Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google esittelee uusia generatiivisia tekoälyominaisuuksia haussa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google esittelee uusia generatiivisia tekoälyominaisuuksia haussa

Kaksi viikkoa sitten pidetyssä I/O-tapahtumassaan Google kiusoitti haun uusia luovia tekoälyominaisuuksia. Toukokuun 25. päivänä teknologiajätti ilmoitti avaavansa pääsyn Search Labsiin, uuteen ohjelmaan, jonka avulla ihmiset voivat osallistua kokeisiin ja testata tekniikkaa ennen sen laajempaa käyttöönottoa.

Yksityishenkilöt voivat rekisteröityä kokeiluihin Search Labs -sovelluksella, mukaan lukien Search Generative Experience -sovelluksella. Rekisteröityäkseen Search Labsiin ihmisten on napautettava Labs-kuvaketta Google-sovelluksen uusimmassa versiossa iOS- tai Android-laitteella tai Chrome-työpöydällä. Kun käyttäjät ovat hyväksyneet Search Labsin, he saavat sähköpostikutsun haun uusien luovien tekoälyominaisuuksien testaamiseen.

Googlen mukaan uusi generatiivinen AI-pohjainen hakukokemus auttaa käyttäjiä ymmärtämään aihetta nopeammin ja suorittamaan tehtäviä helpommin.

Google toteaa, että tämän uuden päivityksen myötä uusiin tai monimutkaisiin aiheisiin tutustuminen on nyt helpompaa. Oletetaan, että tarvitset apua ymmärtääksesi eron “ukulele-oppimisen ja kitaran” välillä. Haku tarjoaa nyt tekoälyllä toimivan yleiskatsauksen, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä muuttujia tulee ottaa huomioon, kun kirjoitat tällaisen kyselyn.

Yksilöt voivat myös löytää nopeita vastauksia tiettyihin kysymyksiin etsimällä esimerkiksi “Kuinka saada vanha kahvitahra pois villapaidosta?” tai “Kuinka voin uusia passini nopeasti?” Käyttäjät saavat erilaisia ​​vaihtoehtoja ja apua verkosta.

Kun etsit “Kuori ja kiinnitä tapetti keittiöön”, käyttäjät saavat vastauksia, jotka sisältävät luettelon vaihtoehdoista, mukaan lukien hinta, arvioinnit ja ostolinkit. Uudessa hakukokemuksessa on myös Shopping-integraatio.

“Tämä kokeilu on ensimmäinen askeleemme luovan tekoälyn lisäämisessä Hakuun, ja teemme ajan mittaan monia päivityksiä ja parannuksia. Kun jatkamme uudelleen kuvittelemista, kuinka voimme tehdä etsimäsi löytämisestä entistä luonnollisempaa ja intuitiivisempaa, olemme innoissamme, kun pääset testaamaan näitä uusia ominaisuuksia ja jakamaan palautetta matkan varrella”, Google kirjoittaa blogikirjoituksessa. .

Lue lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita:

🔥 Empfohlen:  Nopein tapa löytää korkeapalkkaisia ​​(CPC) Google AdSense -avainsanoja vuonna 2023