Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Freelance-sisällön kirjoittamisen edut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Freelance-sisällön kirjoittamisen edut

Oletko aina ollut huolellinen kieliopin ja oikeinkirjoituksen suhteen? Oletko taitava ilmaisemaan ajatuksesi paperille ytimekkäästi ja tehokkaasti? Oletko oma-aloitteinen?

Jos näin on, freelance-sisällön kirjoittaminen saattaa sopia sinulle täydellisesti. Freelance-kirjoittamisen avulla voit työskennellä etänä, määrittää omat työaikasi ja valita, kuinka paljon haluat työskennellä.

Yrityksille freelance-sisällöntekijöiden palkkaaminen mahdollistaa korkealaatuisen sisällön hankkimisen verkkosivustollesi, blogiisi ja sosiaalisen median alustoille ilman kokopäiväisen työntekijän kustannuksia.

Työskentelemällä freelancerin kanssa voit skaalata sisällöntuotantoasi tehokkaasti ja sovittaa budjettisi sisältövaatimuksiisi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Kuinka kirjoitan sisältöä freelancerina?

Freelance-sisällön kirjoittaminen alkaa yhden tai useamman asiakkaan löytämisellä, mikä voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Voit lähestyä paikallisia pienyrityksiä tai verkossa ja tarjota palveluitasi.

Toinen vaihtoehto on hakea kirjoittajaksi sisällönkirjoitusyrityksiin, kuten WriterAccess. Nämä yritykset yksinkertaistavat freelance-työn etsintäprosessia ja hoitavat laskutuksen ja perinnön asiakkaiden kanssa. Useimmat näistä palveluista voivat kuitenkin veloittaa sinulta prosenttiosuuden alustan tuloistasi.

Verkkosisältö eroaa perinteisistä sanomalehti- tai aikakauslehtiartikkeleista. Verkkosivuston sisällön on oltava helposti skannattavissa, jotta se vastaa Internetin käyttäjien tunnetusti lyhyttä keskittymisaikaa. Tämä edellyttää tiiviiden kappaleiden kirjoittamista, selkeiden alaotsikoiden käyttöä ja luettelokohtien tai luetteloiden lisäämistä artikkelin tärkeimpien tietojen korostamiseksi.

Lisätietoja freelance-sisällön kirjoittajaksi tulemisesta:

Kuinka paljon sisällönkirjoittajat saavat palkkaa?

Kuten useimmat työt, mitä enemmän freelance-sisällön kirjoittaja työskentelee, sitä enemmän hän saa palkkaa.

Sisällönkirjoittajat saavat myös enemmän palkkaa heidän kokemuksensa perusteella, sen lisäksi, kuinka haastavia ja vaativia projektit ovat.

Kaiken tämän sanottuaan Lasiovi raportoi, että sisällöntuottajat tienaavat 39 000–63 000 dollaria vuodessa. Palkka.com raportoi vaihteluvälin 52 000 ja 78 000 dollarin välillä.

Muista, että freelance-työ (määritelmän mukaan) on itsenäistä työtä, joten vaikka sinulla on edelleen verovelvollisuus, et saa veroja vähennettynä freelance-työstäsi keräämistäsi summista.

🔥 Empfohlen:  Korvaako ChatGPT ihmiskirjoittajat? Sisällön kirjoittamisen tulevaisuus tekoälyn aikakaudella

Riittää sanoa, on viisasta varata rahaa jokaisesta palkasta verojen kattamiseksi, jotta et jää huomaamatta laskusta, johon sinulla ei ole varaa verokauden tullessa.

Hyvä uutinen freelancereille on, että voit vähentää työhön liittyvät kulut freelance-tuloistasi. Näitä ovat esimerkiksi ajokilometrit asiakkaiden luona, tarvikkeet, kuten kynät ja paperi, sairausvakuutusmaksusi, viitemateriaalit ja koulutuskurssit. Tarkista verokirjanpitäjältäsi lisätietoja tästä.

Mikä sisällönkirjoitustyyppi maksaa eniten?

Sisällön kirjoittamista on monenlaisia, mukaan lukien blogit, artikkelit, lehdistötiedotteet, valkoiset kirjat, e-kirjat ja tapaustutkimukset.

Yleisesti, sisällön kirjoittajat maksetaan sanasta, joten mitä pidempi teos, sitä enemmän se maksaa. Tietyistä hankkeista, erityisesti pitkistä, kuten sähköisistä kirjoista, maksetaan kuitenkin projektikohtainen korvaus.

Ammattitaito, alan asiantuntemus ja kokemus vaikuttavat myös summaan, jonka asiakas on valmis maksamaan sisällöntuottajalle.

Onko freelance-kirjoittaminen laillista?

Kyllä, freelance-kirjoittaminen on laillinen tapa ansaita elantonsa. Jotkut asiakkaat työskentelevät vain yhdysvaltalaisten tai pohjoisamerikkalaisten kirjailijoiden kanssa. Toiset on perustettu maksamaan kirjailijoille, jotka työskentelevät mistä päin maailmaa tahansa.

Muista, että Internetissä on paljon huijauksia, jotka kohdistuvat freelance-kirjoittajiin. Joihinkin liittyy arvottomien koulutusmateriaalien myyminen uusille freelancereille, kun taas toiset näyttävät olevan laillisia, mutta eivät maksa laskun lähettämisen jälkeen, ja toiset kannustavat sinua kirjoittamaan ilmaiseksi, mikä lupaa “altistumista” suurelle yleisölle.

Yksi loistava tapa välttää useimmat näistä vaaroista on työskennellä hyvämaineisen sisältöyrityksen, kuten WriterAccessin, kanssa. Nämä yritykset hoitavat laskutuksen ja rahan loppumisen, joten sinulla on enemmän aikaa keskittyä kirjoittamiseen ja olla varma, että saat maksun ajallaan.

Mitä taitoja sisällöntuottaja tarvitsee?

Ollaksesi menestyvä sisällöntuottaja, sinulla on oltava sinulla on hyvä käsitys oikeasta kielioppista ja oikeinkirjoituksesta sekä kyky kirjoittaa ytimekkäästi ja aiheeseen liittyen.

Toisin kuin luova kirjoittaminen, sinun ei tarvitse pystyä luomaan kukkaisia ​​kuvauksia tai dynaamisia juonilinjoja. Sinun tarvitsee vain pystyä luoda yksinkertaisia ​​lauseita joita on helppo lukea ja jotka viestivät tehokkaasti.

🔥 Empfohlen:  Tee itse: Luo maksutapa Magento 2:ssa oppaamme avulla

Parhaat freelance-sisällön kirjoittajat ovat myös aloittelijat ja pystyvät noudattamaan määräaikoja ilman valvojaa valvomassa heidän harteitaan.

Hyvät sisällöntuottajat pystyvät myös työskentelemään erilaisten asiakaspersoonallisuuksien kanssa ja noudattamaan tarkasti kirjallisia ohjeita.

Lopuksi on hyödyllistä, että sisällön kirjoittajat pystyvät siihen käytä rakentavaa kritiikkiä parantaakseen työtään ottamatta huomioon toimittajien ja asiakkaiden kommentteja henkilökohtaisesti.

Aloita freelance-kirjoitusurasi WriterAccessin avulla

WriterAccessin kaltaisen sisältöalustan kanssa työskenteleminen voi helpottaa elantonsa ansaitsemista freelance-sisällön kirjoittajana. Hae liittyäksesi yli 15 000 kirjoittajan joukkoon jotka muodostavat WriterAccess-yhteisön.

Markkinoijille ja yritysten omistajille mahdollisuus saada joukko lahjakkaita ja ennalta tarkastettuja kirjoittajia eliminoi riskin palkata freelancereita suoraan. Kutsumme sinut hyödyntämään meidän ilmainen kahden viikon kokeilu.

Alustamme yhdistää tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuuden ihmisten kirjoittajien luovuuteen auttaakseen sinua virtaviivaistamaan sisällöntuotantoasi. Miksi odottaa? Kokeile nyt!