Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Frase vs Surfer SEO: Mikä on parempi sivun SEO-työkalu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Frase vs Surfer SEO: Mikä on parempi sivun SEO-työkalu?

Hakukonealgoritmien kehittyessä myös hakukoneoptimointityökalujen tarve (SEO) kasvaa. Vaikka markkinoilla on monia SEO-työkaluja, kaksi suosituimmista ovat Frase ja Surfer SEO. Molemmilla on hyvät ja huonot puolensa, mutta kumpi on paras? Tässä artikkelissa verrataan ja verrataan Frase vs Surfer SEO, jotta voit päättää, mikä työkalu sopii sinulle.

Mikä on Frase?

Frase on sisältömarkkinoinnin SEO-työkalu, jonka avulla voit optimoida verkkosivustosi Googlelle, Yahoo!:lle ja Bingille. Se tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten sivun optimoinnin, luonnosten rakennustyökalun, aiheen suunnittelijan, erittäin laajan tekoälytyökalun, kilpailijoiden analyysin ja paljon muuta.

Yksi Frasen suurimmista eduista on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä – jopa aloittelijat voivat käyttää sitä helposti parantaakseen verkkosivustonsa sijoitusta. Haluat ehkä tarkistaa perusteellisen Frase-arvostelumme.

Kuinka Frase toimii?

Frase on erittäin helppokäyttöinen. Kun olet kirjautunut sisään, voit alkaa rakentaa ääriviivaa ja kirjoittaa Frasen ehdotusten avulla.

Tai optimoi olemassa oleva sisältösi kirjoittamalla sivusi URL-osoite ja kohdeavainsana. Ohjelmisto analysoi sitten verkkosivustosi ja tarjoaa luettelon optimointivinkkeistä.

Jokaisen vihjeen kohdalla näet, kuinka vaikeaa se on toteuttaa ja kuinka paljon se vaikuttaa sijoituksesi. Voit sitten valita, mitkä vinkit otetaan käyttöön, ja Frase tarjoaa vaiheittaiset ohjeet sen tekemiseen.


Mikä on Surfer SEO?

Surfer SEO on verkkopohjainen sovellus, jonka avulla voit myös optimoida verkkosivustosi Googlelle, Yahoo!:lle ja Bingille.

Se tarjoaa monia samoja ominaisuuksia kuin Frase, kuten avainsanatutkimuksen, avainsanojen tiheyden, kilpailijoiden analyysin, sivun optimoinnin ja Semrushin integroinnin ansiosta jopa käänteisen linkin analyysin.

Meillä on myös täydellinen Surfer SEO -arvostelu, josta saatat olla kiinnostunut!

Kuinka Surfer SEO toimii?

Surfer SEO toimii samalla tavalla kuin Frase. Syötä verkkosivustosi URL-osoite ja kohdeavainsanat ohjelmistoon, niin se analysoi verkkosivustosi ja tarjoaa luettelon optimointivinkkeistä.

Jokaisen vihjeen kohdalla näet, kuinka vaikeaa se on toteuttaa ja kuinka paljon se vaikuttaa sijoituksesi. Voit sitten valita, mitkä vinkit otetaan käyttöön, ja Surfer SEO tarjoaa vaiheittaiset ohjeet sen tekemiseen.


Frase vs Surfer SEO: Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet?

Frasen ja Surfer SEO:n välillä on monia yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat työpöytäsovelluksia, joiden avulla voit optimoida verkkosivustosi Googlelle, Yahoo!:lle ja Bingille.

 • Frase ja Surfer tarjoavat monia samoja ominaisuuksia, kuten avainsanatutkimuksen, kilpailijoiden analyysin, sivun optimoinnin ja käänteisen linkin analyysin.
 • Ne ovat molemmat helppokäyttöisiä, ja ne tarjoavat vaiheittaiset ohjeet optimointivinkkiensä toteuttamiseen.
 • Voit kokeilla niitä ennen kuin sitoudut.
 • Molemmat tarjoavat rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen tuloksiin.

Frase vs Surfer SEO: Tärkeimmät erot

Vaikka Frasen ja Surfer SEO:n välillä on monia yhtäläisyyksiä, on myös joitain merkittäviä eroja.

 • Frasella on luultavasti käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä kuin Surfer SEO. Voit kuitenkin oppia helposti kuinka Surfer SEO toimii pienellä vaivalla.
 • Surfer SEO voi olla vaikea käyttää, jos et tunne web-kehityksen terminologiaa.
 • Frase tarjoaa laajemman valikoiman ominaisuuksia kuin Surfer SEO, kuten sen tekoälytyökalut. Surfer SEO:n rajoitetummat ominaisuudet tekevät kuitenkin fantastisen työn sisällön luokittelussa.
 • Surfer SEO tarjoaa vain sisällön optimoinnin, mutta Frase toisaalta käyttää tekoälyä myös sisällön luomiseen.

Frase hinnoittelu

Jos etsit tarpeisiisi sopivaa hinnoittelusuunnitelmaa, Frase auttaa sinua.

Heidän perussuunnitelmansa on vain 44,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden käyttäjäpaikan, mahdollisuuden kirjoittaa ja optimoida 30 artikkelia kuukaudessa ja 10 000 tekoälymerkkiä.

Jos tarvitset useamman kuin yhden käyttäjäpaikan tai haluat rajoittamattoman artikkelioptimoinnin, heidän tiimisuunnitelmansa on vain 114,99 dollaria kuukaudessa. Se sisältää kolme käyttäjäpaikkaa (lisäpaikkoja saatavilla hintaan 25 dollaria kuukaudessa) ja rajoittamattoman artikkelioptimoinnin.

Yrityskäyttäjille Frase tarjoaa mukautetun hinnoittelusuunnitelman, joka sisältää rajoittamattoman määrän käyttäjiä, rajoittamattoman artikkelien optimoinnin ja 10 000 tekoälymerkkiä. Joten tarpeistasi riippumatta Frasella on hinnoittelusuunnitelma, joka toimii sinulle.

SEO-lisäosa on juuri se – lisäosa. Joten jos työsi vaatii lisätietoja, kuten hakumäärää, käänteisiä linkkejä ja tietoja verkkotunnuksen auktoriteetista, kuten Semrushin tai Ahrefsin kaltainen työkalu tarjoaa, joudut maksamaan ylimääräisen 35 dollaria kuukaudessa. Tämä lisäys sisältää kuitenkin myös rajattomasti sanoja heidän tekoälykirjoittajaltaan!

🔥 Empfohlen:  Kuinka kääntää videohaku kuin ammattilainen

Surfer SEO -hinnoittelu

Etkö ole varma, mikä Surfer SEO -hinnoittelusuunnitelma sopii sinulle? Katsotaanpa tarkemmin, mitä kullakin on tarjottavanaan.

Ilmainen sopimus on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat lisätä ja seurata rajattomasti alkuvaiheen verkkosivustoja. Saat myös aiheehdotuksia ja voit luoda optimoitua sisältöä.

Perussuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden lisätä ja seurata 1 verkkosivustoa. Voit myös lisätä ylimääräisiä verkkosivustoja hintaan 13 $/kk. Tämä suunnitelma on täydellinen pienille yrityksille tai yksinyrittäjille, jotka haluavat aloittaa Surfer SEO: n.

Pro-suunnitelma on heidän suosituin vaihtoehtonsa. Sen avulla voit lisätä ja seurata viittä verkkosivustoa. Saat myös uusia tehtäviä seitsemän päivän välein, joten voit aina pitää verkkosivustosi optimoinnin ajan tasalla.

Liiketoimintasuunnitelma sopii erinomaisesti suuremmille yrityksille tai virastoille, joiden on seurattava kymmentä verkkosivustoa. Voit myös lisätä ylimääräisiä verkkosivustoja hintaan 13 $/kk. Tämän suunnitelman avulla saat uusia tehtäviä seitsemän päivän välein pysyäksesi SEO-pelisi kärjessä.

Vertaa Frase vs Surfer SEO nähdäksesi mikä suunnitelma sopii paremmin budjettiisi.


Frase Tärkeimmät ominaisuudet

Kuten olemme nähneet, Frase tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien:

1. Avainsanahaun määrä

Jos etsit tapaa määrittää tietyn avainsanan suosio, kannattaa tutustua Frasen avainsanahaun määrä -ominaisuuteen. Tämän kätevän työkalun avulla voit kirjoittaa avainsanan ja nähdä, kuinka monta hakua kyseisellä avainsanalla tehdään kuukausittain.

Tämä voi olla arvokasta tietoa, kun yrität määrittää, mihin avainsanoihin kohdistat sisältömarkkinointitoimissasi.

Kuukausittaisen hakumäärän lisäksi Avainsanahakujen määrä -ominaisuus tarjoaa myös tietoa avainsanan keskimääräisestä napsautuskohtaisesta hinnasta ja avainsanan kilpailutasosta. Nämä tiedot voivat auttaa sinua päättämään, mihin avainsanoihin kannattaa kohdistaa sisällössäsi.

2. SERP Data Enrichment

Jos olet SEO-ammattilainen, tiedät, että verkkosivustosi sijoituksen seuraaminen hakukoneiden tulossivuilla (SERPs) on menestyksesi kannalta elintärkeää.

Loppujen lopuksi, jos sivustosi ei näy ensimmäisellä tulossivulla, potentiaaliset asiakkaat eivät todennäköisesti löydä sinua.

Tästä syystä Frase, johtava SEO-alusta, tarjoaa SERP Data Enrichment -ominaisuuden, jonka avulla voit seurata SERP-sijoituksiasi ajan mittaan.

Näiden arvokkaiden tietojen avulla voit muokata SEO-sisältöstrategiaasi vastaavasti varmistaaksesi, että sivustosi toimii aina parhaimmillaan. Lisäksi Frase-alusta tarjoaa myös muita ominaisuuksia, kuten avainsanatutkimuksen ja sisällön optimoinnin, jotka auttavat sinua parantamaan verkkosivustosi näkyvyyttä ja kattavuutta.

3. Automatisoidut sisältötiedotteet

Jos olet sisältömarkkinoija, tiedät, että yksi työn haastavimmista osista on luoda sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa.

Sinun on harkittava heidän tarpeitaan, toiveitaan ja toiveitaan ja sitten luotava jotain, joka puhuttelee heitä henkilökohtaisesti.

Mutta entä jos olisi tapa poistaa kaikki arvaukset sisällön luomisesta? Syötä Frase.

Heidän uusi Automated Content Briefs -ominaisuus poistaa kaikki arvailut alushousujen luomisesta tiimillesi. Vain muutamalla napsautuksella voit luoda yksityiskohtaisen tiedotteen, joka kattaa kaiken kohdeyleisöstä toimituksen ääneen. Ja koska se on automatisoitu, voit olla varma, että sisältösi on aina paikallaan.

4. Sisällön pisteytys

Sisällöntuottajana tiedät korkealaatuisen ja mukaansatempaavan sisällön luomisen tärkeyden. Mutta mistä tiedät, saavuttaako sisältösi tavoitteensa? Siinä Frase astuu sisään.

Frase on työkalu, joka auttaa sinua määrittämään sisältöpisteet, jotta näet, kuinka se toimii. Frasen Content Scoring Briefs -ominaisuuden avulla voit saada palautetta sisällöstäsi asiantuntijatiimiltä. Tällä tavalla voit varmistaa, että sisältösi on oikealla tiellä ja tekee haluamasi vaikutuksen.

5. Frase AI Writer

Olet luultavasti nähnyt termin “AI-kirjoittaja” aiemmin, mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Lyhyesti sanottuna AI-kirjoittaja on tietokoneohjelma, joka voi luoda kirjoitettua sisältöä itsenäisesti. Vaikka tämä tekniikka on vielä alkuvaiheessa, se voi mullistaa sisällöntuotannon.

Tämä johtuu siitä, että tekoälykirjoittajat voivat skaalata kysyntää tavalla, jota ihmiskirjoittajat eivät yksinkertaisesti pysty. He voivat myös mukauttaa tulosteitaan vastaamaan kohdeyleisön tyyliä ja sävyä. Ja mikä ehkä tärkeintä, he eivät koskaan väsy tai menetä motivaatiota.

Kaikkien näiden etujen ansiosta ei ole ihme, että Frase on tekoälyn kirjoitustekniikan eturintamassa.

6. Sisältöeditori

Työsi muokkaaminen on olennainen vaihe kirjoittamisessa, mutta se voi olla vaikeaa tehdä itse. Tässä Content Editor tulee käyttöön. Content Editorin avulla voit saada palautetta kirjoituksistasi Frasen asiantuntijoilta. Niiden avulla voit parantaa tyyliäsi, kielioppiasi ja paljon muuta. Koska ne ovat käytettävissä 24/7, voit saada apua aina, kun sitä tarvitset.

🔥 Empfohlen:  Voit luultavasti arvata, mikä tekee TCL Stylus 5G:stä erityisen

7. Outline Builder

Jos pidät kaiken suunnittelusta ennen projektin aloittamista, pidät Frasen Outline Builder -ominaisuudesta. Outline Builderin avulla voit luoda ääriviivat asiakirjallesi ennen kirjoittamisen aloittamista. Tämä on loistava tapa järjestää ajatuksesi ja varmistaa, että katat kaikki olennaiset kohdat.

Käytä Outline Builder -ohjelmaa napsauttamalla “Outline”-painiketta Frase-editorissa. Aloita sitten ääriviivapisteiden kirjoittaminen tekstiruutuun. Voit lisätä niin monta pistettä kuin haluat ja sisentää tai ulkoistaa pisteitä luodaksesi alapisteitä.

Kun olet tyytyväinen luonnoksiisi, voit aloittaa asiakirjan kirjoittamisen. Kun olet valmis, ääriviivat auttavat sinua muistamaan, mitä halusit sanoa.

8. Ryhmäprojektikansiot

Frase Team Project Folders -ominaisuus tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen ja kätevän tavan hallita ryhmäprojekteja.

Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat luoda kansioita kullekin projektille, määrittää tehtäviä tietyille tiimin jäsenille ja seurata kunkin projektin edistymistä.

Tämän ansiosta tiimin jäsenten on helppo pysyä järjestyksessä ja oikeilla jäljillä, ja se auttaa varmistamaan, että kaikki tehtävät suoritetaan ripeästi. Lisäksi Frase Team Project Folders -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat käyttää projektitiedostoja miltä tahansa laitteelta, mikä tekee yhteistyöstä tiimin jäsenten kanssa helppoa sijainnista riippumatta.


Surfer SEO Tärkeimmät ominaisuudet

Nyt kun olemme tutustuneet joihinkin Frasen tärkeimpiin ominaisuuksiin, siirrytään Surfer SEO:han.

1. Sisällön suunnittelija

Verkkosivustosi sisällön seuraaminen voi olla pelottavaa, varsinkin jos sinulla ei ole erityistä tiimiä auttamaan sinua. Mutta Surfer SEO:n uudella Content Planner -ominaisuuden avulla saat helposti yleiskatsauksen kaikesta sivustosi sisällöstä ja suunnittelet sen mukaan.

Sisällönsuunnittelija näyttää, kuinka paljon sisältöä sinulla on, minkä tyyppistä sisältöä se on ja milloin se on viimeksi päivitetty. Voit myös nähdä, mitkä sivut saavat eniten liikennettä ja sitoutumista, ja määrittää, mitkä aiheet vaativat enemmän huomiota.

Kun nämä arvokkaat tiedot ovat käden ulottuvilla, voit olla varma, että verkkosivustosi sisältö on aina tuoretta ja asianmukaista.

2. Avainsanatutkimus

Kaikille, jotka yrittävät optimoida verkkosivustonsa hakukoneita varten, Surfer SEO:n avainsanatutkimusominaisuus on korvaamaton työkalu.

Sen avulla näet tarkalleen, mitä avainsanoja käytetään sivustosi löytämiseen, ja tarjoaa sitten tietoihin perustuvia avainsanaehdotuksia, joiden avulla voit parantaa näiden avainsanojen sijoitusta.

Syötä vain verkkosivustosi URL-osoite, niin saat välittömän pääsyn Surfer SEO:n avainsanatutkimustietokantaan.

Sieltä voit alkaa tarkentaa avainsanastrategiaasi ja varmistaa, että sivustosi näkyy hakukoneiden tulossivuilla. Joten jos etsit tapaa tehostaa hakukoneoptimointiasi, tutustu Surfer SEO:n avainsanatutkimusominaisuuteen.

3. Syvä SERP-analyysi

Tämä tehokas työkalu tarkastelee tarkemmin minkä tahansa avainsanan 100 parasta tulosta ja tarjoaa arvokkaita tietoja siitä, mitä sijoituksen saavuttaminen sivulla ensimmäisellä edellyttää.

Deep SERP Analysis -analyysin avulla näet tarkasti, kuinka kilpailijasi on rakentunut, mitä sisältöä he käyttävät ja mitä Surfer kutsuu “sivun elementeiksi”.

Tämä viimeinen mittari on erityisen tärkeä, koska se sisältää tekijöitä, kuten otsikkotunnisteet, metakuvaukset ja otsikkotunnisteet. Toisin sanoen Deep SERP Analysis voi auttaa sinua hienosäätämään sivun hakukoneoptimointiasi ja varmistamaan, että teet kaikkesi sijoituksesi kärkeen.

4. Tarkastus

Surfer SEO tarjoaa ainutlaatuisen ja tehokkaan Audit-ominaisuuden, jonka avulla voit parantaa sivustosi sijoitusta Googlessa. Auditointi analysoi verkkosivustosi sivujen otsikot, metakuvaukset, otsikot ja muut tekijät tunnistaakseen parannusmahdollisuudet. Se tarjoaa myös erityisiä suosituksia verkkosivustosi optimoinnista parempien tulosten saavuttamiseksi.

5. NLP-avainsanat

NLP (luonnollisen kielen käsittely) Keywords on Surfer SEO:n ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat löytää aiheeseensa liittyviä avainsanoja sekä niihin liittyviä kysymyksiä ja lauseita. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat luoda nopeasti luettelon osuvista avainsanoista, joihin he voivat kohdistaa sisällön.

Lisäksi NLP Keywords -työkalun avulla voidaan etsiä aiheeseen liittyviä aiheita, jotka saattavat kiinnostaa käyttäjää. Tämä on arvokas työkalu sisällöntuottajille, jotka haluavat varmistaa, että heidän sisältönsä on relevanttia ja kiinnostavaa. NLP-avainsanojen avulla Surfer SEO tekee sisällöstäsi helppoa löytää oikeat avainsanat kohdistettavaksi.

6. Grow Flow

Surfer Grow Flow tarjoaa verkkosivustojen omistajille suosituksia viikoittaisista tehtävistä parantaakseen verkkosivustonsa hakukoneoptimointia. Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi Google Search Consoleen, saat käsityksiä vaikuttavista SEO-tehtävistä, joilla voit parantaa verkkosivustosi sijoitusta.

🔥 Empfohlen:  OpenAI luo App Storen kaltaisen markkinapaikan tekoälylle

Työkalu tarjoaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten:

 1. Puuttuvien avainsanojen lisääminen. Google Search Console hakee avainsanat, joiden perusteella olet tällä hetkellä sijoittunut, mutta jotka eivät ole näkyvästi esillä sivustossasi. Tämä auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle kyseisillä termeillä ja tuo sivustollesi tarkasti kohdistettua liikennettä.
 2. Sisäisten linkkien lisääminen. Sisäiset linkit ovat välttämättömiä kahdesta syystä: Ne auttavat parantamaan käyttökokemusta tarjoamalla asiaankuuluvia tietoja ja auttamalla käyttäjiä navigoimaan sivustollasi. Ne auttavat myös tehostamaan hakukoneoptimointiasi välittämällä linkin mehua (sijoitustehoa) muille sivustosi sivuille. Hyödyntämällä Google-algoritmia Surfer Grow Flow valaisee kontekstuaalisia sisäisiä linkitysmahdollisuuksia.
 3. Artikkelin kirjoittaminen ja julkaiseminen. Google tarkastelee useita tekijöitä määrittäessään, mitkä sivustot sijoittuvat korkeimmalle tietylle kyselylle. Yksi kriittisimmistä tekijöistä on ajankohtainen auktoriteetti. Sisällön aukkojen ja klustereiden analysoinnin jälkeen Grow Flow -työkalu ehdottaa aiheita, jotka tarjoavat välittömän mahdollisuuden verkkosivustollesi.

Raportointi

Surfer Grow Flow -raporttien avulla voit seurata verkkosivustosi parantumista muutosten tekemisen jälkeen. Raportit näyttävät, kuinka monta napsautusta olet saanut, kuinka monta näyttökertaa olet saanut, kuinka monta tehtävää on suoritettu ja kuinka monta sivua on optimoitu Grow Flow -ehdotusten mukaisesti.

Nämä tiedot voivat auttaa sinua näkemään, mitkä muutokset toimivat parhaiten verkkosivustollasi ja mitkä niistä kaipaavat lisäparannuksia.

Pääset raportteihin kirjautumalla tilillesi ja siirtymällä hallintapaneeliin. Näet bannerin, joka näyttää hyödyt, joita olet saanut sen jälkeen, kun aloitit Surfer Grow Flow:n käytön.

Napsauta “näytä raportti” saadaksesi tarkempia tietoja verkkosivustosi edistymisestä.

7. Rahat takaisin -takuu

Jos et ole 100 % tyytyväinen Surfer SEO -palveluun, he tarjoavat täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa ostosta. Ei kysymyksiä.

He seisovat tuotteen takana ja haluavat varmistaa, että olet tyytyväinen ostokseesi. Joten kun olet ostanut tilauksen, sinulla on 30 päivää aikaa päättää, sopiiko se sinulle! Jos ei, he antavat sinulle täyden hyvityksen.

8. 24/7 asiakastuki

He tietävät, että SEO voi olla monimutkainen ja jatkuvasti muuttuva maisema. Siksi he tarjoavat 24/7 asiakastukea vastatakseen kaikkiin kysymyksiisi.

Olitpa vasta aloittamassa Surfer SEO:ta tai kokenut ammattilainen, heidän tiiminsä on täällä auttamassa. Ne ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa.

Frase vs Surfer SEO: kumpi on parempi?

Joten mikä sisällön optimointityökalu on parempi Surfer SEO vs Frase välillä? Molemmat ovat erinomaisia ​​sisällön optimointityökaluja, joiden avulla voit parantaa sivustosi sijoitusta. Näiden kahden välillä on kuitenkin joitain kriittisiä eroja, jotka sinun tulee pitää mielessä. Tässä on nopea yleiskatsaus tärkeimpiin eroihin Frasen ja Surfer SEO:n välillä:

 • Frase on edullisempi, ja sen perussuunnitelma alkaa vain 44,99 dollarista kuukaudessa.
 • Surfer SEO tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka on täydellinen kaikille, jotka haluavat lisätä ja seurata rajattomasti alkuvaiheen verkkosivustoja.
 • Frase tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin Surfer SEO, kuten mahdollisuuden kirjoittaa ja optimoida 30 artikkelia kuukaudessa ja 10 000 tekoälymerkkiä tai rajoittamaton tekoälyn kirjoittaminen SEO-lisäosien avulla.
 • Surfer SEO tarjoaa 24/7 asiakastukea, joka on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on kysyttävää työkalun käytöstä.

Joten annamme sinun harkita asiaa ja päättää, mikä on paras tämänhetkisiin tarpeisiisi.