Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google käyttää tekoälyä joidenkin yritystietojen automaattiseen päivittämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google käyttää tekoälyä joidenkin yritystietojen automaattiseen päivittämiseen

Google ilmoitti käyttävänsä tekoälyä (AI) ja koneoppimismallia (ML) päivittääkseen automaattisesti aukioloajat ja todelliset tietiedot.

Näiden aloitteiden tavoitteena on tarjota käyttäjille ajankohtaisempaa tietoa naapuruston muutoksista.

Valjasta tekoälyn voima saadaksesi tarkempia tietoja

Vaikka tekoälyn tutkimus alkoi 1950-luvulla, se alkoi tehdä syvällisiä läpimurtoja oppimisessa vasta suhteellisen hiljattain. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että koneoppiminen edistyi melko merkittävästi vuoden 2010 jälkeen.

”Kokemukseni perusteella huomasin, että ML-algoritmit eivät enää ole pullonkauloja. On varmaa, että ne ovat kaukana täydellisistä, ja työtä on paljon tehtävänä, mutta se työ tapahtuu huimaa vauhtia”, Edo Liberty, Amazonin tekoälylaboratorion entinen johtaja ja nykyinen toimitusjohtaja Pineconessa, vektoritietokannassa. Samankaltaisuushaku sanoi Search Engine Journalin haastattelussa 22. helmikuuta.

Big datan lisääntymisen myötä nämä edistysaskeleet antavat tekoälylle edetä uskomattomalla nopeudella.

Google käyttää tekoälyä aukioloaikojen päivittämiseen

COVID 19 muutti monien yritysten toimintatapoja, mukaan lukien jälleenmyyjien ja ravintoloiden aukioloajat. Vastatakseen näihin muutoksiin ja parantaakseen hakukoneiden käyttäjiä Google kehitti koneoppimismallin, joka tunnistaa automaattisesti, ovatko aukioloajat todennäköisesti väärät.

Kun virheelliset aukioloajat havaitaan, Google päivittää välittömästi yrityksen yritysprofiilin tekoälyn luomilla ennusteilla.

Yrityksellä voi esimerkiksi olla profiili, jossa näkyy, että se on suljettu maanantaisin, mutta sitä ei ole päivitetty yli vuoteen.

Jos Google määrittää, että sen vilkkaimmat aukioloajat ovat yleensä maanantai-iltaisin, se tunnistaa kellonajat todennäköisesti vanhentuneiksi ja päivittää ne automaattisesti.

Se käyttää myös Street View -kuvia liikkeen julkisivuista tunnistaakseen aukioloaikakyltit ja pyytää paikallisia oppaita ja yritysten omistajia ennusteiden vahvistamiseen.

Yrittäjiin ollaan yhteydessä käyttämällä Google Duplextekoälyjärjestelmä, jonka avulla ihmiset voivat käydä luonnollisia keskusteluja ja suorittaa tosielämän tehtäviä tietokoneilla puhelimitse.

Google ennustaa tämän tekniikan auttavan sitä päivittämään yli 20 miljoonan yrityksen aukioloajat maailmanlaajuisesti seuraavan kuuden kuukauden aikana.

🔥 Empfohlen:  Aidattu sisältö B2B-yrityksille: plussat, miinukset ja kuinka käyttää sitä viisaasti

ML päivittää todelliset tieolosuhteet

Google ilmoitti myös kokeilevansa muita tapoja käyttää kuvia tekoälyyn ja ML:ään. Yhdysvalloista alkaen se käynnistää kolmannen osapuolen kuvien pilottiohjelman, joka tarjoaa uusimmat nopeusrajoitustiedot.

Tämän tekniikan tavoitteena on parantaa kuljettajan turvallisuutta ja lisätä yksityiskohtia, jotka voivat tehdä ajamisesta tehokkaampaa. Google toivoo voivansa lopulta lisätä tietoja kuopista, koulualueista ja rakentamisesta.

Yksityisyyden painotus on edelleen korkea

Tämä pilotti on suunniteltu niin, että yksityisyys on keskeinen osa. Viitekuvat tulevat vain yleisiltä teiltä. Yhteistyökumppaneita vaaditaan myös sumentamaan tunnistetiedot, mukaan lukien kasvot ja rekisterikilvet.

Kun Google vastaanottaa kuvan, se sumentaa kuvan uudelleen, ja se poistetaan sitten karttojen päivityksen jälkeen.


Lähde: Google