Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google on SEO vaikutus päivämäärät otsikkotunnisteet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google on SEO vaikutus päivämäärät otsikkotunnisteet

Googlen hakuedustaja John Mueller selvittää, onko julkaisupäivien sisällyttämisellä verkkosivun otsikkotunnisteisiin mitään vaikutusta hakukoneoptimointiin.

Tästä aiheesta keskustellaan äskettäin pidetyssä Google-hakukeskuksen hakukoneoptimoijan virka-ajan hangoutissa.

SEO-ammattilainen, joka työskentelee valuuttaraportoivalla verkkosivustolla, kysyy Muellerilta, pitäisikö hänen sisällyttää otsikoihin päivämäärät kirjoittaessaan artikkeleita valuutta-arvojen muutoksista.

Tässä on mitä Mueller sanoo päivämääristä otsikoissa.

Päivämäärän lisääminen otsikkotunnisteisiin – hyvä hakukoneoptimoijalle?

Mueller sanoo, että voit laittaa päivämäärät otsikkotunnisteisiin, jos haluat, vaikka se ei muuta mitään SEO:lle.

Voi olla järkevämpää käyttää päivämääriä uutisartikkelien otsikoissa, mutta Googlella on muita tapoja selvittää julkaisupäivämäärä.

Mueller toteaa:

“Jos haluat. En usko, että se muuttaa mitään. Uutisartikkelien osalta mielestäni on järkevää sisällyttää päivämäärä eri paikkoihin sivulla, ja se voi sisältää otsikon.

Vain siksi, että yritämme uutisartikkeleiden avulla ymmärtää, mikä on sivun ensisijainen päivämäärä. Ja teemme sen tarkastelemalla kaikkia mainoksia ja asioita, jotka sinulla on sivulla.

Ja voimme vahvistaa tämän päivämäärän näillä maininnoilla sivulla, niin meidän on helpompi poimia se, mutta mielestäni sivulle, joka muuttuu jatkuvasti, kuten mainitsemasi valuuttahinnat… Minusta ei ole tärkeää, että päivämäärä otsikossa.”

Kysymyksen esittänyt henkilö selventää, että he eivät vain muuta otsikkotunnistetta, vaan luovat ja julkaisevat uuden artikkelin joka päivä.

Mueller ymmärtää aluksi väärin ja luulee, että artikkelit luodaan automaattisesti päivittäin, mikä saa hänet sanomaan:

“Epäilen, että sen vuoksi meidän on todella vaikeaa indeksoida verkkosivustosi. Joten se on tavallaan toinen puoli, jos luot nämä sivut automaattisesti päivittäin kaikille valuuteille…”

Muellerille on tehty selväksi, että artikkeleita ei luoda automaattisesti.

Uusi artikkeli luodaan ja julkaistaan ​​manuaalisesti joka päivä, jotta se raportoi valuuttaarvojen muutoksista ja kertoo, miksi arvo nousi tai laski.

🔥 Empfohlen:  Suunnittelijan replikoiden löytäminen DHgatesta

Mueller sanoo, että siinä tapauksessa päivämäärä otsikossa olisi hyväksyttävä, koska se vastaa uutisartikkelia.

“Minun näkökulmastani ne olisivat normaaleja uutisartikkeleita, joten jos haluat sisällyttää päivämäärän sellaisiin paikkoihin, se on mielestäni täysin ok. En usko, että saisit mitään maagisia SEO-bonuksia päivämäärän lisäämisestä, mutta se on OK. Varma.”

Yhteenvetona voidaan todeta, että päivämäärien lisääminen otsikoihin ei vaikuta positiivisesti tai negatiivisesti hakukoneoptimointiin.

Jos uskot, että hakijoille on hyödyllistä nähdä päivämäärä sivun otsikossa, lisää se.

Toinen tärkeä huomio tässä on, että päivämäärät on järkevää sisällyttää vain silloin, kun jotain uutta julkaistaan ​​tai sisältöön on tehty merkittävä muutos.

Mueller neuvoi Twitterissä aiemmin tällä viikolla:

Kun kirjoitat jotain uutta tai muutat merkittävästi olemassa olevaa, muuta päivämäärää. Päivämäärän muuttaminen tekemättä mitään muuta on vain melua ja hyödytöntä.

— 🐄 John 🐄 (@JohnMu) 5. helmikuuta 2022

Kuuntele Muellerin täydellinen vastaus alla olevasta videosta:


Table of Contents