Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Bard voi nyt luoda ohjelmointikoodia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Bard voi nyt luoda ohjelmointikoodia

  • Google Bard saa päivityksen, jonka avulla se voi luoda, korjata ja selittää koodia.
  • Lisäksi AI-chatbot voi nyt auttaa sinua luomaan Google Sheets -toimintoja.
  • Uusi päivitys julkaistaan ​​välittömästi.

Google julkaisee Bard AI -chatbotilleen päivityksen, joka tuo tuen ohjelmointikoodin luomiseen ja auttaa kirjoitustoimintojen kirjoittamisessa Google Sheetsiin. Ilmoituksen mukaan Bard voi nyt auttaa käyttäjiä ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystehtävissä, mukaan lukien kyky luoda koodia, virheenkorjaus ja selittää koodia.

Uusi ominaisuus on otettu käyttöön yli 20 ohjelmointikielelle, mukaan lukien C++, Go, Java, Javascript, Python ja Typescript. Yritys sanoo myös, että Python-koodin voi viedä helposti Google Colabiin kopioimatta ja liittämättä.

Jos olet aloittamassa ohjelmointia tai tarvitset lisätukea, chatbot voi auttaa selittämään koodinpätkät.

Jos haluat pyytää chatbotia selittämään koodin, sanot: “Kerro minulle koodista Google/Jax GitHubin repossa.”

Jos sinun on korjattava koodinpätkä, kopioi ja liitä koodi ja kysy, “Tämä koodi ei toiminut. Ole hyvä ja korjaa se.”

Bard voi myös auttaa optimoimaan koodia tekemällä siitä nopeampaa tai tehokkaampaa, jos kysyt alkuperäisen tulosteen, “Voisitko ystävällisesti nopeuttaa koodia?” tai “Etsi virheenkäsittelylausekkeita, jotka olet saattanut jättää huomiotta.”

Vaikka nämä ovat tervetulleita lisäyksiä Bardiin, Google korostaa, että chatbot on vielä alkuvaiheessa. Sellaisenaan se tuottaa toisinaan “epätarkkoja, harhaanjohtavia tai vääriä tietoja esittäessään sen luottavaisesti”. Lisäksi yritys huomauttaa, että “Bard voi antaa sinulle toimivan koodin, joka ei tuota odotettua tulosta tai antaa sinulle koodin, joka ei ole optimaalinen tai epätäydellinen.” Joten on erittäin tärkeää tarkistaa ja testata vastauksissa oleva koodi jatkuvasti uudelleen ja varmistaa, ettei se sisällä virheitä, bugeja ja haavoittuvuuksia ennen sen käyttöönottoa.

Lisäksi, jos Bard lainaa pitkään olemassa olevaa avoimen lähdekoodin projektia, se mainitsee lähteen, jonka voit tarkistaa varmistaaksesi, että koodi on oikea.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda söpö keltainen ulkomaalainen kuvake Photoshopissa

Lopuksi Bard voi auttaa myös Google Sheetsin kirjoitustoiminnoissa.

Vaikka et teknisesti voi luottaa vastauksiin, yritys uskoo, että tämä kokemus tarjoaa uuden tavan kirjoittaa ohjelmointikoodia. Tämän ominaisuuden käytön haasteet huomioon ottaen näyttää kuitenkin siltä, ​​että koodigeneraattori ei ole valmis, mutta Google tarvitsee sen silti ottaakseen sen käyttöön Bing Chatin ja ChatGPT:n kanssa.

Nämä eivät ole Bardiin tulossa olevia muutoksia. Google on aiemmin ilmoittanut suunnitelmistaan ​​ottaa käyttöön monia hakutyökaluja AI-chatbotille Magi-projektin kautta. Esimerkiksi kuvageneraattori, joka tunnetaan sisäisesti nimellä “GIFI” ja AI-integraatio Google Chromeen, joka tunnetaan sisäisesti nimellä “Searchalong”.