Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Gazelle-arvostelu: Mitä sinun tulee tietää ennen puhelimesi myyntiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Gazelle-arvostelu: Mitä sinun tulee tietää ennen puhelimesi myyntiä

En koskaan tiedä mitä tehdä vanhalle puhelimelleni.

Sen myyminen tuntuu vaivalloiselta, mutta en halua lahjoittaa sitä enkä saa mitään vastineeksi. Lopulta minulla on tapana pitää vanhaa puhelintani kiinni kuukausia, kunnes lopulta heitän sen pois. Se näyttää hukkaan, eikö?

Mutta nyt Gazellen kaltaisten palveluiden ansiosta ihmiset voivat myydä vanhoja puhelimiaan ja tablettejaan vaivattomasti. Meidän ei enää tarvitse käyttää aikaa kuvien ottamiseen, myyntiluetteloiden luomiseen, mahdollisten ostajien kanssa puhumiseen ja tapaamisten suunnitteluun. Gazelle virtaviivaistaa ja yksinkertaistaa vanhan teknologiasi myyntiprosessia.

Mikä on Gazelle?

Gaselli on sivusto, joka ostaa ja myy alennettua ja vähän käytettyä elektroniikkaa, kuten iPhone-, Samsung Galaxy- ja Google Pixel -laitteita. Käyttäjät voivat vaihtaa vanhaa tekniikkaansa rahaksi tai etsiä tarjouksia uusista puhelimista ja tableteista.

Vaikka Gazelle ostaa tabletteja ja älypuhelimia monilta merkeiltä, ​​ne ovat ainoat kaksi tuotetta, jotka se ostaa. Et voi myydä kannettavaa tietokonettasi (ellei se ole MacBook) tai Kindleä Gazellelle.

Onko Gazelle laillinen?

Gazelle on laillinen sivusto, joka maksaa käyttämästäsi teknologiasta. Se tarkastaa jokaisen puhelimen ja tabletin ennen kuin ne julkaistaan ​​sivustolla ja suorittaa laitteet turvatarkastuksen läpi varmistaakseen, että niitä ei ole varastettu, joten ostajana voit luottaa siihen, että ostamasi puhelin on laillinen.

Gazelle-arvostelut näyttävät kuitenkin olevan ristiriitaisia. Yritys on saanut useita valituksia käyttäjiltä, ​​ja sillä on tällä hetkellä 2,6 tähden luokitus Trustpilotissa.

Vaikka myyjät saavat välittömän hintatarjouksen, jotkut raportoivat kokevansa syötti ja vaihto -strategiaa. Nämä myyjät kertovat kuvaileneensa laitettaan, saaneensa tarjouksen ja lähettäneensä sen. Vaikka he sanovat kuvaileneensa laitetta oikein, Gazelle väitti, että siinä oli enemmän naarmuja tai muita puutteita, ja tarjosivat alhaisemman hinnan saatuaan laitteen.

Aiheeseen liittyvä: 10 parasta paikkaa, joissa voit myydä puhelimesi eniten käteisellä

Gazelle-arvostelu: Kuinka se toimii?

Gazelle jakaa myynti- ja ostoprosessin muutamaan helppoon vaiheeseen.

Myydään Gazellen kanssa

Vastaanottaja myy puhelimesi Gazellen kanssasinun on ensin ilmoitettava merkki, malli, väri, säilytysrajat ja yleinen kunto.

🔥 Empfohlen:  Podcastien poistaminen Spotifysta

Näiden tietojen perusteella Gazelle antaa sinulle hinta-arvion, joka on voimassa 30 päivää, sekä ennakkoon maksetun lähetystarran. Jos hyväksyt tarjouksen ja lähetät puhelimesi Gazellelle, se tarkistaa ja varmistaa, että laite on kuvauksen mukainen.

Jos kaikki täsmää, saat maksun Amazon-lahjakortilla, PayPalilla tai sekillä.

Jos kuitenkin lähetät puhelimesi ja se tarkistaa tarjoustasi, vaihtoehtosi on hyväksyä uusi tarjous tai lähettää se sinulle takaisin. Puhelimen palauttamisesta ei peritä maksua.

Tämä voi olla turhauttava prosessi, koska et voi olla varma, että saat tarjotun hinnan heti alussa. Otat kuitenkin saman riskin samankaltaisten sovellusten kanssa. Paras vaihtoehtosi on olla mahdollisimman rehellinen ja perusteellinen. Se ei auta sinua valehtelemaan tai jättämään pois tiettyjä tietoja laitteesta, jolla käytät kauppaa.

Jos et halua ottaa tätä riskiä, ​​voit yrittää myydä puhelimesi itse eBayn kaltaisen sivuston kautta tai henkilökohtaisesti Craigslistissa tai Facebook Marketplacessa.

Ennen kuin lähetät puhelimesi Gazellelle, varmista, että poistat kaikki henkilökohtaiset tiedot siitä. Paras tapa tehdä tämä on palauttaa puhelimen tehdasasetukset. Tämä poistaa kaikki salasanasi, kuvasi, tiedostosi ja kaikki muut henkilökohtaiset tai tunnistetietosi.

Kun nollaat puhelimesi, et voi kumota sitä, joten varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tietosi.

Aiheeseen liittyvä: 7 tapaa myydä elektroniikkasi käteisellä ennen kuin ne päätyvät kaatopaikalle

Palkan saaminen Gazellen kanssa

Kun lähetät puhelimesi tai iPadisi Gazellelle tarkistettavaksi, kestää 3–5 päivää tarkistaa puhelin ja päättää lopullisesta hinnasta. Tämän jälkeen voi kestää vielä 2–10 päivää ennen kuin saat maksun.

Saat maksun Amazon-lahjakortin, shekin tai PayPalin kautta. Jos päätät saada maksun PayPalin tai Amazon-lahjakortin kautta, se tulee myöntää kahden päivän kuluessa. Jos valitset shekin, sen vastaanottaminen voi kestää 7–10 päivää.

Muista, että sen sinulle antama tarjous on voimassa vain 30 päivää, joten kun saat sen, sinun on lähetettävä laitteesi mahdollisimman nopeasti, jotta voit aloittaa maksuprosessin.

Ostaminen Gazellesta

Ostaminen Gazellesta on helppoa. Ensin napsautat “Osta” -painiketta etusivulla, joka näyttää luettelon myytävistä laitteista.

Voit myös etsiä tiettyä mallia ja merkkiä tai katsoa, ​​mitä vaihtoehtoja hintaluokissasi on. Kun olet lisännyt hakuehdot, näet täydelliset luettelot ostovaihtoehdoista sekä operaattorin, johon puhelin on yhdistetty.

🔥 Empfohlen:  Mitä digitaalinen mainonta on ja miksi se on niin tärkeää?

Koska Gazelle tarkistaa ja varmistaa kaikki puhelimensa varmistaakseen, että ne ovat myyjän kuvauksen mukaisia ​​eivätkä varastettuja, voit tuntea olosi mukavaksi valitessasi mallin. Jos haluat palauttaa laitteen, voit tehdä sen 30 päivän kuluessa. Gazelle antaa sinulle ennakkoon maksetun lähetystarran, mutta se veloittaa 15 dollarin varastointimaksun.

Katsaus Gazellin muihin ominaisuuksiin

Sen lisäksi, että Gazelle tarjoaa helppokäyttöisen myyntialustan, se tarjoaa myös:

  • Kanta-asiakasohjelma. Gazelle Rewards on sen palkinto- ja kanta-asiakasohjelma, joka antaa sinulle yhden pisteen jokaista laitteesi dollaria kohden. Voit lunastaa nämä pisteet lisärahalla, kun seuraavan kerran myyt laitteen tai vaihdat sillä. Voit myös ansaita lisäpisteitä ottamalla yhteyttä Gazeleen sosiaalisessa mediassa, vierailemalla verkkosivustolla joka päivä, ja saat 100 pistettä pelkästä ohjelmaan rekisteröitymisestä.
  • Yritysten vaihto. Tämän ominaisuuden avulla yritysten omistajat voivat myydä laitteitaan Gazellelle irtotavarana. Prosessi on sama kuin sen vakioohjelma: yritysten omistajat antavat tiedot, mukaan lukien myytävien laitteiden merkin, mallin ja määrän (vähintään 10), ja Gazelle antaa laitteista tarjouksen. Jos tarjous hyväksytään, se lähettää sinulle laatikon, jota voit käyttää laitteidesi lähettämiseen. Vastaanotettuasi ja tarkastettuasi saat maksun.
  • Gazelli hyvään. Gazellen hyväntekeväisyyshaara tarjoaa varainkeruuta, teknologia-apurahoja, iPad-lahjoituksia ja muita yhteisöpalveluprojekteja paikallisille yhteisöille.

Vaihtoehtoja Gazellelle

Jos et halua käyttää Gazellea vanhan puhelimesi tai tablet-laitteen myymiseen, on muita vaihtoehtoja.

Buyback Boss

Buyback Boss on helppokäyttöinen sivusto vanhojen älypuhelimien, tablettien ja muun teknologian myyntiin. Jotta voit myydä sen kanssa, sinun on annettava muutamia tietoja tuotteestasi, ja se antaa sinulle välittömän tarjouksen, joka on voimassa 14 päivää. Jos hyväksyt yrityksen tarjouksen, se lähettää sinulle sähköpostitse valmiiksi maksetun lähetystarran, jota voit käyttää laitteen lähettämiseen.

Se tarjoaa myös korkeimman hinnan takuun, joten jos löydät korkeamman tarjouksen toiselta sivustolta, Buyback Boss lupaa kunnioittaa sitä.

Kun se on vastaanottanut ja tarkastanut laitteesi, voit valita, haluatko saada maksun fyysisen tarkastuksen kautta, PayPalilla tai tehdä lahjoituksen Lighthouse for Hopelle, joka on 501(c)(3) lasten syöpää sairastavien lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

🔥 Empfohlen:  6 parasta CPaaS-ratkaisua pienyrityksille

Decluttr

Decluttr on sovellus ja verkkosivusto, jossa voit myydä puhelintasi, iPadiasi ja muuta elektroniikkaa. Voit ladata sovelluksen tai syöttää tiedot verkkosivustolle.

Kuten Gazelle, saat laitteesta tarjouksen, tulostat ennakkoon maksetun lähetystarran ja lähetät sen. Decluttr voi myös muuttaa hintaa, jos puhelin on kuvailemaasi huonommassa kunnossa.

ecoATM

EcoATM on Gazellen kioskiverkosto, jonka avulla voit käydä kauppaa älypuhelimilla, tableteilla ja MP3-soittimilla. Löydät ne paikoista, kuten ostoskeskuksista, ruokakaupoista ja Walmartista. Se hyväksyy puhelimet, tabletit ja MP3-soittimet.

Tämä on helpoin tapa saada palkkaa, koska sinulla on todennäköisesti lähelläsi ecoATM. Puhelimen toimittamisesta ja pakkaamisesta ei tarvitse huolehtia. Sinun tarvitsee vain tuoda laite kioskiin, kytkeä se pistorasiaan, jotta kioski voi arvioida sen ja pyytää tarjous. Jos hyväksyt hinnan, saat maksun käteisellä paikan päällä.

Best Buy -vaihto

Jos sinulla on matkapuhelin tai muu elektroninen laite, voit viedä sen Best Buyiin ja vaihtaa sen Best Buy -lahjakorttiin.

Toisin kuin Gazelle, voit myydä sen henkilökohtaisesti Best Buy -myymälään, jos et halua lähettää puhelintasi. Voit maksaa vain Best Buy -lahjakortilla, joten tämä ei ole hyvä vaihtoehto, jos tarvitset oikeaa käteistä.

Tämä on helppo vaihtoehto, jos sinulla on Best Buy lähelläsi etkä halua huolehtia puhelimen pakkaamisesta lähetettäväksi.

Gazelle-arvostelun yhteenveto

Gazellesta älypuhelimia tai iPadeja ostavilla ostajilla näyttää olevan positiivisempi kokemus kuin laitteitaan myyvillä. Tämä johtuu siitä, että sivusto on hyvin erityinen ja sillä on korkeat vaatimukset sen hyväksymille tuotteille. Saatat ajatella puhelimesi olevan täydellinen, mutta Gazelle saattaa silti löytää siinä jotain vikaa.

Kuitenkin se on ilmainen lähetys laitteeseen ja tarkastuta se. Jos saat halvemman tarjouksen, voit lähettää sen sinulle takaisin ilmaiseksi.