Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google laajentaa aliverkkotunnusten sivustonimiä kaikilla laitteilla neljällä kielellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google laajentaa aliverkkotunnusten sivustonimiä kaikilla laitteilla neljällä kielellä

Google julkaisi päivityksiä sivustojen nimijärjestelmään, ja se sisältää laajennetun tuen aliverkkotunnuksille kaikissa laitteissa englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja japaniksi.

Olemme laajentaneet aliverkkotunnusten tukea ja koonneet lisätietoja sivustojen nimien toiminnasta Haussa. Lue lisää blogikirjoituksesta osoitteessa https://t.co/qo2iP0VH67 ja dokumentaatiossamme osoitteessa https://t.co/AGkfEeHDSU #Google #seo

– Google-hakukeskus (@googlesearchc) 28. heinäkuuta 2023

Päivitetty sivustonimien opas

Äskettäisessä blogikirjoituksessaan teknologiajätti totesi, että se paransi järjestelmän kykyä tehdä tarkkoja valintoja, jotka edustavat sivustoja hakutuloksissa.

Esitelty vuonna saattaa, ominaisuus rajoittui mobiililaitteisiin ja sisälsi vain kourallisen kielet. Nyt järjestelmä toimii kaikilla laitteilla ja kattamilla kielillä.

Uusin sivuston nimijärjestelmä päivittää tarkoittaa Googlen sitoutumista käyttäjän hakukokemuksen parantamiseen.

Google suosittelee, että tehokkain tapa ehdottaa ensisijaista sivuston nimeä on verkkosivuston strukturoitujen tietojen avulla, kuten sivuston nimessä on kuvattu. dokumentointi.

Yritys on nyt päivittänyt tämän dokumentaation kannustaakseen käyttämään alternateName-ominaisuutta useammin.

Tämä päivitys on erityisen hyödyllinen, kun ensisijaisen sivuston nimi ei ole käytettävissä, esimerkiksi kun kahdella maailmanlaajuisesti suunnatulla sivustolla on sama nimi.

Jos annat tällaisissa tapauksissa vaihtoehtoisen nimen, Googlen järjestelmä voi harkita muita vaihtoehtoja.

Ratkaisu ei-käytettävissä oleville sivustonimille

Teknologiajätti on myös käsitellyt mahdollista ongelmaa, jossa ei valita ensisijaisen tai vaihtoehtoisen sivuston nimeä.

Näin voi käydä, jos nimeä ei tunnisteta ainutlaatuiseksi, ytimekkääksi tai tyypillisesti tiettyyn sivustoon liitetyksi.

Googlen dokumentaatio ehdottaa nyt kiertotapaa: verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen nimeäminen sivuston nimeksi.

Mutta ennen tämän korjauksen yrittämistä Google kehottaa käyttäjiä tarkistamaan, ovatko ensisijaiset ja toissijaiset nimet toimitettu Web-sivuston jäsenneltyjen tietojen kautta ja tukevatko muut kotisivusi lähteet.

Sisäisten sivujen ongelma

Google myös korjaa parhaillaan tunnettua ongelmaa, jossa etusivulla näkyvä sivuston nimi ei välttämättä ole sama sivuston muilla sivuilla.

🔥 Empfohlen:  Google maksaa historiallisen 85 miljoonan dollarin sakon Android-puhelimien laittoman jäljittämisen jälkeen

Päivityksen odotetaan korjaavan tämän ongelman, ja Google vakuuttaa käyttäjille, että etusivun ensisijaisen sivuston nimen pitäisi lopulta näkyä kaikilla sisäisillä sivuilla.

Google rohkaisee käyttäjiä antamaan palautetta

Yhtiö aikoo laajentaa sivustonimien tuen kaikille kielille maailmanlaajuisesti. Google kannustaa käyttäjiä lähettämään viestejä Hakukeskuksen ohjeyhteisöön, jos heillä on kysyttävää tai huolenaiheita.

Kielten ja laitteiden lisääntyessä sivustollasi on laajempi potentiaalinen kattavuus. Googlen keskittyminen tarkkojen ja edustavien sivustonimien tarjoamiseen parantaa käyttäjien hakukokemusta ja auttaa heitä löytämään sivustosi helpommin. Ehdotettu kiertotapa valitsemattomille sivustonimille voi olla erityisen hyödyllinen joillekin.


Table of Contents