Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Genecia Alluora Entinen Miss Singapore -haastattelu: Älä epäile itseäsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Genecia Alluora Entinen Miss Singapore -haastattelu: Älä epäile itseäsi

Olin RiseConf Hong Kongissa heinäkuussa 2017 ja olin hämmästynyt tavattuani joitain naisyrittäjiä. tapasin Genecia Alluora joka oli erittäin inspiroiva, ja hän haastatteli Gary Vaynerchukia siellä. Minusta tuli hänen faninsa ja päätin ottaa hänen haastattelunsa.

Hän oli tunnettu kauneuskuningatar ennen kuin hänestä tuli kukoistava liikenainen, mutta Genecia Luo, Queenz*8 Business Groupin perustaja, ei saavuttanut menestystä yhdessä yössä. Hän on joutunut pitämään perheensä taloudellisesti pystyssä teini-ikäisenä ja voittamaan lamauttavan velan vain neljä vuotta sitten. Hän on kohdannut enemmän kuin kohtuullisen osuutensa esteitä.

Joten tällä videolla hän jakaa kamppailunsa ja kuinka hän selviytyi kaikista esteitään. Hänen tarinansa on inspiroiva monille ihmisille, jotka ovat jumissa elämässään. Joten katso, mitä hänellä on sanottavaa.

Muista jakaa tämä mahtava haastattelu sosiaalisessa mediassa. Liity BloggersIdeas-palveluun Facebook, Google+ & Viserrys . Tilaa myös meidän Youtube kanava.

Pikalinkit:

Jitendra Vaswani

Tämä kirjoittaja on vahvistettu BloggersIdeas.comissa

Jitendra Vaswani on digitaalisen markkinoinnin harjoittaja ja tunnettu kansainvälinen pääpuhuja, joka on omaksunut digitaalisen nomadin elämäntavan matkustaessaan ympäri maailmaa. Hän perusti kaksi menestyvää verkkosivustoa, BloggersIdeas.com & Digitaalinen markkinointitoimisto DigiExe joista hänen menestystarinansa ovat laajentuneet kirjoittamalla “Inside A Hustler’s Brain: In Pursuit of Financial Freedom” (20 000 kappaletta myyty maailmanlaajuisesti) ja osallistumalla “Growth Hacking Book 2:n kansainväliseen myydyimpään kirjoittajaan”. Jitendra suunnitteli työpajoja yli 10 000 digitaalisen markkinoinnin ammattilaiselle eri mantereilla; jonka tarkoituksena on viime kädessä luoda vaikuttava ero auttamalla ihmisiä rakentamaan unelmayritystään verkossa. Jitendra Vaswani on voimakas sijoittaja, jolla on vaikuttava salkku, joka sisältää Imagestation. Jos haluat lisätietoja hänen sijoituksistaan, etsi hänet osoitteessa Linkedin, Viserrys& Facebook.

🔥 Empfohlen:  Miksi KFC:n perustaja haastoi KFC:n 122 miljoonalla dollarilla?

Yhteistyökumppanin tiedot: Täysin läpinäkyvästi – jotkin verkkosivuillamme olevista linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Jos käytät niitä ostoksen tekemiseen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkuluja (ei mitään!).

Table of Contents