Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Knowledge Graph -määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Knowledge Graph -määritelmä & Merkitys

Mikä on Google Knowledge Graph?

Google Knowledge Graph on Googlen tietokanta miljardeista faktoista, jotka se on kerännyt kokonaisuuksista (ihmisistä, paikoista, organisaatioista ja asioista), joita se käyttää palvelemaan oleellisia tietoja tietolaatikossa (tietopaneeli) hakutulosten vieressä.

Google Knowledge Graphin avulla Googlen hakukone voi vastata kysymyksiin oikeilla faktoilla, jotka ovat julkisesti tiedossa. Tietograafi sisältää esimerkiksi tarkkoja tietoja hakukyselylle, kuten “Kuinka korkea on Eiffel-torni?” ja “Missä pidettiin vuoden 2016 kesäolympialaiset?”

Tietograafi sisältää myös tietoja tunnetuista ihmisistä ja voi tarjota Google-haussa vastauksia, kuten “Kuinka vanha Bill Gates on?” ja “Missä elokuvissa Tom Cruise on ollut?”.

Jos haet Googlesta McDonaldsin kaltaista organisaatiota, Knowledge Graph raportoi organisaatiosta faktatietoja Knowledge Panelissa, kuten sen pääkonttori (Chicago, IL), perustaja (Ray Kroc), tulo (23,22 miljardia 2021) jne.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  YouTube-videoiden lataaminen ILMAISEKSI: Nopea & Helppoja menetelmiä