Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google lopettaa kevyen YouTube Go -sovelluksensa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google lopettaa kevyen YouTube Go -sovelluksensa

Google lopettaa kevyen YouTube Go -sovelluksensa, sovelluksen, joka on suunniteltu puhelimille, joissa on vähän tallennustilaa ja rajoitettu pääsy vankoihin LTE- ja 5G-verkkoihin. Yhtiö mainitsee yleiseen YouTube-sovellukseen tehtyjä parannuksia, jotka tekivät tästä palvelusta tarpeettoman. Sovellus on ladattavissa Play Kaupasta elokuuhun asti. Sovellus tiivisti YouTuben olennaiseen ja poisti tarpeettomat asiat, kuten kommentoinnin, julkaisemisen tai videoiden luomisen.

“Kun julkaisimme YouTube Gon vuonna 2016, se suunniteltiin katsojille paikoissa, joissa liitettävyys, tiedonsiirtohinnat ja halvemmat laitteet estivät meitä tarjoamasta parasta käyttökokemusta YouTuben pääsovelluksessa. Siitä lähtien YouTube on investoinut YouTube-pääsovelluksen parannuksiin, jotka parantavat sen suorituskykyä näissä ympäristöissä ja tarjoavat samalla paremman käyttökokemuksen, joka kattaa koko yhteisömme”, YouTube-tiimi sanoi.

YouTube Go on vain yksi joukosta Googlen (ja muiden teknologiayritysten) ottamia sovelluksia käyttöön halvemmilla puhelimilla, joissa on heikompi prosessori ja pienempi tallennustila. Nämä ovat olleet enimmäkseen Android Go -käyttöisiä Android-puhelimia, mutta tämän uusimman sovelluksen peruuttaminen tekee selväksi, että kaikilla näillä sovelluksilla ei ole pitkää säilyvyyttä.

Jotkut niistä, kuten Googlen Files Go, saavat lopulta tarpeeksi päivityksiä, jotta niistä tulee täysin varusteltuja sovelluksia itsessään, kun taas toiset, kuten YouTube Go tai Instagram Lite, kuolevat lopulta, kun verkko paranee ja hyvät Xiaomin ja OnePlusin puhelimet tulevat halvemmiksi ja halvemmiksi. . Googlen edistyessä Android Go -työskentelyssä saamme selville, seuraako Lite-käyttöjärjestelmä lopulta jompaakumpaa näistä kahdesta polusta.

🔥 Empfohlen:  YouTube TV:n avulla voit nyt tilata joitain lisäosia ilman peruspakettia