Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

GE Lighting esittelee näyttäviä uusia älyvaloja CES 2023:ssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: GE Lighting esittelee näyttäviä uusia älyvaloja CES 2023:ssa

GE laajentaa älyvalaisimiensa ominaisuuksia. Matter-tuki, uusien tuotteiden lanseeraukset ja parannetut toiminnallisuudet ovat saatavilla tämän vuoden aikana. Uutiset putosivat CES 2023:n aikana, kun GE Lighting paljasti uusien älyvalojen lisäksi myös kiehtovan integraation Schlage-älylukkojen kanssa.

Matterintegraatio saattaa olla GE:n jännittävin ilmoitus, vaikka meillä ei vieläkään ole tarkkaa päivämäärää sen saapumiselle. Yhtiö mainitsi, että Matter-yhteensopivuus tulee GE Lighting -valikoimaan vuoden 2023 aikana. Tiimi kuitenkin paljasti, että Cync Full Color Direct Connect Smart Bulb ja Cync Indoor Smart Plug saavat ensimmäisinä Matter-yhteensopivia versioita. . Valitettavasti aiemmin tuotettujen Cync-pienoisohjelmien ei odoteta saavan langattomasti päivitystä, joka lisää Matter-tuen.

Beyond Matterin lisäksi GE esitteli useita uusia älyvaloja CES 2023:n aikana. Merkittävin, Cync HD+ Wafer Downlights, pystyy tuottamaan 16 miljoonaa väriä, niissä on säädettävät valkoiset sävyt, ja ne on suunniteltu yksinkertaisen asennusprosessin ympärille. Kuten odotettua, ne saavat virtansa Cync-älypuhelinsovelluksesta, joka tarjoaa sinulle kymmeniä tapoja integroida niiden suorituskyky muuhun kotiisi. Cync HD+ Wafer Downlights laskee vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, vaikka hintaa ei vielä julkistettu.

Muita merkittäviä tuotejulkistuksia ovat useita uusia Dynamic Effects -tuotteita, kuten Smart Hexagon Panels, Smart Neon-Shape Lights ja Smart Bulbs. Näiden hinta alkaa 20 dollarista ja on enintään 200 dollaria. Odotettavissa on nämä älyvalot kaupoissa maaliskuussa.

GE Lighting mainitsi myös uuden integraation Schlage Encode Smart Wi-Fi Deadboltin ja Encode Plus Smart Wi-Fi Deadboltin kanssa. Älykodit, joissa on jompikumpi salpa, voivat nyt yhdistää lukituksen älyvaloihin koko talossaan.

CES 2023 kestää tammikuun 8. päivään, joten odota kuulevansa lisää GE Lightingista lähipäivinä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta yrittäjää on vuonna 2023? (USA ja maailma!)