Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Galaxy Z Flip 5 saattaa korjata Flip 4:n suurimmat suunnitteluvirheet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Galaxy Z Flip 5 saattaa korjata Flip 4:n suurimmat suunnitteluvirheet

Samsungin seuraava simpukka taitettava parantaa todennäköisesti yhtä Galaxy Z Flip -linjan suurimmista puutteista. Näytön toimitusketjun analyytikko Ross Youngin mukaan tulevassa Galaxy Z Flip 5:ssä on todennäköisesti yli 3 tuuman kansinäyttö.

Galaxy Z Flip 4 on varustettu pienellä 1,9 tuuman näytöllä, mikä heikentää huomattavasti sen potentiaalia. Tällä hetkellä voit tehdä sillä vain perustehtäviä, kuten tarkistaa kellonajan ja päivämäärän, pyyhkäistä ilmoitusbannereita ohi, nähdä kalenterimerkintöjä tai muistutuksia ja käyttää sitä kameran etsimenä.

Se on Samsungin tahallinen valinta, ja se on jossain määrin järkevää. Loppujen lopuksi et halua katsella Instagram-rullia pienellä maisemanäytöllä. Mutta se ei tarkoita, etteikö toissijainen näyttö pystyisi tekemään enemmän. Itse asiassa kolmannen osapuolen hakkeroinnin avulla voit vapauttaa sen todellisen potentiaalin.

Kokeilin sitä laajasti ja tein kaikkea YouTube-videoiden katsomisesta pienellä näytöllä pelaamiseen. On yksinkertaisesti uskomatonta nähdä, että niin pieni näyttö pystyy käsittelemään vaativia sovelluksia, kuten änkytystä tai pimennystä.

Jep, se on Apex Legends Mobile Galaxy Z Flip 4:n kansinäytössä. Nadeem Sarwar / DigitalTrends

Vuorovaikutteisuuden näkökulmasta se ei todellakaan ole kovin mukava kokemus kaikilla noilla ahtailla käyttöliittymäelementeillä, mutta on varmasti iloa nähdä koko sovelluskirjastosi näkyvän kansinäytössä. Voin vain kuvitella, kuinka paljon paremmalta asiat näyttävät oikealla näytön skaalauksella, jos Samsung harkitsee koko kansikuvajärjestelmän uudelleen ensi vuonna.

Yli 3 tuuman kansinäytön ansiosta Samsung voi todella ladata Galaxy Z Flip 5:n toissijaisia ​​näyttökokemuksia. Lisäksi kannenäyttöön tulee enemmän toimintoja, joten sinun ei tarvitse avata puhelinta joka kerta.

DigitalTrendsin Tushar Mehta itse asiassa lievensi puhelinriippuvuuttaan rajoittamalla vuorovaikutuksensa kannen näyttöön ja avaamalla puhelimen vain, kun se oli ehdottoman välttämätöntä.

Rypystä tulee vähemmän silmää

Joe Maring / Digitaalitrendit

Mutta se ei näytä olevan ainoa Galaxy Z Flip 5:een tuleva päivitys. Young ennustaa, että Samsung myös muokkaa saranoiden suunnittelua. Vaikka se sinänsä kuulostaa mielenkiintoiselta innovaation näkökulmasta, pääasiallinen tulos on, että keskiosan vieressä oleva rypy on vähemmän näkyvä.

🔥 Empfohlen:  Framework Laptop Chromebook maksaa 1 000 dollaria, mutta se saattaa olla sen arvoista

Nyt Samsung on parantanut taitettavan näytön kaavaa neljän sukupolven ajan käyttämällä Ultrathin Glass (UTG) -tekniikkaansa, mutta se on vain parantanut kestävyystekijää. Rypistys on edelleen hyvin siellä, ja se näkyy helposti tummia taustoja vasten.

Se on toinen asia, johon lopulta totut ja lakkaat huomaamasta muutaman päivän kuluttua. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​​​että Galaxy Z Flip 5 korjaa kaksi suurinta Samsungin taitettavaa simpukkaa vaivaa.

Odotettavissa on myös tavanomaisia ​​sukupolvien yli -päivityksiä – kuten nopeampi siru ja parempia kameroita. Toivotaan vain, että Samsung parantaa asioita myös akkupuolella, koska kokemukseni mukaan Galaxy Z Flip 4 kestää tuskin koko päivän käytössä.