Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Go Remote: 10 luovaa sivuhustia digitaaliseksi nomadiksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Go Remote: 10 luovaa sivuhustia digitaaliseksi nomadiksi

Digitaaliset Nomad Side Hustles

Oletko koskaan nähnyt Instagramissa niitä kuvia ihmisistä, jotka työskentelevät rannalla ja ihmettelet kuinka he tekevät sen? Pienellä ajalla ja vaivalla ei ole mahdollista vain matkustaa ympäri maailmaa ja työskennellä missä tahansa, vaan on olemassa kymmeniä tapoja tehdä se.

Mutta miten pääset alkuun? Ja voitko todella ansaita kunnollisen elannon digitaalisena nomadina?

Kuinka sinusta tulee nopeasti digitaalinen nomadi?

Kuka tahansa voi tulla digitaaliseksi nomadiksitaidoistaan ​​tai tutkinnostaan ​​riippumatta. Voit aloittaa tekemällä vähän taitoa vaativia töitä, kuten transkriptio tai tiedon syöttötai olla a virtuaalinen avustaja. Kun edistyt ja ansaitset rahaa näistä työpaikoista, voit sijoittaa itseesi ja kehittää taitojasi vielä kauemmas suorittamalla verkkokursseja.

Tässä viestissä tarkastellaan joitain suosituimmista sivutoimista, joita voit tehdä missä tahansa, kuinka paljon voit ansaita ja miten voit aloittaa tänään.

Onko nyt hyvä aika ryhtyä digitaaliseksi nomadiksi?

Etätyöskentely on aina ollut monien ihmisten unelma. Vapaudella työskennellä missä ja milloin haluat, on vakavia etuja.

Ja nyt koko maailma on kohdannut maailmanlaajuisen pandemian, ei todellakaan ole koskaan ollut parempaa aikaa tulla digitaaliseksi nomadiksi.

Niin monilla aloilla suljettiin kokonaan Covid-19:n takia ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa joko menettivät työpaikkansa tai joutuivat sopeutumaan työskentelemään kotoa käsin.

Digipaimentolaiset voisivat jatkaa työtä kuten ennenkin, ja monet näkivät työmääränsä lisääntyneen rajoitusten vuoksi (mikä on enemmän kuin voidaan sanoa monilta toimialoilta).

Suositeltava: Yli 19 upeaa kotityötä, jotka tarjoavat tietokoneita

Miksi tulla digitaaliseksi nomadiksi?

Jos työskentelet tällä hetkellä perinteisessä työssä, digitaalisella nomadilla on joitain vakavia etuja:

Asu missä haluat

Kun et ole sidottu toimistoon, voit asua missä haluat. Rakastatpa sitten maaseudun rauhaa ja hiljaisuutta tai kaupungin vilkasta elämää, voit valita asuinpaikkasi ilman rajoituksia.

Pois kalliista kaupungeista

On uskomattoman kallista asua Lontoossa tai muissa suurissa kaupungeissa. Ja riippumatta siitä, kuinka hyvin palkattu säännöllinen työsi on, korkeat elinkustannukset rajoittavat sinua aina.

Digitaalinen nomadityö antaa sinun lähteä kaupungista, välttää pitkiä työmatkoja ja asua paikassa, joka ei maksa omaisuuksia.

Näe maailma

Digitaalisena nomadina oleminen on yksi harvoista töistä, jonka avulla voit matkustaa ympäri maailmaa samalla kun työskentelet ja ansaitset rahaa.

Voit vihdoin lähteä unelmamatkalle, jota olet aina halunnut, mutta et saanut aikaa töistä.

Ota vain kannettava tietokone, niin voit tehdä työsi kaikkialla, missä on WiFi.

Työskentele aikataulusi mukaan

Milloin viimeksi nukuit sisään, vietit rentouttavan aamun ja aloitit työt keskipäivällä? Perinteiset työt pitävät sinut kiinni stressaavasta 9-5-aikataulusta, mikä saa sinut palamaan ja kaipaa viikonloppua.

Kun työskentelet itsellesi verkossa, asetat työaikasi ja annat sinulle enemmän aikaa todella nauttia elämästä sen sijaan, että toivoisit sitä pois.

Parhaat etäohjaukset, joilla voit ansaita rahaa nopeasti

Jos olet vakuuttunut siitä, että digitaalinen nomadin elämäntapa on sinua varten, tässä on joitain parhaista sivutoimista, jotka voivat sopia sinulle täydellisesti.

Freelance-kirjoittaja

Jos olet hyvä yhdistämään sanoja, freelance-kirjoittaminen on tuottoisaa touhua, jossa on paljon mahdollisuuksia. Ihmiset maksavat laadukkaasta sisällöstä verkkosivustojen sisällöstä ja blogikirjoituksista sähköisiin kirjoihin ja ansioluetteloihin.

Ansaintamahdollisuus

Salkun rakentaminen kestää muutaman kuukauden, mutta kun sinulla on sisältöä vyölläsi, voit alkaa ansaita rahaa tällä sivuhälinällä melkein välittömästi.

Mukaan Maksuskaala, keskimääräinen freelance-kirjoittaja ansaitsee 20 dollarista (15 puntaa) 45 dollariin (30 puntaa) tunnissa kokemuksesta riippuen. Mutta se, mitä ansaitset, määräytyy todella tuottamasi sisällön laadun mukaan.

Aika investointi

Freelancerina voit työskennellä niin monta tuntia kuin haluat. Tietenkin ansaintapotentiaalisi on sidottu käyttämiesi tuntien määrään.

Sinä päätät, työskenteletkö 5, 10 vai 40 tuntia viikossa.

Kuinka aloittaa

Paras tapa aloittaa freelance-kirjoittajana on laadukkaat freelance-sivustot, kuten IhmisetPerHour. Vaikka monet työpaikat ovat matalapalkkaisia, löydät nopeasti kunnollisia työpaikkoja, jotka auttavat sinua saamaan ensimmäiset asiakkaasi.

Kun sinulla on pari vakituista asiakasta, voit harkita oman verkkosivustosi luomista laajentaaksesi yleisöä.

Luo portfolio edetessäsi ja ala kapeaa, kun ymmärrät, millaista sisältöä haluat kirjoittaa.

Useimmat asiakkaat haluavat freelance-kirjoittajan, joka on erikoistunut etsimäänsä markkinarakoon, joten pienten markkinoiden kääntäminen tekee sinun erottumisestasi paljon helpommin.

Amazon tai eBay Arbitrage

Arbitraasissa Amazonissa tai eBayssa tarkoitetaan tuotteiden ostamista ja niiden jälleenmyyntiä korkeammalla hinnalla.

Myyjät löytävät tuotteita paikallisista liikkeistä tai tukkuliikkeistä alennettuun hintaan ja listaavat ne sitten myyntiin Amazonissa tai eBayssa saadakseen voittoa.

🔥 Empfohlen:  Bradley Taylor WooCommerce-keskiviikkoisin: Kuinka tarjota ostoksia verkkonouto myymälästä WooCommercen avulla Lue artikkeli

Ansaintamahdollisuus

Tämän sivuhulinan ansaintapotentiaali riippuu tavaroiden löytämiseen kuluvasta ajasta ja rahoista, jotka sinun on investoitava alkuperäisiin tuotteisiisi.

Mutta se voi olla tuottoisaa – siellä on 7-numeroisia Amazon-jälleenmyyjiä, jotka tekevät murhan.

Aika investointi

Jotkut ihmiset viettävät pari tuntia joka viikonloppu carboot-myynneissä ja tukkumyymälöissä hankkien varastoja ja sitten muutaman tunnin listatakseen tuotteita Amazonissa.

Tämä on loistava tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa viikonloppuisin, kun sinulla ei ole parempaa tekemistä.

Toisaalta jotkut myyjät käyttävät 40 tai 50 tuntia viikossa varaston etsimiseen, toimitukseen, palautukseen jne.

Kuinka aloittaa

  • Rekisteröidy an Amazon-myyjän tili
  • Lataa Amazon Seller -sovellus
  • Vieraile paikallisissa vähittäismyymälöissäsi löytääksesi alennettuja tuotteita
  • Käytä Amazon Seller App -sovellusta selvitys- ja myyntituotteiden skannaamiseen (tämä kertoo sinulle, mitä voittoa voit ansaita)
  • Osta mitä tahansa, joka tarjoaa yli 3 dollaria voittoa maksujen ja toimituskulujen jälkeen (pienempi ei ole aikasi arvoista)
  • Listaa ne myytäväksi Amazonissa ja odota, että ne myydään

Tämä vaatii alkusijoituksen myytäviin tuotteisiin, mutta pääset alkuun jo 28 dollarilla ja pääset ylöspäin.

Kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä

Oletko hyvä numeroiden kanssa? Freelance-kirjanpito tai kirjanpito on sinulle uskomattoman tuottoisa sivutouhu. Tämä vaatii kirjanpidon pätevyyden, mutta jos sinulla on jo tutkinto, voit helposti ryhtyä digitaaliseksi nomadiksi tästä päivästä alkaen.

Ansaintamahdollisuus

Ansaintapotentiaali riippuu täysin kokemuksestasi, mutta freelance-kirjanpitäjänä voit odottaa ansaitsevasi noin 80 000 dollaria (56 000 puntaa) muutaman vuoden kokemuksella.

Kun sinulla on yli viisi vuotta turvavyössäsi, ansaintapotentiaali voi olla jopa 140 000 dollaria (100 000 puntaa).

Aika investointi

Aikasi freelance-kirjanpitäjänä kuluu hankkimaan mahdollisimman paljon kokemusta. Ensimmäiset työpaikkasi voivat olla matalapalkkaisia, mutta keskity laadukkaisiin asiakkaisiin, jotka näyttävät hyvältä portfoliossa. Mitä enemmän kokemusta saat, sitä enemmän maksavia asiakkaita houkuttelet.

Aikasijoituksesi riippuu haluamiesi asiakkaiden määrästä, mikä antaa sinulle täydellisen hallinnan tunteihisi. Jos pysyt muutaman asiakkaan kanssa kuukaudessa, voit odottaa työskenteleväsi kolmesta viiteen tuntia viikossa.

Kun olet vakiintunut, tämä voi helposti muuttua kokopäiväiseksi keikaksi, jota rajoittavat vain varatut tunnit.

Kuinka aloittaa

Tarvitset akkreditoidun kirjanpidon todistuksen, jonka voit saada The Laskentateknikon yhdistys (AAC) tai Hyväksyttyjen tilintarkastajien yhdistys (ACCA).

Kerää kokemusta, kun hankit pätevyyttäsi oppisopimuskoulutuksessa tai vapaaehtoistyössä rahoituslaitoksessa, jotta pääset liikkeelle, kun saavutat kelpoisuuden.

Kun olet pätevä, alas ja tarjoa palveluitasi tietylle sektorille – on paljon helpompi erottua joukosta ja saada ensimmäiset asiakkaasi tällä tavalla.

Transkriptionisti

Transkriptionisti kuuntelee ääniä tai videoita ja muuntaa ne tekstimuotoon. Sinun on oltava taitava konekirjoittaja, jolla on korkea tarkkuus ollaksesi hyvä transkriptio, mutta jos olet hyvä konekirjoittaja, tämä on hyvä valinta.

Ansaintamahdollisuus

Ansaitset missä tahansa 35 dollarista (25 puntaa) 60 dollariin (45 puntaa) tuntikirjoittajana taitotasosi mukaan.

Kun aloitat, olet asteikon alimmassa päässä, kun rakennat asiakasluetteloa, mutta mitä korkeampi työsi laatu on, sitä nopeammin nouset palkkaasteikolla.

Aika investointi

Tämä on helppo sivutoimi, jonka pääset alkuun vain muutaman tunnin sijoituksella viikossa. Töiden koko vaihtelee, joten varmista, että et ota suuria töitä, jos sinulla ei ole aikaa sitoutua niihin.

Kuinka aloittaa

Tarvitset luotettavan tietokoneen, tallennusohjelmiston ja kuulokkeet aloittaaksesi.

Transkriptionisteja tarvitaan usein lääketieteen ja lain aloilla, joten tarkista työpaikkailmoituksista, LinkedInistä ja paikallisista tiedotteista, löytyykö töitä, joiden avulla pääset alkuun. Freelance-sivustot voivat myös olla hyvä paikka kehittää kokemustasi.

Word of mouth on tehokas tapa löytää ensimmäinen transkriptiotyösi. Varmista, että muistutat kaikkia asiakkaita, että he viittaavat muihin oman alansa puoleen.

Opettaja tai ohjaaja

Jos sinulla on korkea koulutustaso tietystä aiheesta ja olet loistava ihmisten kanssa, freelance-tuutoriksi ryhtyminen on loistava vaihtoehto.

Siihen voi olla vaikea murtautua, jos sinulla ei ole aikaisempaa opetuskokemusta, mutta kun olet hankkinut kokemustasi, se on haluttu paikka.

Ansaintamahdollisuus

Tutorointi voi vaihdella 10 dollarista (8 puntaa) 70 dollariin (50 puntaa) tunnissa riippuen kokemuksesi tasosta ja aikaisemmista tuloksistasi. Ihmiset haluavat hyviä arvosanoja, joten jos voit näyttää heille, että olet saanut oppilaita, kuten kokeissa, he maksavat enemmän.

Aika investointi

Verkkotutorina voit määrittää omat tunnit, mutta valmistaudu työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, jotta opiskelijat ovat kouluikäisiä.

Kuinka aloittaa

Voit suorittaa tutoroinnin verkkokursseja osoittaaksesi, että olet sitoutunut opiskelijoihisi, ja nykyinen DBS-tarkastus tarvitaan, jos haluat työskennellä lasten kanssa.

Kun aloitat, valitse tietty aihe ja markkinoi itseäsi sen asiantuntijana. Paikalliset mainokset ovat mahtavia, koska vanhemmat haluavat usein paikallisia opettajia lapsilleen, vaikka työskentelet heidän kanssaan etänä.

🔥 Empfohlen:  15 parasta luovaa hallintaympäristöä: mikä sinun pitäisi valita?

Sosiaalisen median johtaja

Sosiaalisessa mediassa pysyminen aktiivisena ja sitoutuneena on tärkeä osa minkä tahansa yrityksen markkinointisuunnitelmaa, mutta kun on niin monia muita tärkeitä tehtäviä, on vaikea pysyä mukana.

Siellä sosiaalisen median johtajat tulevat mukaan. He huolehtivat yritysten sosiaalisen median sivuilla julkaisemisesta ja niihin osallistumisesta ja auttavat heitä kasvattamaan seuraajia.

Ansaintamahdollisuus

Sosiaalisen median johtamisessa on laaja kokemukseen ja tuloksiin perustuva palkkaskaala. Jos voit osoittaa, että voit kasvattaa yrityksen seuraajia tai tuloja aikaisempien tietojen avulla, he maksavat korkeat hinnat palvelustasi.

The keskipalkka sosiaalisen median johtaja on 17,16 dollaria tunnissa Yhdysvalloissa. Vaikka tämä voi olla jopa 85 000 dollaria (60 000 puntaa) vuodessa ajan ja kokemuksen myötä.

Aika investointi

Sosiaalisen median hallinta vaatii enemmän aikaa. Vaikka voit määrittää työaikasi freelancerina, on tiettyjä vuorokauden aikoja, jotka sopivat parhaiten sosiaaliseen osallistumiseen ja lähettämiseen, joten useimmat johtajat ovat kokopäiväisiä tai omistavat vähintään 10 tuntia viikossa.

Kuinka aloittaa

Valitse erikoistuva markkinarako erottuaksesi joukosta. Sen sijaan, että markkinointia mille tahansa yritykselle, tule tunnetuksi paikallisten yritysten sosiaalisen median johtajana, personal trainerina, Etsy-kauppojen omistajina jne.

Varmista seuraavaksi, että oma sosiaalinen mediasi on huippuluokkaa. Tämä on jättimäinen mainos, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä, kuinka hyvä olet, joten sen pitäisi heijastaa hyvin tyyliäsi.

Liity Facebook-ryhmiin kohdeyritysten omistajien kanssa ja tarjoa lisäarvoa. Tämä auttaa sinua verkostoitumaan potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja rakentamaan mainetta asiantuntijana.

Graafinen suunnittelija

Jos sinulla on silmää upealle suunnittelulle, graafinen suunnittelu on tuottoisaa sivua. Verkkosivustoista sosiaalisen median sisältöön, mainoksiin ja aikakauslehtien sisältöön, upea muotoilu on haluttu lähes kaikilla toimialoilla.

Ansaintamahdollisuus

Aloittelijana voit odottaa tienasi noin 35–40 dollaria (30 puntaa) tunnissa, vaikka työt hinnoitellaan yleensä projektikohtaisesti. Kun sinulla on vankka portfolio, huippugraafiset suunnittelijat tienaavat jopa 200 dollaria (150 puntaa) tunnissa projektista riippuen.

Aika investointi

Lahjakas graafinen suunnittelija voi alkaa ansaita rahaa lähes välittömästi, kunhan sinulla on hienoja esimerkkejä tekemästäsi työstä.

Tämän sivuhulinan kauneus on, että voit työskennellä niin usein tai vähän kuin haluat, olipa kyseessä yksi tai kaksi tuntia viikossa tai kokopäiväinen keikka.

Kuinka aloittaa

Suunnitteluun tarvitaan laadukas suunnitteluohjelmisto, joista suosituimpia ovat Adobe Photoshop, Illustrator ja/tai InDesign.

Aloita kokoamalla vankka portfolio sellaisista malleista, joista haluat olla tunnettu. Jos sinulla ei vielä ole asiakkaita, tee ne! Portfoliolla on paljon hyötyä ensimmäisten asiakkaiden saamisessa.

Yhteyden ottaminen paikallisiin yrityksiin on loistava tapa saada ensimmäiset asiakkaat. Yritykset rakastavat paikallista graafista suunnittelijaa, koska on helpompi tavoittaa. Yllätyt kuinka monet paikalliset yritykset tarvitsevat suunnittelun, olipa kyseessä sitten uusi logo tai myymälän mainos.

Freelance-verkkokehittäjä

Jos olet perehtynyt koodaus- ja verkkosivustosuunnitteluohjelmistoihin, freelance-verkkokehitys on uskomattoman tuottoisa sivutouhu.

Täydellisten verkkosivustojen suunnittelusta sovelluksiin ja virheenkorjauksiin yritykset maksavat huippudollaria laadukkaista verkkokehittäjistä.

Ansaintamahdollisuus

Tulot perustuvat projektin monimutkaisuuteen. Mutta voit odottaa ansaitsevasi jotain 50 dollarista (35 puntaa) 90 dollariin (65 puntaa) tunnissa.

Aika investointi

Web-kehittäjät voivat työskennellä niin monta tuntia kuin haluavat, vaikka suuret projektit, kuten uuden verkkosivuston suunnittelu, voivat olla huomattavaa aikaa vievää, ja niiden valmistuminen kestää viikkoja.

Kuinka aloittaa

Web-kehitys on toinen hyvä sivuhulina. Valitse toimiala ja markkinoi erityisesti heille, jotta voit erottua joukosta.

Useimmat yritykset haluavat nähdä esimerkkejä aikaisemmasta työstäsi, jonka olet tehnyt heidän alallaan, jotta voit rakentaa portfolion paljon nopeammin.

Varmista, että sinulla on upea ja toimiva verkkosivusto aloittaessasi – tämä on toinen tapa näyttää asiakkaille, mitä osaat.

Myy arkistokuvia

Olitpa jo innokas valokuvaaja tai rakastat vain valokuvaamista, arkistovalokuvien myyminen verkossa on helppo aloittaa. Yritykset maksavat korkealaatuisista arkistokuvista, ja voit ansaita rojalteja aina, kun teet myynnin.

Ansaintamahdollisuus

Useimmat valokuvaajat myyvät valokuvansa valokuvaussivustojen kautta. Tässä tapauksessa voit odottaa ansaitsevan noin 25-45 senttiä kuvaa kohden kuukaudessa.

Vaikka tämä ei ehkä kuulosta paljolta, jos luettelossasi on satoja tai tuhansia valokuvia, se lisää pian lisäyksiä. Puhumattakaan sinun on tehtävä hyvin vähän, kun olet listannut valokuvan.

Aika investointi

Mitä enemmän kuvia sinulla on myynnissä, sitä enemmän voit ansaita. Siksi mitä enemmän aikaa voit käyttää valokuvien listaamiseen, sitä parempi.

Voit alkaa ansaita rahaa heti, kunhan listaamasi valokuvat ovat kapealla ja korkealaatuisia.

Kun olet listannut ne, ansaitset rojalteja joka kuukausi, mikä tekee tästä hands-free-sivuharrastuksen, jossa on riittävästi aikaa ja vaivaa.

🔥 Empfohlen:  12 parasta WordPress-teemaa verkkokursseille tehostaaksesi verkko-oppimiskokemusta

Kuinka aloittaa

Tarvitset laadukkaan kameran aloittaaksesi, sillä yritykset etsivät korkearesoluutioisia kuvia.

Ennen kuin aloitat kuvien ottamisen, tutki suosittuja valokuvaussivustoja nähdäksesi, millaiset valokuvat ovat suosittuja. Tämä on loistava paikka aloittaa.

Virtuaalinen avustaja

Jos olet organisoitunut, osaat suunnitella hyvin ja pidät suunnittelusta, virtuaaliassistentiksi tuleminen on toinen hieno asia.

Yritysomistajat palkkaavat virtuaalisia avustajia erilaisiin toimintoihin tapaamisten ja kokousten suunnittelusta sosiaalisen median viestiensä suunnitteluun, sähköpostien ja asiakaskyselyiden hoitamiseen.

Ansaintamahdollisuus

Ansaintapotentiaali riippuu vastaanottamiesi kuukausittaisten asiakkaiden määrästä ja tarjoamasi palvelun tasosta.

Kokopäiväinen virtuaaliassistentti tienaa noin 34 000 dollaria (24 000 puntaa) 68 000 dollariin (48 000 puntaa) vuodessa. On kuitenkin olemassa avustajia, jotka tienaavat yli 140 000 dollaria (100 000 puntaa), joilla on kymmeniä kokopäiväisiä asiakkaita ja kattava palvelu.

Aika investointi

Mitä enemmän asiakkaita otat, sitä enemmän aikaa sinun on investoitava. Jos aloitat yhden asiakkaan kanssa, saatat työskennellä vain tunnin päivässä säännöllisesti. Mutta tästä voi nopeasti tulla kokopäiväinen keikka, mitä enemmän kokemusta saat.

Kuinka aloittaa

Muiden freelance-sivujen tapaan on parasta mennä alas, kun aloitat virtuaalisena avustajana. Yritysten omistajat haluavat avustajan, jolla on kokemusta ja tietoa alastaan, joten saat paljon todennäköisemmin asiakkaita, jos valitset yhden markkinaraon.

LinkedIn on loistava alusta verkostoitumiseen, sillä se on täynnä ammattilaisia, jotka saattavat tarvita virtuaalisen avustajan palveluita.

Kokoa yksinkertainen kuukausittainen paketti palveluillesi ja ota yhteyttä yrityksiin verkossa löytääksesi ensimmäiset asiakkaat.

Etätyö nykyisessä työssäsi

Jos pidät nykyisestä työstäsi, saatat pystyä ryhtymään digitaaliseksi nomadiksi vaihtamatta alaa.

Onko mahdollista tehdä työsi etänä? Lukitusrajoitusten läpikäymisen jälkeen monet yritykset tarjoavat etätyötä eteenpäin, mikä tarkoittaa, että on helpompaa kuin koskaan ryhtyä digitaaliseksi nomadiksi poistumatta työstäsi.

Kuinka puhua pomosi kanssa etäyhteydestä

Älä pelkää lähestyä pomoasi etätyöskentelyn suhteen, keskustelu on helppo käydä, jos olet valmis:

  1. Selvitä logistiikka

Ennen kuin kysyt, ota ensin kaikki selvää. Tiedä, mistä työskentelet, mitä ohjelmistoja käytät, miten kommunikoit, miten näytät työsi jne.

Kun kaikki tämä on suunniteltu ja valmis, se lievittää joitain ensimmäisiä huolia, joita pomosi väistämättä aiheuttaa tuottavuudesta.

  1. Tarjoa tutkimusta

Etätyöstä on tehty lukemattomia tutkimuksia, joten kerää yhteen tilastoja etätyön eduista. Pomot reagoivat yleensä hyvin lukuihin, joten mitä tahansa tilastoja voit antaa, sen parempi.

  1. Suosittelee lyhyttä koeajoa

Jos heillä on varauksia, ehdota kokeilua nähdäksesi, miten se toimii, ja ole valmis palaamaan töihin, jos se ei toimi.

Pomo sanoo ei? Kuinka löytää etätyötä omalta alaltasi

Jos pomosi on vakaasti sitä mieltä, että et voi työskennellä kotoa käsin, on muita yrityksiä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden.

Tutustu työpaikkoihin ja suodata hakusi etätyöksi. Ja koska sijaintisi ei rajoita sinua, sinulla on kymmeniä mahdollisuuksia työskennellä yrityksissä, joissa et asu lähellä ja jotka voisivat tarjota paljon parempia etuja.

Onko digitaalinen nomadin elämäntapa sinulle?

Kuten näet, on niin helppoa tulla digitaaliseksi nomadiksi rakastamallasi alalla. Melkein kaikki luovat taidot voidaan muuttaa sivuhulinaksi ja aloittaa kannettavan tietokoneen elämäntavan.

Avain minkä tahansa sivuhulinan tekemiseen on omistautumista ja tutkimusta. Älä jää ansaintamahdollisuuksien syrjään – valitse työ, jonka parissa heräät mielelläsi joka päivä.

Näin saat muutaman sadan kuukautisen sivuhulinan kokopäiväiseen keikkaan, jonka avulla voit matkustaa ympäri maailmaa työskennellessään.

Mitä mieltä olet digitaalisesta nomadin elämäntyylistä? Kerro meille!

Digitaaliset Nomad Side Hustles