Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Freedom Ticket Review: Onko tämä Amazon FBA -kurssi aikasi arvoinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Freedom Ticket Review: Onko tämä Amazon FBA -kurssi aikasi arvoinen?

Oletko koskaan ajatellut FBA-yrityksen perustamista, mutta et tiennyt mistä aloittaa? Oletko utelias, onko Freedom Ticket -ohjelma aikasi ja rahasi arvoinen? Jos näin on, tämä Freedom Ticket -arvostelu on sinulle!

Tarjoamme kattavan yleiskatsauksen Kevin Kingin suositusta Helium 10 Amazon FBA -kurssista ja paljastamme, tarjoaako se todella “vapauslipun” taloudelliseen menestykseen online-yrityksen kanssa.

Ota siis kiinni – näytämme sinulle, vastaako Freedom Ticket -kurssi hypeä!

Pääset Freedom Ticket -kurssille ILMAISEKSI Helium 10:n avulla.

Freedom Ticket Review

 • Helppo seurata

 • Hyödyllinen sisältö

 • Hinta

TL;DR

Freedom Ticket on Kevin Kingin johtama Amazon FBA -kurssi, joka opettaa käyttäjille kuinka käynnistää ja kasvattaa liiketoimintaansa Amazonissa. Kattava koulutusohjelma tarjoaa vaiheittaiset ohjeet, hyödyllisiä oivalluksia ja runsaasti resursseja yrittäjien menestymiseen verkkokaupan markkinoilla.

Se ei ole rikastu nopeasti -ohjelma, mutta kovalla työllä ja omistautumisella Freedom Ticket voi auttaa sinua tulemaan Amazonin FBA-ammattilaiseksi. Kannattaa kokeilla, jos sinulla on aikaa, rahaa ja sitoutumista oppia Kevin Kingin asiantuntemuksesta. Hanki Freedom Ticket -kurssi ILMAISEKSI Helium 10:llä.

Plussat

 • Kattava kurssi hyödyllisillä ja käytännöllisillä vaiheilla
 • Selkeät ja ytimekkäät opetusmenetelmät
 • Päivitetään säännöllisesti uudella sisällöllä
 • Rahat takaisin takuu
 • Saatavilla ilmaiseksi Helium 10 -tilauksella

Haittoja

 • Ei rikastu nopeasti -suunnitelma – vaatii aikaa ja kovaa työtä menestyäkseen
 • Tarvitaan lisäsijoituksia osakkeisiin, mainontaan ja muihin resursseihin
 • Tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen – menestystä ei voida taata

Mikä on Freedom Ticket? Ja kuka on Kevin King?

Freedom Ticket on Kevin Kingin luoma Amazon FBA -kurssi.

Kevin King on kokenut liikemies ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntija, joka on ansainnut miljoonia myyntiä verkossa.

Hän testaa ja kokeilee jatkuvasti huippuluokan työkaluja, tekniikoita ja strategioita, jotta hän voi tarjota seuraajilleen parhaat mahdolliset neuvot rahan ansaitsemiseen verkossa Amazon FBA:n avulla.

Viime kädessä Kevin King haluaa varmistaa, että myös kaikki, jotka seuraavat häntä Amazonin FBA-harjoittelumatkalla, menestyvät.

Freedom Ticket -kurssilla Kevin King esittelee sinulle hyväksi todetut menetelmänsä menestykseen ja opettaa, kuinka hän onnistui menestymään Amazonissa.

Sisältö sisältää ladattavia laskentataulukoita ja tiedostoja, jotta voit seurata edistymistäsi, sekä käytännöllisiä tapoja aloittaa kannattava Amazon FBA-liiketoiminta.

Mitä Freedom Ticket sisältää?

Freedom Ticket -kurssin pääkomponentit ovat seuraavat:

 • Videotunteja – Noin 30 tuntia videosisältöä Kevin Kingiltä itseltään. Hän kattaa kaikki perusasiat yrityksesi perustamisesta edistyneisiin myyntistrategioihin.
 • Ladattavat tiedostot ja laskentataulukot – Auttaa sinua visualisoimaan numerot ytimekkäästi, jotta voit helposti hallita yritystäsi.
 • Sertifiointitesti – Kun olet suorittanut kaiken videosisällön, voit suorittaa sertifiointitestin ja tulla Freedom Ticket -kurssin suorittajaksi.

Freedom Ticket Review: Tärkeimmät ominaisuudet

Freedom Ticket -kurssi on jaettu kymmeneen viikoittaiseen osioon, joista jokainen keskittyy Amazonin FBA-liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

Ne kattavat kaiken tilin luomisesta ja kannattavien tuotteiden löytämisestä yrityksesi kasvattamiseen ja skaalaamiseen.

Jokaisen viikon sisältö sisältää videoita, latauksia ja rajoittamattoman pääsyn. Jokainen osio avautuu seitsemän päivää edellisen jälkeen, joten sinulla on runsaasti aikaa katsella videoita ja sulatella tietoja.

Viikko 1 – Amazon FBA:n ja Freedom Ticket Course -kurssin esittely

Aloita matkasi kohti menestystä Amazonissa tämän kurssin ensimmäisellä viikolla! Heti kun rekisteröidyt, saat käyttöösi korvaamattoman yleiskatsauksen sekä ohjelmasta että liiketoiminnan toiminnasta Amazonin markkinapaikalla.

Viikko 2 – Amazonin ja liiketoiminnan perusteet

Kurssin toisella viikolla, joka on saatavilla seitsemän päivää rekisteröitymisen jälkeen, Kevin tarjoaa yleiskatsauksen tärkeistä asioista menestyä Amazon-myyjäksi, mukaan lukien:

 • Kuinka siirtää rahaa maiden välillä Ping Pongilla,
 • Eri tapoja myydä Amazonissa,
 • Kävely Amazon Seller Centralin läpi,
 • Ja muuta tärkeää tietoa.

Hän kattaa myös kuinka paljon rahaa tarvitset ja mitä odottaa, kun aloitat myynnin.

Viikko 3 – brändäys, raha ja miljoonat

Freedom Ticketin viikko 3 keskittyy brändisi rakentamiseen, rahanhallintaan ja Amazon-liiketoimintaasi sijoittamiseen. Maksimoidaksesi myynnin ja voiton, opit lisää:

 • brändäys,
 • Kassavirta,
 • Tuotekustannustaulukot,
 • Ja sponsoroidut mainokset.

Viikko 4 – Menestyneen tuotteen valitseminen

Viikolla 4 painopiste on tuotetutkimuksessa. Sinut tutustutaan strategioihin parhaiden tuotteiden ja ideoiden löytämiseksi Amazonista myytäväksi. Opit myös miten:

 • Avainsanatutkimus,
 • Arvostelut ja kilpailututkimus,
 • Käytä Helium 10 -työkaluja, kuten Black boxia, löytääksesi täydellisen tuotteen.

Viikko 5 – Toimittajat, tilaukset ja toimitus

Tämän viikon sisältö, joka avataan 28 päivää liittymisen jälkeen, näyttää opiskelijoille, kuinka löytää toimittajia ja toimituskumppaneita verkkokauppaansa varten.

Se kattaa myös yleiset aloittelijavirheet, joita uusi Amazon-myyjä usein tekee prosessissa. He voivat myös:

 • Luo ostotilauksia,
 • Ymmärrä erilaisia ​​toimitusehtoja,
 • Ja tutkia vaihtoehtoja kansainväliselle toimitukselle.

Viikko 6 – Kilpaile ja voita isosti

Kurssin viikko 6 on käytettävissä 35 päivää ilmoittautumisen jälkeen. Se opettaa oppilaita kilpailemaan ja voittamaan suuria voittoja Amazonissa oppimalla:

 • Tuotemerkkirekisteri,
 • Tavaramerkit ja patentit,
 • Vinkkejä loistavaksi myyjäksi,
 • Kielletyt toiminnot,
 • Ja tärkeimmät sijoitustekijät.

Opiskelijat oppivat myös tulemaan löydetyksi Amazonista A9-hakukoneen avulla ja tekemään menestystä myyntiä kilpailijoiden arvostelujen avulla.

Viikko 7 – Tehokkaiden tulostietojen luominen

Tämä viikko on tärkeä askel auttaa sinua maksimoimaan Amazon-myyntisi luomalla korkean muuntotason tuotelistauksia. Opit optimoimaan otsikot, luettelomerkit ja kuvaukset jokaisessa yksittäisessä tuotelistauksessa sekä tuottamaan tehokkaita kuvia litteillä tiedostoilla ja selaamaan tausta-avainsanojen puuoppaita.

Viikko 8 – Sijoitus, mainonta ja promootiot

Saatavilla 49 päivää liittymisen jälkeen, viikko 8 kattaa sijoituksen, Amazon PPC -mainonnan, promootiot ja myynnin laajentamisen aiheet.

Se myös selittää, kuinka voit käyttää oikein erilaisia ​​työkaluja, kuten alennuskuponkeja, lahjoituksia ja Facebook-mainoksia, jotta voit maksimoida.

Saadaksesi Freedom Ticket -sertifioinnin, katso kaikki koulutus ja suorita tietokilpailu vähintään 70 %:lla. Onnistuneen suorituksen jälkeen saat digitaalisen tutkinnon todisteeksi todistuksestasi.

Freedom Ticket -sertifikaatin avulla olet valmis aloittamaan myynnin Amazon FBA:ssa!

Mikä on Helium 10?

Helium 10 on Amazonin optimointi- ja automaatiopaketti, joka auttaa myyjiä nostamaan myyntiään pilviin.

Se tarjoaa kehittyneen markkinaseurannan, avainsanatutkimustyökalut, kilpailija-analyysin ja muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua lisäämään tuotteesi näkyvyyttä ja parantamaan hakukonesijoituksiasi Amazonissa.

Freedom Ticket -kurssi opettaa sinulle, kuinka voit käyttää Helium 10 -työkaluja Amazonin FBA-myyjänä luomaan menestyviä kampanjoita tuotteiden sijoittumiseen, liikenteen ohjaamiseen ja Amazon-kampanjoiden optimointiin (ja saatat myös olla kiinnostunut tutustumaan henkilökohtaisiin erittelyihimme AMZScout vs Jungle Scout).

Opit myös seuraamaan kampanjoitasi Helium 10:n avulla ja analysoimaan tietoja ymmärtääksesi, mikä toimii parhaiten yrityksellesi.

Helium 10:n avulla voit maksimoida myynnin kasvusi Amazonissa murto-osassa aikaa.

Katso koko Helium 10 -arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

Freedom-lippujen hinnoittelu

Freedom Ticket FBA -kurssille pääsee useilla tavoilla.

Freedom Ticket on saatavilla elinikäisellä pääsymaksulla hintaan 997 dollaria, ja siinä on 30 päivän “ei kysymyksiä” täysi rahat takaisin -takuu.

Voit myös saada Freedom Ticket -kurssin ilmaiseksi Helium 10 -tilauksella alkaen 39 dollaria/kk.

Helium 10 -tilauksella on 7 päivän rahat takaisin -takuu, joten sinulla on aikaa testata sitä ennen sitoutumista.

Saat 20 % alennuksen ensimmäisestä kuudesta kuukaudestasi tässä.

Freedom Ticket FBA -kurssin hinnoittelu on selvä asia niille, jotka ovat tosissaan aloittamassa Amazon-liiketoimintansa. Kun mahdollisuus saada se ilmaiseksi Helium 10 -tilauksella, se kannattaa etsiä niille, jotka haluavat säästää rahaa.

Kenelle Freedom Ticket on tarkoitettu?

Freedom Ticket -kurssi ei ole kaikille. Se on Amazon FBA -koulutuskurssi, joka vaatii kovaa työtä, omistautumista ja aikaa materiaalin oppimiseen.

Se sopii parhaiten niille, jotka ovat sitoutuneet käyttämään oppimaansa ja toteuttamaan sen Amazon-myyntitoiminnassaan sekä pystyvät maksamaan kurssin etukäteen tai Helium 10 -tilauksella.

Onko Freedom Ticket laillinen?

Kyllä, Freedom Ticket on laillinen kurssi, joka voi auttaa sinua saavuttamaan Amazon FBA -tavoitteesi. Kevin King on myynyt miljoonia dollareita Amazonissa, ja hänen strategiansa ovat osoittautuneet onnistuneiksi.

Rahat takaisin -takuunsa ansiosta Freedom Ticket -kurssia kannattaa kokeilla, jos aiot tosissasi käynnistää yrityksesi Amazonissa.

Mitä ihmiset sanovat Freedom Ticketistä?

Arvostelut Freedom Ticket -kurssista ovat ylivoimaisesti myönteisiä. Ihmiset ovat ylistäneet Kevin Kingiä hänen selkeistä ja tiiviistä opetusmenetelmistään ja hyödyllisistä näkemyksistään, joita hän tarjoaa Amazon FBA:han.

Monet ihmiset ovat myös sanoneet, että se on paras Amazon FBA -kurssi ja sitä on helppo seurata, vaikka sinulla ei olisi kokemusta Amazon FBA:sta.

Lähde: Quora

Freedom Ticket Amazon -kurssi on hiljattain uudistettu ja päivitetty, ja ihmiset näyttävät arvostavan uutta materiaalia.

Vaihtoehtoja Freedom Ticketille

Tässä on pari vaihtoehtoa harkittavaksi:

Viimeinen Amazon-kurssi

The Last Amazon Course 3.0 on kattava koulutusohjelma, jossa on yli 30 000 jäsentä, 375+ videota ja 45+ tuntia sisältöä. Se kattaa kaiken yrityksen perustamisesta tuotteiden myyntiin Amazonissa ja sen ulkopuolella. Se tarjoaa kattavaa tietoa ja opastusta yrittäjille menestyäkseen sähköisen kaupankäynnin markkinoilla.

Yksityiskohtaisilla vaiheittaisilla ohjeilla tämä kurssi on suunniteltu auttamaan yrittäjiä helposti käynnistämään ja hallitsemaan omaa Amazon-kauppaa. Se on korvaamaton resurssi kaikille, jotka haluavat tehdä jälkensä Amazonin maisemaan.

Jos käytät jo Helium 10 -vaihtoehtoa, kuten Jungle Scoutia, etkä halua rekisteröityä toiselle Amazon-työkalulle, tämä kurssi on loistava vaihtoehto.


Marketplacen supersankarit

Marketplace Superhero -kurssi on Amazonin FBA-kurssi, joka on suunniteltu auttamaan yrittäjiä menestymään Amazonissa. Se tarjoaa yli 100 oppituntia, jotka kattavat kaiken yrityksen perustamisesta tuoteluetteloiden optimointiin ja kampanjoiden järjestämiseen.

Kurssin mukana tulee myös joukko työkaluja ja resursseja, mukaan lukien avainsanatutkimusohjelmistot ja analytiikka, joiden avulla voit saada kaiken irti Amazon-liiketoiminnastasi. Kattavien koulutusmateriaaliensa ja resurssiensa ansiosta tämä kurssi auttaa sinua viemään Amazon FBA -liiketoimintasi uudelle tasolle.

Katso täydellinen, syvällinen Marketplace Superheroes -arvostelumme.


Johtopäätös – voitko ansaita rahaa Freedom Ticketillä?

Kevin King’s Freedom Ticket on loistava Amazon FBA -kurssi aloittelijoille ja kokeneille myyjille. Se on kattava, helppo seurata ja sisältää hyödyllistä, käytännöllistä, askel askeleelta sisältöä. Oikein käytettynä se voi auttaa sinua aloittamaan menestyvän liiketoiminnan Amazonissa ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.

Se ei ole rikastu nopeasti -suunnitelma – tämä kurssi vaatii aikaa ja kovaa työtä menestyäkseen. Jos olet valmis ponnistelemaan ja pysymään siinä, Helium 10 Freedom Ticket -kurssi voi auttaa sinua tulemaan Amazon FBA -ammattilaiseksi.

Freedom Ticket on loistava kurssi, joka voi auttaa sinua aloittamaan ja kasvattamaan Amazon FBA -liiketoimintaasi. ‌Jos sinulla on aikaa, rahaa ja sitoutumista oppia Kevin Kingin asiantuntemuksesta, Freedom Ticket on kokeilemisen arvoinen.

Ja mitä menetettävää sinulla on ilmaisella Helium 10 -jäsenyyden kautta?

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  YouGov Review: Onko se huijaus vai laillinen?