Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

GetVantage: Intohimoinen perustajien auttaminen voittamaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: GetVantage: Intohimoinen perustajien auttaminen voittamaan

GetVantage

Viime vuosikymmenelle asti sijoitukset startup-yrityksiin ja yrityksiin ovat olleet suurelta osin osakereitillä (riskipääoma ja enkelisijoittaminen) tai perinteisten velkainstrumenttien, kuten pankkilainojen, kautta. Makrotaloudelliset tapahtumat, kuten Covid-19-pandemia, Ukrainan kriisi, toimitusketjuongelmat ja inflaatio, ovat kuitenkin suosineet uusia rahoitusmuotoja lainanantajien ja lainanottajien keskuudessa.

Tuloperusteinen rahoitus on vaihtoehto perinteisemmille osakepohjaisille sijoituksille ja lainarahoitukselle. Tämän uuden rahoitusvälinesegmentin avulla perustajat voivat suorittaa joustavia maksuja, jotka on suunniteltu mukautumaan yrityksen liikevaihdon luonnolliseen vaihteluun vaatimatta kiinteää summaa, korkeita vaihtuvia korkoja, vakuuksia, henkilötakauksia tai mitään oman pääoman laimennusta.

Vuonna 2019 perustettu GetVantage on Intian johtava tuloihin perustuva fintech-alusta verkkokauppabrändeille ja digitaalisille yrityksille. GetVantage on lisännyt yli 450 digitaalisen pk-yrityksen kasvua 23 kategoriassa, mukaan lukien B2B SaaS ja tilauspohjaiset yritykset, D2C, sähköinen kaupankäynti, edtech, terveysteknologia, pilvikeittiöt ja ravitsemus.

Käynnistysnimi GetVantage

Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Ala Tuloihin perustuva rahoitus
Perustajat Bhavik Vasa, Amit Srivastava
Perustettu 2019
Kokonaisrahoitus 41 miljoonaa dollaria (kesäkuu 2022)
Verkkosivusto getvantage.co

GetVantage: Tietoja
GetVantage: Logo
GetVantage: perustajat
GetVantage: Missio ja visio
GetVantage: Kasvu
GetVantage: Rahoitus
GetVantage: FAQ

GetVantage: Tietoja

GetVantage on pääomaportti, jonka avulla perustajat ja verkkokaupan yrittäjät voivat turvata perustajaystävällisempiä, laimentamattomia rahoitusvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu nykyaikaisille yrityksille.

Kokeneen fintech-yrittäjä Bhavik Vasan ja Tech & Ops -veteraani Amit Srivastavan vuonna 2019 perustama GetVantage käyttää omaa teknologiaa myynti-, markkinointi- ja kirjanpitotietojen valikoiman analysoimiseen tarjotakseen perustajille laimentamatonta kasvupääomaa nykyisten ja ennakoitujen tulojen perusteella.

GetVantage tekee datalähtöisiä investointeja 5–10 miljoonaa INR auttaakseen digitaalisia yrityksiä avaamaan todellisen kasvupotentiaalinsa. Toisin kuin perinteiset rahoituslähteet, GetVantage ei vaadi yritysten omistajia luopumaan osakepääomasta tai määräysvallasta hallituksen paikkojen tai warranttien tai vakuuksien kautta. GetVantage on perustajien ensimmäinen yritys, ja se on rakentanut vahvan strategisten kumppaneiden ekosysteemin tarjotakseen yritysten omistajille tehokkaita kasvuratkaisuja (pääomaa, oivalluksia, työkaluja ja resursseja) kasvun lisäämiseksi.

GetVantage: perustajat

GetVantagen perustivat vuonna 2019 kokenut fintech-yrittäjä Bhavik Vasa ja Tech & Ops -veteraani Amit Srivastava.

Perustajaprofiilit

Bhavik Vasa ja Amit Srivatava ovat GetVantagen perustajia.

Bhavik Vasa

Bhavik on 2X perustaja ja yritysjohtaja, jolla on yli 15 vuoden globaali kokemus FinTechistä, verkkokaupankäynnistä, digitaalisista maksuista ja mobiilitekniikoista.

Hän on syvästi intohimoinen yrittäjien rakentamiseen ja voimaannuttamiseksi. Hän perusti GetVantagen perustajien määrätietoisena organisaationa perustajille. Hän on myös aktiivinen enkelisijoittaja.

Aiemmin Bhavik oli Chief Growth Officer ItzCashissa, mikä vaikutti sen mittakaavassa Intian johtavana Fintech-yrityksenä. Ebix-konserni osti sen myöhemmin vuonna 2017, ja se tunnetaan nyt nimellä EbixCash.

Hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon kansainvälisestä liiketoiminnasta arvosanoin Northwood Universitystä, Floridasta, ja johtajakoulutusta yrittäjyydestä Stanfordin yliopistosta.

Amit Srivastava

Amit on sydämeltään yrittäjä, joka on aiemmin perustanut ja skaalannut useita finanssi- ja teknologiasektorin yrityksiä. Amit on myös veteraani COO ja CTO, joka on toiminut näissä rooleissa useissa yrityksissä vuodesta 2013, mukaan lukien Startupbootcampissa. Hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon tietotekniikassa Utkalin yliopistosta ja suorittanut yleisjohtamisen Executive Trainingin IIM Calcuttasta.

GetVantage: Missio ja visio

Tehtävä: GetVantagen tehtävänä on auttaa perustajia voittamaan tekemällä varainkeruusta kitkaton. Valtuutetaan Trad-Fi innovatiivisella tekniikalla, joka kaappaa ja hallitsee pk-yritysten kasvavia liiketoimintamahdollisuuksia.

Näkemys: Pääomaportti, joka auttaa lisäämään kasvua jokaiselle yritykselle.

GetVantage: Kasvu

GetVantage näki 300 %:n vuosikasvun (yoY) vuonna 2022 ja auttoi brändejä saavuttamaan keskimäärin 1,8-kertaisen liikevaihdon kasvun rahoituksen jälkeen. Tähän mennessä GetVantagen pääomayhdyskäytävä on rahoittanut yli 350 miljoonaa dollaria GMV:nä yli 450:lle tuotemerkille 23 kategoriassa, kuten B2B SaaS, D2C, eCommerce, edtech, healthtech, pilvikeittiöt ja ravitsemus.

GetVantage: Rahoitus

30. kesäkuuta 2022 GetVantage julkisti 36 miljoonan Yhdysvaltain dollarin strategisen kasvukierroksen, jota johtivat Varanium Nexgen Fintech Fund, DMI Sparkle Fund ja palaavat sijoittajat Chiratae Ventures ja Dream Incubator Japan. Muita tälle kierrokselle osallistuneita uusia sijoittajia ovat muun muassa Sony Innovation Fund, InCred Capital ja Haldiram’s Family Office. Vuonna 2020 yritys keräsi 5 miljoonan dollarin siemenpääoman.

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittajat

30. kesäkuuta 2022 Kasvu/sarja A 36 miljoonaa dollaria Chiratae Ventures, DMI AIF Sparkle Fund, Dream Incubator, Varanium Capital Advisors, Sony Innovation Fund, InCred
27.10.2020 Siemen 5 miljoonaa dollaria Chiratae Ventures, Dream Incubator, Venture Catalysts, Samyakth Capital ja marquee Angel

GetVantage: FAQ

Mitä on tuloperusteinen rahoitus?

Tuloperusteinen rahoitus on pääomanhankintamalli, joka tarjoaa varoja uusille startup-yrityksille ja pyytää vastineeksi prosenttiosuutta startupin bruttotuloista.

Mitä GetVantage tekee?

GetVantage käyttää patentoitua teknologiaa analysoidakseen valikoiman myynti-, markkinointi- ja kirjanpitotietoja tarjotakseen laimentamatonta kasvupääomaa perustajille nykyisten ja ennakoitujen tulojen perusteella.

Ketkä ovat GetVantagen perustajat?

Bhavik Vasa ja Amit Srivastava.

Kuinka paljon GetVantage on rahoittanut tähän mennessä?

Tähän mennessä GetVantagen pääomayhdyskäytävä on rahoittanut yli US$350 miljoonaa GMV:tä yli 450:lle tuotemerkille 23 kategoriassa.

Onko tuloperusteinen rahoitus parempi kuin muut velkainstrumentit?

Tuloperusteinen rahoitus tarjoaa helpon pääoman saatavuuden, mikä tekee siitä paremman kuin muut velkainstrumentit, kuten riskivelat tai pankkilainat.

🔥 Empfohlen:  Stacey Hartman Q&A Detroit Hivesin perustajien Timothy Paul Jacksonin ja Nicole Lindseyn kanssa Lue artikkeli