Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google ei voi antaa tietoja ydinalgoritmien päivityksistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google ei voi antaa tietoja ydinalgoritmien päivityksistä

Ilmoitukset ydinalgoritmien päivityksistä eivät todennäköisesti tule olemaan tarkempia tulevaisuudessa, koska Google sanoo, ettei se voi tarjota tarkkoja tietoja.

Googlella on tiedot sisäisesti, mutta se ei voi julkaista tietoja julkisesti.

Tämä paljastui Search Off The Record -podcastin viimeisimmässä jaksossa John Muellerin, Martin Splittin ja Gary Illyesin kanssa Googlen Search Relations -tiimistä.

Illyes on erityisen turhautunut siitä, että tiimi ei voi antaa enemmän tietoa yhteisölle, kun ydinpäivitys julkaistaan.

Hän kyseenalaistaa, mitä hyötyä on edes ilmoittaa ydinpäivityksistä, jos ne eivät pysty antamaan mitään ohjeita sen lisäksi, että ihmisiä kehotetaan tutustumaan Googlen verkkovastaavan ohjeisiin.

Keskustelun perusteella kuulostaa siltä, ​​että jokainen ilmoitus ydinpäivityksestä toistaa sitä edeltävän.

Googlen hakusuhdetiimi suhtautuu myötätuntoisesti kaikkiin keskeisistä päivityksistä huolissaan oleviin ja toivoo, että ne voisivat olla enemmän hyödyllisiä niille, joita asia koskee. Mutta heidän kätensä on sidottu.

Tässä on joitain kohokohtia ydinpäivityksiä koskevasta keskustelusta.

Google tietää, mitä ydinpäivityksessä on, mutta se ei voi kertoa sinulle

Illyes sanoo, että ydinpäivitysten takana oleva tiimi tietää, mitä niissä on:

”No, tiimimme tietää yleensä, mitä teemme, kun teemme ydinpäivityksiä tai mitä ydinpäivitysten asiat tekevät, tarkemmin sanottuna. Ja suurimmassa osassa tapauksista asiat keskittyvät vain ohjeisiin, joita olemme julkaisseet viimeiset 20 vuotta.

Joten periaatteessa, kirjoita hyvää sisältöä, eikö, älä osta linkkejä, mitä tahansa, en tiedä. Joten joka ikinen kerta kun teemme yhden näistä keskeisistä päivityksistä, sanomme periaatteessa, että… noudata ohjeitamme, ja se on myös neuvomme.”

Illyes kyseenalaistaa ydinpäivitysten ilmoittamisen edun, kun tiimi ei pysty antamaan tarkkoja tietoja.

Hän jatkaa:

“… Jos voisimme antaa enemmän ohjeita tai lisätietoja siitä, mitä päivitys sisältää tai miten… Tai minkälaisiin sivustoihin se vaikuttaa tai sisältöön se vaikuttaa, olisin sen puolella, mutta tällä hetkellä emme voi.”

🔥 Empfohlen:  SBI mVisa Uusi mobiilipohjainen maksuratkaisu

“Ja tällä hetkellä sanomme vain, että “Hei, ydinpäivitys tai ydinpäivitys saapui kahdessa tunnissa.” Ja sitten neljä viikkoa myöhemmin olemme kuin: “Joo, olemme saaneet tämän peruspäivityksen valmiiksi.””

Lyhyesti sanottuna: keskeisistä päivityksistä tiedottaminen rajoittuu siihen, milloin ne ovat alkaneet ottaa käyttöön ja milloin ne ovat päättyneet.

Näin se on aina ollut tähän asti, ja tämä on todennäköisesti kaikki, mitä Google voi sanoa niistä tulevaisuudessa.

Väärinkäsityksiä ydinpäivityksistä

Koska ydinpäivityksistä on saatavilla niin vähän tietoa, niistä on yleensä paljon vääriä käsityksiä.

Yksi väärinkäsityksistä on, että ydinpäivitykset on suunniteltu rankaisemaan verkkosivustoja.

Illyes haluaa tehdä selväksi, että näin ei ole:

”Ja asia, jonka halusin sanoa, on, että ydinpäivityksistä on myös väärinkäsitys. Mielestäni se on rankaiseva asia. Se on periaatteessa sivustojen rankaisemista. Mikä ei pidä paikkaansa, vaan optimoimme esimerkiksi osuvuusalgoritmejamme tai laatua tai algoritmeja, jotka arvioivat sivuston/sivun/sisällön laatua. Ja se, mitä yritämme tehdä, on antaa käyttäjille jossain mielessä parempia tuloksia, eikö niin?”

Väistämättä ydinpäivityksillä on positiivinen vaikutus joihinkin sivustoihin, kun taas niillä on negatiivinen vaikutus toisiin.

Kun ydinpäivitys vaikuttaa negatiivisesti sivustoon, se ei välttämättä johdu siitä, että se teki jotain väärin, Illyes sanoo:

“Joten, voi olla, että ne sivustot, joihin ydinpäivitys vaikutti negatiivisesti, eivät todellisuudessa tehneet mitään väärää, vaan algoritmimme muuttuivat, ja sitä on hyvin vaikea selittää ja kuvitella.

Koska jos julkaiset sisältöä ja olet julkaissut sisältöä jo viisi vuotta, ja sinulla on seuraajakunta ja mitä tahansa, ja yhtäkkiä sijoitut alemmas ja jotkut kilpailijat ja sijoitut korkeammalle, koska Google teki muutoksen. Sitä ei varmaan ole helppo hyväksyä.”

Jos huomaat, että sivustosi sijoitus on huonompi peruspäivityksen jälkeen, se ei tarkoita, että julkaiset huonoa sisältöä tai että sivustossasi on jotain korjattavaa.

🔥 Empfohlen:  Sinun ei tarvitse olla ykkönen Google Adsissa

Kyse on enemmän siitä, että muut sivustot “palkittiin” paremman sisällön julkaisemisesta. Kuten artikkelit, joissa on laajempi perustelu tai artikkelit, jotka liittyvät enemmän tiettyyn kyselyyn.

Lisätietoja ydinpäivityksistä toipumisesta on Googlen aiemmin antamassa neuvossa:

Lähde: Haku Off The Record