Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google ilmoittaa muutoksista mobiilihaun tuloksiin. Mikä vaikutus SEO:lla on?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google ilmoittaa muutoksista mobiilihaun tuloksiin. Mikä vaikutus SEO:lla on?

Google on juuri ilmoittanut jonkin verran muutoksia tapaan, jolla hakutulokset näkyvät mobiililaitteissa. Mutta rauhoitu, nämä ovat pieniä muutoksia, eivätkä ne näytä vaikuttavan SEO-strategioihin paljoa!

Toisaalta tavoitteena on tuoda lisää selkeys työkalun hakujen kontekstistamikä parantaa käyttökokemusta entisestään.

Seuraavaksi selitän ilmoitetut muutokset ja mitä ne tarkoittavat brändeille ja ihmisille.

Sponsoroitujen tulosten tunnistaminen

Google noudattaa mainosalustoissaan avoimuutta. Siksi sponsoroidut hakutulokset saavat tunnistusmerkin Google-haussa.

Tämä tunniste on jo läpikäynyt joitain väri- ja muotomuutoksia, ja siihen asti se esiintyi lihavoituna sanalla “Mainos”. Mobiililaitteissa tunniste muuttuu nyt “sponsoroiduksi”kuten jotkut sosiaaliset verkostot, kuten Instagram, käyttävät.

Muutos on hienovarainen, mutta se voi tarkoittaa suuntausta kohti työkalujen standardisointia, mikä edistää yleistä käyttökokemusta.

Suositeltu sivuston nimi

Toinen muutos on sivuston nimen lisääminen tulokseen, korostaen brändiä. Käyttäjän on helpompi tunnistaa, keneltä linkki on. Brändeille se on lisämahdollisuus erottua joukosta ja tulla tunnetummaksi.

Tämä saattaa olla suurin muutos, koska ennen näimme vain kyseisen sivun linkin ja nimen (SEO-otsikko), emme sivustoa.

Uusi muotoilu ja koko faviconeille

Lopuksi, faviconit (logon ja kuvakkeen sekoitus), jotka näkyvät Googlen hakutuloksissa mobiililaitteella, ovat myös muuttuneet. He ovat saaneet a pyöreä muoto ja ovat nyt hieman isommat. Muutos auttaa käyttäjää yhdistämään tuloksen brändiin, mikä saa lisää näkyvyyttä. Se on etu molemmille osapuolille.

Lopulta vähän muutoksia SEO-strategiaasi. Ehkä ainoa huolenaihe on varmistaa, että sivuston nimi on oikea ja että favicon on ajan tasalla ja oikeat mitat.

Uutiset julkistettiin vain mobiililaitteille, ja osa muutoksista on jo käyttäjien saatavilla. Mutta Google lupaa myös testata niitä myös työpöydällä.

Käytettävyys ensin

Tässä artikkelissa mainitut muutokset ovat sopusoinnussa päivitysten kanssa, joita Google on työstänyt muutaman vuoden ajan. parantaa käyttökokemusta alustalla entisestään.

🔥 Empfohlen:  Mikä on SEO-strategia? (+ SEO-toimintasuunnitelmamallit käytettäväksi)

Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota jokaiseen päivitykseen, mutta yrittää keskittyä luomaan arvokasta sisältöä, joka vastaa persoonallisuuksien tarpeita, ja sivun käytettävyyteen.

Loppujen lopuksi Google haluaa, että käyttäjät saavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen löytämällä vastaukset hakuihinsa.