Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Freelance-kirjoitus- ja sisältöpalvelut: 6 vinkkiä parhaan alustan valitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Freelance-kirjoitus- ja sisältöpalvelut: 6 vinkkiä parhaan alustan valitsemiseen

Jos löysit tämän artikkelin, tiedät todennäköisesti jo, että sisällöntuotanto on yksi markkinointistrategian tärkeimmistä pilareista – ja se on myös Akilleen kantapää merkittävälle osalle pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä.

Tämä johtuu siitä, että sisällöntuotannossa on useita vaiheita, joihin brändien on kiinnitettävä huomiota, kuten:

 • Oleellisen ja toistuvan strategian rakentaminen;
 • Sisällön kartoitus;
 • Erilaisen sisällön tarjoaminen suppilon kaikissa vaiheissa;
 • Resurssien (tiimi, aika ja investoinnit) jakaminen strategisten tehtävien, kuten SEO-suunnittelun, ja taktisten tehtävien, kuten itse sisällöntuotannon, välillä;
 • Laadun ylläpitäminen mittakaavatuotannossa;
 • Analysoi ja optimoi jatkuvaa kasvua varten.

Olemme aiemmin kertoneet täällä Rock Contentissa, kuinka olemme päättäneet pitää oman tiimimme keskittyneenä strategisiin tehtäviin ulkoistamalla sisällöntuotannon freelancereille (ja olemme selittäneet, kuinka toteutamme tämän käytännössä).

Freelance-kirjoitus- ja sisältöpalveluiden valitseminen voi todellakin olla uskomattoman tehokas ratkaisu sisällöntuotannon skaalaamiseen eri muodoissa tinkimättä laadusta ja samalla pitäen silmällä tuloksia.

Kuitenkin, jotta tämä toimisi, tietyt yksityiskohdat on otettava huomioon – sekä määritettäessä, onko tämä vaihtoehto järkevä yrityksellesi, että arvioitaessa, mikä alusta sopisi sinulle parhaiten.

Sisältömarkkinointi: potentiaaliset ja nykyiset haasteet

Yleisesti ottaen sisältömarkkinoinnin tavoitteena on houkutella, sitouttaa ja muuntaa asiakkaita luomalla asiaankuuluvaa sisältöä eri muodoissa.

Vuoden 2023 markkinointiraportin mukaan 29 % markkinointitiimeistä käyttää blogiviestejä ja optimoituja verkkosivustoja houkutellakseen ja muuntaakseen liidejä. Tästä prosenttiosuudesta 88 % suunnittelee lisäävänsä tai pitävänsä sijoituksiaan vuonna 2023.

Ja sisältömarkkinointistrategia ei koostu pelkästään blogeihin ja verkkosivustoihin kirjoitetusta sisällöstä. Sama raportti korostaa yhtä vuoden päätrendeistä: lyhyiden videoiden luomista Instagramiin, YouTubeen ja TikTokiin.

Saatamme olla puolueellisia sanoessamme tämän, mutta kestävän ja jatkuvan pitkän aikavälin markkinoinnin kasvun strategia tuskin on tehokas ilman sisältöä.

Kuitenkin, kuten kaikessa markkinoinnissa, tällaiseen potentiaaliin liittyy haasteita.

Esimerkiksi tekoäly on tehokas työkalu tuottavuuden ja luovuuden parantamiseen, mutta sillä on rajoituksia, jotka riippuvat aina ihmisen kosketuksesta.

Toinen jatkuva haaste brändeille on toimiminen usein supistetun markkinointitiimin kanssa, mikä vaatii heiltä entistä tarkempia päätöksiä optimoida työtä, skaalata tuotantoa ja maksimoida tulokset.

Tässä vaiheessa freelance-kirjoitus- ja sisältöpalvelujen markkinapaikan hyödyntäminen voi todellakin olla erinomainen ratkaisu.

Mikä on freelance-kirjoitus- ja sisältöpalvelumarkkinapaikka?

Kun keskustelemme freelance-sisältömarkkinoista, mieleen tuleva ensimmäinen ajatus on tila löytää ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan erilaisiin projekteihin.

Ja lyhyesti sanottuna, kyllä, se on oikein. Mutta onko se sitä?

Freelance-sisältömarkkinapaikka on alusta, josta löydät erilaisia ​​ammattilaisia: esimerkiksi kirjoituspalveluita, suunnittelijoita, strategeja, toimittajia ja kääntäjiä.

🔥 Empfohlen:  5 vinkkiä pysäyttämättömien Instagram-mainoskampanjoiden toteuttamiseen

Kuitenkin lahjakkuuksien lisäksi vankka sisältöalusta tarjoaa myös työkaluja, joilla optimoidaan ja virtaviivaistetaan päästä päähän -prosessia.

Valitun sisältömarkkinapaikan tulee varmistaa ainakin, että:

 • Sinulla on pääsy kykyjesi verkostoon, joka on valmis toimittamaan laadukasta sisältöä tarpeidesi ja markkinaraon mukaan;
 • Työkaluja, jotka helpottavat projektiesi pyyntöä ja hallintaa;
 • Helppo kohdistaminen osapuolten välillä, jotta sisältö vastaa odotuksia ja pysyy suunnitellussa laajuudessa;
 • Integraatiomahdollisuudet, jotka keskittävät sisällöntuotannon toiminnot.

On tärkeää, että hakukoneet tunnistavat sivustosi alan auktoriteettina yhdistä laatu kalenterissasi ja suunnittelussasi oleellisen sisällön määrään.

Tässä asiassa sisältömarkkinapaikka tuo lisäarvoa mille tahansa markkinointitiimille sen koosta ja monimutkaisuudesta riippumatta varmistaakseen, että sisältö säilyttää vaaditun osuvuuden, johdonmukaisuuden ja strategian.

Ehkä tämä on nykyinen kysymyksesi, ja se on perusteltu kysely.

Sisältömarkkinapaikkaa valittaessa on otettava huomioon useita tärkeitä kohtia.

Kuinka valita paras sisältömarkkinapaikka freelance-kirjoitus- ja sisältöpalveluille?

Ihanteellinen sisältömarkkinapaikka on se, joka täyttää suurimman osan yrityksesi sisältötarpeista.

Niitä on markkinoilla useita: WriterAccessWorkana, Verblio, Clearvoice jne.

Olen valinnut tähän joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka sinun on otettava huomioon valintaa tehdessäsi:

1. Osaajien valinta ja erikoistuneen ja pätevän poolin varmistaminen

Sisältöratkaisun ensimmäinen tärkeä etu, jota sinun on etsittävä, on lahjakkuuksien valintaprosessi.

On tärkeää varmistaa, että käytettävissä olevat kyvyt ovat erikoistunut ja kokenut sisällön luomiseen ja strategioihin.

Freelance-sisältömarkkinapaikka saa lisäpisteitä, jos se voi auttaa sinua suodattamaan osaamisjoukon erikoisalojen (kuten SEO-osaamisen) ja markkinaraon mukaan – loppujen lopuksi yleinen kirjoittaja ei välttämättä ole yhtä tehokas markkinaraosta riippuen. ja esimerkiksi arvosanat.

Yritä ymmärtää miten näiden kykyjen valintaprosessi toimii ja onko olemassa profiilin ja kokemusten arviointia.

Yritä välttää alustoja, joissa kuka tahansa kiinnostunut voi helposti rekisteröityä ja tulla kirjailijaksi tai suunnittelijaksi. Ihannetapauksessa sisältömarkkinoiden pitäisi tarjota sinulle luottamusta ja varmuutta työskennellä valittujen ammattilaisten kanssa, jotka ovat valmiita tuottamaan korkealaatuista sisältöä.

Esimerkiksi klo WriterAccessTuolla on omistautunut tiimi, joka arvioi kaikki alustaan ​​sovellettavat profiilit.

Tämä tiimi tarkistaa ansioluettelot ja kokemukset, valitsee pätevät ammattilaiset ja on vastuussa käytettävissä olevan ammatillisen kehityksen poolin seurannasta ja hallinnasta varmistaen, että sisältö vastaa sitä, mitä asiakas etsii ja odottaa.

2. Monimuotoisuus lahjakkuuksien joukossa

Kun keskustelemme lahjakkuuspoolin monimuotoisuudesta, käsittelemme kahta asiaa.

Ensinnäkin se liittyy eri rooleihin, jotka on koottu yhteen paikkaan. Alustat kirjoittajilla, suunnittelijoilla, toimittajilla… kaikki keskittyneet yhteen ratkaisuun.

Toiseksi se koskee saman alan kykyjä, heillä on vaihtelevaa teknistä asiantuntemusta ja erityistietoa eri aloilta ja sisältömuodoista.

🔥 Empfohlen:  Tuottavuutta lisääviä hakkereita yksinyrittäjille, jotka toimivat

Markkinoilta löytyy työkaluja, jotka keskittyvät vain yhden tyyppiseen lahjakkuuteen (esimerkiksi yksinomaan suunnittelijoille tai kirjoittajille) ja työkaluja, jotka tarjoavat erilaisia ​​kykyjä yhdessä paikassa.

Alustat, joilla on laajempi kykypohja, yksinkertaistavat ja keskittävät sisällöntuotantoa entisestäänkoska ne voivat vastata erilaisiin tarpeisiin, artikkeleista e-kirjoihin, animaatioihin, kuvituksiin, editointiin ja lukuisiin muihin muotoihin, kaikki yhdessä paikassa, optimoida aikasi sisällön luomiseen ja hallintaan.

Etsi työkaluja, joilla on laaja kykykanta ja joissa on erittäin erikoistuneita ammattilaisia ​​monipuolisen sisällön toimittamiseen, sekä muita, joilla on yleistä tietoa vähemmän syvällisestä sisällöstä (laadusta tinkimättä).

Pohjimmiltaan sisältö suppilon kaikille vaiheille.

3. Työkalut helpottaa ja virtaviivaistaa sisältöpyyntöjäsi ja hallintaasi

Yksi kirjoituspalvelujen ja sisältömarkkinapaikkojen suurimmista huolenaiheista pyörii vastaamaan projektillesi osoitettuja kykyjä.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi alustat tarjoavat joukon työkaluja, joiden tarkoituksena on varmistaa läpinäkyvä ja meluton viestintä, kattavista tiedotustyökaluista suoriin yhteydenottoihin lahjakkaiden kanssa.

Tämä helpottaa merkittävästi prosessia, jolla varmistetaan, että pyydetyn työn lopputulos vastaa odotuksia tai jopa ylittää yrityksen odotukset.

Havainnollistan tämän käyttämällä WriterAccess Esimerkiksi:

Kun pyydät sisältöä alustan sisällä, sinun on täytettävä lomake, joka antaa tarvittavat ohjeet, jotta osaaja ymmärtää projektin – sen luonteen, yrityksen identiteetin, kohdehenkilön ja tutkittavat avainsanat.

Tässä haluan korostaa kahta keskeistä seikkaa:

Jos et jostain syystä tiedä persoonastasi tai tarvitset apua sisältöideoiden luomisessa, WriterAccess integroi erityisiä tekoälytyökaluja persoonan luominen ja sisältöstrategioita.

Toinen alustan merkittävä etu on kapasiteetti tallentaa tiedotusmalleja. Yksinkertaisemmin sanottuna sinun ei tarvitse täyttää koko lomaketta joka kerta, kun pyydät uutta sisältöä. voit yksinkertaisesti tallentaa tiedot, jotka haluat kopioida malliisi.

Lopuksi WriterAccess myös hajottaa optimaalisen sisällön pituuden ja laatii aikataulun asiakkaan kalenterin mukaisesti, mikä mahdollistaa jatkuvan yhteydenpidon kykyjen kanssa koko prosessin ajan.

4. Sisällön tuotannon hallintatyökalut

Valitun markkinapaikan sisältöpyyntörajapinnan lisäksi toinen tärkeä näkökohta, jota sinun tulee arvioida, ovat työkalut pyyntöjesi ja materiaaliesi hallintaan.

Mitä intuitiivisempi alusta on, jossa on selkeä kojelauta pyyntöillesi ja helppo seurata, hyväksyä, pyytää muokkauksia ja hallita vaatimuksia, sitä parempi.

Sinun on voitava helposti ja tehokkaasti seurata luomisprosessin jokaista vaihetta jokaiseen projektiin varmistaa määräaikojen noudattaminen, yhdenmukaistaminen alkuperäisen tiedotuksen kanssa ja sisällön toimittaminen odotetun laadun mukaisesti.

5. Tekoälyn käyttäminen sisällöntuotannon optimointiin

En voinut ohittaa sitä. Yksi merkittävimmistä markkinoinnin trendeistä nykyään on tekoäly.

ChatGPT:stä on tullut suosittu työkalu tekstien, sähköpostien ja sisällön luomisessa yleensä. Tekoälyllä on todellakin valta muuttaa yksinkertaista, usein heikompaa sisältöä.

Samaan aikaan tekoälyllä on uskomaton kyky virtaviivaistaa prosesseja ja parantaa sisällön potentiaalia yhdistettynä ihmisen luovuuteen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ladata MP3-musiikkia Mp3Juicesta

Tässä sisältömarkkinapaikat voivat auttaa (ja suuresti!) hyödyntämällä tekoälyä.

Se voi esimerkiksi auttaa optimoimaan prosesseja, kuten sisällön kartoittamista, aiheiden määrittelyä ja persoonallisuuden luomista… kaikki perustuvat yrityksesi todellisiin tietoihin ja luovat uusia sisältömahdollisuuksia juuri sinulle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tekoälyn käyttö tehostaa sisältöalustoja tehostamalla prosessia vaarantamatta alkuperäisen, humanisoidun sisällön luomista.

WriterAccess on ollut yksi suurimmista edelläkävijöistä tekoälyn toteuttamisessa alustallaan, mikä mahdollistaa ominaisuudet, kuten:

 • Personan määritelmä
 • Sisällön kartoitus segmenttien, kilpailijoiden, verkkotunnuksen ja kunkin käyttäjän persoonallisuuden perusteella
 • Viikoittaiset aiheehdotukset, jotka perustuvat aikaisempaan sisältöösi ja paljon muuta
 • Tekoälyn käytön havaitseminen sisällön kirjoittamisessa sen varmistamiseksi, että sisällön luovat lahjat.

Näitä työkaluja hyödyntämällä prosessistasi tulee entistä nopeampi ja kattavampi, mikä parantaa sisältömarkkinointistrategiasi ominaisuuksia.

6. Monipuoliset integraatiomahdollisuudet

Lopuksi yksi tärkeimmistä markkinoilta löytämiemme sisältöalustojen erottajista on useita integraatiomahdollisuuksia, joita jokainen tarjoaa.

Integraatiot SEO-työkalujen kanssa, markkinoinnin automaatio, sosiaalinen media, data-analyysi… mitä laajempi integraatiokirjo työkaluihin, joita käytät markkinointitiimissäsi, sitä parempi.

Integrointimahdollisuudet keskittyvät entisestään koko sisällöntuotantotoiminto yhdessä paikassa, mikä tekee prosessista entistä tehokkaamman ja kattavamman.

Toisin sanoen yhdellä alustalla voit löytää kykyjä, pyytää sisältöä, hallita sisällön luomista ja ohjata sen sitten sopivaan viestintäkanavaan tai viedä sen parhaassa muodossa samalla kun seuraat sen tuloksia.

WriterAccess tarjoaa integraatioita alustoihin, kuten WordPress, LinkedIn, HubSpot, SEMRush ja monia muita vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, joiden avulla voit yhdistää kaikki sisällönluontityösi yhteen paikkaan.

Johtopäätös

Freelance-kirjoituspalvelut ja sisältömarkkinapaikat voivat tarjota ihanteellisen ratkaisun optimoituun, tehokkaaseen, skaalautuvaan ja laadukkaaseen sisällöntuotantoon.

On tärkeää tietää, kuinka valita paras alusta yrityksellesi.

Siksi arvioi avainkohdat, jotka vastaavat vaatimuksiasi – lahjakkuuksien monimuotoisuudesta ja heidän pätevyydestään integraatiomahdollisuuksiin, jotka parantavat prosessiasi.

Jos olet epävarma siitä, mikä alusta tarjoaa etsimäsi, tutustu jokaiseen niistä. Hyödynnä kokeilujaksoja, tutustu kykyryhmiin ja arvioi käytettävyyttä ja työkaluja integroidaksesi parhaiten sopivan markkinointistrategiaasi!

Viimeinen vinkki: WriterAccess antaa sinun testata alustaa 14 päivän ajan ilmaiseksi. Jos haluat oppia lisää, yksinkertaisesti Klikkaa tästä.