Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google aikoo sisällyttää Chatbot-ominaisuudet hakukoneeseensa tänä vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google aikoo sisällyttää Chatbot-ominaisuudet hakukoneeseensa tänä vuonna

Olemme kaikki tottuneet siihen, että Google kertoo meille, kuinka saada hyvä sijoitus, kuinka tuottaa hyvää sisältöä ihmisille ja tarjota heille hyviä kokemuksia.

Silloin ChatGPT saapui täydellä teholla ja osoitti lukemattomia mahdollisuuksia luoda sisältöä eri tavoin ja muuttaa tulevaisuuden markkinointitrendejä.

Tavallaan Google ei välittänyt niin paljon, koska tiesi, että tekoälyn luoma sisältö ei voi koskaan korvata ihmisten luomaa sisältöä.

ChatGPT:n ja muiden tekoälytyökalujen menestys vei kuitenkin Googlen pois mukavuusalueeltaan.

Googlen nykyinen suunta

Googlen nykyinen toimitusjohtaja Sundar Pichai soitti Larry Pagelle ja Sergey Brinille, yrityksen perustajille, jotka jättivät tehtävänsä vuonna 2019.

Larry ja Sergey olivat käynnistäneet tekoälyprojekteja, ja heitä pyydettiin jatkamaan niitä. Yksi niistä on versio Googlen hakukoneesta, jossa on chatbot-ominaisuudet.

Tämä osoittaa meille, kuinka tämä teema todella saa enemmän ja enemmän tilaa. Päivittäisiä Google-hakuja tekeville ihmisille on tarjottava yhä yksilöllisempiä kokemuksia.

ChatGPT:n luoneen OpenAI:n nousun myötä Google tunsi olevansa pakko toimia tosissaan.

Google tajusi, että jokin, jonka parissa he olivat saaneet työskennellä pitkään, voi uhata heidän suurinta tuotettaan.

Tämä oivallus osoittaa, että suuretkin yritykset voivat viihtyä ja ajatella, ettei mikään voi viedä niitä palkintokorokkeelta.

Voidakseen tarjota entistä rikkaampia kokemuksia Googlen on otettava omat neuvonsa ja tarjottava meille mielenkiintoisempia ja houkuttelevampia hakutuloksia.

ChatGPT-4, jossa on biljoonia parametreja hakuja ja luomuksia varten, julkaistaan ​​pian. Tämä herättää kysymyksen, mihin toimiin Google voi ryhtyä varmistaakseen hallitsevan asemansa verkossa?

Googlen suunnitelmat vuodelle 2023

On muistettava, että Google on tuonut meille monia innovaatioita aiemmin, kuten puhehaun. Niiden on kuitenkin jatkettava innovointia.

Google haluaa asemoida itsensä näiden innovaatioiden edelläkävijäksi chatboteihin linkitetyillä hauilla, jotka voivat muuttua yhä henkilökohtaisemmiksi. Ja mikä tärkeintä, älä anna meidän unohtaa sitä.

🔥 Empfohlen:  SpaceX väittää, että 5G-suunnitelma voisi "tehdä Starlinkin käyttökelvottomaksi useimmille amerikkalaisille"

Googlella on käynnissä joitakin sisäisiä testejä, kuten LaMDA, chatbot, jota tarjotaan useille hakukoneiden käyttäjille testattavaksi.

sanoi Googlen tiedottaja Lily Lin lausunnossaan.

Hänen mukaansa tekoäly hyödyttää ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä, ja Google ottaa huomioon kaikki sosiaaliset vaikutukset, joita sen lanseeraukset voivat aiheuttaa.

Sen lisäksi, että Google on tuonut markkinoille tänä vuonna, Google on tallentanut tekoälyprojekteja, joita se aikoo tarjota suurille ohjelmistokehittäjille, mukaan lukien kuvantamisteknologiat.

On myös työkaluja, jotka auttavat muita yrityksiä luomaan omia tekoälyn prototyyppejä Internet-selaimissa, ns. MakerSuite.

Toukokuussa maailman tunnetuin teknologiajätti aikoo julkistaa työkalun, joka helpottaa sovellusten rakentamista Android-järjestelmää käyttäville älypuhelimille. Työkalu ns Colab + Android Studioluo, täydentää ja korjaa koodeja.

Vuoden 2023 aikana Google tuo markkinoille lukuisia uusia ratkaisuja, mukaan lukien 20 tekoälyä sisältävää tuotetta.

Google, tekoäly ja haun tulevaisuus

Haut voivat muuttua optimoiduiksi aikaisemmin kuin luulimme.

Markkinoijat emme voi koskaan tarjota ylivoimaista, räätälöityä sisältöä ilman, että saamme sitä yksilöiltä, ​​yksilöille. Tekoälyn pitäisi auttaa meitä tässä prosessissa, ei syrjäyttää sitä.

Parannuksia varten Google itse on jo tunnistanut sen Tekijänoikeudet, yksityisyys ja epäluotettava sisältö ovat tekoälytekniikan tärkeimmät riskit.

Siksi tarvitaan toimia, kuten vastausten suodatus suojatun materiaalin poistamiseksi ja tekoälyn estäminen jakamasta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja.

Toinen asia on, että yritys haluaa estää tietyt sanat välttääkseen vihapuheen ja myrkyllisen sisällön, minkä lisäksi yrittää minimoida muut mahdolliset ongelmat, kuten edellä mainittiin.

Google haluaa varmistaa, että sen tuotteet ja tehokkaiden chatbottien käyttöönotto hakukoneessa ovat todella myönteisiä muutoksia sen käyttäjille.

Tämä on hyvä paitsi tavallisille hakukoneiden käyttäjille myös muun muassa sisällöntuotannon, käyttökokemuksen ja SEO-ammattilaisille.

Sisällönluontistrategioiden kehittäminen tekoälyllä, ei korvaamiseksi vaan apuvälineeksi, on loistava käännekohta yrityksille, jotka jakavat sisältöä verkossa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekniikka muutti koulutusta vuonna 2023

Viime kädessä Google haluaa, että maailman hallitukset tarkastelevat sen tekoälytuotteita ja tarkastavat ne varmistaen, että kaikki on oikein. Se johtuu siitä Yhdysvallat haastoi äskettäin yrityksen oikeuteensyyttäen sitä kilpailunvastaisista liiketoimintakäytännöistä.

Google on ennakoivasti tunnustanut raportit, jotka osoittavat, että se pitää silmällä “kasvavia huolia väärästä tiedosta, haitallisesta sisällöstä, puolueellisuudesta ja tekijänoikeuksista”. Tämä voi lisätä tekoälyn sääntelytoimia, joten varovaisuutta suositellaan.

Voimme vain odottaa ja nähdä, kuinka Google jälleen kerran mullistaa hakukoneet tehokkailla chatboteilla, jotka todennäköisesti vaikuttavat yhä enemmän henkilökohtaiseen ja työelämäämme.