Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google julkaistaan ​​joulukuussa 2023, hyödyllinen sisältöpäivitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google julkaistaan ​​joulukuussa 2022, hyödyllinen sisältöpäivitys

Google vahvistaa, että toinen hyödyllinen sisältöpäivitys alkaa julkaista hakutuloksissa. Se alkoi 5. joulukuuta ja kestää jopa kaksi viikkoa.

Vuonna an ilmoitus Twitterissä Google sanoo:

Joulukuun 2022 hyödyllinen sisältöpäivitys julkaistiin 5. joulukuuta, ja se alkaa tulla näkyvämmäksi tänään ja kestää noin kaksi viikkoa, ennen kuin se tulee kokonaan käyttöön. Se parantaa luokitteluamme ja toimii sisällössä maailmanlaajuisesti kaikilla kielillä. Ohjesivumme selittää enemmän.”

Joulukuun 2022 hyödyllinen sisältöpäivitys parantaa hyödyllistä sisältöä järjestelmä Google esitteli elokuussa.

Googlen uuden terminologian mukaan ranking “järjestelmä” tarkoittaa Googlen algoritmin lisäystä, joka toimii jatkuvasti taustalla. Algoritmi “päivitys” liittyy sijoitusjärjestelmien parannuksiin.

Googlen hyödyllinen sisältöjärjestelmä on suunniteltu palkitsemaan verkkosivut, jotka on luotu ihmisille hakukoneiden sijaan. Sen tavoitteena on nostaa sisältöä, joka lisää verkkoon ainutlaatuista arvoa muiden julkaisijoiden yleisesti saatavilla olevan sisällön yläpuolelle.

Sen lisäksi, että tämä hyödyllisen sisältöjärjestelmän päivitys laajenee kaikille kielille, se voi sisältää uusia signaaleja tai muutoksia aikaisempiin signaaleihin. Google ei tarjoa tarkkoja tietoja sijoitusjärjestelmien päivityksistä.

Jokaisella algoritmipäivityksellä on mahdollisuus toipua edellisestä. Jos Googlen hyödyllinen sisältöjärjestelmä osuu verkkosivustollesi elokuussa ja olet yrittänyt parantaa sivustoasi, on mahdollista, että sijoitukset nousevat joulukuun päivityksen myötä.

Toisaalta algoritmipäivityksiin liittyy myös haitallisia vaikutuksia. Jos elokuun käyttöönotto vaikutti positiivisesti tai ei lainkaan, se voi muuttua joulukuun päivityksen myötä.

Googlen hyödyllinen sisältöjärjestelmä sai kesän aikana paljon kritiikkiä liian “hiljaisuudesta”. Tarkoittaako tämä, että tämä päivitys on havaittavissa paremmin?

Meidän on odotettava ja katsottava tulevia päiviä ja viikkoja.


🔥 Empfohlen:  Päällekkäinen sisällön määritelmä & Merkitys