Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

GetKeywords Review – paras SEO-työkalu avainsanatutkimukseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: GetKeywords Review – paras SEO-työkalu avainsanatutkimukseen

Haluatko saada parempia SEO-tuloksia lisätäksesi liikennettä verkkosivustollasi? SEO:sta on tullut olennainen osa online-maailmaa nykyään, sillä jos haluat pysyä pinnalla, sinun on nopeutettava SEO-peliäsi. SEO auttaa saamaan sekä laadukasta että määrää liikennettä, mikä voi viedä yrityksesi eri tasolle.

Hyödyllisin tapa tehdä se on käyttää SEO-työkaluja, ja yksi parhaista työkaluista on Hanki Keywords. SEO-työkaluista nähtiin ja luettiin erilaisia ​​arvosteluja, mutta Hanki Keywords-arvostelu oli paras.

GetKeywords Review – paras SEO-työkalu avainsanatutkimukseen

Mitä SEO-työkalut ovat?

SEO-työkalut tukevat verkkosivustojen omistajia pääsemään korkeammalle hakukonetuloksissa. Ne tarjoavat myös tietoja ja hälytyksiä verkkosivustosi yleisestä kunnosta ja edistymisestä. Tämä auttaa parantamaan verkkosisältöä analysoimalla sisältöä avainsanoja, käänteisiä linkkejä ja muita SEO-tekijöitä varten.

SEO-työkalut auttavat myös näyttämällä sinulle mahdollisuuksien alueita ja havaitsemalla heikkouksia tai ongelmia, jotka estävät sinua saamasta sijoitusta ja saamasta näkyvyyttä SERP:issä.

SEO-työkalut voivat auttaa sinua eri aloilla, kuten:

 • Paikallinen SEO
 • Avainsanatutkimus
 • Mobiili SEO
 • WordPress SEO
 • Sivulla oleva SEO
 • Sijoituksen tarkistus
 • Sivuston nopeus

Miksi käyttää SEO-työkaluja?

Kuvittele vain tuolin tekeminen käsilläsi. Etkö menisi niin pitkälle? Sen täydentämiseksi olisi parasta käyttää laitteita tai työkaluja, kuten saha, ruuvimeisselit, mittanauha jne. Sama pätee verkkosivustoon, voit tehdä verkkosivuston, mutta ilman SEO-työkaluja et saisi tietoa seuraavista:

 • Kuinka monta kävijää katselee verkkosivujasi
 • Onko liikenne vähentynyt huimasti?
 • Mitä avainsanoja voit käyttää saadaksesi huomion useammista käynneistä
 • Kuinka kestät kilpailijoita ja missä ovat uskomattomimmat mahdollisuudet.
 • Jos sinulla on HTML-virheitä?
 • Niiden avulla voit laskea hakutehokkuutta maita, alueita tai kieliä.
 • Kuinka monta linkkiä sinulla on.

Siten SEO-työkalut voivat olla suureksi avuksi, koska ne auttavat sinua lajittelemaan tiedot nopeasti ja antamaan tarkkoja tuloksia sekä lisäämään liikennettä. Yhden tällaisen työkalun voidaan sanoa olevan paras SEO-työkalu, “Hanki avainsanoja”, koska se on helppokäyttöinen ja sen tulokset ovat upeita.

Mikä on GetKeywords?

Se on BlogBingin edistynyt avainsanatutkimus- ja markkina-analyysityökalu. Tämän ohjelmiston julkaisi vuonna 2015 Saurabh Chauhan, ja hänen tavoitteenaan tämän työkalun tekemisessä oli auttaa sinua tekemään yksityiskohtaisimmat SEO avainsanatutkimus löytää oikeat sanat omaan markkinarakoon. Parasta tässä ohjelmistossa on, että se tarjoaa käyttäjille tietosi helpommin selailtavan ja reagoivat hallintapaneelit.

Tätä työkalua käyttävät tuhannet SEO-ammattilaiset ja markkinoijat maailmanlaajuisesti. Niiden avulla voit keskittyä seuraavan sukupolven avainsanatutkimukseen Audience Insights & Intent -pohjaisten avainsanaehdotusten avulla, jotta saat juuri sen, mitä halutaan vähimmällä vaivalla.

Lue myös: 5Paisa Review 2021

GetKeywordsin ominaisuudet

Tätä työkalua käyttävät monet markkinoijat ja SEO-ammattilaiset maailmanlaajuisesti. Syy, miksi ihmiset antavat erinomaista Hanki Keywords Review ja sen käyttö johtuu sen ainutlaatuisista ominaisuuksista. Tässä on yksityiskohtia joistakin sen ominaisuuksista:

Helppokäyttöinen- Tämä työkalu on erittäin käyttäjäystävällinen, ja kuka tahansa voi käyttää sitä ilman ongelmia. Tämän työkalun käyttäminen on hyvin yksinkertaista ja suoraviivaista; vaikka et olisi tekniikkaihminen, pystyisit silti helposti käyttämään sitä.

Kielisuodatin- Tässä sovelluksessa on ainutlaatuinen ominaisuus minkä tahansa avainsanan löytämiseksi millä tahansa kielellä. Sinulla on mahdollisuus valita avainsanojen kieli. Tämä tarkoittaa, että voit valita kohdeyleisösi mukaan kielen ja avainsanat, jotka voivat auttaa sinua kiinnittämään enemmän asiakkaita ja ohjaamaan heitä verkkosivustollesi. Ne tukevat yli 60 kieltä, mikä tarkoittaa, että voit valita oikean kielen, kun teet avainsanatutkimusta ulkomaisille markkinoille.

Kojelauta on helppo- GetKeywordsin hallintapaneeli on yksinkertainen ja selkeä käyttää, jopa uusille ihmisille. Sinun pitäisi laittaa avainsana ja klikata hakupainiketta; se tarjoaisi sinulle automaattisesti liittyviä avainsanoja, hakukoneoptimoinnin vaikeuksia, sijainteja, verkkotunnuksen saatavuutta, suodattimia ja SERP-sijoituksia.

Tarkka hakumäärä SEO-vaikeuksilla ja SERP- Saat tarkan metsästysmäärän SEO-vaikeuksien avulla. Itse asiassa sinulla on myös vaihtoehto hakumäärän suodattamiseen hakukoneen sijoituksen ja hakukoneoptimoinnin vaikeuksien mukaan.

Näyttää verkkotunnuksen saatavuuden GetKeywordsin avulla näet verkkotunnuksen avainsanapohjaisen saatavuuden. Se näyttää myös tarkan haun verkkotunnuksen avainsanasi mukaan. Tarkka vastaavuus on välttämätöntä, koska se on edelleen sijoitustekijä useissa hakukoneissa, ja se antaa myös lisäpotkua erittäin alhaiselle kilpailulle.

Paras sijainti – Niiden avulla saat myös tiedot viidestä haetuimmasta sijainnista. Jos esimerkiksi haet yleistä vaihtoehtoa, se näyttää sinulle viisi parasta maata. Jos haet osavaltiota, se näyttää viiden parhaan kaupungin tiedot. Näin voit keskittyä enemmän huippumaihin ja markkinoida enemmän maissa, joissa sitä haetaan vähemmän.

Sijaintisuodatin- Sen avulla voit etsiä avainsanoja kohdealueellesi. Olisit hämmästynyt, jos tietäisit, että se on ainoa työkalu, joka tarjoaa tämän ominaisuuden. Jos haluat, voit suodattaa sijaintisi maan, osavaltion tai kaupungin perusteella. GetKeywordsilla on yli 100 000 sijaintia; se on merkittävä syy, miksi ihmiset pitävät tästä työkalusta.

🔥 Empfohlen:  Thrive Quiz Builder Review 2023: Luo viraalisia tietokilpailuja, jotka luovat blogiliikennettä

Tarjoa reaaliaikaista dataa – Toinen tämän työkalun hämmästyttävä ominaisuus on se, että saat reaaliaikaista tietoa. 1-2 kuukautta vanhoista tiedoista ei ole hyötyä, koska ne muuttuvat jatkuvasti. Siksi on parasta, että sinulla on pääsy reaaliaikaisiin tietoihin, koska se auttaa sinua muuttamaan markkinointi- tai SEO-suunnitelmiesi muutoksia välittömästi.

Hanki mainostajan avainsanat- Opit tuntemaan mainostajan avainsanat ja tämän työkalun avulla. Lisäksi se näyttäisi sinulle myös ihmisiä tai yrityksiä, jotka tekevät mainoksiaan samoilla kohdistetuilla avainsanoilla. Tämä auttaisi sinua muuttamaan suunnitelmaasi tai käyttämällä tarkkoja avainsanoja saadaksesi lisää liikennettä.

Laiteystävällinen – Se tekee myös parhaista laitteista, jotta voit luoda verkkosivustosi laiteystävälliseksi. Tämän etuna on, että käyttäjien ei tarvitse odottaa kauan ladatakseen koko verkkosivuston.

GetKeywordsin hinnoittelu ja suunnitelmat

Hanki avainsanat tarjoaa 3 suunnitelmaa; voit valita yhden käyttösi ja budjettisi mukaan. Sen suunnitelmien nimet ovat alku, kasvu ja toimeenpano. Voit valita kuukausi- tai vuosisuunnitelman. On suositeltavaa valita vuosisuunnitelmat, koska ne ovat kustannustehokkaita. Voit saada jopa 40 % alennuksen vuositilauksista. Jokaisessa suunnitelmassa avainsanojen etsimiselle olisi asetettu raja.

Kerro meille näistä suunnitelmista yksityiskohtaisesti:

1. Käynnistyssuunnitelma:

a. Jos valitset kuukausisuunnitelman, joudut maksamaan 39 dollaria kuukaudessa. Tällöin saat hyödyn siitä, että haet 25 avainsanaa päivässä, teet 50 SERP-hakua joka päivä ja voit saada jopa 700 avainsanaehdotusta.

Tämä koski kuukausisuunnitelmaa; jos valitset heidän vuosisuunnitelmansa, joudut maksamaan 24 dollaria kuukaudelta ja saat kaikki edellä mainitut edut. Mutta vuosisuunnitelmassa voit säästää 15 dollaria kuukaudessa.

b. Kasvusuunnitelma on 49 dollaria kuukaudessa, mutta saat yli kaksinkertaisen edun käynnistyssuunnitelmaan verrattuna. Tässä suunnitelmassa saat 100 avainsanahakua joka päivä, 200 SERP-hakua päivässä, jopa 1500 avainsanaehdotusta ja voit myös kirjautua sisään kahdella järjestelmällä samanaikaisesti.

Sen vuosisuunnitelma on 29 dollaria kuukaudessa, ja kaikki ominaisuudet pysyisivät samoina. Mutta säästät 20 dollaria kuukaudessa, jos otat sen vuosisuunnitelman.

2. Toimeenpanosuunnitelma:

Toimeenpanosuunnitelman kuukausimaksu on 69 dollaria kuukaudessa. Tämän suunnitelman etuja ovat 500 avainsanahaun saaminen päivässä, 1000 SERP-hakua päivässä, jopa 1500 avainsanaehdotusta ja 3 samanaikaista kirjautumista.

Toimeenpanosuunnitelman vuosimaksut ovat 39 dollaria kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että säästät 30 dollaria kuukaudessa, jos valitset vuosisuunnitelman kuukausisuunnitelman sijaan. Vuosi- ja kuukausisopimusten edut säilyisivät samoina kaikissa järjestelyissä.

GetKeywordsin käytön edut

Sen hämmästyttävien ominaisuuksien lisäksi on joitain lisäetuja, joita voit hyödyntää käyttämällä tätä työkalua. Kuten mukaan Hanki Keywords Review, ihmiset ovat tehneet luettelon sen merkittävistä eduista:

1. Parhaat mainostajat– Tämän sovelluksen ainutlaatuisuus on, että se näyttää sinulle myös viisi parasta mainostajaa, jotka tekevät hintatarjouksia näistä avainsanoista. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä, koska ne kertovat sinulle avainsanan arvon. Jos kilpailijasi käyttää siihen runsaasti rahaa, se tarkoittaa, että se on kannattava markkina.

2. Suosituimmat kysymykset- Tämä näyttäisi tärkeimmät kysymykset siitä, mitä ihmiset tekevät avainsanojesi yhteydessä. Suurin hyöty näiden kysymysten tiedosta on, että opit tuntemaan hakijoiden ajattelutavan ja sen, mistä he ovat enemmän kiinnostuneita. Voit käyttää näitä tietoja eri tavoilla, kuten:

 • Voit tehdä näistä avainsanoista upeita otsikoita artikkeleille ja blogikirjoituksille.
 • Niitä voidaan myös käyttää viestissäsi H1:nä, H2:na.
 • Täydelliset longtail-avainsanat
 • Lisää avainsanoja löydät kysymyksistä.

3. Suodata avainsanat ja tallenna luettelo- GetKeywords hakee tiedot Googlesta, ja sitten voit suodattaa ne valitsemalla aiheeseen liittyviä avainsanoja, Google Adwordsin, kysymysavainsanoja jne. Hyvä puoli on, että se tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa parhaiden avainsanojesi luettelo.

Sinun ei tarvitse tallentaa avainsanaa erikseen; sen sijaan voit tallentaa sen heti avainsanaluetteloon. Tämän tekeminen on hyvin yksinkertaista; ymmärrä yksinkertaiset vaiheet:

 • Paina Enter-ruutua niiden avainsanojen vieressä, jotka haluat lisätä luetteloon.
 • Valintamerkki saapuisi näytölle; napsauta ‘Lisää listaan’ -painiketta.
 • Jos haluat tallentaa sen nykyiseen luetteloon, valitse luettelo, jonka haluat tallentaa, ja napsauta Tallenna-painiketta, mutta jos haluat luoda uuden luettelon, kirjoita nimi ja napsauta Tallenna-painiketta.

4. Erilaisia ​​tallennusvaihtoehtoja- GetKeywords tarjoaa useita vaihtoehtoja avainsanatietojen tallentamiseen. voit tehdä sen eri muodoissa. Jos esimerkiksi haluat kopioida sen leikepöydällesi, voit kopioida ja liittää sen. Voit tallentaa sen CSV-tiedostona tai myös PDF-dokumenttina.

5. Tarkennettu avainsanasuodatus- GetKeywordsissa et saa vain ehdotuksia avainsanoiksi, vaan ne tarjoavat käyttäjilleen myös suodatusvaihtoehdon. Tämän ominaisuuden avulla voit suodattaa avainsanan oman harkintasi mukaan. Tässä on joitain merkittäviä suodatinvalintoja sinulle:

 • Hakumäärä: MIN – Avainsanoilla tulisi olla vähintään näin monta hakua joka kuukausi
 • Hakumäärä: MAX – Avainsanojen hakumäärän tulee olla tätä lukua pienempi
 • PPC: MIN – Vähiten mainostajien määrä näillä avainsanoilla Google Adwordsissa
 • PPC: MAX – Suurin mainostajien määrä näillä avainsanoilla Google Adwordsissa
 • CPC: MIN – avainsanan vähimmäisnapsautuskohtainen hinta Google Adwordsissa
 • CPC: MAX – avainsanan korkein napsautuskohtainen hinta Google Adwordsissa
 • Sisällytetyt avainsanat: TAI – Näyttää avainsanaluettelon, mutta sen on sisällettävä vähintään yksi näistä sanoista
 • Sisällytetyt avainsanat: JA – Tämä näyttää avainsanaluettelon ja kaikki sanat, jotka on lisättävä
 • Sisällytetyt avainsanat – Syöttää sanat, jotka haluat avainsanojesi lisättävän. Paina “Enter” tai kirjoita “,” kirjoittaaksesi useita sanoja
 • Reset – Jos haluat tyhjentää kaikki suodatinarvot
 • Aseta suodatin – Käytä avainsanaehdotuksille valitsemiasi suodattimia.
 • Avainsanan vaikeusaste: MIN – Avainsanojen keskimääräinen vähimmäisvaikeusaste
 • Avainsanan vaikeusaste: MAX – Avainsanojen keskimääräinen avainsanan vaikeusaste
 • Poissuljetut avainsanat: TAI – Ei sisällä avainsanoja, jotka sisältävät yhden näistä sanoista
 • Poissuljetut avainsanat: JA – Sulkee pois avainsanat, jotka sisältävät kaikki nämä sanat
 • Poissuljetut avainsanat – tähän sinun on syötettävä sanat, joita et halua yhdistää avainsanojasi. Paina “Enter” tai kirjoita “,” syöttääksesi useita termejä.
 • Ota suodatin käyttöön: KYLLÄ – Näytä avainsanat suodattimen ollessa käytössä
 • Käytössä oleva suodatin: EI – Näytä avainsanat ilman käytettyjä suodattimia
 • Avainsanojen määrä: MIN – Avainsanoissa tulee olla vähintään näin monta sanaa
 • Avainsanojen määrä: MAX – Avainsanoissa pitäisi olla vähemmän näitä sanoja
🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoälyn kirjoitusassistentit voivat auttaa sinua kirjoittamaan paremmin ja nopeammin

6. Avainsanaehdotusluettelo- Heidän avainsanatekniikansa mukaisesti voit valita ja käyttää suodatinta. Tämä näyttää sinulle luettelon luoduista avainsanoista, ja jokainen avainsana näyttää sinulle tiedot kuukausittaisesta hausta, napsautuskohtaisesta hinnasta, PPC:stä ja keskimääräisestä avainsanan vaikeusasteesta. Näet kaikki nämä tiedot taulukkomuodossa, ja voit muuttaa sitä nousevassa tai laskevassa muodossa valintasi mukaan.

7. Keskimääräinen avainsanan vaikeus- Avainsanatutkimuksen tekemiseksi yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi ne tarjoavat keskimääräisen SEO-vaikeuspistemäärän hakukilpailijoiden mukaan. Luku vaihtelee välillä 0–100, ja mitä korkeampi pistemäärä, sitä korkeampi hakukoneoptimointikilpailu olisi kyseisellä avainsanalla.

8. Hakutrenditiedot- Tämän menetelmän avulla saat tarkat hakutiedot jokaiselta kuukaudelta vuoden aikana. Käyttäjät voivat tarkastella trendikaaviota viimeiseltä neljältä vuodelta. Tämän tarkistamisen etuna on, että voit tietää, onko avainsanojen kiinnostus lisääntynyt vai laskenut vuosien varrella. Saat myös lisätietoja kausittaisista avainsanoista, jotka ovat kuuluisia tiettynä aikana, esimerkiksi Diwali Bonanza, jouluale jne.

Lue myös: CRED Review – Luottokorttimaksuratkaisusi

GetKeywordsin avainsanatutkimuksen tyypit

Hanki avainsanat tarjoaa sen käyttäjille 13 eri avainsanatutkimusmenetelmällä. Tässä on joitain tietoja niistä ja valitse sinulle sopivin lomake –

1. Google Adwords-avainsanat- Tämä avainsanan päivämäärä tulee suoraan Google Adwords -alustan avainsanasuunnittelijasta.

2. Aiheeseen liittyvät avainsanat- Tämä on erinomainen menetelmä, koska tämä Getkeywords käyttää useita tietolähteitä etsiäkseen muita avainsanojasi vastaavia avainsanoja.

3. Google ehdottaa avainsanoja- Google näyttää nämä avainsanat, kun lisäät avainsanan tai hakulausekkeen Google-hakupalkkiin. Se on loistava tapa tutkia kohdeavainsanojesi longtail-avainsanoja. On suositeltavaa käyttää näitä avainsanoja, koska Google näyttää nämä avainsanat, koska ne etsivät niitä eniten.

4. Kysymysavainsanat- Tässä näkyvät suosituimmat avainsanaasi liittyvät kysymykset. Kun teet hakukoneoptimointia, voit käyttää näitä kysymyksiä:

 • Longtail-avainsanoina
 • Artikkelien ja blogitekstien otsikoiden kirjoittamiseen
 • Pääsy luetteloon Googlen suosituista katkelmista ja kysymyksistä
 • Ideoita tukisisällön tekemiseen

5. Syvät LSI-avainsanat- Voidaan myös sanoa, että löydät vaihtoehtoiset sanat avainsanoillesi tällä haulla. Tämä on hyvä menetelmä, koska se eliminoi pääavainsanan liiallisen käytön. Itse asiassa näiden vaihtoehtojen käyttö auttaa muotoilemaan mahdollisuuden sijoittaa useille avainsanoille.

Avainsanojen harjoittelu sisällössäsi on myös olennainen sivun hakukoneoptimointitekijä. Ymmärtäkäämme tämä esimerkin avulla; jos avainsanasi on hiustenlähtö, avainsanojen, kuten hiustenlähtö, hiustenlähdön hoito, hiustenlähtöön liittyvät syyt jne., sanotaan olevan LSI.

6. YouTube ehdottaa avainsanoja- Tässä avainsanahaussa näet YouTuben antaman ehdotuksen, kun sijoitat avainsanasi hakupalkkiin. Tämä menetelmä on hyödyllinen, jos haluat luoda YouTube-videoita ja sijoittaa ne korkealle YouTubessa. GetKeywords saa avainsanat vain YouTubesta, mutta se ei anna hakumäärää YouTubesta.

7. Amazon ehdottaa avainsanoja- Nämä avainsanat ovat hyödyllisiä, jos haluat löytää avainsanoja, jotka koskevat ostajaa. Kuten nimestä voi päätellä, Amazon saisi avainsanaehdotuksia, kun laitat avainsanat hakupalkkiin.

8. eBay ehdottaa avainsanoja- Se on samanlainen kuin Amazon ehdottaa avainsanoja, koska myös tässä saat avainsanasuosituksia, kun lisäät avainsanasi hakupalkkiin. Tämä lähestymistapa on edullinen, jos haluat etsiä verkkokauppaan perustuvia avainsanoja.

🔥 Empfohlen:  11 parasta tapaa mainostaa Web Hosting-kumppanuusohjelmia [Including Our Sales Proof]

9. AdWords-ehdotus verkkotunnuksen mukaan- Tämä on erinomainen menetelmä ostoaikeissa oleville avainsanoille, kuten tässä, ja annat URL-osoitteen. se näyttäisi kaikki ehdotetut avainsanat Google Adwordsista kyseiselle URL-osoitteelle.

10. Aiheeseen liittyvät avainsanat verkkotunnuksen mukaan- Kun lisäät URL-osoitteen, se etsii kaikkia siihen liittyviä avainsanoja käyttämällä kyseiseen URL-osoitteeseen linkitettyjä tietolähteitä.

11. Maksuttomat avainsanat verkkotunnuksen mukaan- Jos haluat etsiä kilpailijasi avainsanoja, tämä voi olla poikkeuksellinen tapa. Tämä tekniikka näyttää sinulle kaikki verkkosivuston orgaanisesti luokitellut avainsanat.

12. Maksulliset avainsanat verkkotunnuksen mukaan- Tällä menetelmällä näet kaikki avainsanat, jotka verkkosivusto maksaa hakutulosmainoksista.

13. Joukkolataus- Tämä tekniikka on melko erilainen kuin edellä mainitut menetelmät. Täällä et voi luoda avainsanoja, mutta sen avulla voit syöttää avainsanaluettelon, se voi olla 10, 100 tai 1000 jne., ja se näyttää kaikki sen kilpailijatiedot. Tämä menetelmä voi olla kannattava, jos sinulla on jo avainsanaluettelo ja haluat tehdä tarkempaa tutkimusta.

Lue myös: 19 parasta Netflix-kumppaniohjelmavaihtoehtoa

Miksi GetKeywords Search -trendi on muita parempi?

Ne ovat askeleen pidemmälle kuin liittyvät työkalut, sillä ne näyttävät tietoja viimeiseltä 4 vuodelta, mikä voi auttaa sinua muuttamaan avainsanoja tai noudattamaan samaa, jos se toimii hyvin. Lisäksi voit nähdä myös hakujen napsautussuhteen.

Voit saada tietää, kuinka moni hakija napsauttaa a SERP Web-listaus. Jos esimerkiksi avainsanan hakumäärä on 100 ja sen napsautussuhde on 30 %, se tarkoittaa, että taistelet 70 hausta lisää kuukaudessa.

Google-hakutulokset lasketaan

GetKeywords-työkalujen avulla saat tietää Googlen kokonaismäärän kyseisellä hakukyselyllä. Tämä näyttää myös peruskatsauksen markkinoista.

Maksuttomien klikkausten prosenttiosuus

Tämän mittarin avulla voit helposti laskea arvioidun prosenttiosuuden hakijoista, jotka napsauttavat orgaanisia tuloksia. Tämä prosenttiosuus lasketaan hakukyselyssä näytettyjen mainosten määrän perusteella. On havaittu, että kun on erilaisia ​​mainoksia, orgaanisten napsautusten suhde pienenee.

Näyttää haun ensimmäisen sivun lisäelementit

Tämä elementti auttaa näyttämään muita lisäominaisuuksia, jotka ovat saatavilla ensimmäisellä sivulla, kuten huipputarinoita, hakukatkelmia, YouTube-videoita, ihmisiä myös SK:na jne.

Syvällinen kilpailija-analyysi

GetKeywords auttaa sinua hakemaan perusteellisen analyysin jokaisesta orgaanisen listauksen verkkotiedosta. Sovelluksessa on saatavilla useita kilpailijamittareita, kuten:

1. Avainsanat – Sivuston sijoittumien kokonaislukujen määrä

2. Käänteiset linkit – Näyttää sivuston käänteisten linkkien kokonaismäärän

3. Liikenne – Web-sivuston saama kokonaisliikenne

4. FB – Näyttää FB-osuuksien määrän

5. Otsikko – Se määrittää, käytetäänkö tiettyä avainsanaa verkkosivun otsikossa

6. URL – Hyperlinkki sivustolle, joka on sijoitus

Top 10 tulosta

Rakastaisit näitä GetKeywordsin ominaisuuksia, koska täältä voit saada kilpailija-analyysin kymmenen parhaan tuloksen lisäksi. Useimmat ihmiset rakastavat vertailla suorituksiaan alansa 10 parhaan ihmisen kanssa, mutta on aina hyvä tietää, että voit ylittää 10 parhaan tuloksen. Heillä on “Lataa lisää” -vaihtoehto nähdäksesi muiden suoritusten toisella sivulla.

Hanki Keywords Pros

 • Erilaisia ​​avainsanoja, joihin kannattaa tutustua.
 • Kyky tehdä avainsanatutkimusta maailmanlaajuisesti, maissa, osavaltioissa ja kaupungeissa.
 • Esitetyt edistyneet mittarit, kuten kyky nähdä laitesuhteet, näyttää parhaan sijainnin, näyttää mainostajia.
 • Tarkennettu avainsanasuodatus.
 • Esittelee hakutrendiä jopa 4 vuoden ajalta.
 • Ilmoittaa kilpailijan sijoituksen avainsanat, liikenteen, käänteiset linkit, FB:n ja avainsanan otsikossa.
 • Näyttää napsautussuhteen, orgaanisten napsautusten tiedot ja poistumistiedot.
 • Mukava käyttää kojelautaa ja mobiiliystävällinen.
 • Laaja SERP-analyysi, joka mahdollistaa tietojen tarkistamisen yli 10 parhaan verkkosivuston osalta.
 • 7 päivän ilmainen kokeilu.
 • Reaaliaikainen data erilaisilla tietolähteillä.
 • Yli 60 kieltä tuetaan.
 • Luo longtails-avainsanoja ja kysymyksiä, joita ihmiset kysyvät verkossa.
 • Avainsanaluetteloominaisuus, kopioi leikepöydälle, vienti CSV- ja PDF-muotoon.
 • EMD-verkkotunnuksen saatavuuden tarkistus.

GetKeywords Miinukset

 • Avainsanatietojen lataaminen kestää 3–10 sekuntia (se johtuu reaaliaikaisista tiedoista).
 • Ei sijoitusten seurantamoduulia.
 • Ei näytä verkkosivujen PA-, DA- ja luottamuspisteitä.
 • Se ei ole rajoittamaton, mutta suunnitelma rajoittaa avainsanojen ja SERP-analyysien määrää.
 • Se ei näytä edistyneitä käänteisiä tietoja (todellisia linkkejä), mutta näyttää vain käänteisten linkkien kokonaismäärän.
 • Ei dokumentaatiota.

Suositus: 25 parasta kumppanimarkkinointialustaa ja -verkostoa

Se ei vain tarjoa ainutlaatuisia ominaisuuksia, vaan on myös taloudellinen muihin verrattuna. Näin ollen tämän työkalun hankkiminen auttaisi sinua paljon tehokkaassa avainsanatutkimuksessa ja verkkosivustosi liikenteen parantamisessa.