Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Chrome saa Android-tablettipäivityksen, jota olet odottanut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Chrome saa Android-tablettipäivityksen, jota olet odottanut

Google ilmoitti tänään julkaisevansa Android-tablettien Chrome-sovelluksen uudelleensuunnittelun. Pitkään laiminlyötyään suurella näytöllä, etenkin verrattuna Applen tai Samsungin selaimiin, Google sanoo rakentavansa selaimen uudelleen, jotta voit tehdä työsi nopeammin tabletilla tai muulla suurella näytöllä varustettua laitetta käytettäessä.

Nämä päivitykset voidaan jakaa suunnittelun ja toiminnallisuuden parannuksiin, ja aloitamme asiat uudelleensuunnittelulla. Ensimmäinen muutos lisää uuden rinnakkaisen suunnittelun, kun Chromea käytetään pariksi toisen sovelluksen kanssa. Tämä sisältää automaattisen vieritysominaisuuden, jonka avulla voit pyyhkäistä välilehtien välillä ja piilottaa sulkemispainikkeet, kun välilehdet ovat liian pieniä estääkseen virheelliset napautukset – sekä palautusominaisuuden.

Google

Google antaa myös mahdollisuuden käyttää visuaalista välilehtien ruudukkoa vaakasuuntaisen välilehtinauhan sijaan. Sinulla on nyt mahdollisuus tarkastella kaikkia välilehtiäsi visuaalisena ruudukkona. Yhtiö sanoo, että se auttaa löytämään välilehdet paljon nopeammin, etenkin verrattuna yläreunassa olevan pienen välilehtinauhan tönäyttämiseen ja työntämiseen.

Google lisää myös tyypillisiä työpöytäominaisuuksia, kuten vedä ja pudota, välilehtien ryhmittelyä ja työpöytätilaa. Vedä ja pudota sekä välilehtien ryhmittely toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin kannettavissa tietokoneissa. Mitä tulee työpöytätilaan, vaikka se on jo olemassa Chrome for Android -versiossa, uusi muutos on, että voit pakottaa selaimen käymään työpöytätilassa aina. Sen pitäisi tehdä Samsungin Tab S8 Ultran kaltaisten omistajien onnelliseksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että uusi Chrome-sovellus haluaa olla enemmän kuin täydellinen työpöytäsovellus, ja Google huomauttaa, että se on valmis Pixel-tabletille, kun se putoaa. Yrityksen Android 13 keskittyi parantamaan Android-kokemusta suuremmilla näytöillä, joten oli järkevää, että se tekee niin myös yksittäisille erillisille sovelluksille.

Muita sovelluksia on tulossa

Google

Google ei kuitenkaan pysähdy Chrome-sovellukseen. Muita Android-tablettisovelluksia joko ollaan päivittämässä tai niitä on jo päivitetty. 9to5Googlen työntekijät ovat pitäneet silmällä, kuinka hyvin Google pitää lupauksensa, ja yritys on ollut melko hyvä sanansa pitämisessä. Tuottavuussovellukset Google Docsista Sheetsiin ja Slidesiin tukevat vetämistä ja pudotusta, kun taas viihdesovellukset, kuten Google TV ja YouTube Music, hyödyntävät nyt suurempia näyttöjä ja näyttävät enemmän sisältöä. Googlea on kritisoitu jo pitkään siitä, että se on laiminlyönyt Android-tablettisovelluskokemuksen kokonaisuudessaan, joten on hienoa nähdä yrityksen vihdoinkin kiinnittävän asioita tarkemmin.

🔥 Empfohlen:  Apple Watch Series 8 ei ehkä saa sitä uudelleensuunnittelua, jota toivoit

Silti Google tarvitsee enemmän kuin uusia päivityksiä palauttaakseen uskon tablet-tavoitteisiinsa. Yritys on tunnettu U-käännösten tekemisestä hatun pisaroin. Chromebookit olivat tulevaisuutta viime vuonna; nyt se on Android-tabletit. Ensi vuonna meidän on odotettava ja katsottava, pystyykö Google pitämään tämän alkuperäisen innostuksen yllä.

Table of Contents