Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Garminin 150 dollarin Vivosmart 5 -kuntonauhalla on kova kilpailu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Garminin 150 dollarin Vivosmart 5 -kuntonauhalla on kova kilpailu

Uusi Garmin Vivosmart 5 -kuntomittari seuraa vuoden 2018 Vivosmart 4:n jalanjälkiä, tulee pian erinomaisen Garmin Vivomove Sport -älykellon jälkeen, ja se on jälleen suunnattu niille, jotka luottavat Garmin-brändiin, mutta eivät usko saavansa paljon hyötyä. yhdestä sen kovimmista kuntoiluvaatteista. Korkea hinta asettaa sen kuitenkin kovaa kilpailua vastaan.

Vaikka yleinen muotoilu on melko samanlainen kuin Vivosmart 4, Garmin on suurentanut näyttöä 66 %, joten sen pitäisi helpottaa kaikkien kuntotietojen ja ilmoitusten lukemista yhdellä silmäyksellä. Sitä ohjataan kosketuksella ja myös yhdellä etuosassa olevalla laitteistopainikkeella. Seuraajan sisällä on akku, jonka odotetaan kestävän noin seitsemän päivää ennen kuin se tarvitsee uudelleenlatauksen.

Garmin odottaa, että Vivosmart 5:tä käytetään päivällä ja yöllä. Se seuraa kaikkia perustietoja – askeleita, kaloreita ja harjoituksen intensiteettiä – sekä sykettäsi, pulssioksimetriaa, stressiä, energiaa ja hengitystiheyttäsi. Se hyödyntää Garminin 24/7 Elevate-sykemittaria, joka tarkistaa pulssi useita kertoja sekunnissa tarkempien tulosten saamiseksi. Käytä sitä yön yli ja se seuraa unta, mukaan lukien tiedot eri univaiheista ja liikkeistä.

Valikoima sovelluksia seuraa eri urheilulajeja kävelystä ja pyöräilystä joogaan ja yksinkertaisiin kardiorutiineihin. Ei sisäänrakennettua GPS:ää. mutta se toimii puhelimen GPS:n kanssa. Vivosmart 5 on vedenkestävä, joten sitä voidaan käyttää uidessa, ja siinä on hätähälytysjärjestelmä, jossa sijaintisi voidaan lähettää tärkeimpiin kontakteihin painamalla pitkään puettavan laitteen etuosassa olevaa painiketta.

Kaikki tiedot synkronoidaan Garmin Connect -sovelluksen kanssa, joka on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle, ja lisätiloja ovat naisten terveyden seuranta, nestetasot, sykehälytykset ja Garminin Body Battery -ominaisuus, joka seuraa yleistä energiatasoa päivän aikana. Yksi merkittävä laitteistomuutos edelliseen malliin verrattuna on kyky vaihtaa kaistaa. Sitä on saatavana joko mustana, valkoisena tai viileänä mintunvärisenä.

🔥 Empfohlen:  300 000 dollarin asuntolaina: Arvioi kuukausimaksusi

Garmin on asettanut Vivosmart 5:n hinnaksi 150 dollaria, mikä tekee siitä vain vähän halvempaa kuin Vivomove Sport -kello, mutta ratkaisevasti paljon enemmän kuin useat muut Xiaomin, Honorin ja useiden muiden valmistajien kuntonauhat. Se kohtaa myös kovaa kilpailua Fitbitin kanssa, mukaan lukien mallit, kuten Fitbit Inspire HR. Meillä on Garmin Vivosmart 5 valmiina tarkastettavaksi, joten voit pian nähdä, miten se verrataan laajaan kilpailuun.