Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Galaxy Watch 5 -osainen tähtäin viittaa parempaan akun kestoon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Galaxy Watch 5 -osainen tähtäin viittaa parempaan akun kestoon

Galaxy Watch 5:stä on edelleen paljon tuntemattomia, koska sitä ei ole vielä julkistettu, mutta sen akku näyttää löytyneen viranomaisraportista. Kyseinen akku näyttää olevan 276 mAh:n kapasiteetin yksikkö, joka on suurempi kuin Galaxy Watch 4:n 247 mAh akku.

Vaikka Galaxy Watch 5:n uusi akku, jonka SamMobile alun perin havaitsi, ei ylitä paljoakaan edellisen laitteen kapasiteettia, sen pitäisi silti parantaa akun kestoongelmia, joita monet Watch 4:n käyttäjät kohtasivat. Pohjimmiltaan Watch 4 ei kyennyt pitämään latausta kovin pitkään, se loppui noin kahdessa päivässä, joten toivottavasti uusi akku pystyy tukemaan tulevan laitteen pidempää käyttöikää.

Vaikka isommat akut yleensä pidentävät käyttöikää, ei ole mitään takeita siitä, että Watch 5:n akun käyttöikä olisi pidempi kuin Watch 4:n. Akkujen suhteen ei aina ole kyse koosta, vaan niiden käytöstä. Galaxy Watch 4 ei ole erityisen hyvin optimoitu laite, mikä johti ylikuumenemiseen ja lyhyeen akun käyttöikään, joten on silti mahdollista, että uudella akulla ei ole paljon havaittavissa olevaa eroa Watch 5:ssä, jos sitä ei käytetä oikein. .

Vaikka Galaxy Watchin sukupolvien välillä ei juurikaan ole muutosta akun keston suhteen, se tosiasia, että Samsung investoi uusiin akkuosiin, näyttää osoittavan, että yritys on kiinnostunut nostamaan akkujensa antea jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Koska Galaxy Watch 4 on vielä suhteellisen uusi, fanien ei pitäisi odottaa paljon virallisia uutisia Galaxy Watch 5:stä lähiaikoina. Jos se noudattaa Samsungin käyttämää tyypillistä julkaisusykliä, Watch 5 julkaistaan ​​todennäköisesti jossain vaiheessa vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä, mutta virallista sanaa ei vielä ole.

🔥 Empfohlen:  Google Pixel Watch 2 saattaa julkaista paljon aikaisemmin kuin luulimme