Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Github-arkistot, jotka muuttavat tapaa, jolla opit Web3:n ja Blockchainin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Github-arkistot, jotka muuttavat tapaa, jolla opit Web3:n ja Blockchainin

Viime aikoina siirtyminen Web3-pohjaisiin infrastruktuureihin on saanut kehittäjät innostumaan osallistumaan kehittyvän ekosysteemin edistämiseen, mutta useimmat heistä kamppailevat päästäkseen liikkeelle metaverse-matkaansa.

Ja aluksi GitHub-arkistot tarjoavat kehittäjille erinomaisen lähtökohdan sukeltaa eri alojen yhteisöihin ottamalla oppia asiantuntijakehittäjiltä. Tämä artikkeli kattaa joitain näistä arkistoista, jotka tarjoavat modulaarisia ja itsenäisiä työkaluja Web3- tai Solidity-kehitykseen.

Blockchain-oppimispolku

Jotta pääset Blockchainiin ja pääset alkuun, tämä arkisto on mielipiteiden mukainen oppimispolku, joka on vielä kesken. Arkisto sisältää linkkejä lukuihin ja videoihin Bitcoiniin ja erityisesti Ethereumiin liittyvistä aiheista.

Tätä koodia aloittavien kehittäjien on ymmärrettävä julkisen avaimen kryptografia, digitaaliset allekirjoitukset ja kryptografinen hajautus.

Napsauta tästä nähdäksesi GitHub-arkiston.

ASE

Mark Nadalin vuonna 2014 perustama GUN on yhteisöllinen ja ekosysteemipinokokoelma modulaarisia ja riippumattomia työkaluja, jotka auttavat kehittäjiä rakentamaan salattuja sovelluksia. Se on avoimen lähdekoodin kyberturvallisuusprotokolla, jota käytetään hajautetun graafidatan synkronoimiseen.

Työkalupakki mahdollistaa yhteisökäyttöisten sovellusten, kuten Decentralized Dropboxin tai Open Source Firebasen, luomisen, ja sitä käyttävät sadat sovellukset, kuten Internet Archive ja Twitterin Bluesky.

Napsauta tästä saadaksesi GUNin koodin.

NuCypher

Tämä verkkoinfrastruktuuri sisältää hajautetun kynnyssalauksen, joka keskittyy välityspalvelimen uudelleensalaukseen, ja tarjoaa helppokäyttöisiä, intuitiivisia ja laajennettavia ajoaikoja, joissa on rajapinnat dynaamiseen kulunvalvontaan ja salaisuuksien hallintaan – vapaasti käytettävissä ja ilman rajoituksia ja käyttöoikeuksia.

Verkko hyödyntää Alicen ja Bobin kryptologista narratiivia, tunkeutuen koodipohjaan ja mahdollistaen kehittäjien kirjoittamisen väärinkäytönkestävää koodia. Alice on tietojen omistaja, joka myöntää pääsyn salattuihin tietoihinsa, Bob on tiedon vastaanottaja, joka hankkii salatut tiedot ja lähettää pääsypyynnöt NuCypher-verkkoon, joka hyväksyttäessä salataan uudelleen salauksen purkamiseksi hänen yksityisellä avaimellaan.

Voit tarkistaa NuCypherin arkiston napsauttamalla tätä.

🔥 Empfohlen:  Vintage-inspiroidun elokuvajulisteen tekeminen Photoshopissa

MetaMask Mobile

MetaMask on mobiililaajennukseen perustuva lompakko, joka tarjoaa helpon pääsyn verkkosivustoille Ethereum-lohkoketjun avulla. Se on valmiiksi ladattu yhteyksillä useisiin testiverkkoihin ja Ethereum-lohkoketjuun, jonka avulla käyttäjät voivat aloittaa kehityksen ilman koko solmun synkronointia.

Koodi rakennetaan React-Nativella, joka toimii paikallisesti Mac- tai Linux-käyttöjärjestelmässä. Käyttäjien on määritettävä laite asentamalla Android SDK Androidille tai iOS-riippuvuudet iOS:lle langan mukana. Arkisto sisältää linkit kaikkiin työkalun edellytyksiin ja oppaat työkalun rakentamiseen paikallisesti omalle laitteelle.

Napsauta tästä tarkistaaksesi koodin.

Kehittäjä-DAO:n web3-ui

React-käyttöliittymäkirjasto, joka on suunniteltu erityisesti Web3-käyttötapauksiin, kuten Toast-ilmoitukset, NFT-näyttö eri muodoissa, ETH-lompakko ja paljon muuta. Vuoden 2021 lopulla 24 kehittäjää teki yhteistyötä luodakseen kevyen, vaiheittaisen oppaan Web3-käyttöliittymän kehittämiseen.

Arkisto sisältää:

  • Elementit: Perusrakennuspalikoita, kuten painikkeet, merkit ja paljon muuta.
  • Komponentit: Yleiset web3-komponentit, kuten NFT, Token Balance, Address Display
  • Koukut: Nämä käyttävät yleisiä API-kutsuja solmuille, kuten Ankr tai Alchemy, saadakseen NFT-tietoja.

Napsauta tästä tarkistaaksesi arkiston.

Teline-ETH

Ehkä tunnetuin älykkäiden sopimuskehityksen arkisto, Scaffold on helppokäyttöinen Ethereum-kehityspino, joka keskittyy nopeisiin tuoteiteraatioihin. Käyttöliittymän arkiston avulla kehittäjät voivat kokeilla Solidityä, joka on olio-ohjelmointikieli.

Tietovarasto tarjoaa kehittäjille pääsyn työkaluihin ja valmiisiin pinoihin nopeaa prototyyppien luomista varten Ethereumissa. Sen avulla kehittäjät voivat rakentaa käyttöliittymän ja älykkäiden sopimusten päälle hyödyntämällä Solidityä, Hardhatia paikallisissa verkoissa, Reactia käyttöliittymässä, Ethers.js:ää älykkäiden sopimusten kanssa vuorovaikutukseen ja Ant-sovellusta käyttöliittymään.

Scaffold-ETH:n arkiston löydät napsauttamalla tätä.

Web3UI-sarja

Kehittäjäyhteisön rakentama Web3UI Kit on arkisto, joka koostuu kevyistä ja uudelleenkäytettävistä Web3 UI -komponenteista dApps-sovellusten kehittämiseen.

Arkistossa on kolme pakettia:

  • Ydinmoduuli, joka sisältää peruskäyttöliittymäkomponentit.
  • Kuvakkeet moduuli svg-koodilla.
  • Web3-moduuli komponenteilla, joilla on react-moralis-riippuvuus.

Napsauta tätä nähdäksesi GitHubin arkiston.

Luo Eth-sovellus

Kuten arkiston kuvauksessa sanotaan: Luo Ethereum-käyttöisiä sovelluksia yhdellä komennolla, kehittäjät voivat luoda React-sovelluksia yhdellä komennolla. Yksisivuisen reagointisovelluksen luomiseksi arkisto sisältää lankatyötiloja sujuvamman projektinhallinnan takaamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä Click To Tweet -painikkeita WordPressissä

Koodi sisältää hajautetut rahoitusmallit, jotka on täytetty sopimusten ABI:illa, osoitteilla ja alikaavioilla. Tämä tarjoaa kattavan kattavuuden Ethereum-käyttöisten React-sovellusten rakentamiseen ja ylläpitoon.

Napsauta tästä tarkistaaksesi arkiston.

(Ei niin) Älykkäät sopimukset

Tämä arkisto on täynnä esimerkkejä Ethereumin älykkäiden sopimusten haavoittuvuuksista, kuten todellisten älysopimusten koodista. Kehittäjät voivat oppia EVM- ja Solidity-haavoittuvuuksista analyysi- ja tietoturvatyökalujen sekä tietoturvatarkastelujen vertailukohtana.

Tämä arkisto sisältää kuvauksen jokaisesta haavoittuvuustyypistä, suosituksia haavoittuvuuksien poistamiseksi, todellisia sopimuksia, jotka osoittavat puutteen, ja viittauksia kolmansien osapuolien tietolähteisiin.

Napsauta tätä nähdäksesi Cryticin arkiston GitHubissa.

OpenZeppelin

Yhteisön valvoman koodin pohjalle rakennettu OpenZepplinin sopimukset ovat kirjasto turvalliseen älykkäiden sopimusten kehittämiseen. Tässä kirjastossa on uudelleenkäytettäviä Solidity-komponentteja monimutkaisten hajautettujen järjestelmien ja mukautettujen sopimusten rakentamiseen.

Arkistossa on vakaa API, joten sopimukset eivät katkea odottamatta päivitysten aikana. Arkisto tarjoaa –

  • Pääsynhallinta, jonka avulla kehittäjä voi päättää, kuka suorittaa toimintoja järjestelmässä.
  • Tokenit vaihdettavien omaisuuserien luomiseen.
  • Huoltoasemaverkko, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa sopimusten kanssa maksamatta kaasusta.
  • Aputyökalut, kuten allekirjoituksen vahvistus, luotettavat maksujärjestelmät ja ei-tulva matematiikka.

Napsauta tästä nähdäksesi OpenZeppelinin arkiston.