Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google antaa yritysten lisätä sosiaalisen median linkkejä profiileihin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google antaa yritysten lisätä sosiaalisen median linkkejä profiileihin

Google on ottanut käyttöön yrityksille mahdollisuuden lisätä sosiaalisen median profiililinkkejä suoraan Google-yritysprofiiliinsa.

Tämän uuden vaihtoehdon avulla yritykset voivat esitellä sosiaalista mediaa muiden tietojen ohella Google-haussa ja Mapsissa.

Kun sosiaalisen median linkit ovat käytettävissä Google-yritysprofiilissaan, yritykset voivat tarjota asiakkaille enemmän tapoja olla yhteydessä, hankkia tietoja ja ratkaista ongelmia.

Uuden ominaisuuden käyttöönotto

Uusi Googlen tukisivu selittää, että yritykset voivat nyt hallita, mitkä sosiaalisen median linkit näkyvät heidän Google-yritysprofiilissaan.

Yritykset voivat lisätä yritysprofiiliinsa yhden linkin sosiaalisen median alustaa kohden. Tuetut alustat ovat Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, X (aiemmin Twitter) ja YouTube.

Tämä ominaisuus otetaan käyttöön asteittain, ja se on saatavilla tietyillä alueilla.

Uuden ominaisuuden käyttäminen

Jos haluat lisätä sosiaalisen median linkin Google-yritysprofiiliin, yritysten on avattava profiilinsa, napsautettava “Muokkaa profiilia”, sitten “Yritystiedot” ja lopuksi “Ota yhteyttä”.

Sosiaaliset profiilit -kohdassa he voivat valita sosiaalisen median alustan, johon he haluavat linkittää, ja kirjoittaa verkko-osoitteen.

Linkin muokkaaminen tai poistaminen noudattaa samanlaista prosessia.

Jos haluat muokata linkkiä, yritysten on päivitettävä määritetyn sosiaalisen median linkin verkko-osoitekenttä. Poista linkki napsauttamalla Roskakori-kuvaketta poistettavan sosiaalisen median profiilin vieressä.

Joskus Google lisää automaattisesti sosiaalisen median linkkejä kelvollisiin yritysprofiileihin. Jos haluat muokata näitä automaattisesti lisättyjä linkkejä, yritykset voivat lisätä uuden linkin samalle sosiaalisen median alustalle samojen vaiheiden mukaisesti.

Mitä tämä tarkoittaa yrityksille

Mahdollisuus lisätä sosiaalisen median linkkejä tarjoaa paikallisille yritysten omistajille toisen tavan optimoida läsnäoloaan Googlen ekosysteemissä.

Kuluttajat odottavat nykyään löytävänsä sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille linkkejä paikallisten hakutulosten rinnalta. Pienet ja keskisuuret yritykset voivat nyt pysyä ketjujen mukana tarjoten saumattoman kokemuksen.

Yritykset voivat lisätä saman sosiaalisen median linkin useisiin yritysprofiileihin, mutta ne eivät voi lisätä useita linkkejä samasta alustasta yhteen profiiliin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka julkaista, käyttää uudelleen ja keksiä uudelleen sosiaalisen median sisältösi

Tätä ominaisuutta voidaan hallita yrityskohtaisesti Haussa tai Mapsissa tai sovellusliittymän kautta useiden toimipaikkojen hallintaan samanaikaisesti.

Huomaa, että Google ei tarjoa näiden sosiaalisen median linkkien tehokkuusmittareita, kuten napsautussuhteita.


Table of Contents