruoka-autoyrittäjien maailmaan. Jos olet ostamassa uusia laitteita, voit turvallisesti saada food truck -rahoituksen pidemmäksi ajaksi kuin ostaessasi käytettyjä laitteita. Jos laitteet hajoavat, menetät kassavirran ja olet silti yrityslainojen koukussa.

Hankintasopimus

Ruokaauton rahoitukseen voi vaikuttaa se, miten valitset ruokaauton ja varusteet. Sinulla on kolme päätapaa hankkia laitteita:

 1. Ostaa: Useimmat vaihtoehdot food truck -rahoitukseen. Ruokaautojen varusteet lasketaan sekä kuluksi että omaisuudeksi.
 2. Vuokrata: Tämä on laiterahoituksen välitön kilpailija, ja veroseuraamuksia voidaan käsitellä eri tavalla kunkin osalta. Näitä tarjoavat usein suoraan elintarvikeautojen laitevalmistaja. Et todennäköisesti voi käyttää ruoka-autoa lisäyrityslainojen turvaamiseen, kun vuokraat.
 3. Vuokrata: Tämä tapa turvata ruoka-auto ja laitteet otetaan todennäköisesti huomioon käyttöpääomalainoissa tai luottolimiiteissä, mutta ei laitelainoissa, koska et omista ruoka-autoa.
🔥 Empfohlen:  Google Panda Definition & Merkitys

Kuten aina, muista lukea mitä allekirjoitat. Jotkut lainanantajat ovat hämäriä.

Kuinka paljon ruoka-auto maksaa?

Ruokaautojen hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan. Olemme jo maininneet nämä, mutta se on mainitsemisen arvoinen uudelleen. Harkitse:

 • Ruoka-auton tyyppi: Oletko ostamassa ruoka-autoa, ruokaperävaunua tai ruokakärryä?
 • Ruokaauton kunto: Oletko löytänyt uuden ruoka-auton tai käytetyn ruoka-auton myytävänä?
 • Ruoka-autoyrityksen ostaminen: Ostatko käytetyn ruoka-auton yrityksen vai vain kuorma-auton?
 • Food Truckin varusteet: Onko laitteet jo ruokaautossa?

Alla oleva taulukko erittelee ruoka-autojen ja vastaavien liikkuvien ruoka-automaattien eri hintaluokkien hinnat.

Ruoka-autot Ruokatrailerit Ruokakärryt Ruoka-autoyritykset
Uusi, varustettu $70 000+ $9395+ $2000+ 200 000+ dollaria
Uusi, Ei varustettu 20 000+ dollaria $3000+ $539+ Ei sovellettavissa
Käytetty Varustettu 8 000+ dollaria 8500+ dollaria $1000+ 22 500+ dollaria
Käytetty Ei varusteltu 6 000+ dollaria $3000+ $100+ Ei sovellettavissa
Huomautus: Roaming Hunger käytetään hinnoittelun lähteenä ilman hyperlinkkiä

Jatka lukemista, koska ruoka-autoille on tarjolla paljon lainoja.

Mitä ovat Food Truck -lainavaihtoehdot?

Saatat olla oikeutettu erilaisiin food truck -lainoihin tilanteestasi riippuen. Food truckin rahoittamiseen käytetään yleensä jotakin seuraavista lainoista:

 1. Laitteiden rahoitus
 2. Käyttöpääomalaina
 3. Kauppiaan käteisennakko
 4. Liiketoiminnan luottoraja
 5. Yrityslaina
 6. Pienyrityshallinnon laina
 7. Myyjien leasing-ohjelmat

Katsotaanpa jokaista ruoka-auton rahoitusvaihtoehtoa ymmärtääksemme paremmin, mikä valita.

Laitteiden rahoitus

Jos haluat ryhtyä food truck -yrityksen omistajaksi, laiterahoitus on helpoin saada, kun astut liikkuvaan ravintola-alaan. Nämä vakuudelliset yrityslainat tarjoavat varat:

 • Osta tai vuokraa ruoka-auto
 • Hanki alkutarvikkeet
 • Päivitä laitteet

Itse asiassa National Business Credit tekee laitelainojen saamisesta erittäin helppoa. Niin kauan kuin sinulla on yli 600 FICO-pisteet, voit saada jopa 70 000 dollaria online-lainanantajalta aloittaaksesi ruoka-autoliiketoimintasi. Jos tarvitset 75 000 dollaria tai enemmän, tarvitset 120 000 dollaria vuosituloja ja vähintään 6 kuukautta liiketoimintaa.

Laiterahoitus on saatavilla tai laitehinnan kokonaissumma. Tarvitset pienen käsirahan, mutta laitteet toimivat uuden yrityslainan vakuutena. Jos et suorita kuukausimaksua, lainanantaja ottaa laitteet takaisin.

Käyttöpääomalaina

Käyttöpääomalainaa voi käyttää melkein mihin tahansa. Lyhytaikaiset käyttöpääomalainat auttavat yrityksiä kattamaan toimintakulut hitaiden jaksojen aikana, ostovaraston ja rahoituskulut, kuten ruoan ja tarvikkeiden.

Suurin osa käyttöpääomalainoista kestää 18 kuukautta tai vähemmän. Voit saada niitä perinteisiltä lainanantajilta tai online-lainanantajilta, kuten National Business Capital.

Kauppiaan käteisennakko

Useimmat ihmiset ajattelevat, että kauppiaiden käteisennakot ovat vähittäismyyjille tai tukkukauppiaille, mutta myös ruoka-autot voivat käyttää tätä rahoitusta. Kauppiaan käteisennakko lainaa tarvitsemaasi rahaa nopeasti ja vie prosenttiosuuden yrityksesi tulevasta myynnistä. Kun saat elintarvikeautolainoja, jotka ovat kauppiaan ennakkoa, yrityksesi arvioidaan sen kassavirran perusteella.

Kuuntele alta, kuinka Joe Camberato selittää kauppiaiden käteisennakot:

Ruoka-autosi täyttää tämän tyyppiset takaisinmaksuehdot, kunhan olet toiminut yli 6 kuukautta ja ansaitset vähintään 120 000 dollarin vuosituloja. NBC käyttää esimerkkiä takaisinmaksuehdoista, jotka vievät 15 % luotto- ja pankkikorttien myynnistä. Tämä tarkoittaa, että jos haluat maksaa rahoitetun ruoka-auton pois vuodessa, ansaitset todennäköisesti vain noin 10 000 dollaria 120 000 dollaria kohden. Ne tarjoavat ruokaperävaunurahoitusta jopa 5 miljoonan dollarin arvosta käyttämällä kauppiaiden ennakkomaksuja.

Liiketoiminnan luottoraja

Yritysluottoraja on pohjimmiltaan yritysluottokortti, jolla on alhaisempi korko ja korkeammat limiitit. Liiketoiminnan luottolimiitit ovat parhaita ruoka-autolainoja, jos täytät tulo- ja luottoluokitusvaatimukset. Sinun on maksettava vain erääntynyt saldo ja korko, ja voit käyttää luottolimiittiä useimpien yrityskulujen rahoittamiseen.

Voit olettaa, että liiketoiminnan luottolimiitit edellyttävät vähintään:

 • 600 henkilökohtaiset luottopisteet
 • 2 vuotta liiketoiminnassa
 • Täytä erityiset taloudelliset vaatimukset
 • Kassavirta jopa 250 000 dollaria
 • B2B-myyntisaamiset jopa 10 miljoonaa dollaria

Lue lisää siitä, miksi Joe sanoo, että juuri nyt on yksi helpoimmista ajoista saada luottoraja.

Liiketoiminnan luottolimiitit ovat uskomattoman joustavia, koska voit saada vakuudellisen tai vakuudettoman lainan. Vakuusluotto on yleensä halvempi. Nämä ovat jopa saatavilla pienyrityshallinnon tukemana. Lue lisää NBC-lainaehdoista uusiutuville luottolimiiteille.

Yrityslainat

Food truck -yritysten omistajat voivat myös olla kiinnostuneita liikeaikaisista lainoista. Liikeaikaiset lainat toimivat samalla tavalla kuin asuntolaina. Haet lainaa, laitat käsirahaa ja saat kertasumman käteistä etukäteen. Tämän jälkeen maksat lainan takaisin lainaehtojen mukaisesti 6 kuukaudesta 10 vuoteen.

Määräaikainen laina voi olla parempi vaihtoehto kuin luottoraja, jos haluat yhtenäiset takaisinmaksuehdot. Määräaikaiset lainat voivat auttaa sinua rahoittamaan ruoka-autoliiketoiminnan kulut, mukaan lukien:

 • Ruokaperävaunujen päivitysten rahoittaminen
 • Työntekijöiden palkkaaminen
 • Velan jälleenrahoitus
 • Materiaalien ostaminen

Keskustele National Business Capitalin kanssa saadaksesi selville, kuinka voit rahoittaa ruoka-auton pienyrityksesi tarpeiden mukaan. Vaikka useimmat pankit vaativat 680:n vähimmäisluottopisteen ja kahden vuoden toiminnan food truck -rahoitusvaihtoehtoihin, NBC rahoittaa food truck -liiketoiminnan niin kauan kuin sinulla on:

 • Vuosi liiketoiminnassa
 • $10 000+ kuukausitulot
 • Luottopisteet 580

Nämä määräaikaiset lainat ovat yksi markkinoiden parhaista lainatarjouksista yrityksille, joilla on alhainen luottoluokitus.

Pienyrityshallinnon laina

Jos olet oikeutettu Small Business Administrationin (SBA) tukemiin lainoihin, ne ovat joitain parhaista lainoista, joita voit saada. SBA-lainat vaativat yleensä:

 • Luottopisteet 680
 • Henkilökohtainen takuu
 • 2 vuotta liiketoiminnassa
 • Ennakkomaksu
 • Liiketoimintasuunnitelma

SBA-lainat ovat saatavilla kertakorvauksena tai luottolimiittinä. Kun saat SBA-lainan, saat markkinoiden parhaita korkoja ja pidemmät laina-ajat. Nämä pienyrityslainat ovat saatavilla paikallisista pankeista, luottoyhtiöistä ja vaihtoehtoisista lainanantajista.

Useimmilta myyjiltä voi kestää yli 180 päivää lainojen saamiseen ruoka-autoihin, mutta National Business Credit on löytänyt tavan tarjota SBA-laina ruoka-autoyrityksille alle 45 päivässä Hybridge® SBA -lainaohjelmallaan.

Myyjien leasingohjelmat

Myyjän leasing-ohjelma, kuten Roaming Hunger, on yksi tapa kattaa myyjän hallinnoimat ruoka-autokustannukset. He voivat tarjota ehtoja hyvälle luotolle:

 • Pieni ruokaauto
 • Pieni ruokatraileri
 • Käytetty ruokaauto

Food truck -yritykset voivat saada tämän rahoituksen pienemmillä kustannuksilla etukäteen, mutta et välttämättä omista ruoka-autoa. Maksat yleensä talletuksen, joka on vähintään ensimmäisen ja viimeisen kuukauden maksu. Kun vuokra-ajat umpeutuvat, sinulla on mahdollisuus ostaa ruoka-auto jäljellä olevalla saldolla tai hankkia toinen ruoka-auto.

Kuinka saada rahoitusta ruoka-autoyritykselle

Ennen kuin saat lainaa food truck -liiketoiminnan kuluihin, sinun on tehtävä muutamia asioita:

 1. Luo liiketoimintasuunnitelma.
 2. Valitse liiketoimintarakenne. (Yritykset saavat korkeimmat Dun & Bradstreet -luokitukset, koska ne paljastavat eniten. LLC:t ovat toiseksi parhaat.)
 3. Rekisteröidy saadaksesi EIN-numero.
 4. Hanki yrityspankkitili.
 5. Hanki DUNS-numero (ei välttämätön National Business Creditissä).
 6. Täytä vähimmäisvaatimukset.
 7. Valitse lainanantaja.

Kuinka saada Food Truck -rahoitusta huonoilla luottotiedoilla

Jos sinulla on huono luotto, vaihtoehtosi eivät ole yhtä hyviä (mutta silti mahdollisia). Monet online-lainanantajat lainaavat ihmisille, joilla on huono luotto, mutta maksat korkeampia korkoja tai joudut hyväksymään vakuudellisia lainoja. Saatat harkita käytettyjen ruokaperävaunujen etsimistä myytävänä saadaksesi uuden yrityksesi alkuun. Luo sitten luottopisteesi ennen kuin yrität rahoittaa ruokaperävaunuvaihtoehtoja.

Kun sinulla on tuloja ja täytät vähimmäisluottopisteet, online-lainanantajat auttavat sinua mielellään laitteiden hankinnassa laitelainan tai kauppiaan ennakkomaksun avulla. Voit myös etsiä ruokaperävaunujen rahoitusvaihtoehtoja, kuten:

 • Lainaa ystäviltä ja perheeltä
 • Vakuutetun lainan ottaminen
 • Lainaa eläketileiltäsi

Niille, jotka ihmettelevät, kuinka ostaa ruoka-auto ilman rahaa, kannattaa harkita samoja vaihtoehtoja.

Kuinka parantaa luottopisteitäsi NAV:n avulla

NAV on kuin Credit Karma yrityksille. Se auttaa sinua löytämään liiketoimintaratkaisuja, seuraamaan talouttasi ja ehdottamaan parhaita luottokortteja tai lainoja taloustilanteeseesi. 59,99 dollarilla (hinta saattaa muuttua) voit käyttää NAV:n yritysluottojen rakentajaa raportoimaan kaupparivit suoraan luottotoimistoille. Parempi luotto tarkoittaa parempia yritysrahoitusvaihtoehtoja.

Nav auttaa sinua rakentamaan molemmat. Ilmoittaudu nyt.

Miksi jokaisen ruoka-auton tulisi harkita kansallista yritysluottorahoitusta

Etsitpä sitten taco-autoa myyntiin tai odottamattomien kulujen kanssa, National Business Credit tarjoaa nopean rahoituksen ruoka-autojen omistajille. Sinä vain:

 1. Hakea verkossa.
 2. Soita konsultaatiopuheluun selvittääksesi, mitä pieni ruoka-autoyrityksesi tarvitsee.
 3. Hanki parhaat tarjoukset vakuudellisista ja vakuudettomista luottolinjoista yli 75 lainanantajalta
 4. Saat rahat parissa päivässä.

Saat todennäköisemmin hyväksynnän kuin jos menet paikalliseen pankkiin, koska niiden hyväksymisprosentti on 90 % niin kauan kuin täytät vaatimukset. Ohita pankkilaina ja hanki kansallista rahoitusta ruoka-autoliiketoimintaasi.

Millaisia ​​yrityslainoja olet hakenut? Saitko hyväksynnän? Jos ei, miksi sinut hylättiin?

Jakaminen on välittämistä!