Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Bard otti juuri suuren askeleen kohti oikeaa ChatGPT-kilpailijaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Bard otti juuri suuren askeleen kohti oikeaa ChatGPT-kilpailijaa

Google Bard AI -chatbot voi nyt suorittaa erilaisia ​​ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystehtäviä, kuten koodin luomisen, koodin virheenkorjauksen ja koodin selityksen.

Tämä oli tärkeä puuttuva ominaisuus Bardin kyvyssä kilpailla ChatGPT:n kanssa, joka on tällä hetkellä suosituin AI-chatbot.

Google ilmoitti Bardin päivityksestä perjantaina blogissaan ja totesi, että se on ollut yksi käyttäjien ensisijaisista pyynnöistä sen jälkeen, kun AI-chatbot lanseerattiin maaliskuussa. Bard voi auttaa luomaan, korjaamaan ja selittämään yli 20 eri ohjelmointikieltä, mukaan lukien C++, Go, Java, Javascript, Python ja Typescript. Se voi myös viedä Python-koodin Google Colabiin ilman kopioimista ja liittämistä, sekä auttaa kirjoitustoimintojen kirjoittamisessa Google Sheetsiin.

Google huomautti, että erityisen hyödyllinen osa Bard-päivitystä on sen kyky selittää käytetyn koodin osia, jolloin se saattaa olla hyödyllistä niille, jotka ovat aloittelemassa ohjelmointia tai jos joku on juuttunut erityisen vaikeaan koodilohkoon.

Mitä tulee virheenkorjaukseen, jos saat virheen Bardin kanssa, tarvitset vain syötteen ja chatbot auttaa korjaamaan viallisen koodin. Google huomautti, että Bard voi jopa korjata kehittämänsä koodin.

Projektin ollessa vielä varhaisessa kokeiluvaiheessa Google toteaa, että Bard saattaa tuottaa tietoja, jotka ovat epätarkkoja, harhaanjohtavia tai vääriä. Se rohkaisee käyttäjiä tarkistamaan chatbotin vastaukset ja testaamaan virheitä, bugeja ja haavoittuvuuksia ennen kuin käyttävät sitä mihinkään itsenäiseen työhön. Silti brändi luottaa siihen, että Bardin uudet koodausominaisuudet voivat olla hyödyllisiä auttaessaan käyttäjiä heidän omissa projekteissaan.

Google sanoi muita vinkkejä ovatkehote . Toinen helppokäyttöinen kehote on .

Bard julkaistiin Googlen chatbotin kilpailijana OpenAI:n ChatGPT:lle, joka on myös Microsoftin Bing-chatin takana. Vaikka Bardilla on samanlaiset toiminnot kuin ChatGPT:n kanssa, Bloombergin raportti osoittaa, että jotkut Googlen työntekijät eivät usko chatbotiin ja kokevat, että projekti käynnistettiin kiireesti, jotta se voisi kilpailla OpenAI:n ja Microsoftin kanssa.

🔥 Empfohlen:  Google SEO -työkalut (15 ilmaista Googlen työkalua verkkovastaaville)

Erityisesti koodin virheenkorjaus ja koodin luominen olivat osa monista mielenkiintoisista tehtävistä, joita käyttäjät esittelivät ChatGPT:ssä, kun chatbot tuli ensimmäisen kerran suosituksi. Työkalussa on kuitenkin omat haasteensa, kuten suuren liikenteen ja kapasiteettiongelmat. OpenAI kamppailee myös toiminnan ylläpitämiseen liittyvien kustannusten tasalla.

Googlen uusimman Bard-päivityksen myötä tämä voi tarjota brändille tilaisuuden kiinnittää tietyistä generatiivisista tekoälytyökaluista kiinnostuneiden huomion ja hyödyntää jatkuvasti muuttuvaa maisemaa hyödykseen.