Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google ilmoittaa Search Console URL Inspection APIn

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google ilmoittaa Search Console URL Inspection APIn

Google ilmoitti julkaisevansa uuden URL-tarkastussovellusliittymän, jonka avulla ulkopuolinen sovellus voi olla vuorovaikutuksessa Googlen hakukonsolin kanssa ja tarjota URL-tarkastustietoja. Uusi API-käyttöoikeus auttaa hakukoneoptimoijia ja julkaisijoita löytämään enemmän ongelmia ja virheenkorjausongelmia helpommin.

Search Console -sovellusliittymä laajentaa tietojen hyödyllisyyttä

Lyhenne API tarkoittaa Application Programming Interface. API voidaan ajatella siltana, jonka avulla kaksi ohjelmistoa voivat kommunikoida keskenään.

Esimerkiksi Screaming Frogin kaltaiset työkalut voivat käyttää sovellusliittymiä muodostaakseen yhteyden Google Search Consoleen ja automatisoidakseen näiden tietojen avulla oivallusten löytämisen.

Screaming Frog yhdistäminen Search Consoleen tapahtuu sitten > .

Kuinka ottaa Search Console API -käyttö käyttöön Screaming Frogissa

Sovellusliittymän avulla Screaming Frog (ja muut sovellukset) voivat kerätä tietoja, kuten napsautuksia, näyttökertoja, napsautussuhdetta ja sijaintia. Sovellusliittymää voidaan käyttää myös uusien URL-osoitteiden löytämiseen indeksointia ja orpojen URL-osoitteiden lisäämistä varten sivuston valvontaraportteihin.

Search Console API mahdollistaa myös WordPress-laajennusten ja monien muiden SEO-työkalujen pääsyn Search Consoleen API:n kautta turvallisesti.

Google tarjosi esimerkkejä siitä, kuinka tätä tiettyä API-käyttöä voidaan käyttää:

  • “Esimerkiksi tarkistaa, onko käyttäjien ilmoittamien ja Googlen valitsemien ensisijaisten julkaisujen välillä eroja, tai strukturoitujen tietojen virheenkorjaus sivuryhmästä.
  • CMS- ja laajennuskehittäjät voivat lisätä sivu- tai mallitason oivalluksia ja olemassa oleville sivuille jatkuvan tarkistuksen. Esimerkiksi avainsivujen muutosten seuranta ajan mittaan ongelmien diagnosoimiseksi ja korjausten priorisoimiseksi.”

URL-tarkastustyökalun sovellusliittymä

URL-tarkastustyökalu tarjoaa arvokasta tietoa Googlen indeksoimista URL-osoitteista. Se tarjoaa tietoa indeksointiongelmista sekä strukturoidun datan ja AMP:n virheistä.

Työkalu ei tarjoa tapaa testata live-URL-osoitetta, sillä toiminnallisuutta ei voi käyttää API:n kautta.

Googlen kehittäjädokumentaation mukaan:

“Tarkastele annetun URL-osoitteen indeksoitua tai indeksoitavaa tilaa. Tällä hetkellä vain version tila Google-hakemistossa on saatavilla; et voi testata live-URL-osoitteen indeksoitavuutta.”

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda JQueryn automaattisen täydennyksen tekstilaatikko esimerkin avulla

Käyttökiintiö

Google huomautti, että käytössä on 2 000 kyselyn kokonaiskäyttökiintiö päivässä ja nopeusrajoitus 600 kyselyä minuutissa.

Siitä huolimatta uusi URL Inspection Tool -sovellusliittymä avaa pääsyn uusille tavoille seurata verkkosivuston hakukoneoptimoinnin edistymistä ja auttaa tunnistamaan ongelmia ja keksimään ratkaisuja. Uuden toiminnon pitäisi alkaa näkyä työkaluissa ja laajennuksissa lähitulevaisuudessa.

Lainaukset

Lue virallinen Google-hakukeskuksen blogiilmoitus

Tervetuloa uuteen Search Console URL Inspection -sovellusliittymään

Lue Googlen virallinen tarkastustyökalun API-dokumentaatio

Menetelmä: index.inspect