Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google on verkkosivustojen käyttäjien kommenttien SEO-arvo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google on verkkosivustojen käyttäjien kommenttien SEO-arvo

Pitäisikö sinun sallia käyttäjien jättää kommentteja verkkosivustollesi? Ne voisi auttaa hakukoneoptimoinnissa, kunhan pystyt valvomaan niitä, Google sanoo.

Googlen hakuasianajaja John Mueller käsitteli tätä aihetta Google-hakukeskuksen hakukoneoptimoijan työaikakeskustelussa 18. helmikuuta.

SEO-ammattilainen Vahid Parsa liittyy suoratoistoon kysyäkseen Muellerilta useita kysymyksiä, joista yksi koskee käyttäjien kommentteja ja pidetäänkö niitä a sijoitustekijä.

Ei pidä paikkaansa väittää, että verkkosivuston kommentit ovat sijoitustekijä, koska sivustosi ei sijoitu paremmin, jos se sallii käyttäjien jättää kommentteja.

Riippuen siitä, mitä käyttäjät kirjoittavat kommenttiosaan, he voivat kuitenkin auttaa haun sijoituksissa.

Näin Mueller selittää käyttäjien kommenttien SEO-arvon.

Kuinka käyttäjien kommentit voivat auttaa hakukoneoptimoinnissa

Käyttäjien kommentit voivat lisätä SEO-arvoa verkkosivuille lisätietojen muodossa yhteydessä.

Jos käyttäjät pysyvät aiheessa ja jättävät sivun aiheeseen liittyviä kommentteja, nämä tiedot voivat auttaa haun sijoituksissa.

Verkkosivun aiheeseen liittyvät kommentit voivat auttaa Googlea ymmärtämään sisältöä paremmin ja tietämään, minkä tyyppisten kyselyiden perusteella sen tulisi sijoittua.

Mueller toteaa:

“Mielestäni näissä kommenteissa on todella hyödyllistä, että usein ihmiset kirjoittavat sivusta omin sanoin ja se antaa meille hieman enemmän tietoa siitä, kuinka voimme näyttää tämän sivun hakutuloksissa. Joten tästä näkökulmasta katsoen kommentit ovat hyvä asia sivulla.”

Käänteinen on myös totta.

Kun käyttäjät jättävät asiaankuulumattomia kommentteja, he voivat laskea koko sivun laatua.

Aiheen ulkopuoliset kommentit voivat lähettää Googlelle ristiriitaisia ​​signaaleja siitä, mistä sivusta on kyse ja mihin kyselyihin sen pitäisi näkyä.

Verkkosivustot ovat vastuussa käyttäjien kommenteista, vaikka ne saattavat olla henkilöiden kirjoittamia, jotka eivät ole suoraan yhteydessä sivustoon.

Jos se on verkkosivustollasi, olet vastuussa siitä.

Esimerkiksi kommentit, jotka sisältävät roskapostilinkkejä, voivat johtaa rangaistukseen tai alennukseen hakutuloksissa.

🔥 Empfohlen:  Google päivittää roskapostin ja väärinkäytön estämistä koskevan oppaansa

Tästä huolimatta on parasta sallia kommentit vain, jos pystyt valvomaan niitä.

Kuten Mueller sanoo, suurin haaste käyttäjien kommenteissa on varmistaa, että he pysyvät aiheessa:

”Ilmeisestikin niiden ylläpito järkevällä tavalla on joskus hankalaa, koska ihmiset myös lähettävät kommentteja roskapostiksi ja siellä tapahtuu kaikenlaista hullua. Mutta kaiken kaikkiaan uskon, että jos voit löytää tavan ylläpitää kommentteja verkkosivulla, joka antaa sinulle hieman enemmän kontekstia ja auttaa ihmisiä, jotka tekevät hakuja eri tavoilla, löytävät myös sisältösi.

Kuuntele Muellerin vastaus alla olevasta videosta:

Kommenttien poistaminen voi vaikuttaa hakutuloksiin

Jos verkkosivustosi sallii tällä hetkellä kommentit, muista, että niiden poistaminen voi vaikuttaa hakusi sijoitukseen.

Tilanteesta riippuen vaikutus voi olla joko hyvä tai huono.

Sellaisen kommenttiosion puhdistaminen, joka on täynnä epäolennaista ja/tai roskasisältöä, voi johtaa sijoituksen parantamiseen.

Toisaalta sivuille arvokasta kontekstia lisäävien kommenttien poistaminen voi johtaa sijoituksen laskuun.

Mueller käsitteli Web-sivuston kommenttien poistamisen SEO vaikutusta edellisessä hangoutissa ja totesi:

“Meidän näkökulmastamme näemme kommentit osana sisältöä… viime kädessä jos ihmiset löytävät sivusi niiden kommenttien perusteella, jos poistat ne kommentit, emme tietenkään pystyisi löytämään sivujasi niiden perusteella. siinä.”

On monia näkökohtia, jotka on otettava huomioon käyttäjien kommenteissa, koska ne voivat sekä auttaa että vahingoittaa SEO:ta.


Table of Contents