Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google On -reseptisivut – käyvätkö niistä liian pitkiksi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google On -reseptisivut – käyvätkö niistä liian pitkiksi?

Google kuulee valituksia siitä, että reseptisivut venyvät liian pitkiksi, ja ehdottaa, että suppeammat sivut voisivat olla parempia käyttäjille.

Tämän totesi Googlen hakuasianajaja John Mueller Google-hakukeskuksen hakukoneoptimoijan työaikakeskustelun aikana 4. maaliskuuta.

Esityksen aikana Mueller saa kysymyksen ruokabloggaajalta, joka kysyy SEO-vaikutuksista useiden sisältökappaleiden kirjoittamisella samasta reseptistä.

Heidän ideanaan on sivu, jossa on vain resepti, ja tukea reseptistä erillisillä sivuilla.

He kysyvät Muellerilta, onko tämä hyvä strategia verrattuna siihen, että kaikki tiedot yhdestä reseptistä on yhdellä sivulla

Pitkien reseptisivujen erottaminen useiksi artikkeleiksi

Mueller uskoo, että yhden sivun luominen keskittymään reseptiin ja tukisisällön erottaminen muille sivuille olisi hyvä rakenne käyttäjille.

Tämä perustuu palautteeseen, jonka Mueller kuulee ihmisiltä, ​​jotka sanovat, että reseptisivuilla on liikaa ylimääräistä sisältöä ennen varsinaiseen reseptiin ryhtymistä.

Mueller sanoo, että Googlen näkökulmasta olisi hyvä jakaa sisältö useille sivuille:

“Googlen näkökulmasta tämä ei todellakaan ole ongelmallista. Se on jotain, jossa saan paljon valituksia ihmisiltä, ​​varsinkin reseptisisällön osalta, jotka tuntuivat pitkiltä resepteiltä, ​​ja “minulla ei ole aikaa katsoa elämäntarinaa ja käydä läpi kaikkia näitä muita asioita sivu – Haluan todella vain reseptin.

Joten jos voit erottaa sen ja keskittyä itse reseptiin ja ehkä erottaa joitain reseptin ympärillä olevista kysymyksistä käyttäjän näkökulmasta, se kuulostaa hienolta.”

Mueller huomauttaa, että tämän lähestymistavan haasteena on tasapainottaa yksittäisten sivujen vahvuus.

Mitä enemmän samasta reseptistä julkaistaan ​​artikkeleita, sitä laimeammaksi avainsana tulee.

Yksi tapa vahvistaa yhden sivun signaaleja muihin nähden on linkittää vain pääreseptin tukisisältöön.

Sitten Google saa selkeän signaalin siitä, mikä sivu on tärkein.

”Mielestäni tasapaino saattaa olla hankalaa sen suhteen, kuinka vahvoja teet näistä yksittäisistä sivuista. Erityisesti, jos olet tavallaan jakamassa asioita sivuillasi, ehkä myös sisäisen linkittämisen suhteen, että yhtäkkiä jokaisesta reseptistä tulee kaksi sivua, niin meidän on tietysti indeksoitava kaksi sivua reseptiä kohden.

🔥 Empfohlen:  Google On Image -tiedostonimet ja yllättävä SEO-virhe

Ja meidän on annettava arvo kahdelle sivulle reseptiä kohden, mikä tarkoittaa, että saatat laimentaa asioita hieman. Toisaalta, jos asetat sen niin, että ehkä näille UKK-sivuille on linkki vain reseptistä ja verkkosivustosi ensisijainen sisältö on itse resepti, voisimme olettaa, että voimme keskittyä resepti.

Ja jos joku etsii jotain, joka sisältyy reseptin UKK-osaan, voimme näyttää UKK-sivun hakutuloksissa.”

Huomautus liiallisesta FAQ-merkinnästä

Usein kysyttyjen kysymysten merkinnöistä Mueller huomauttaa, että Google on tietoinen siitä, että jotkut sivustot käyttävät sitä liikaa viedäkseen enemmän tilaa hakutuloksissa.

Nyt Google yrittää vähentää SERP:issä näytettävien UKK-rikasten tulosten määrää:

“Strukturoidun datan näkökulmasta katsottuna rikkaiden tulosten näkökulmasta ihmiset haluavat joskus laittaa UKK-merkinnät kaikille sivuille, koska se lisää hakutuloksiin ylimääräistä tilaa.

Minusta se on melkein kuin matkalla ulos, meidän näkökulmastamme, koska olemme nähneet ihmisten tekevän niin ja yritämme vähentää hakutuloksissa näytettävien UKK-merkintöjen määrää vain siksi, että se ei ole sitä. hyödyllinen käyttäjille, joiden jokaisessa tuloksessa on tämä UKK-sarja.”

Mueller tuo tämän esiin korostaakseen, että UKK-sisällön erottaminen reseptistä on järkevää haussa:

“Joten sen siirtäminen eri sivulle minun näkökulmastani on järkevää siellä. Sillä et ylikuormita reseptitulosta kaikella tällä ylimääräisellä strukturoidulla tiedolla. Olet todella kuin “jos ihmiset haluavat lisätietoja, meillä on se tieto.” Jos ihmiset haluavat keskittyä vain reseptiin, meillä on myös ne tiedot.”

Kuuntele Muellerin täydellinen vastaus alla olevasta videosta: