Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Ads julkaisi uusia Performance Max -ominaisuuksia auttaakseen markkinoijia tänä jouluna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Ads julkaisi uusia Performance Max -ominaisuuksia auttaakseen markkinoijia tänä jouluna

Google Ads julkaisee uusia ominaisuuksia Performance Max -kampanjoille. Lisäksi yhtiö jakaa parhaita käytäntöjä, joiden tarkoituksena on auttaa yrityksiä kasvattamaan myyntiään tänä jouluna.

Tässä viestissä saat tietoja tärkeimmistä Google Ads -päivityksistä ja suosituksista, joiden avulla voit parantaa mainostesi tehokkuutta.

Mutta ensin, mitä ovat Performance Max -kampanjat?

Performance Max -kampanjoiden avulla mainostajat voivat käyttää koko Google Ads -sijoittelumainosjakaumaansa yhdessä kampanjassa.

Ne auttavat markkinoijia saavuttamaan tuloksia konversiotavoitteiden perusteella, mikä parantaa tehokkuutta ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttia reaaliaikaisten kanavien optimoinnin ja älykkäiden hintatarjousten avulla.

Mitä uusia ominaisuuksia Performance Max -kampanjoissa on?

Ennusta Performance Maxin vaikutus Performance Plannerin avulla

Tehokkuussuunnittelija, joka oli aiemmin saatavilla vain haku-, Shopping-, Display-, sovellus-, video- ja paikallisille kampanjoille, on nyt tuettu myös Performance Max -kampanjoissa.

Tämä antaa markkinoijille mahdollisuuden ennustaa tehokkuutta ja simuloida, mitä heidän kampanjoilleen voi tapahtua, kun budjettia, tavoitetta, hankintakohtaista hintaa ja muita muutoksia muutetaan.

Omaisuusryhmän ajoitus

Nyt on mahdollista luoda automaattisia sääntöjä omaisuusryhmille. Voit esimerkiksi ajoittaa mainoksiasi näkymään tiettyinä aikoina ja päivinä.

Lisää tekstisisältöjä suuremmalla määrällä otsikoita

Nyt mainostestien otsikoiden määrä on pudonnut 5:stä 15:een. Loistavia uutisia saadaksesi maksimaaliset tulokset kampanjoistasi.

Selitykset

Performance Max -kampanjoissa, joissa on verkkomyyntitavoite, voit kätevästi tunnistaa tehokkuuden vaihtelut, diagnosoida ongelmia ja saada suosituksia mainostesi tulevan tehokkuuden parantamiseksi.

Ensimmäisen osapuolen yleisötilastot

Voit lisätä datasegmenttejä yleisösignaaleiksi. Tämä auttaa Googlea nopeuttamaan automaatiokykyään löytääkseen asiakkaita, jotka todennäköisemmin konvertoivat.

Tulevien viikkojen aikana nämä datasegmentit lisätään yleisötilastoihin, ja ne auttavat sinua ymmärtämään paremmin ensisijaisen datasi arvon ja näkemään, mitkä asiakasluettelot tuottavat parhaiten konversioita kampanjoissasi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Google Optimize -vaihtoehtoa vuodelle 2023

Kolme parasta käytäntöä Performance Max -kampanjoille tänä jouluna

  • Muokkaa ennen loman huippua kampanjasi tehokkuuden maksimibudjetteja ja ROAS- tai hankintakohtaisia ​​tavoitteita. Tämä lisää näkyvyyttä kuluttajien tehdessä ostoksia.
  • Jos sinulla on kampanja, alennus tai tapahtuma, jonka tulosprosentteja haluat parantaa lyhyessä ajassa, harkitse kausivaihteluiden käyttöä.
  • Jos yrityksesi mainostaa tiettyä tuotetta tänä jouluna, luo erilliset kampanjat, joilla on oma tavoite ja budjetti.

Lisää uutisia: Auttaaksemme mainostajia hallitsemaan paremmin kampanjoidensa indikaattoreita ja tuloksia, Microsoft on äskettäin julkaissut tuontityökalunsa keskittynyt Google Adsin tehokkuuteen

Johtopäätös

Lähes vuoden julkaisunsa jälkeen Performance Max -kampanjat luotiin tarkoituksena auttaa mainostajia lisäämään tuloksiaan käyttämällä kaikkia Googlen mainoskanavia.

Googlen mukaanvuonna 2021 54 % ostajista käytti yli viittä kanavaa tehdäkseen ostoksia kyseisenä lomakautena.

Ja se on Performance Max -kampanjoiden suuri etu.

Yrityksesi ratkaisut voivat olla läsnä eri kanavissa, joissa asiakkaasi on, sen lisäksi, että Google voi optimoida kampanjansa datan perusteella ja luoda oivalluksia yrityksesi tulosten kasvattamiseksi tänä jouluna.

Jos haluat tietää lisää tästä toiminnosta ja kaikista Googlen suosituksista tälle lomakaudelle, voit käydä osoitteessa Google Ads -ohjekeskus.

Toivon sinulle paljon myyntiä tänä jouluna!