Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google I/O palaa henkilökohtaisena tapahtumana 11.–12. toukokuuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google I/O palaa henkilökohtaisena tapahtumana 11.–12. toukokuuta

Google I/O, teknologiajätin suurin vuotuinen kehittäjien konferenssi, palaa henkilökohtaisena tapahtumana Shoreline Amphitheaterissä Mountain View’ssa Kaliforniassa 11.-12. toukokuuta. Googlen ja Alphabetin toimitusjohtaja Sundar Pichai ilmoitti asiasta Twitterissä keskiviikkona.

Konferenssi ei kuitenkaan ole täysin henkilökohtainen tapahtuma. Tapahtuma järjestetään täysin verkossa, ja suurin osa siitä lähetetään suorana rajoitetun live-teatteriyleisön edessä, aivan kuten Applen Peek Performance -tapahtuma viime viikolla. Axiosin johtavan teknologian kirjeenvaihtajan Ina Friedin kanssa jaetun Googlen lausunnon mukaan tämä rajoitettu yleisö ”on ensisijaisesti Googlen työntekijöitä sekä joitakin kumppaneita.

Palaamme livenä Shoreline Amphitheaterista tämän vuoden #GoogleIO:lle! Liity meihin verkossa 11.-12. toukokuuta https://t.co/KgNKbaLeym pic.twitter.com/NUodJb7UCi

— Sundar Pichai (@sundarpichai) 16. maaliskuuta 2022

Yrityksen UKK-sivun mukaan Google I/O on täysin ilmainen, joten jokainen voi halutessaan seurata tapahtumaa. Tapahtumaan ilmoittautuminen on myös ilmaista, ja se avataan myöhemmin tässä kuussa.

Vuonna 2020 COVID-19-pandemia pakotti Googlen perumaan Google I/O -konferenssin kokonaan suojellakseen työntekijöitään ja tapahtumaan ilmoittautuneita yleisöjä – se meni jopa niin pitkälle, että konferenssin verkkoversio peruutettiin. Viime vuonna konferenssi palasi täysin digitaalisessa muodossa, joka lähetti automaattisesti kutsut alun perin ilmoittautuneille vuoden 2020 tapahtumaan. Vaikka ihmiset eivät osallistuneet tapahtumaan henkilökohtaisesti, he saivat silti kuulla parhaista teknisistä ilmoituksista, mukaan lukien Android 12 ja sen Material You -suunnittelu, Googlen yhteistyö Samsungin kanssa yhtenäisen Wear-alustan (aiemmin Wear OS) luomiseksi ja mukaansatempaava videoneuvottelukokemus Project Starlinen ansiosta, jota käytetään yksinomaan Googlen toimistoissa.

Millaisia ​​jännittäviä uusia Android-tuotteita Google julkistaa tämän vuoden Google I/O -konferenssissa? Meidän on pidätettävä hengitystä seuraavat kaksi kuukautta. Joka tapauksessa on mukava nähdä, että pandemia on laantunut tarpeeksi, jotta konferenssi palaa henkilökohtaiseen muotoonsa – ainakin rajoitetussa kapasiteetissa.

🔥 Empfohlen:  Google Pixel 6a voisi korjata Pixel 6:n suurimman kipupisteen