Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Bard AI -tapahtuman yhteenveto: Suuret päivitykset hakuun, karttoihin, objektiiviin ja muuhun Philip Michaels julkaisi 8. helmikuuta 23. Google kertoi kuinka sen tekoälypohjainen työkalu Google Bard parantaa hakukokemusta – tässä on kaikki mitä näimme.

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Bard AI -tapahtuman yhteenveto: Suuret päivitykset hakuun, karttoihin, objektiiviin ja muuhun Philip Michaels julkaisi 8. helmikuuta 23. Google kertoi kuinka sen tekoälypohjainen työkalu Google Bard parantaa hakukokemusta – tässä on kaikki mitä näimme.

virkistää

2023-02-07T22:35:15.292Z

Vaikka haku on tärkeä Googlelle, se ei ole ainoa asia tämän päivän tapahtumassa. YouTuben paikkamerkkivideon mukana tulevan tekstin mukaan Google suunnittelee paljon laajempaa keskittymistä:

“”

Joten kyllä, tulemme todennäköisesti kuulemaan kuinka Googlen lippulaivahakukone aikoo sisällyttää Bardin, mutta näyttää siltä, ​​​​että myös Google Maps saa jonkin verran tekoälyintegraatiota. Googlen paikkamerkkitaiteen kuvien perusteella myös ostokset ja mobiili ovat osa yhdistelmää tänään.

2023-02-08T07:03:55.009Z

Voit lukea meidän Google Bard -opas saadaksesi lisätietoja siitä, mikä se on ja miten se toimii. Mutta pähkinänkuoressa, Google rakensi Bardin keskustelemaan käyttäjien kanssa käyttämällä Googlen omaa Dialogue Application -kielimallia eli LaMDA-mallia. Käytät Bardia kirjoittamalla kyselyn tai pyynnön tekstiruutuun, ja vastaus tulee takaisin keskusteluäänellä.

Ilmeisin Bardin käyttötapa on tietojen etsiminen, mutta Google on esittänyt muutamia muita käyttötapauksia, kuten tapahtumien suunnittelua, lounasideoiden hankkimista ja Oscar-ehdokkaiden elokuvien vertailua. Joka tapauksessa voit ehdottomasti ajatella Bardia tapana täydentää ja laajentaa Googlen olemassa olevia hakutyökaluja.

2023-02-08T07:27:36.438Z

Mitä tahansa Google julkistaa tänään, se vetää vertailua Microsoftin suunnittelema ChatGPT-integrointi Bing-hakukoneeseen ja Edge-selaimeen. Tekoäly auttaa joissakin hakukyselyissä – Microsoftin esimerkkinä oli haku, jossa kysyttiin, mahtuvatko tietyn tyyppiset Ikea-huonekalut vuoden 2019 Honda Odysseyn takaosaan – ja siellä on myös chat-komponentti, jonka tarkoituksena on antaa sinulle enemmän tietoa. hakutuloksiin. Sen lisäksi, että ChatGPT-ominaisuudet yhdistetään Bingiin, uusi Bing-hakutekniikka integroidaan Edge-selaimeen.

Tietojenkäsittelyeditori Alex Wawro oli Redmondissa eilisessä Microsoftin ilmoituksessa ja sai jonkin verran käytännön aikaa Bingin ChatGPT-makuisella versiolla.

2023-02-08T09:18:16.644Z

Hyvää huomenta! On Google Live from Paris -tapahtuman päivä, ja me kaikki odotamme innolla, mitä yrityksellä on esiteltävä, erityisesti Bard AI:n suhteen.

Sen ja ChatGPT:n – suosituimman tekoälyllä toimivan sovelluksen – välillä tehdään paljon vertailuja. Jos et ole vielä perehtynyt, tutustu What is ChatGPT -oppaaseemme nähdäksesi, mikä saa OpenAI-chatbotin tikittymään – ja mitä Googlen tulee vastata tai ylittää omilla ponnisteluillaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pankit vahvistavat shekit?

2023-02-08T10:16:43.304Z

Toinen mielenkiintoinen osa viimeaikaisista Googlen AI-uutisista on, että se sijoitti 400 miljoonaa dollaria Anthropiciin, tekoälyn startupiin.

Anthropic ei ole vielä julkaissut julkisesti käytettäviä tekoälytyökaluja, mutta se ilmeisesti työskentelee oman ChatGPT-kilpailijansa kanssa. Ei tiedetä, onko tällä ollut vaikutusta Googlen Bard AI:hen.

2023-02-08T11:23:48.077Z

Bardin rinnalla Google saattaa puhua tänään hieman MusicLM:stä, sen äskettäin julkistamasta AI-musiikkigeneraattorista.

Se kuulostaa varmasti fiksulta, sillä se pystyy tuottamaan minuutteja sävelmiä tekstisyötteiden perusteella, jotka osoittavat tyylin, tempon ja niin edelleen. Koska se on kuitenkin koulutettu tekijänoikeuksilla suojatulla musiikilla, Googlen on vaikea julkaista sitä aiheuttamatta suurta ärsytystä artisteille ja levy-yhtiöille.

2023-02-08T12:34:15.058Z

Live from Paris -tapahtuman alkuun on enää vajaa tunti!

Jos haluat virittää itse, voit katsoa yllä olevan YouTube-upotuksen kautta tai seurata linkkiä.

2023-02-08T12:37:00.958Z

Jos et halua tehdä jotain ennen Googlen tapahtuman alkamista, miksi et katso ChatGPT:n käyttöoppaamme?

Jos et ole vielä käyttänyt sitä, sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun ja kirjoittaa sitten kysymyksesi ja kehotteet. Se on erittäin helppokäyttöinen, ja saa meidät ihmettelemään, kuinka Google pyrkii parantamaan Bardin käytettävyyttä.

2023-02-08T13:02:42.572Z

Hei! Tietojenkäsittelykäsikirjoittaja Tony Polanco täällä. Ohjaan tätä live-blogia eteenpäin ja päivitän sinut Google Bardissa.

Kuten aiemmin todettiin, Bard on Googlen vastaus ChatGPT:hen. Tämä tekoälyohjattu ohjelma on tarkoitettu helpottamaan ja tarkentamaan hakuja. Tämän päivän tapahtuman pitäisi myös kertoa yksityiskohtaisesti, kuinka Bard integroidaan muihin Googlen palveluihin, kuten Mapsiin.

Tämä on varmasti mielenkiintoinen tapahtuma, ei vähiten siksi, että se liittyy suoraan Microsoftin suunnittelemaan ChatGPT-integrointiin Bing-hakukoneeseen ja Edge-selaimeen.

2023-02-08T13:18:51.903Z

Olemme 15 minuutin päässä suuren tapahtuman alkamisesta. Ajan kuluttamiseksi halusin sinun katsovan tämän erinomaisen artikkelin nimeltä “ChatGPT on eksistentiaalinen kriisi Microsoftille ja Googlelle, mutta ei heidän mielestään” John Loefflerilta, TechRadarin sisarussivuston tietojenkäsittelyeditorilta.

Vaikka tekoälyn luomat haut näyttävätkin olevan kuuma asia, niihin liittyy monia mahdollisia vaaroja. Olemme jo nähneet ChatGPT:n varastaneen muiden työtä tekoälyn luomien kuvien suhteen. Molemmilla yrityksillä saattaa olla monia juridisia ongelmia. ChatGPT:n kaltaisten ohjelmien tulevaisuus ei ehkä ole niin ruusuinen kuin jotkut uskovat.

🔥 Empfohlen:  Työsuhdelainojen loppuminen?

2023-02-08T13:35:40.300Z

Ja esitys on käynnissä. Prabhakar Raghavan, Googlen varatoimitusjohtaja, astuu lavalle keskustelemaan yrityksen kuuluisasta hakukoneesta. Tämä on Bardin paljastuksen johdanto.

2023-02-08T13:39:59.195Z

Google aikoo päivittää käännösominaisuuttaan tekoälyllä. Se lisää pian 24 uutta kieltä. Tämän pitäisi olla erittäin hyödyllistä ihmisille, kuten se oli ukrainalaisille pakolaisille, jotka yhtäkkiä löysivät itsensä muihin maihin.

2023-02-08T13:44:28.801Z

Google Lens julkaisee päivityksen Android-käyttäjille. Yksi uusi ominaisuus on, että se kääntää kuvan tekstiä tekoälyn avulla. Työkalu ymmärtää nyt hakemasi kuvat. Multisearch, toinen Lens-päivitys, otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti tänään. Multisearch on saatavilla kaikilla kielillä, joilla Lens on saatavilla tulevina kuukausina.

2023-02-08T13:50:36.838Z

Google Bard julkistetaan. Tämä tekoälyyn perustuva haku ei anna vain vastauksia peruskysymyksiin, vaan voi myös antaa sinulle yksityiskohtaisempaa tietoa. Jos kysyt siltä esimerkiksi tähtikuvioista, se kertoo sinulle parhaat paikat nähdä tiettyjä tähtikuvioita. Tämä on pohjimmiltaan erittäin veloitettu versio Googlen olemassa olevasta hausta.

2023-02-08T13:53:48.010Z

Google aikoo antaa kolmansien osapuolien kehittäjien käyttää Bard-tekniikkaansa. On mielenkiintoista nähdä, mitä eri yritykset ja yksityishenkilöt tekevät tekniikalla.

2023-02-08T13:56:58.470Z

Google Maps saa merkittävän päivityksen Immersive View -näkymän kautta. Pohjimmiltaan se luo koko 3D-kartan, jota voit lähentää ja loitontaa. Mutta sen lisäksi voit zoomata tiettyihin rakennuksiin. Tästä on hyötyä, kun haluat nähdä, sopiiko jokin tietty ravintola sinulle.

2023-02-08T14:00:19.616Z

Googlen live-näkymän avulla voit skannata kaupungin kadun ja etsiä tiettyjä kauppoja. Tämän lisäksi näet, onko ravintola tai kauppa saanut korkeat arviot. Tämä on intuitiivisempaa kuin Google-haku, koska voit yksinkertaisesti etsiä kauppoja kadulla puhelimellasi. Tämä, kuten melkein kaikki tänään julkistettu, on tekoälyyn perustuvaa.

2023-02-08T14:06:47.331Z

Seuraavaksi tarkastellaan, kuinka Google Bard pärjää taiteeseen perustuvien hakujen kanssa. Tavoitteena on tehdä kulttuureista helpommin ihmisten ulottuvilla ympäri maailmaa. Ei vain sitä, vaan yritys toivoo, että sen teknologia voi säilyttää kulttuureja, erityisesti sellaisia, joista monet eivät ehkä tiedä.

🔥 Empfohlen:  Vauhtipyörämarkkinointi: mitä se on ja miksi minun pitäisi käyttää sitä?

2023-02-08T14:10:17.909Z

Yksi mielenkiintoinen esimerkki on, että voit zoomata tiettyihin taideteoksiin nähdäksesi siveltimen vedot. Tämän on tarkoitus toistaa museokokemusta. Nähtäväksi jää, onko tämä kaikkien taiteen saatavilla eikä vain Googlelle annetuille teoksille skannattavaksi sen järjestelmään.

2023-02-08T14:20:36.364Z

Siinä se tapahtumaan. Google Bard näyttää olevan tapa parantaa yrityksen suosittuja hakutyökaluja. Nähtäväksi jää, kuinka tehokkaaksi tämä tekoälyyn perustuva tekniikka osoittautuu tulevaisuudessa. Mutta jos se toimii mainostetulla tavalla, sen pitäisi auttaa ihmisiä, jotka käyttävät Googlea jokapäiväisessä elämässään.

2023-02-08T18:32:27.676Z

Googlen osake on pudonnut 8 % sen jälkeen, kun juuri julkistettu Bard AI osoitti epätarkkoja tietoja yrityksen julkistustapahtuman aikana.

Keskustele Reutersin kanssa, Googlen tiedottaja sanoi: “Tämä korostaa tiukan testausprosessin tärkeyttä, minkä aloitamme tällä viikolla Trusted Tester -ohjelmallamme.” He sanoivat myös: “Yhdistämme ulkoisen palautteen omiin sisäisiin testauksiimme varmistaaksemme, että Bardin vastaukset täyttävät korkean laadun, turvallisuuden ja todellisen tiedon perusteet.”

Tämä ei todellakaan ole hyvä look Googlen uudelle tekoälylle.

2023-02-08T21:23:23.246Z

Google Bard on yrityksen vastaus ChatGPT:hen. Mutta mikä ChatBot AI on parempi? Auttaaksemme sinua päättämään olemme kirjoittaneet viestin, jossa kerromme näiden kahden eroista: ChatGPT vs Google Bard: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä.

Tässä on ote artikkelistamme:

“Tällä hetkellä nämä AI-chatbotit ovat vielä uskomattoman uusia. Se tarkoittaa, että niin vaikuttavia kuin ne ovatkin, ne tekevät silti virheitä, tuottavat sisältöä, joka ylittää eettiset ja mahdollisesti jopa lailliset rajat ja selvittävät edelleen parhaita käyttötapauksiaan. Tekniikka kuitenkin on uskomattoman vaikuttava, ja Bardin tai GPT-käyttöisen Bing-version tapauksessa se voi mullistaa tavan, jolla etsimme tietoa Internetistä.

“Valitettavasti olet todennäköisesti rajoitettu ChatGPT:n ilmaiseen versioon OpenAI:n alustalla, jos haluat testata uutta tekniikkaa. ChatGPT Plus ja “uusi Bing” ovat molemmat tällä hetkellä odotuslistalla, ja Google Bard on edelleen rajoitettu “luotettaviin testaajiin.” Tämä todennäköisesti muuttuu tulevina viikkoina ja kuukausina, mutta toistaiseksi tämä on edelleen tutkimaton raja, jonka olemme vasta alkamassa kokea.”