Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Fyysinen läheisyys etsijään: onko se Googlen sijoitustekijä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Fyysinen läheisyys etsijään: onko se Googlen sijoitustekijä?

Lähellä kolmas Kaikista Google-hauista on paikallinen tarkoitus – eli hakija etsii jotain lähistöltä tai tietyltä alueelta.

Usein (mutta nyt aina) kun Google toteaa, että kyseessä on paikallinen tarkoitus, se näyttää parhaat paikalliset tulokset karttapaketissa hakutulosten yläosassa.

Yritykset voivat näkyä maksuttomissa hakutuloksissa myös paikallisten kyselyjen yhteydessä.

Vaikuttaako sijoitukseen se, kuinka lähellä hakija on yritystä? Katsotaan.

Väite: fyysinen läheisyys etsijään on sijoitustekijä

Ajatuksena on, että yrityksen fyysisen sijainnin ja hakijan välinen etäisyys on avaintekijä paikallishaussa.

Todisteet fyysisestä läheisyydestä sijoitustekijänä

Etsijän läheisyys toimipaikkaan putosi Mozin toimialalla 1. sijasta 3.:een kyselyyn perustuva lista paikallishaun sijoitustekijöistä vuonna 2020.

Tämä ei kuitenkaan ole vain yleinen uskomus SEO-ammattilaisten keskuudessa.

Google flat out kertoo meille että läheisyys on yksi kolmesta suuresta tekijästä paikallisen haun sijoituksen määrittämisessä:

“Paikalliset tulokset perustuvat ensisijaisesti osuvuuteen, etäisyyteen ja näkyvyyteen. Näiden tekijöiden yhdistelmä auttaa meitä löytämään parhaan vastaavuuden hakuusi.

“Etäisyys ottaa huomioon, kuinka kaukana kukin mahdollinen hakutulos on haussa käytetystä sijaintitermistä. Jos käyttäjä ei määritä sijaintia haussaan, laskemme etäisyyden sen perusteella, mitä tiedämme hänen sijainnistaan.”

Miksi Google näyttäisi jollekulle luettelon pizzakaupoista Torontossa, Kanadassa, jos he vaelsivat Medellínin kaduilla Kolumbiassa etsimässä siivua?

Paikallisten SEO-ammattilaisten ja yritysten omistajien suuri kysymys on, miten saat sijaintisi selväksi Googlelle, jotta voit varmistaa, että näyt osuvissa hakutuloksissa?

On olemassa muutamia konkreettisia tapoja:

  • Varmista, että lainaukset (paikalliset tiedot) ovat tarkkoja ja että yrityksesi näkyy siellä, missä ihmiset etsivät paikallisia tuotteita, palveluita jne.
  • Väite ja vahvistaa sinun Google My Business -tiedot.
  • Hanki Google Maps API Key ja optimoida paikkoja ja reittejä varten tarjotaksesi hakijoille mukaansatempaavamman ja monipuolisemman kokemuksen.
  • Palvelualueyrityksille, varmista, että profiilisi on määritetty oikein joten et riko Googlen ohjeita yrityksen oikeasta edustamisesta.
🔥 Empfohlen:  Tärkeimmät tiedotteet Metan Inside the Lab -tapahtumasta

Läheisyyden osoittaminen ilman fyysistä läheisyyttä

Tämän lisäksi voit auttaa Googlea ymmärtämään sijaintisi kontekstin osuvia paikallisia kyselyitä varten ja myös parantaa mahdollisten asiakkaidesi kokemusta sisällön optimoinnilla.

Google voi esimerkiksi olla tietoinen sijaintisi karttanastasta ja ymmärtää, että sijaintisi on First Aven ja Lyon St S:n risteyksessä Ottawassa.

Google tietää, että tämän naapuruston nimi on The Glebe, joten olet jo optimoimassa hakuja, kuten [restaurants in the glebe] ja [dinner nearby] jos hakija on lähellä fyysistä sijaintiasi, koska hänellä on vahvistettu GMB-profiili ja tarkat lainaukset.

Mutta – lainatakseni muutamia esimerkkejä urheilusta – entä [dinner before the Jay’s game]?

Tai miten olisi [senators game dinner]?

En ole lähelläkään kaupunkeja, joissa nämä kaksi joukkuetta pelaavat, ja kyselyllä ei ole tarpeeksi paikallista tarkoitusta piirtää MapPackia.

Mutta ehkä minä lähden sinne huomenna.

Joten kuka auttaa minua löytämään illallisen?

Ensimmäinen ravintola, jonka löydän 10 parhaan orgaanisen Google-tuloksen joukosta Senators-esimerkille, ei ole edes verkkosivusto tai paikallinen yritystieto; se on Facebook-postaus:

On fiksua peliä puhua paikallisista tapahtumista blogiviesteissäsi, GMB-viesteissä, sosiaalisessa mediassa jne.

Tässä on toinen esimerkki läheisyydestä hakijan tarpeeseen, kun et ehkä ole fyysisesti lähimpänä etsijää kyselyn hetkellä, mutta olet kuitenkin fyysisesti lähellä tarvetta:

Ravintola, OSSO, käyttää videota näkyäkseen nolla-hakutuloksissa tälle paikallisesti relevantille kyselylle, vaikka olen tällä hetkellä 2550 mailin päässä.

Jos haluat päästä sellaisten etsijien eteen, jotka tekevät suunnitelmia, mutta eivät vielä ole välittömässä läheisyydessä, luo paikallisesti relevanttia sisältöä.

Fyysinen läheisyys etsijään: Tuomiomme

Kyllä, Google käyttää läheisyyttä/etäisyyttä haun sijoitussignaalina.

Ja on tärkeää, että et vain jätä Googlen tehtäväksi tuoda yritystäsi esiin vain silloin, kun hakija käyttää nimenomaisesti sijaintitermiä tai Google voi kertoa, missä he ovat.

🔥 Empfohlen:  Käytettyjen autojen jälleenmyyjän perustaminen: Lopullinen opas

Mainitse sisällössäsi paikalliset organisaatiot, urheilujoukkueet, kaupunginosat tai aktiviteetit, jotta Googlella on enemmän tapoja kertoa, milloin olet fyysisesti lähellä hakijan tarvetta.

Ajattele asiakaspersoonaasi ja ongelmia, joita saatat pystyä ratkaisemaan erityyppisille ihmisille.

Varmista, että sisällytät sisältöösi paikallista tietoa siellä, missä se on järkevää, jotta Google voi kertoa, että täytät paikalliset tarkoitukset.


Table of Contents