Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Analytics: Mitä sinun tulee tietää vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Analytics: Mitä sinun tulee tietää vuodelle 2023

Kunpa meillä olisi dollari joka kerta, kun asiakas kertoi meille pitävänsä Google Analyticsia tylsänä ja pelottavana. Mutta se on yksi niistä markkinoinnin tarpeista, joita sinun on joka tapauksessa harkittava, koska myyntitavoitteiden asettaminen olisi täydellistä ajanhukkaa tehokkailla digitaalisilla markkinointikampanjoilla.

Mainoskampanjoista puhuttaessa vuosi 2023 alkoi varsin mielenkiintoisella tavalla.

Vai pitäisikö meidän sanoa: olemme varmoja, että huono markkinointikulutrendi vuoden 2022 viimeisestä neljänneksestä voi jatkua pitkälle vuoteen 2023, koska kaikki ovat sopeutumassa maailmanlaajuinen taantuma ja paheneva inflaatio.

Mainoskustannusten leikkaaminen ei ratkaise ongelmaa, jos markkinointikampanjat ovat tehottomia tai jos et toteuta ja tee päätöksiä analysoimiesi markkinointitietojen perusteella.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on ilmainen verkkopohjainen työkalu, joka tarjoaa hakukoneoptimointi- ja sisältömarkkinointitietoja, tilastoja ja oivalluksia verkkosivustoillesi ja sovelluksillesi.

Se auttaa sinua näkemään ja tutkimaan markkinointitoimiasi. Näet, mitä strategioita on muutettava – mitkä kampanjat tuovat eniten rahaa ja mitkä vaativat eniten resursseja.

Vaikka Google käsittelee tietojasi ja analytiikkaasi, näiden oivallusten tulkinta ja käyttöönotto on täysin sinun päätettävissäsi.

Sinun on ymmärrettävä Google Analytics, jos markkinointitavoitteidesi saavuttaminen on yksi vuoden 2023 tavoitteistasi.

Mitä hyötyä Google Analyticsin käytöstä on?

Yrityksen pyörittäminen on paljon helpompaa oikean tiimin ja työkalujen avulla, ja Google Analyticsin etujen ymmärtäminen voi muuttaa digitaalista markkinointia.

Tässä on joitain etuja Google Analyticsin integroimisesta verkkosovelluksiin.

Rakenna tarkempi ostajan persoonallinen visualisointi

Myyminen yleisölle, joka ei tarvitse tuotettasi, on varma tapa tuhlata markkinointiresursseja.

Jos haluat käyttää budjettisi täysimääräisesti, tarkkojen ostajapersoonallisuuksien luominen kohdeyleisösi ja muiden demografisten tarpeiden perusteella on pitkälle.

Ihanteellinen asiakasprofiili on kuitenkin enemmän kuin vain yksittäinen prosessi. Se edellyttää huolellista hiomista talouden muuttuessa.

Menestyneimmät markkinoijat varmistavat, että he ovat useita askeleita edellä kilpailijoita käyttämällä Google Analyticsin dataraportteja ymmärtää ja ennustaa kuluttajien ostokäyttäytymistä.

Hienosäädä kohdennettua markkinointia ja hakukoneoptimointia koskevia strategioitasi

Tuotteesi on saatava useamman silmäparin eteen, jos haluat myydä enemmän.

Vaikka sisältösi popularisointiin on erilaisia ​​tapoja, personoidun sisällön optimointi hakukoneille voi saada enemmän kuluttajia ostamaan sinulta.

Kehitä tarkimmat tuotteet ja palvelut

Tarpeet ja toiveet ovat avainsanoja, joita sinun tulee varoa luodessasi tuotteita ja palveluita yleisölle. Mutta kuinka voit tietää heidän toiveensa ilman markkinointitietoja?

Kyselyt ja kyselyt voivat antaa sinulle kurkista, mitä he saattavat haluta – koska niiden täyttämiseen liittyy paljon ajattelua – mutta verkkosivuston ja sovellustietojen tutkiminen paljastaa kuluttajien tiedostamattoman käyttäytymisen ja vaistot.

Kun käytät huolellisesti Google Analyticsin oivalluksista oppimaasi, myyt enemmän, koska sisältösi vetoaa heidän vaistoihinsa ja luo kestävämmän vaikutelman.

🔥 Empfohlen:  Miksi LG lopettaa mobiililiiketoimintansa 26 vuoden jälkeen

Saavuta lyhyen ja pitkän aikavälin liiketoimintatavoitteesi

Lyhyen ja pitkän aikavälin liiketoimintatavoitteiden asettaminen on välttämätöntä tehokkaan hallinnan ja resurssien allokoinnin kannalta – ilman tarkkoja tietoja asetetut tavoitteet ovat mittaamattomia ja saavuttamattomia.

Kun Google Analytics käsittelee tietoraporttejasi ja oivalluksiasi, sisällön suunnittelusta ja strategiasta on paljon helpompi houkutella, sitouttaa ja ilahduttaa yleisöä samalla, kun se vastaa yrityksesi lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita.

Voinko käyttää Google Analyticsia ilmaiseksi?

Voit käyttää Google Analyticsia ilmaiseksi, mutta sinun on harkittava vakavasti, kuinka tehokas se olisi yrityksellesi.

Pienet ja keskisuuret yritykset voivat työskennellä ilmaisen version tarjoamilla ominaisuuksilla, koska ne riittävät päivittäisiin digitaalisen markkinoinnin tarpeisiisi.

Toisaalta useimmat yritykset eivät tarvitse Google Analyticsin maksullisen version ominaisuuksia.

Ne eivät todennäköisesti käsittele suuria tietomääriä tai tarvitsevat erityisiä oivalluksia ja raportteja, jotka oikeuttavat 150 000 dollarin hintalapun.

Kanssa Google Analytics ilmainen versiosaat seuraavat:

 • Mukautetut raportit
 • Sosiaaliset raportit
 • Reaaliaikaiset dataraportit
 • Liikenneraportointi ja edistyneet segmentointiraportit
 • Integrointi AdSensen, Adwordsin ja Search Consolen kanssa

Mistä jäät paitsi? Ensinnäkin et voi käyttää tietoja ennen 24 tuntia. Joskus kuluu yli 24 tuntia, ennen kuin ilmaisen version käyttäjät saavat verkkosivustonsa raportit.

Muita Google Analyticsin ilmaisen version rajoituksia ovat seuraavat:

 • Enintään 50 000 tietoriviä
 • Enintään 20 mukautetun mittasuhteen paikkaa
 • Viisi muokattavissa olevaa muuttujaa
 • Rajoitettu asiakastuki

Kuinka voin käyttää Google Analyticsia?

Voit käyttää Google Analyticsia Google Analyticsin kautta verkkosivusto.

 1. Klikkaa Kirjaudu sisään Analyticsiin sivuston oikeassa yläkulmassa. Kirjaudu sisään Gmail-tiliin, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
 1. Klikkaa Aloita mittaus painiketta seuraavaksi.
 1. Anna uusi tilisi nimi ja valitse, mitä asetuksia haluat ottaa käyttöön tilissäsi. Napsauta sitten Seuraava -painiketta asetusvaihtoehtojen alla.
 1. Anna kiinteistön nimi, valitse raportoinnin aikavyöhyke ja valuutta ja napsauta Seuraava -painiketta.
 1. Anna kaikki yritystäsi koskevat tarvittavat tiedot ja valitse Luoda -painiketta.
 1. Napsauttamalla Luoda, alla oleva näyttö avautuu. Hyväksy käyttöehdot klikkaamalla ruutua ja napauttamalla Hyväksyn.
 1. Valitse ne sähköpostit, jotka haluat vastaanottaa Googlelta, ja paina Tallentaa.
 1. Olet nyt määrittänyt Google Analytics -tilisi. Tutustu Google Analytics 4:ään ymmärtääksesi paremmin alustan toimintaa.

Pitääkö minun omistaa verkkosivusto käyttääkseni Google Analyticsia?

Tietoja Google Analyticsista ei vaadi erityistä pääsyä verkkosivustoon, joten sinun ei tarvitse omistaa verkkosivustoa oppiaksesi käyttämään Google Analyticsia.

Voit kuitenkin seurata verkkosivuston tai sovelluksen tietoja vain, jos sinulla on sen seurantatunnus. Tässä tapauksessa sinulla on oltava verkkosivusto tai joku, joka luottaa sinuun tarpeeksi antaakseen sinulle sivuston seurantakoodin.

Google Analyticsin mittareiden ja ulottuvuuksien ymmärtäminen

Tiedot ja mitat muodostavat Google Analyticsin dataraportit. Dimensiot ovat tietomääritteitä, jotka on ilmaistu ei-numeerisissa muodoissa. Ne määrittelevät, järjestävät ja luokittelevat Googlen keräämiä tietoja.

🔥 Empfohlen:  Paystack vs Flutterwave: Mitä minun pitäisi käyttää?

Mittarit ovat kvantitatiivisia ja ne ilmaistaan ​​numeroina, prosenttiosuuksina, ajalla ja suhteina.

Mittarit tai mitat eivät riitä merkityksellisten markkinointinäkemysten ja ennusteiden saamiseksi. Yhdistämällä molemmat ja vähäisellä harjoittelulla voit lukea ja kertoa, mitkä strategiat toimivat ja mitkä eivät.

Pienyrittäjänä sinun on haastavaa lukea tietoja ja suunnitella sisältöäsi sen mukaan. Ja tämä voi väsyttää.

Sinun tarvitsee vain kiinnittää huomiota näihin kolmeen mittariin, jotta voit mitata ja seurata yrityksesi kasvua:

1. Käyttäjien ja vierailijoiden määrä

Nämä tiedot antavat tietoa käyttäjistäsi, heidän lukumäärästään ajan mittaan ja mitkä kanavat toimivat sinulle parhaiten. Se auttaa sinua päättämään, onko markkinointiponnistelujen, kuten sosiaalisessa mediassa julkaisemisella, merkitystä.

2. Käyttäjien sitoutuminen ja käyttäytyminen

Käyttäjien sitoutumis- ja käyttäytymismittarit, kuten välitön poistumisprosentti ja keskimääräinen aika verkkosivustolla, osoittavat, mikä sisältö toimii ja mitkä sivut ovat huonosti optimoituja. Tällä tavalla voit määrittää, missä käyttäjät menettävät kiinnostuksensa, ja ymmärtää, kuinka voit parantaa tulosprosenttia.

3. Muuntaminen

Jokaisen markkinoinnin ja liiketoiminnan perimmäinen tavoite on muuntaminen. Jos kaikki markkinointiponnistelusi eivät riitä vakuuttamaan asiakkaat ostamaan tuotteitasi, sen sanotaan epäonnistuvan. Siksi se on yksi tärkeimmistä tarkasteltavoista.

Google Analytics -päivitykset GA4:ään vuonna 2023

Mukaan Googlehe lopettavat Universal Analyticsin 1. heinäkuuta 2023. Jos olet edelleen rakastunut Universal Analyticsiin, Google antaa sinulle syyn erota, koska et voi kerätä enempää tilastoja 1. heinäkuuta jälkeen.

Ennen kuin hymyilet ja ajattelet: “Kuka vielä käyttää Universal Analyticsia?”, saatat käyttää Universal Analytics -omaisuutta.

Kiinteistö on verkkosivusto tai sovellus, jonka liikennettä haluat seurata ja sen dataraportteja tarkastella. Kiinteistöille annetaan yksilöllinen tunnus, jolla voit seurata ja analysoida sisältömarkkinoinnin tuloksia.

Jos loit omaisuuden ennen 14.10.2020, on mahdollista, että käytät Universal Analytics -omaisuutta. Tämä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä Google Analytics 4 -omaisuuteen.

Mainitun päivämäärän jälkeen luodut omaisuudet eivät todennäköisesti tarvitse päivitystä, koska ne ovat jo Google Analytics 4 -omaisuuksia.

Voit tarkistaa kiinteistötunnuksesi vahvistaaksesi analytiikkaomaisuutesi. Jos omaisuuden tunnus alkaa UA:lla ja päättyy numeroon, käytät Universal Analytics -omaisuutta, ja jos tunnus koostuu pelkistä numeroista, se on Google Analytics 4 -omaisuuden tunnus.

Kiinteistön tunnuksen löytäminen

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita löytääksesi omaisuuden tunnuksesi.

 1. Vie hiiri Google Analytics -etusivullasi vasemman välilehden päälle ja napsauta vasenta alakulmaa Admin -painiketta.
 1. Klikkaa Omaisuuden asetukset vaihtoehto alla Omaisuus sarakkeessa.
 1. Löydät omaisuutesi näytön oikealta puolelta. Muodosta (kaikki numerot) voit vahvistaa, että omaisuutesi on Google Analytics 4 -omaisuus.

Universal Analytics -sivustosi päivittäminen Google Analytics 4 -omaisuudeksi

Voit päivittää analytiikkaomaisuutesi kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.

 1. alkaen Omaisuus sarake, napsauta GA4-asennusapuri.
🔥 Empfohlen:  Googlen "Hyödyllinen sisältö" -algoritmipäivitys julkaistaan ​​pian

Lähde

 1. Toinen ikkuna tulee näkyviin oikealta. Klikkaa Aloittaa -painiketta.

Lähde

 1. Klikkaa Luo omaisuus -painiketta viimeistelläksesi päivityksen ja omaisuuden siirron Universal Analyticsista Google Analytics 4:ään.

Löydät vain GA4-asennusapuri -painiketta Google Analytics -sivullasi, jos sinulla on käytössä oleva Universal Analytics -omaisuus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse päivittää.

Lähde

Heinäkuun 1. päivän määräajasta huolimatta sinulla on edelleen pääsy Universal Analytics -omaisuuteen tallennettuihin ja käsiteltyihin tiedostoihin kuuden kuukauden ajan.

Jos viivästyt yli näiden kuuden kuukauden, et ehkä voi käyttää tai viedä tietoja. Sinun pitäisi viedä ja tehdä kaikki päivitykset, jotka on tehtävä nyt.

Google Analytics 4:n parhaat käytännöt

Google Analytics on melko joustava, ja sen seurauksena parhaiden käytäntöjen määritelmä voi olla melko löysä. Jos olet kuitenkin vasta aloittamassa, sinun tulee ottaa nämä käytännöt käyttöön.

 1. Käytä yhtä Google Analytics -tiliä useammalle kuin yhdelle yritykselle. Tämä voi sotkea raportteja, koska tiedot vaihtelevat toimialoittain.
 2. Käytä yhtä omaisuutta tuotemerkkiä ja tuotetta kohden. Näin voit optimoida kampanjoita ja mainoksia, jotka liittyvät kyseisen tuotteen tai palvelun käyttäjäpersoonaan.

Aloita markkinointipyrkimyksesi ja paranna tulosprosentteja WriterAccessin avulla

Kun vuosi 2023 on jo nimetty a huono markkinointivuosi Markkinoinnin asiantuntijoiden mukaan sinun on otettava huomioon varoitus ja hyödynnettävä digitaalisen markkinoinnin resurssejamme, jos haluat voittaa kilpailijat.

Aiotpa leikata kustannuksia tai et, sisältösi arvo voi aiheuttaa huomattavan muutoksen. Tästä syystä parhaiden SEO- ja markkinointikirjoittajien palkkaaminen on markkinointihakkerointia.

Riippuen tuurista ei saavuta haluamiasi markkinointituloksia, eikä myöskään spekulointi.

klo WriterAccesstarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille markkinointikykyjä heidän kampanjoihinsa – ja kaikki budjetin rajoissa.

Siksi tarjoamme sinulle ilmainen pääsy rajoitetun ajan kokeilla kykyjämme, jotka uudistavat yrityksesi hetkessä.

Mitä odotat? Ilmottautua WriterAccess tänään ja katso muuntokurssisi ja myyntisi nousevan!

Table of Contents