Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Adsin avulla voit luoda kampanjoita generatiivisen ja keskustelevan tekoälyn avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Adsin avulla voit luoda kampanjoita generatiivisen ja keskustelevan tekoälyn avulla

Kirjoitin muutama päivä sitten artikkelin Metan uusista tekoälytyökaluista, jotka virtaviivaistavat mainosten luomista ja lisäävät kampanjan tehokkuutta.

12 päivän kuluttua oli Googlen vuoro ilmoittaa uusista ominaisuuksistaan, joilla on epäilemättä potentiaalia mullistaa mainontamme tästä lähtien.

Uutinen julkistettiin aikana Google Marketing Live 2023 tapahtuma ja yllätti mainostajia kaikkialta maailmasta monien työkalujen ja erilaisten mahdollisuuksiensa ansiosta parantaa tuloksia ja tehostaa kampanjoiden luontiprosessia.

Tässä artikkelissa kerron sinulle joistakin Googlen esittelemistä uusista tekoälytyökaluista.

Google Ads: Keskustelukokemus

Todella tehokkaiden kampanjoiden luominen voi viedä aikaa.

Kopion suunnittelu ja kirjoittaminen, avainsanojen tutkiminen ja kilpailun analysointi vie paljon kauemmin verrattuna kampanjan varsinaiseen toteuttamiseen alustassa.

Mutta entä jos Google Ads, kaikkina näiden vuosien aikana hankittu tieto, voisi auttaa sinua tässä?

No, se päivä näyttää olevan koittanut.

Google Ads esittelee uuden keskustelukäyttöliittymän, joka on suunniteltu virtaviivaistamaan luomistasi ja ehdottamaan parhaita otsikoita, kuvauksia ja avainsanoja kampanjallesi tekoälyn avulla.

Katso miltä se näyttää:

Tämä on otsikon luontiosio:

Ja myös kuvausosa:

Mahtavaa, eikö?

Sinun tarvitsee vain syöttää aloitussivusi työkaluun ja Google Ads AI luo automaattisesti osuvia ja tehokkaita avainsanoja, otsikoita, kuvauksia, kuvia ja muuta sisältöä kampanjasi parantamiseksi.

Ominaisuus on valinnainen, voit muokata, tarkistaa tai yksinkertaisesti jättää huomioimatta näitä ehdotuksia määrittäessäsi kampanjaasi.

Lisäksi Google on ottanut käyttöön tekoälypohjaisen chatin, jonka avulla voit keskustella työkalun kanssa aivan kuin puhuisit työtoverille.

Sen kautta voit kysyä ehdotuksia, ideoita ja vinkkejä parantaaksesi kampanjaasi ja tehostaaksesi tuloksiasi tekoälyn avulla.

Saatat ihmetellä, kun saat tietää tästä uudesta toiminnosta: Eikö ChatGPT:llä ole vastaavia ratkaisuja? Mihin minun pitäisi käyttää Google Ads -ominaisuutta?

🔥 Empfohlen:  10 tekniikkaa, joilla voit lisätä blogisi liikennettä vuonna 2024

No, mainosten yhteydessä voidaan sanoa, että ChatGPT on vielä lapsi verrattuna tähän Googlen luomaan tekoälyyn.

Syy? ChatGPT ei ymmärrä Google Ads -kampanjoiden kontekstia, dynamiikkaa ja tuloksia kuten alusta itse.

Luova tekoäly Google Adsissa tarkoittaa konetta, jolla on tiedot ja täydellinen älykkyys mainosten otsikoiden dynamiikasta, kuvauksesta, avainsanoista, työkalukäytännöistä ja kaikesta muusta tärkeästä, jotta voimme tuottaa tuloksia, jotka voivat todella muuttaa kampanjoidesi peliä.

Yksi asia ei kuitenkaan poista toista. Näiden työkalujen avulla voit rikastuttaa kampanjoitasi entisestään ja arvioida, mitä mainoksiisi pitäisi sisällyttää ja mitä ei.

Google Ads: automaattisesti luodut resurssit

Viime vuonna Google julkaisi automaattisesti luodut resurssit (ACA) hakumainoksille.

Periaatteessa työkalu käyttää aloitussivun sisältöä ja olemassa olevia mainoksia luodakseen automaattisesti otsikoita ja kuvauksia kampanjoissasi.

Pian yritys parantaa ACA:ta generatiivisella tekoälyllä mukauttaakseen mainoksia paljon tehokkaammin käyttäjän kyselyn kontekstin perusteella.

Esimerkkinä tästä edistyksestä Google osoitti, kuinka tekstit voivat näyttää, jos käyttäjä tekee haun “ihonhoito kuivalle herkälle iholle”.

Tekoäly loi automaattisesti otsikon “Rauhoita kuivaa, herkkää ihoasi”. Teksti on erittäin linjassa käyttäjän tekemän haun ja sivun sisällön kanssa.

Aika siistiä, eikö?

Kuvittele nyt sitä mahdollisuuksien valtameriä, joita brändien ja ammattilaisten on lisättävä mainostensa osuvuutta ja kasvattaakseen tuloksiaan tekoälyn avulla.

Johtopäätös

Olemme epäilemättä kokemassa yhtä suurimmista harppauksista, jonka Google Ads on koskaan tehnyt koko historiansa aikana – luovan ja keskustelullisen tekoälyn.

Nämä uudet tekoälytyökalut tuovat monipuolisia ja uusia mahdollisuuksia mainosten parissa työskenteleville luoda ainutlaatuisia ja tehokkaita kampanjoita, jotka puhuvat suoraan käyttäjään ja tuovat näin entistä parempia tuloksia yrityksille.

Emme tiedä, mihin tämä johtaa, mutta tekoälyn kehitys on viime aikoina ollut niin suurta, että emme voi enää aliarvioida sen voimaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon 5 parasta urheilijaa tienaavat twiitillä?

Aluksi julkaistut ominaisuudet eivät ehkä toimi toivotulla tavalla, mutta koneoppimisominaisuudet voivat edistää sitä enemmän kuin koskaan ennen.

Hyödynnä näitä resursseja hyvin ja ajattele aina kriittisesti päättääksesi, missä määrin annat hallinnan tekoälylle vai et.

Table of Contents