Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Analyticsin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Analyticsin määritelmä & Merkitys

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat seurata ja analysoida verkkosivustojen ja sovellusten tehokkuusmittareita. Google Analytics -palvelu on osa Google Marketing Platformia ja on vapaasti kaikkien Google-tilin omistajien käytettävissä.

Google Analytics edellyttää Javascript-koodinpätkän sijoittamista valvottavalle verkkosivustolle tai sovellukseen. Lisäohjelmistoja ei tarvita, koska Google Analytics -palvelu on pilvipohjainen.

Google Analyticsista on kaksi versiota:

  • Vakioversio on nimeltään Google Analytics 4 (GA4), ja sen käyttö on ilmaista.
  • Premium-version nimi on Google Analytics 360 (GA360), ja siinä on tasokohtainen hinnoittelu.

Google Analytics tarjoaa reaaliaikaisia ​​ja historiallisia tilastoja ja analyyseja käyttäjien vuorovaikutuksesta verkkosivuston tai sovelluksen kanssa. Google Analyticsin avulla käyttäjät voivat luoda muokattavia raportteja, joiden avulla seurataan ja visualisoidaan tietoja, kuten kävijöiden määrää, istunnon keskimääräisiä kestoja, istuntoja kanavakohtaisesti, kokonais- ja yksittäiset sivun katselut, välittömät poistumisprosentit, liikenteen lähde, tavoitteiden toteutumiset ja paljon muuta.

Google Analyticsin tarjoamat tiedot on suunniteltu auttamaan verkkosivustojen omistajia ja markkinoijia analysoimaan ja mittaamaan hakukoneoptimoinnin (SEO), sosiaalisen median, suoravastausmarkkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin ja pay-per-click (PPC) -mainoskampanjoiden tehokkuutta.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Google poistaa upotetut podcastit hakutuloksista