Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google ja tekoäly: Miten Google käsittelee tekoälysisältöä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google ja tekoäly: Miten Google käsittelee tekoälysisältöä?

Ajatus siitä, että voisit kirjoittaa yksittäisen idean tekoälytekstigeneraattoriin ja luoda blogitekstiä sinulle sekunneissa, kuulostaa vakuuttavalta… mutta onko se todella hyvä idea?

Tahtoa tekoäly voiko lisätä arvoa, jonka luova, hengittävä ihminen lisää jokaiseen kirjoittamaansa teokseen?

Ja entä Google?

Pystyykö SEO kaiken ratkaiseva erottamaan koneen tuottaman sisällön ja ihmisten kirjoittaman materiaalin?

Tässä blogissa opit:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä tekoälyn tuottaman sisällön oleminen tarkoittaa?

AI (tekoäly) on koneiden kyky suorittaa tehtäviä, jotka tyypillisesti vaativat ihmisen älykkyyttä.

Tällaisia ​​tehtäviä ovat kielen ymmärtäminen, kuvien tunnistaminen, tilastoista oppiminen ja päätösten tekeminen.

Tämä luo merkittävää potentiaalia tekoälylle hyödyttää ihmisiä ja yhteiskuntaa monilla aloilla, kuten terveydenhuolto, koulutus ja turvallisuus.

Kääntämällä huomiomme Googleen, ei ole epäilystäkään siitä, että tämä valtava organisaatio ryhtyy järjestämään maailman tietoa, jotta se olisi yleisesti saatavilla ja hyödyllinen monenlaisissa sovelluksissa.

Jotta tämä toteutuisi, Google on jo investoinut syvästi tekoälyyn ja koneoppimiseen (ML) tutkimuksessa ja tuotekehityksessä.

Google ja sen tytäryhtiö DeepMind edistyvät tietojenkäsittelytieteen ja teknologian luomisessa, mikä tuo lisäarvoa käyttäjien jokapäiväiseen elämään maailmanlaajuisesti.

Miksi Google-haku ei estä tekoälysisältöä?

Yksi merkittävimmistä esimerkeistä Googlen tekoälyinnovaatiosta on LaMDA, lyhenne sanoista Language Model for Dialogue Applications.

LaMDA on suuri kielimalli, joka pystyy tuottamaan luonnollisia, loogisia ja järkeviä vastauksia kaikkiin keskustelukyselyihin verkosta ja muista lähteistä löytyvän tiedon avulla.

Niin vaikuttavia kuin Googlen edistysaskeleet tekoälyssä ovatkin, kriitikot ovat tuoneet esiin suuria kielimalleja koskevia sosiaalisia, eettisiä ja oikeudellisia huolenaiheita.

Näihin huolenaiheisiin kuuluvat mahdollisesti haitallisen sisällön, kuten valeuutisten ja vihapuheen, luominen sekä huoli suurista kielimalleista, jotka korvaavat ihmisen älykkyyden, luovuuden ja autonomian.

Kysymyksiä on myös näiden mallien pätevyydestä ja luotettavuudesta, koska ne eivät välttämättä kuvasta tarkasti inhimillisiä arvoja tai todellisuutta.

Puolueellinen, epätarkka tai loukkaava tekoälysisältö on herättänyt huolta suurista kielimalleista, kuten kolmannen sukupolven Generative Pre-trained Transformer (GPT-3).

Tämä hermoverkkomalli luo tekstiä verkkohakujen perusteella, mutta sillä ei välttämättä ole kulttuurista kontekstia lisättäväksi sen kirjoittamiseen.

Esimerkiksi GPT-3 osoitti harhaa ja epäjohdonmukaisuuksia vastauksissaan tekstiä luodessaan, kun taas Googlen insinööri väitti heidän tekoälyteknologiansa olevan tietoinen ja väitti, että Google käytti tekoälyagenttejaan hyödyksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ilmaisia ​​hotellivarauslinkkejä Googlessa

Miten Google kohtelee tekoälyn tuottamaa sisältöä näiden haasteiden ja riskien vuoksi? Rangaistaako Google haitallista, harhaanjohtavaa tai heikkolaatuista tekoälysisältöä? Kuinka Google varmistaa, että luotu tekoälysisältö on turvallista, luotettavaa ja hyödyllistä käyttäjille ja yhteiskunnalle?

Mikä on AI-sisältö ja miten se luodaan?

Tekoälysisältö on mitä tahansa tekoälyn tuottamaa tai parantamaa digitaalista sisältöä.

Tämä voi sisältää tekstiä, kuvia, videoita, ääntä ja jopa interaktiivisia elementtejä.

Tämä mahdollistaa tekoälyn käytön moniin tarkoituksiin, kuten koulutukseen, markkinointiin, viihteeseen ja journalismiin.

Jos mietit, miten tämä toimii, se on saavutettu hyödyntämällä erilaisia ​​menetelmiä, joilla voit vaikuttaa koneoppimisen ja luonnollisen kielen käsittelyn tehoon.

Jotkut näistä tekniikoista ja työkaluista sisältävät seuraavat.

Sisällön luominen

Sisällön luominen käyttää tekoälyä tuottamaan alkuperäistä sisältöä tyhjästä tai tietyn syötteen tai ohjeen perusteella.

Tekoäly voi esimerkiksi kirjoittaa blogitekstejä, kuvatekstejä, otsikoita, yhteenvetoja, tarinoita ja runoja syöttämällä sopivia avainsanoja, aiheita tai kehotteita.

Sisällön optimointi

Tämä on tekoälyn käyttöä olemassa olevan sisällön laadun ja suorituskyvyn parantamiseen. Se on tekoälyn käyttöä ilman tekoälyä tuotetun sisällön hienosäätämiseen.

Tekoäly voi esimerkiksi kirjoittaa uudelleen, muokata, oikolukea, muotoilla uudelleen tai kääntää sisältöä tehdäkseen siitä kiinnostavamman, osuvamman, tarkemman tai SEO-ystävällisemmän.

Sisällön personointi

Tekoälytyökalut voivat muokata sisältöä tiettyjen yleisöjen tai yksilöiden mieltymysten ja tarpeiden mukaan.

Tekoäly voi esimerkiksi muokata sisältöä käyttäjätietojen, käyttäytymisen, sijainnin, kiinnostuksen kohteiden ja tavoitteiden perusteella.

Sisältöanalyysi

Tämä on tekoälyn käyttöä oivallusten ja tiedon hankkimiseen sisällöstä. Tekoäly voi esimerkiksi analysoida sisältöä mielialan, sävyn, luettavuuden, avainsanojen, aiheiden ja trendien perusteella.

Tekoälyteknologian edistyessä tekoälyn tuottaman sisällön suosio ja saavutettavuus ovat kasvussa.

Tekoälyn luomalla sisällöllä on lukuisia etuja sekä sisällöntuottajille että kuluttajille, mukaan lukien ajan- ja kustannussäästöt, parantunut tuottavuus ja luovuus, parantunut käyttökokemus ja -tyytyväisyys sekä muita etuja.

Kuinka Google havaitsee ja arvioi AI-sisällön?

AI sisältö käytetään erilaisiin tarkoituksiin, kuten blogikirjoituksiin, tuotekuvauksiin ja sosiaalisen median kuvateksteihin, sekä teknisempiin sovelluksiin, kuten tekstiyhteenvetoon ja ohjelmointikoodiin.

Se asettaa kuitenkin haasteita hakukoneille, kuten Googlelle, käyttäjille tarjottavan tiedon laadun, osuvuuden ja luotettavuuden suhteen.

🔥 Empfohlen:  Google I/O palaa henkilökohtaisena tapahtumana 11.–12. toukokuuta

Google on siksi suunnitellut menetelmiä tekoälysisällön havaitsemiseksi ja arvioimiseksi, mukaan lukien:

Luonnollisen kielen käsittely (NLP): Tämän algoritmin avulla Google voi analysoida tekstiä tietokoneella luoduissa kirjoituksissa yleisesti esiintyvien mallien ja syntaksin löytämiseksi.

EEAT:n ohjeet: Google käyttää myös EEAT (Asiantuntemus, todisteet, auktoriteetti ja luotettavuus) -ohjeet verkkosivustojen sisällön laadun arvioimiseksi. Nämä ohjeet edellyttävät, että kirjoittajilla on asiantuntemusta ja kokemusta aiheestaan, että heidän on toimitettava todisteita ja lähteitä väitteidensä tueksi ja kerrottava avoimesti, keitä he ovat ja kuinka heihin voi ottaa yhteyttä.

Google arvioi myös tekoälyn tuottaman työn yksityiskohdat perustuen todelliseen tietoon ja käyttäjien ja yhteiskunnan turvallisuuteen.

Googlen havaitsemisen ja arvioinnin edut ja haitat

Googlen tunnistus- ja arviointimenetelmillä on joitain etuja ja rajoituksia.

Jotkut eduista ovat:

  • Varmista, että Googlen käyttäjille tarjoamien tietojen tarkkuus, osuvuus ja luotettavuus ovat korkeat.
  • Estä heikkolaatuista tai haitallista tekoälysisältöä sijoittumasta hyvin tai vaikuttamasta käyttäjien päätöksiin.
  • Kannusta tekijöitä luomaan korkealaatuista, omaperäistä sisältöä, joka vastaa käyttäjien tarpeita ja odotuksia.

Jotkut rajoituksista ovat:

  • Ne voivat olla puolueellisia tai epätäydellisiä johtuen tiedoista tai algoritmeista, joita Google käyttää tekoälysisällön havaitsemiseen ja arvioimiseen.
  • Ne voivat olla vanhentuneita tai epätarkkoja verkkotiedon nopean ja dynaamisen luonteen vuoksi.
  • Kehittyneet tekoälyjärjestelmät voivat jäljitellä ihmisen kirjoitustyyliä tai välttää havaitsemisen ja kiertää Googlen.

Siksi Googlen havaitsemis- ja arviointimenetelmät eivät ole täydellisiä tai idioottivarmoja. Ne kehittyvät ja paranevat jatkuvasti tekniikan kehittyessä ja käyttäjien käyttäytymisen muuttuessa. Ne ovat kuitenkin edelleen arvokkaita ja tarpeellisia työkaluja verkkotiedon laadun ja eheyden varmistamiseksi.

Rangaistaako Google tekoälysisältöä?

Googlen automaattisesti luotua sisältöä koskeva käytäntö on todennut, että Google vastustaa – ja on aina vastustanut – vilpillistä sisältöä ja sisältöä, joka ei voi hyödyttää lukijoita.

Google voi kertoa, onko sisältö laadukasta vai ei. Tekoäly pystyy kuitenkin erittäin hyvin kirjoittamaan fantastisesti tai huonosti – se riippuu AI kirjailija ja mistä aiheesta annat sen.

Siksi vastaus siihen, rankaiseeko Google tekoälysisältöä, on kaksijakoinen.

Google rankaisee tekoälysisältöä, jos et tuota lisäarvoa.

Google rankaisee tekoälysisältöä, jos käytät lakkaamatta kopioi ja liitä -toimintoa merkityksettömässä tekoälyn kirjoittamassa sisällössä, jolla ei ole ohjetta tai näkyvää arvoa, josta käyttäjä voi hyötyä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on AI-hallusinaatio ja miten huomaat sen?

Voi olla yllättävää, kuinka tekoäly voi luoda sisältöä, joka uhmaa logiikkaa. Siksi sinun tulee aina oikolukea ja muokata sisältöäsi ja varmistaa, että tosiasiat, sävy ja kielioppi eivät ole virheellisiä, ennen kuin julkaiset sen blogiisi tai sivustoosi.

Keskity lukijan hyötyyn, ja Google rankaisee tekoälysisältöä.

Jos voit varmistaa, että sisältösi on erittäin arvokasta käyttäjillesiGoogle ei rankaise tekoälyn sisältöä. Keskity sisällön tarkistamiseen koko kirjoitusprosessin ajan, säätöjen tekemiseen ja korkean tarkkuuden varmistamiseen kaikessa tekoälyllä luodussa sisällössä.

Esitä itseltäsi aina yksi kysymys, kun julkaiset mitä tahansa sisältöä: “Lisääkö tämä sisältö todellista lisäarvoa kohdeyleisölleni ja maailmalle?” Jos vastaus tähän kysymykseen on kyllä, sisällöllesi ei todennäköisesti aiheudu rangaistusta.

Lopulliset tuomiot tekoälyn luomasta sisällöstä

Google ei käytä erityistä politiikkaa tekoälyn luomaa sisältöä vastaan, mutta hakujättiläisellä on varmasti käytäntö automaattisesti luotua sisältöä vastaan, joka on petollista tai manipuloivaa.

Google ei rankaise verkkosivustoja, jotka aikovat käyttää tekoälyä tuottamaan arvokasta ja asiaankuuluvaa sisältöä, joka osoittaa asiantuntemusta, kokemusta, arvovaltaa ja luotettavuutta.

Verkkosivustot, jotka käyttävät tekniikkaa heikkolaatuisen tai petollisen sisällön luomiseen ensisijaisena tarkoituksenaan manipuloida sijoitusta hakutuloksissa tai johtaa käyttäjiä harhaan, eivät voi välttyä Googlen heille määräämiltä rangaistuksilta.

Siksi, sisällön laatu ja tarkoitus ovat tärkeämpiä kuin luomismenetelmä.

Jos olet kyllästynyt luomaan huonosti toimivaa sisältöä, olet oikeassa paikassa.

klo Rock-sisältötarjoamme tekoälyllä toimivaa tekniikkaa, jonka avulla voit luoda korkealaatuista sisältöä, jota Google ei rankaise.

Opi kuinka yhdistämme ihmisen luovuuden tekoälyn tehokkuuteen parhaiden tulosten saavuttamiseksi!