Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google julkaisi Shopping-välilehden ohjatakseen käyttäjät sähköisen kaupankäynnin alustoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google julkaisi Shopping-välilehden ohjatakseen käyttäjät sähköisen kaupankäynnin alustoille

Google India on julkaistu Ostokset-välilehti jotta käyttäjät voivat selata tuotteita ja ohjata heidät kauppiaiden verkkosivustoille tai sähköisen kaupankäynnin alustoille etsiessään ostettavia tuotteita. Googlen Uutiset ja Kuvat -välilehden tapaan ostosvälilehden avulla käyttäjät voivat hallita hakuaan saumattomasti asettamalla tarvittavat suodattimet ja selaamalla haluttua tuotetta eri verkkosivustoilla olevien luetteloiden kautta. Google on tehnyt yhteistyötä verkkokaupan toimijoiden, kuten Flipkart, Paytm Mall, Myntra ja Koovs, jne. liittyä yrityksen ostosvälilehti -aloitteeseen.

Googlen tiedottaja, joka vahvisti viimeisimmän aloitteen sähköpostivastauksessaan, väitti, että ominaisuus helpottaa asiakkaiden verkko-ostoksia tehokkaammin myös paikallisilta kauppiailta yhdessä verkkokaupan pelaajien kanssa. Tietojen mukaan Google on tehnyt yhteistyötä johtavien sähköisen kaupankäynnin alustojen kanssa, mukaan lukien Flipkart, Snapdeal, Myntra ja Paytm Mall mukana uusimmassa projektissaan.

Lisäksi hakujätti aikoo hyödyntää pk-yritysten tilaa paikallisista Kirana-myymälöistä (kuten JioMartista) kalliisiin taidekokoelmamyymälöihin, joiden kauppiaita ei välttämättä ole listattu verkkokaupan pelaajien verkkosivustoille. Googlen ja isojen ja pienten jälleenmyyjien välillä meneillään olevat neuvottelut auttavat hakujättiä ymmärtämään maan ostotrendejä. Näiden paikallisten kauppiaiden ei välttämättä tarvitse listautua sellaisille alustoille kuin Amazon tai Flipkart.


Lue lisää: Google Shopping – älykäs ja ilmainen tapa houkutella uusia mahdollisuuksia.


Toinen Googlen tiedottaja sanoi,

Google listaa tuotteet Shopping-välilehden kautta “tuotemainostensa” kautta. Shopping-välilehti antaa käyttäjille paljon enemmän hallintaa. Käyttäjät voivat esimerkiksi suodattaa etsimäänsä tuotetta hinnan tai muiden ominaisuuksien, kuten hinnan, myyjän, toimituksen, osaston, värin, muodon ja niin edelleen, perusteella, samalla kun he voivat saada lisätietoja tuotteesta siirtymällä “tietoihin” sivu.

Samalla tavalla Facebook on myös käynnistänyt mobiilisovelluksensa Shopping-välilehden kokeilut Facebook-markkinapaikan kanssa. Vastauksena kehitykseen melno park -pohjainen verkostoitumisalusta totesi sen

Googlen tulojen pienentyessä Amazonin saaman markkinaosuuksien vuoksi hakujättiläinen suunnittelee perustavansa sähköisen kaupankäynnin markkinapaikan. Meneillään olevasta kiistasta Amazonin määräävästä asemasta vähittäismarkkinoilla konsulttiyritys Bain & Companyn yhteistyökumppani Arpan Sheth kommentoi:
hän lisäsi vielä,

🔥 Empfohlen:  Lopullinen lähtölaskenta myyntiin ja mittakaavaan

Lue myös: Amazon kokeilee elintarvikkeiden toimituspalveluita Intiassa


Tällä hetkellä hakujättiläinen Google käyttää Shopping-välilehteä 30 maassa. Kauppiaan puolella jokainen, jolla on tuotesyöte, voi liittyä Googlen kauppiaskeskukseen, joka näkyy ostosvälilehdellä. Käyttäjäpuolella välilehti on myös nähnyt korkeaa sitoutumista, mikä johtuu suurelta osin tuotehaun ominaisuuksien suodattamisesta. Intia on Googlelle tärkeä markkina-alue, jolla on 80–85 miljoonaa verkko-ostajaa.