Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Maps -tietojesi optimointi ja paikallishaun sijoitusten parantaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Maps -tietojesi optimointi ja paikallishaun sijoitusten parantaminen

Mahdollisuus optimoida Google Maps -tietosi on ratkaisevan tärkeä paikallisen sijoituksen kannalta.

Ei riitä, että sijoittuu Googlessa tyypillisellä hakukoneoptimointitaktiikallasi (SEO). Useiden esiteltyjen katkelmien avulla, jotka varastavat napsautuksia maksuttomista tuloksista, sinun on määritettävä, mikä katkelma sijoittuu yrityksesi ja markkinaraon mukaan.

Sinun kaltaisten paikallisten yritysten omistajien haluat näkyvän Googlen paikallisessa 3-paketissa. Täällä esiintyminen lisää näkyvyyttäsi verkossa ja luo potentiaalisia asiakkaita myymälällesi.

Molempien saavuttamiseksi sinun on opittava saamaan kaikki irti Google Maps -tiedoistasi, mitä käsittelemme tässä artikkelissa. Tutustumme myös erilaisiin työkaluihin, joilla voit nopeuttaa Google Maps -tietojen optimointiprosessia.

Luettuasi tämän kappaleen voit parantaa paikallisia hakutuloksiasi. Aloitetaan!

Täytä Google-yritysprofiilisi

Tässä vaiheessa sinulla on todennäköisesti Google-yritysprofiili (entinen Google My Business) tai puntaa. Se toimii samalla tavalla kuin sosiaalinen media, johon voit syöttää paikallista yritystäsi koskevia tietoja, jotka mahdollisten asiakkaiden on tiedettävä.

Jos sinulla ei ole Google-yritysprofiilitiliä, klikkaa tästä rekisteröityäksesi.

GBP on tärkeä myös Googlelle yrityksesi vahvistamisessa. Hakukone vertailee sitä muiden myymälääsi koskevien tietojen kanssa muilla sivustoilla.

Vielä tärkeämpää on, että se käyttää sinun ja asiakkaidesi tässä antamiasi tietoja luottamussignaaleina siitä, missä yrityksesi sijoittuu paikallishaussa.

Tästä syystä sinun on asetettava oikeat tiedot yrityksestäsi, jotta voit optimoida sen Googlen paikallista 3-pakettia varten.

Alla on asioita, jotka sinun on tehtävä:

Luokat

Kun olet lisännyt myymäläsi, muokkaa sen yritystietoja ja muuta sen liiketoimintaluokkaa.

Valitse avattavasta luettelosta osuvin luokka. Lisää tähän useita luokkia, mutta vain, jos ne koskevat yritystäsi.

Yrityksen kuvaus

Voit kirjoittaa yrityksesi kuvauksen juuri Business Category -osion alapuolelle.

Sinulla on 750 merkin rajoitus, joten ole tarkka, mitä mainitset kuvauksessasi. Tavoitteena on auttaa potentiaalisia asiakkaita oppimaan lisää kaupastasi ja rohkaista heitä ostamaan sieltä.

Alla on asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun kuvailet yritystäsi Google-yritysprofiilissasi:

 • Mainitse paikat, joissa tarjoat palveluitasi. Näin ihmiset tietävät, pitäisikö heidän tiedustella yritystäsi vai ei.
 • Keskustele siitä, miksi potentiaalisten asiakkaidesi pitäisi luottaa brändiisi. Keskustele myös siitä, mikä tekee sinusta erilaisen kuin kilpailija, korostamalla ainutlaatuista myyntivalttiasi (USP).
 • Esittele sosiaalista näyttöä ja myönteisiä arvosteluja. Jos saat sadoista asiakkaista tähtiluokituksen vähintään 4,5, mainitse se tässä. Tämä antaa yrityksesi uskottavuutta potentiaalisille asiakkaille ja antaa heille mahdollisuuden luottaa brändiisi entistä enemmän.
 • Älä ylioptimoi kuvaustasi kohdeavainsanoillasi. Sisällytä avainsanoja vain, jos ne voivat auttaa tarjoamaan potentiaalisille asiakkaille tietoa siitä, kannattaako ostaa kaupastasi.
 • Mainitse nykyiset tarjoukset tai alennuksesi täällä. Tämä auttaa vähentämään potentiaalisten asiakkaiden ja yrityksesi välistä kitkaa ja antaa sinun muuntaa heistä asiakkaita paljon nopeammin.

Attribuutit

Luokkien ja kuvausten lisäksi alla on muita määritteitä, joita sinun on muokattava yritystiedoissasi:

 • Tietoja yrityksestäsi: Tähän voit kirjoittaa yrityksesi nimen ja avauspäivän.
 • Yhteystiedot: Anna puhelinnumero, josta potentiaaliset asiakkaat ja asiakkaat voivat tavoittaa yrityksesi. Liitä mukaan myös verkkosivustosi URL-osoite, josta he voivat saada lisätietoja sinusta.
 • Sijainti ja alueet: Ilmoita myymäläsi fyysinen osoite ja palvelualueet, joita se palvelee.
 • Aukioloaika: Mainitse mihin aikaan myymäläsi on auki ja minä viikonpäivinä se on suljettu. Voit myös ilmoittaa juhlapyhinä, jolloin myymäläsi ei ole käytettävissä, ja mukautettuja aukioloaikoja tietyille toiminnoille ja palveluille.
 • Lisää: Mainitse myymäläsi esteettömyysominaisuudet, mukavuudet, vaatimukset (tapaamiset ja/tai jäsenyydet) ja palveluvaihtoehdot.

Täytä nämä osiot oikeilla yritystiedoilla. Tällä tavalla Google näyttää ne suuremmalle yleisöllesi.

Tuotteet ja palvelut

Siirry profiilisi hallintapaneeliin ja lisää tuotteesi hakukoneen tulossivuilta (SERPs).

Täytä tuotetietosi tähän. Varmista, että annat viimeisimmät ja tarkimmat tiedot siitä. Korkearesoluutioisen tuotekuvan lataaminen kuvastaa myös tarjouksesi ja brändisi laatua.

Voit lisätä ja muokata yrityspalveluitasi. Napsauta SERP:istä “Muokkaa palveluita”. Jos olet jo lisännyt palveluita GBP:ssäsi, se näyttää tältä:

Palveluissa on se, että käyttäjät ja asiakkaat voivat auttaa Googlea tunnistamaan, mitkä yrityksellesi ilmoittamistasi palveluista ovat todella saatavilla.

Täältä näet nykyisen luettelon yrityksesi tarjoamista palveluista ja aiemman luomasi luettelon. Voit sitten hyväksyä ehdotukset tai muokata niitä, jos uskot, että sinun pitäisi lisätä tai poistaa palveluita.

Tästäkin syystä on tärkeää ilmoittaa yrityksesi tarjoamat palvelut ja tuotteet. Käyttäjät voivat tehdä heille ehdotuksia ja ilmoittaa yrityksestäsi, jos se mainostaa vääriä tietoja.

Kuvat

Yritystietojen täyttämisen jälkeen sinun on julkaistava valokuvat yrityksestäsi punnissa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa hätärahasto (ja miksi tarvitset sellaisen)

Kun tarkastelet profiiliasi SERP:istä, napsauta “Lisää kuvia”.

Voit ladata kuvia yrityksestäsi ja sen takana olevista ihmisistä. Vaihtoehtoisesti voit ladata logosi ja kansikuvasi, joita voit käyttää profiilissasi.

Mitä tulee yrityskuviin, harkitse seuraavan lähettämistä:

 • Liiketoiminnan ulko- ja sisätilat: Anna ihmisten nähdä myymäläsi ulkoasu ulkoa ja sisältä. Kuvissa näkyy ihmisiä, jotka eivät ole käyneet myymälässäsi ennen yrityksesi visuaalia. Tällä tavalla heidän ei tarvitse kuvitella, miltä myymäläsi näyttää.
 • Tuotteet: Ota valokuvia varastossa olevista tuotteista tai näytettäväksi myymälässäsi.
 • Huoneet: Jos olet palvelualalla, haluat ihmisten näkevän, miltä huoneet, joissa asiakkaat ja vieraat yöpyvät, näyttävät. Esittele myös asiakkaiden käytettävissä olevat yleiset tilat ja mukavuudet.
 • Henkilökunnan kuvat: Näytä valokuvat yrityksen työntekijöistä (heidän luvalla). Näin ihmiset näkevät myymälääsi hoitavien henkilöiden kasvot. Auttaisi myös ottaa kuvia työntekijöistä, jotka pitävät hauskaa ja rakastavat työtään.

Kun kuvat ovat näkyvissä, ne näkyvät SERP:n oikeanpuoleisessa sivupalkissa katkelmina paikallisesta yrityksestä.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi varmista, että niiden mitat ovat 720 x 720 px (pienin on 256 x 256 px). Tiedoston koon tulee myös olla 5–10 megatavua.

Julkaise viestejä säännöllisesti

Sosiaalisen median alustana Google Business Profile antaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden julkaista päivityksiä yleisölleen.

Klikkaa yritysprofiilin hallinnassa yrityksesi nimen vieressä olevaa muistiinpanokuvaketta. Se avaa valolaatikon päivityksen luomista varten.

Toisin kuin muut sosiaaliset alustat, voit luoda valinnaisen toimintakehotuspainikkeen, joka liittyy päivitykseesi. Tämän pitäisi auttaa nostamaan tulosprosenttiasi, varsinkin jos mainostat uutta tuotetta, jaat alennuksia tai tarjouskuponkeja ja muita.

Kaikki julkaisemasi tai ajoittamasi päivitykset näkyvät paikallisen yrityksen widgetissä SERP:issä, jos käyttäjät hakevat tuotemerkkiäsi.

He näkevät myös päivityksesi ja tietosi punnissa, kun he napsauttavat brändiä Google Mapsin yritystiedoissa. Nämä näkyvät myös SERP:issä ja muissa paikallisissa yrityksissä, jotka vastaavat kyselyä.

Muista, että Google näyttää myös päivitykset viimeisen kuuden kuukauden ajalta. Ihmiset voivat edelleen tarkastella julkaisuja, jotka on julkaistu vähintään kuusi kuukautta, mutta heidän on napsautettava linkkiä tehdäkseen niin.

Sinun on kuitenkin sisällytettävä Google-yritysprofiili markkinointistrategiaasi, kun sitoutat yleisöäsi. Käytä työkaluja julkaisujen ajoittamiseen etukäteen muiden sosiaalisen median kanavien rinnalla työnkulkusi yksinkertaistamiseksi.

Päivitysten julkaiseminen jatkuvasti kertoo asiakkaille, että olet aktiivinen ja valmis olemaan heidän kanssaan tekemisissä. Tämä vähentää kitkaa sinun ja mahdollisten asiakkaiden välillä, mikä helpottaa palvelujesi saamista heille.

Hakukoneoptimoinnin näkökulmasta päivitykset voivat toimia paikallisina SEO-signaaleina. Mitä suurempi päivityksesi sitoutuminen, sitä arvokkaampi yrityksesi on ihmisille. Tämän seurauksena on suurempi mahdollisuus, että yrityksesi näkyy paikallisessa 3-paketissa.

Aseta chat-asetukset

Google Business Messages on GBP:n chat-ominaisuus, jonka avulla voit vastaanottaa kyselyitä mahdollisilta asiakkailta ja vastata niihin.

Interaktiot näkyvät Google Mapsin yritystiedoissa ja SERP:issä.

Kuten päivitykset, vain kysymykset viimeisen kuuden kuukauden ajalta näkyvät listauksesta. Käyttäjien on napsautettava linkkiä nähdäkseen kuuden kuukauden ikäiset.

Voit ottaa tämän käyttöön tililläsi ottamalla chat-ilmoitukset käyttöön Viestit-sivulla. Täältä saat hälytyksiä aina, kun joku jättää viestin GBP:llesi.

Tavoitteesi on tarjota nopeasti harkittuja vastauksia yritystäsi koskeviin kysymyksiin. Voit käyttää heidän kysymyksiään palautteena parantaaksesi liiketoimintaasi.

Se, ettei sinulla ole paljon kysymyksiä, ei ole huono asia. Se voi johtua siitä, että olet kertonut kuvausosiossa kaiken, mitä he tarvitsevat yrityksestäsi.

Ominaisuus positiiviset arvostelut

Asiakkaat voivat jakaa kokemuksiaan brändistäsi, olivatpa ne hyviä tai huonoja. Joka tapauksessa haluat säilyttää ne yhdessä paikassa mahdollisimman paljon. Voit tehdä tämän pyytämällä asiakkaita jakamaan arvostelunsa, jotta ne näkyvät GBP-profiilissasi.

Tätä varten sinun on jaettava heidän kanssaan linkki, johon he voivat kirjoittaa palautetta.

Kun tarkastelet profiiliasi Google-haussa, siirry kohtaan “Lue arvostelut” ja napsauta sitten “Hae lisää arvosteluja” -painiketta. Tämä ohjaa sinut valolaatikkoon, jossa on linkki, jonka voit jakaa asiakkaiden kanssa.

Voit jakaa linkin lähettämällä heille sähköpostia muutaman päivän kuluttua tuotteen ostamisesta. Näin pitkään odottamalla he voivat käyttää tuotettasi tai palveluasi ja tehdä tietoisia mielipiteitä kokemuksensa perusteella.

Kun he ovat kirjoittaneet arvostelunsa, näet heidät Google Maps -yritystietojesi arvosteluosiossa.

Arvostelut toimivat molempiin suuntiin. Yrityksesi saamien myönteisten arvostelujen määrä auttaa hakukoneita määrittämään yleisöllesi tarjoamasi arvon. Tämä voi johtaa korkeampiin avainsanasijoituksiin paikallisissa hauissa.

Samaan aikaan hehkuvat arvostelut auttavat potentiaalisia asiakkaita tekemään ostopäätöksen sinulta paljon helpommin.

Korjaa vanhat lainaukset…

Olet ehkä rekisteröinyt yrityksesi muihin paikallisiin yritystietoihin verkossa. Vuosien varrella myös paikallinen yrityksesi voi kuitenkin muuttua. Tämä sisältää muuttamisen uuteen yrityksen osoitteeseen, eri puhelinnumerot, aukioloajat ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Google Ads hyödyntää GA4:n yleisönrakennustyökalua, jotta kattavuuden laajentaminen ei ole mahdollista

Valitettavasti et ehkä ole päivittänyt tietojasi kaikilla näillä sivustoilla. Tämä tarkoittaa, että ne näyttävät vanhentuneita ja ristiriitaisia ​​yritystietoja, jotka voivat hämmentää potentiaalisia asiakkaita.

Se, mikä tekee GBP:stä paremman kuin useimmat paikalliset yritystiedot, on se, että se on Googlen alusta. Se antaa paljon tietoa kunkin profiilin tarjoamista yksityiskohdista. Tämän ansiosta kaltaisesi brändit voivat luoda virtaviivaista tietoa yrityksestäsi eri alustoilla.

Joten voit käyttää GBP:tä palauttamaan online-jalanjälkesi tunnistamalla vanhat ja vanhentuneet lainaukset eri sivustoilta.

Palauta sivustot, joille ilmoitit yrityksesi, ja muokkaa sitaattia vastaamaan niitä, jotka näkyvät GBP:ssäsi.

Erityisesti sinun on hankittava oikea NAP (yrityksen nimi, fyysinen osoite ja puhelinnumero).

Tämä tarkoittaa, että sinun on syötettävä NAP näille online-listauksille samalla tavalla kuin ne näkyvät GBP:ssä.

Esimerkiksi tämä osoite:

869 Mertz Extensions
North Ellie, Arizona
48364

Poikkeaa alla olevasta:

869 Mertz alanumero
North Ellie, AZ
48364

Selvyyden vuoksi molemmat osoitteet tarkoittavat samaa asiaa. Mutta se, miten ne on kirjoitettu, ratkaisee kaiken.

Google pitää oikeinkirjoitusta NAP-yhteensopivuuden kannalta tekijänä. Joten jos online-tiedon NAP eroaa GBP:n NAP:sta, se luo yrityksellesi erilaisia ​​merkintöjä. Tämä johtaa yrityksesi auktoriteettiin Google Mapsin hakutuloksissa.

…ja rakentaa uusia!

Kun olet päivittänyt olemassa olevat lainaukset, harkitse uusien luomista.

Omnicore on laatinut luettelon, josta voit luoda paikallisia viittauksia yli 150 sivustosta, jotka on järjestetty Domain Authorityn mukaan.

Vieraile jokaisessa sivulla luetellussa URL-osoitteessa, rekisteröi tili ja luo yritystietosi syöttämällä yrityksesi tiedot.

Muissa luetteloissa on erilaisia ​​sivustoja, joille voit luoda lainauksia. Sinun on etsittävä muita luetteloita löytääksesi ne.

Työsi helpottamiseksi voit palkata freelancereita, jotka luovat lainauksia. Tällä tavalla voit keskittyä muihin Google Maps -tietojesi optimointiin saadaksesi parempia paikallisia hakutuloksia. Aloita haku Upworkista tai Fiverristä.

Lisää paikallisen yrityksen mallimerkintä

Sinun on sisällytettävä se verkkosivustollesi osana NAP-yhteensopivuutta.

Ihannetapauksessa haluat sen näkyvän sivustosi ylä- tai alatunnisteosiossa. Tällä tavalla ihmiset näkevät sen riippumatta siitä, millä sivulla he käyvät.

Seuraava vaihe on kääriä NAP LocalBusiness-skeeman merkinnöillä. Tämä on koodinpätkä, joka järjestää sivua koskevat tiedot ja antaa hakuhämähäkkien jäsentää niitä.

Tällä tavalla he voivat esittää tiedot oikein hakutuloksissa ja sisällyttää niihin Rich Snippets -katkelmia, jotka auttavat lisäämään napsautussuhteita. Tämä on hyvin yleistä ruokabloggaajien keskuudessa, joilla on blogikirjoituksia resepteistä. Ne näyttävät tähtiluokituksen, ainesosat, valmistuksen keston ja muut.

Paikallisten yritysten tapauksessa NAP:n kääriminen skeeman merkintäkoodiin auttaa vahvistamaan yritystietojasi.

Syöttämällä hakuhämähäkkejä samoilla tiedoilla kuin puntaasi, vahvistat Google Maps -yritystietojesi sijoittelua paikallishaussa.

Auta sinua määrittämään, käyttääkö sivusi tätä mallimerkintää, kirjoittamalla sivun URL-osoite Schema.org Validatoriin. Näet sitten, kuinka hakuhämähäkit näkevät sivustosi merkintöjen antamien tietojen perusteella.

Sinun on lisättävä koodi etusivullesi. Jos haluat luoda sellaisen, siirry Schema Markup Generatoriin (JSON-LD) luomaan LocalBusiness-skeeman merkintä.

Kopioi kotisivusi

-tunnisteen valmis koodi, niin olet valmis!

Olemme listanneet erilaisia ​​tapoja ja tapoja optimoida Google Maps -tietosi manuaalisesti.

Tässä osassa esittelemme viisi työkalua, joiden avulla voit optimoida Google Maps -tietosi paljon helpommin.

BrightLocal – Google Maps -tietojesi tarkastamiseen

Jos haluat tehokkaan paikallisen hakukoneoptimointityökalun Google-yritystietojesi analysointiin, BrightLocal on sinua varten.

Kuten alta löydät Moz Localin, se tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla saat kaiken irti Google-yritysprofiilistasi.

Mutta epäilemättä BrightLocalin paras ominaisuus on sen auditointitoiminto. Se analysoi sivustosi yli 300 paikallisen hakukoneoptimointipisteen perusteella, jotka vaikuttavat sivustosi ja tietojesi suorituskykyyn. Tämä sisältää paikan päällä olevan SEO:n ja käänteiset linkit, jotka osoittavat verkkosivustollesi.

Täältä voit priorisoida, mitkä tehtävät suoritat ensin hakukoneoptimoinnin arvon ja tärkeyden perusteella.

Jos sinulla on B2B-yritys, BrightLocalin tarkastusominaisuus auttaa sinua etsimään paikallisia liidejä. Ymmärrä niiden vahvuudet ja heikkoudet, jotta voit valmistaa esityksen, jonka avulla voit sijoittaa tuotteesi ja palvelusi ratkaisuksi heidän ongelmiinsa.

BrightLocal maksaa 29 $/kk (24,17 $/kk maksetaan vuosittain) kymmenen (10) Google-yritysprofiilin tarkastuksen suorittamisesta muiden paikallisten hakukoneoptimointiominaisuuksien ohella. Korkeammat suunnitelmat (alkaen 49 dollarista/kk) antavat sinun hallita useampia sijainteja ja myöntää sinulle enemmän krediittejä sen ominaisuuksiin.


Semrush – paikallisten avainsanojen tutkimiseen

Semrush on yksi parhaista ja suosituimmista SEO-työkaluista. Ja se laajentaa jatkuvasti ominaisuuksiaan, jotka auttavat käyttäjiä sivun hakukoneoptimoinnissa ja niiden ulkopuolella.

🔥 Empfohlen:  Deterministinen vs stokastinen koneoppiminen

Paikalliset yritykset voivat käyttää tätä työkalua paikallisten avainsanojen tutkimiseen, jotka niiden on kohdistettava Google Maps -tiedoissaan. Big data -tutkimuksen mukaan heidän Keyword Magic Toolissa on yli 22,3 miljardin avainsanan tietokanta.

Tämä tarkoittaa, että voit odottaa saavasi tarkimmat avainsanatiedot, joiden avulla voit hypätä kilpailijoihisi Google Mapsin sijoituksissa.

Voit jopa tarkastella tietoja suodattamalla avainsanatuloksia niiden hakumäärän, avainsanan vaikeuden ja muiden perusteella.

Semrush alkaa 119,95 dollarista kuukaudessa (99,95 dollaria, jos maksetaan vuosittain) Pro-suunnitelmastaan, kuten avainsanatutkimuksesta, sivuston tarkastuksesta, 500 avainsanan sijoitusseurannasta ja muusta. Heidän Guru-suunnitelmansa on 229,95 dollaria kuukaudessa (191,62 dollaria kuukaudessa, jos se maksetaan vuosittain), ja se tarjoaa sinulle vielä enemmän ominaisuuksia.

Lue lisää globaalista vs. paikallisesta avainsanojen hakumäärästä tässä oppaassamme ja katso tarkempi Semrush-arvostelu täältä.


Moz Local – yritysviitteiden löytämiseen

Moz Local on paikallinen hakukoneoptimointityökalu, jossa on ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä optimoimaan Google Maps -luettelonsa.

Erityisesti se voi hallita yritystietojasi eri kanavissa ja alustoilla. Työkalu voi synkronoida tietojesi tiedot verkkohakemistoista, sosiaalisesta mediasta ja muista, jotta näet, ovatko ne johdonmukaisia.

Sen arvostelunhallintaominaisuuden avulla voit vastata asiakkaiden arvosteluihin. Erityisesti voit käsitellä negatiivisia arvosteluja ja luoda positiivisen asiakaskokemuksen. Tämä voisi auttaa muuttamaan heidän arvostelujaan paremmaksi.

Moz Localilla on myös oivalluksia ja raportteja, jotka auttavat sinua ymmärtämään paikallisia hakukoneoptimointitoimiasi. Se tarjoaa listauksen pistemäärän, jonka avulla tiedät, tarvitsetko lisää lainauksia.

Työkalun avulla voit myös seurata liikennettä ja näyttökertoja, joita yritystietosi saavat Googlen hakutuloksissa. Käytä täällä olevia tietoja tehdäksesi muutoksia Google-yrityssivullesi.

Moz Local on saatavilla Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Kanadan yritysten omistajille. Valittavana on kolme suunnitelmaa, alkaen 14 dollarista Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja 14 puntaa Isossa-Britanniassa. Lite-suunnitelman avulla voit hallita yritystietojasi oikein ja varmistaa, että ne on muotoiltu oikein. Korkeammat suunnitelmat tarjoavat ominaisuuksia, kuten maineenhallinta, sosiaalinen julkaisu ja paljon muuta.


Yotpo – saadaksesi lisää asiakasarvosteluja

Asiakasarvostelujen saaminen GBP:n tarjoaman linkin avulla voi olla kömpelöä. Käytä Yotpoa tehdäksesi prosessista paljon sujuvampaa. Sen avulla voit kerätä arvosteluja automaattisesti sähköposteista ja tekstiviesteistä.

Voit sitten hyödyntää arvosteluja esittelemällä parhaimmat tuotteesi ja kassasivuillasi työkalun avulla. Näin voit rakentaa luottamusta mahdollisten asiakkaiden keskuudessa, mikä johtaa korkeampiin konversioprosentteihin.

Yotpon avulla voit myös luoda oivalluksia kerätyistä arvosteluista määrittääksesi, miten asiakkaat näkevät brändisi. Täältä voit tehdä liiketoimintamuutoksia parantaaksesi ja tuottaaksesi positiivisempia arvosteluja.

Alustalla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit lähettää tarkistuspyyntöjä automaattisesti ja esitellä ne sivustosi widgetissä. Maksullisten pakettien (15 dollaria/kk ja enemmän) avulla voit kerätä video- ja valokuvaarvosteluja, lähettää kuponkeja ja sähköpostilla lisämyyntiä, kerätä Google-myyjäarvioita ja paljon muuta.


NapoleonCat – viestien ajoittamiseen ja arvostelujen hallintaan

Jos haluat optimoida Google Maps -tietosi julkaisemalla Google-yritysprofiilipäivityksiä ja houkuttelemalla yleisöäsi, NapoleonCat voi auttaa sinua saamaan työn tehtyä.

Voit ajoittaa päivityksesi GBP:lle ja muille sosiaalisille alustoille, jotta voit rakentaa hyvin koordinoidun sosiaalisen median strategian. Työkalun avulla voit hallita sitoutumisia viesteistäsi ja auttaa sinua pitämään pallon pyörimässä yleisösi kanssa.

Social Inbox -ominaisuuden avulla voit myös vastata kaikkiin käyttäjien kyselyihin eri alustoista yhdessä hallintapaneelissa. Tämä tekee heille vastaamisesta paljon helpompaa ja saa heidät tuntemaan itsensä tunnustetuiksi.

Lopuksi voit tunnistaa viestit, jotka saavat eniten sitoutumista GBP- ja muilla aloilla. Täältä voit muokata strategiaasi tulevaa kampanjaa varten saadaksesi parempia tuloksia eteenpäin.

NapoleonCat tarjoaa kaksi suunnitelmaa: Standard ($ 23,25/kk) ja Pro ($ 48/kk). Molempien avulla voit yhdistää kolme (3) sosiaalista profiilia ja yhden käyttäjän. Se, mikä tekee Pro-suunnitelmasta erilaisen, ovat muun muassa sen automaattinen moderointiominaisuus ja viestien automaattinen kääntäminen haluamallesi kielelle.


Johtopäätös

Paikallinen hakukoneoptimointisi menestys riippuu kyvystäsi optimoida Google Maps -tietosi. Noudattamalla yllä olevia vinkkejä ja työkaluja voit optimoida Google Maps -tietosi ja lisätä online-näkyvyyttäsi paikallisilla markkinoilla.