Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Chromen laajennukset epäonnistuvat, ja korjausta varten on 8 000 dollaria

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Chromen laajennukset epäonnistuvat, ja korjausta varten on 8 000 dollaria

Näyttää siltä, ​​että tiettyihin Chrome-laajennuksiin liittyy mystinen ongelma, mutta se on riittävän ajoittaista, ettei sitä ole vielä ratkaistu. Ongelma on tarpeeksi ärsyttävä, että yksi kehittäjä on lähettänyt kaksi 4 000 dollarin bugipalkkiota ja luonut Upwork-työluettelon, joka maksaa jopa 150 dollaria tunnissa. Nämä kannustimet voivat innostaa muita auttamaan vian jäljittämisessä ja korjaamisessa.

Ensin TechRadar havaitsi ja kuvasi yksityiskohtaisesti blogikirjoituksessa, jonka kirjoitti Jói Sigurdsson, Google Chrome -selaimen CrankWheel-näytönjakolaajennuksen perustaja ja toimitusjohtaja. Virhe liittyy epäonnistumiseen käynnistää toimintoa, kun laajennuksen kuvaketta napsautetaan. työkalupalkissa. Koska laajennusta käytetään usein tällä tavalla, se on lamauttava virhe. Valitettavasti ongelmaa on vaikea luoda uudelleen, ja sen arvioidaan vaikuttavan vain 3–5 prosenttiin niistä, jotka ovat vaikuttaneet asennettuihin laajennuksiin.

Sigurdsson julkaisi virheen Chromium Bug Trackeriin huhtikuussa 2022 ja sai kesäkuussa 2022 vahvistuksen toiselta henkilöltä, että ongelma koskee muita laajennuksia, joista osa on melko suosittuja. Kaksi salasananhallintaa, LastPass ja Norton, ilmeisesti kärsivät virheestä, samoin kuin Googlen oma Picture in Picture -laajennus ja Screencastify-näytönauhuri. Tämä nostaa ongelman mahdollisesti kokeneiden ihmisten määrän miljooniin.

Tuntemattomien ja ajoittaisten virheiden jäljittäminen voi olla melko vaikeaa, joten jokaisella, jolla on riittävät ohjelmointitaidot ja kokemusta Chrome-laajennusten kehittämisestä, on mukava haaste odottaa. Ensimmäinen 4 000 dollarin bugipalkkio on siitä, että pystyt jatkuvasti (vähintään 90 %) toistamaan ongelman. Toinen 4 000 dollarin palkkio maksetaan vahvistetusta korjauksesta, jonka Chromium-tiimi hyväksyy. Tämä on Upworkissa tarjottavan tuntimaksun lisäksi.

🔥 Empfohlen:  TorGuard VPN Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?