Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Galaxy Watch 6 saattaa korjata Galaxy Watch 5:n suurimman puutteen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Galaxy Watch 6 saattaa korjata Galaxy Watch 5:n suurimman puutteen

Suosituin Instagramin orgaaninen kasvupalvelu vuonna 2023. Sano ei väärennetyille boteille ja työkaluille, kokeile 100 % ihmisvoimaista kasvupalvelua.

Liity InstaGroviin nyt!

Galaxy Watch 6 saattaa korjata Galaxy Watch 5:n suurimman puutteen

Samsung on luopunut Galaxy Watch 5 -sarjan pyörivästä kehyksestä, mutta nyt näyttää siltä, ​​​​että ominaisuus on asetettu palaamaan seuraavassa iteraatiossa. Galaxy Watch 6 Pron sanotaan tukevan fyysistä pyörivää kehystä vuorovaikutuksessa laitteen kanssa.

Uutisen antoi korealainen SuperRoader, joka sanoo, että seuraava ammattiälykello tuo takaisin fyysisen pyörivän kehyksen, joka on vuorovaikutuksessa ohjelmiston kanssa. Lisäksi selitettiin, että galaxy Watch 6 -ammattilaiset keskittyvät antamaan käyttäjilleen kahden päivän akun kesto. Tämän ansiosta tavallinen galaksikello 6 saattaa jättää tämän ominaisuuden paitsi, mikä tekisi pro-mallista erottuvan enemmän kuin tavallinen versio.

Se voisi myös auttaa Samsungia ottamaan suunnitteluaskeleen sukupolven päivityksessä sen sijaan, että se tekisi siitä toistuvan tuotteen.

Joten maailmassa, jossa lähes kaikki älykellot näyttävät identtisiltä toistensa kanssa, alkuperäinen suunnitteluelementti, kuten fyysinen pyörivä kehys, on iso juttu, minkä vuoksi Samsungin käyttäjät järkyttyivät, kun Samsung päätti poistaa sen edellisestä mallistaan. ja Galaxy Watch 5:llä Samsung teki kellon, jota ei voi erottaa muiden kilpailijoiden kelloista.

Jos yritys tuo tämän ominaisuuden takaisin, sen on markkinoitava sitä paremmin kuin ennen, jotta he eivät tunne tarvetta poistaa tätä ominaisuutta kellosta ainakaan lähiaikoina. Joten Galaxy watch 6 pron omistajat tietävät, että ominaisuus on olemassa toisin kuin aikaisempina aikoina, jolloin spekuloitiin, että käyttäjät eivät näyttäneet tietävän tämän ominaisuuden olemassaolosta, minkä vuoksi Samsung päätti poistaa ominaisuuden, koska siitä oli tulossa lähde. hämmennystä uskollisille Samsung-käyttäjille.

Digitaaliset trendit vaikuttivat osaltaan, Nadeem Sarwar spekuloi myös, että Tizenin ja Wear OS:n yhdistäminen on saattanut tehdä asiat turhautuneeksi kellosarjan 5 pyörivälle kehykselle. Tämä olisi saattanut vaikeuttaa Samsungin toimintojen luomista jokaiselle Googlen sovellukselle. Play Storesta, ja sen sijaan, että Samsung olisi valinnut sovelluskohtaisen optimoinnin, päätti jättää sen pois.

🔥 Empfohlen:  Nvidia saattaa tappaa joitain suosituimmista grafiikkasuorittimistaan

Mutta näyttää siltä, ​​​​että Samsung on keksinyt tavan säilyttää pääominaisuus ja pääasiallinen myyntivaltti, jotta jotkut käyttäjät voivat pysyä Galaxy Watch 6 -ammattilaisena.

Galaxy Watch 5 Pros, joka on tällä hetkellä markkinoilla oleva pitkäkestoinen kuluva OS-älykello, tekisi mielenkiintoiselta nähdä, onnistuuko Samsung akun kesto jopa paremmin kuin kello ennen, ja pyörivän kehyksen palauttamista lukuun ottamatta. , tulevasta galaxy watch 6 Prosta ei tiedetä paljon.

Vaikka joillekin Samsung-käyttäjille koko kehyksen palaamisen skenaario on kaikki mitä he tarvitsevat saadakseen hypetystä tulevasta tuotteesta.

Tulevan kellon pro-versio kuitenkin yksin tarjoaa tämän ominaisuuden, ja tavallinen kello 6 pitää vanhan hyvän digitaalisen kehyksen vuorovaikutuksessa ohjelmiston kanssa. On olemassa hyviä uutisia ihmisille, jotka ajattelivat, että galaxy Watch 5 Pro oli liian suuri. Hyvä uutinen on, että Watch 6 Pro on saatavana kahdessa koossa, toisin kuin kello 5 pro, jonka koko oli vain 45,4 mm.

Kokojen tarkka lukumäärä on hieman epäselvä, mutta Galaxy Watch 4 classicista tuli myös kahta eri kokoa, ja koot olivat tuolloin 46 mm ja 42 mm, edellisessä oli 1,4 tuuman näyttö, joka on saman kokoinen kuin katsella 5 ammattilaista, ja jälkimmäisessä oli 1,2 tuuman näyttö. Watch 6 Pron kahden version pitäisi olla näiden numeroiden ympärillä.

Uudet Samsung kello 6 -ammattilaiset julkistetaan todennäköisesti elokuussa yhdessä seuraavan sukupolven Samsung Foldable -laitteiden kanssa. Joillakin kärsimättömillä ihmisillä on lähes aina taipumus vuotaa näiden tapahtumien ja julkistettavien tai julkistettavien tuotteiden yksityiskohdat, joten voit odottaa kuulevasi enemmän tietoa koko skenaariosta mitä lähempänä tapahtuman päivämäärää. auttaa myös Samsungia, koska se luo hype-aallon heidän tuotteilleen ennen kuin ne julkaistaan.