Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google ilmoittaa henkilökohtaisemmat hakutulokset Search On Event -tapahtumassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google ilmoittaa henkilökohtaisemmat hakutulokset Search On Event -tapahtumassa

Google näyttää nyt käyttäjille, ovatko hakukyselyiden tulokset henkilökohtaisia ​​vai ei, hakukonejätti ilmoitti bloginsa kautta.

Helmikuussa 2021 Mountain View’n Kaliforniassa sijaitseva hakukone lisäsi “Tästä tuloksesta” -osio tarjoaa käyttäjille enemmän kontekstia hakukyselyiden tuloksiin.

Aluksi tämä sisälsi vain tietoja lähdesivustosta. Ajan myötä se laajensi tätä sisältämään lisätietoja siitä, mitä se otti huomioon tulosten tuottamisessa.

Tämä viimeisin ilmoitus, joka on sama kuin Googlen Haku tapahtumastanäyttää nyt käyttäjille, onko kyselyn tulos mukautettu vai ei.

“Hakutulostesi näkemisen lisäksi on arvokasta myös se, että ymmärrämme tekijöitä, jotka järjestelmiimme päättivät olla hyödyllisiä sinulle”, Googlen julkinen hakuyhteyshenkilö Danny Sullivan sanoi blogikirjoituksessaan.

Uusi henkilökohtainen hakuominaisuus, joka on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi Yhdysvalloissa asuville käyttäjille, mukauttaa tuloksia aiempien hakujen ja selaushistorian perusteella.

“Tietoja tästä tuloksesta” -osiossa olevat tiedot voivat antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka Google yhdistää sinut osuviin, hyödyllisiin tuloksiin, Sullivan sanoi blogissaan. “Kuten aina, tavoitteemme on auttaa sinua löytämään sinulle hyödyllisintä tietoa, jotta voit löytää inspiraatiota riippumatta siitä, mitä etsit.”

Henkilökohtaiset tulokset, jotka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä yksityisyyden hallintaakäyttää aiemmin kerättyjä tietoja mukauttaakseen suosituksia kullekin Googlen käyttäjälle.

Uudet toiminnot voivat auttaa suosittelemaan reseptejä ja elokuvia

Blogin mukaan yksi tämän parannetun personoinnin käyttötavoista on kulinaarisiin tarkoituksiin.

“Voit etsiä ‘illallisideoita’ nähdäksesi henkilökohtaisia ​​suosituksia resepteistä, joita saatat haluta kokeilla. Jos sinulla on erityinen toive, voit etsiä ruoan tai ruokavalion mieltymysten mukaan – esimerkiksi “thaimaalaisia ​​reseptejä”, Sullivan sanoi blogissaan.

Muita käyttötarkoituksia ovat uusien ravintoloiden löytäminen, yksilölliset ostokokemukset ja suositukset televisio-ohjelmista ja elokuvista. Jos käyttäjä on ottanut käyttöön henkilökohtaiset tulokset, hän voi valita käyttämänsä ja saamansa suoratoistopalvelut näytä ehdotuksia suunnattu heidän erityiseen makuun.

🔥 Empfohlen:  Väärinkäsityksiä startup-rahoituksesta | 10 yleisintä väärinkäsitystä, joita kannattaa välttää

Useita uusia kehityssuuntia ilmoitettiin Search On

Räätälöityjen tulosten laajentamisen lisäksi Google julkisti useita uusia aloitteita vuotuisessa virtuaalitapahtumassaan. Näihin kuuluvat päivitykset haun tekemiseksi luonnollisempi ja intuitiivisempi, päivityksiä Google Mapsiin kuten ilmakuvat maamerkeistä ja naapuruston tunnelman tarkistukset ja parannetut tiedot ympäristövaikutus valintoja, kuten ajoreittejä ja aterioita.