Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Gigrove – Tehdään liiketoiminnan teknisistä asioista helpompaa!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Gigrove – Tehdään liiketoiminnan teknisistä asioista helpompaa!

Tekniikka on monimutkainen terminologia. Kaikki siihen liittyvä on tavalliselle ihmiselle melko monimutkaista. Mutta se ei saisi haitata liiketoiminnan suorituskykyä. Marko Islamovic lanseerasi Gigroven vuonna 2015 helpottaakseen ei-teknisten ihmisten elämää.

Gigrove tarjoaa sähköisen kaupankäynnin työkaluja freelancereille ja pienyrityksille. Gigroven visiona on maailmanlaajuisesti auttaa ei-teknisiä ihmisiä myymään verkossa helposti omistetun verkkonäkyvyyden avulla.

Gigroven kohokohdat

Käynnistysnimi Gigrove

Päämaja Lontoo
sektori Sähköinen kaupankäynti
Perustajat Marko Islamovic
Perustettu 2015
Vanhempainjärjestö Gigrove Limited
Verkkosivusto Gigrove

Gigroven tiedot

Gigrove – Tietoja ja miten se toimii
Gigrove – perustajat ja tiimi
Gigrove – Miten se alkoi?
Gigrove – nimi, tunnuslause ja logo
Gigrove – Käynnistys
Gigrove – Startup Challenges
Gigrove – Kasvu

Gigrove – Tietoja ja miten se toimii

Gigrove tarjoaa valmiin verkkokaupan ja maksuinfrastruktuurin, joka auttaa freelancereita ja pienyrityksiä helposti myymään verkossa. Gigroven kautta voit myydä digitaalisia tuotteita, toimitustuotteita sekä myydä palveluita varauskalenterin kautta. Gigroven alkuperäinen tuote oli verkkoyhteisö, ja myöhemmin tiimi päätti siirtyä SaaS-palveluun.

Gigrove – perustajat ja tiimi

Gigroven perustaja on Marko Islamovic. Tällä hetkellä he ovat 8 hengen tiimi.

Gigrove – Miten se alkoi?

Gigrove aloitti alun perin digitaalisten nomadien ja freelancerien verkkoyhteisönä, mutta perustaja Marko näki muutaman vuoden kuluttua mahdollisuuden rakentaa verkkokaupan SaaS. “Alkuperäiset ihmiset, joiden kanssa puhuimme, olivat alkuperäisiä käyttäjiämme.” Perustaja Marko Islamovic sanoi.

Perustaja ja tiimi olivat alun perin osa keikkataloutta ja he rakastavat matkustamista ja etätyöskentelyä, joten he antoivat hankkeelle nimen “GigRove”.

Gigrove – Käynnistys

“Meidät on ollut esillä Product Huntissa, mikä auttoi meitä saamaan 100 ensimmäistä käyttäjää.” Lisätty Marko Islamovic. Gigrove-tiimi on tehnyt suoraa lähestymistapaa myyntiin, he eivät todellakaan kuluta maksettuihin kampanjoihin ja mainoksiin sinänsä.

Gigrove – Startup Challenges

Gigrove-tiimi yrittää jatkuvasti kokeilla uusia ominaisuuksia, koska tämä auttaa heitä määrittämään, mikä on arvokasta käyttäjilleen ja mikä ei. Heillä oli haaste toteuttaa maksuinfrastruktuuria verkkokauppojen taakse, koska se vaati paljon konseptitestausta, koska verkkokaupat ovat erillisiä kokonaisuuksia. Ja he onnistuvat tässä vaivattomasti.

Gigrove – Kasvu

Gigrove toimii tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Suunnitelmana on tavoittaa enemmän markkinoita ja laajentua maailmanlaajuisesti.

🔥 Empfohlen:  Selkeä opas algoritmiseen kaupankäyntiin | Algoritmiset kaupankäyntistrategiat